|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Primorke!!
16.1.2012 14:58:15   
sirenetta
IZVIRNO SPOROČILO: manuelca

jaz moram priznat da se tega dela kar se tiče vroče vode nisem držala...sem se vsak dan skoraj kopala in voda je bla altroche topla...jaz sem si natakala vročo vodo in uživala ure v banjiuser posted image

Ojej, jaz sem tudi brala, da se močno odsvetuje prevroča voda za daljši čas...podobno kot je nevarna visoka vročina v primeru bolezni mamice...nekako naj ne bi preseglo 38 stopinj za več kot kakšnih 10 do 20 minut (pa zdaj govorim okvirno, ker si nisem čisto do minute točno zapomnila), ker naj bi pregrevanje nevarno - nočem strašit ampak lahko povzroči odmrtje ploda,user posted image .

Sicer sem na sploh mnenja glede vseh takih zadev v nosečnosti, da kar ni res nujno potrebno, temu se raje odrečem, pa četudi ni stoprocentno zanesljivih dokazov, da je ena določena stvar res nevarna...ampak raje pač "potrpim" tiste nekaj mesecev kot pa da obstaja lahko že samo minimalna možnost, da bi bilo kaj narobe.

Crtek super da ti je bolje! user posted image O, to pa nisem vedela za ingverjev čaj, da pomaga. To se kupi v vrečkah kot šipkov ali obstaja kakšen drugačen način priprave?
Hvala za lepe želje glede sinkota, danes zgleda že bolje, samo še zvečer bomo videli, če bo spet kaj vročinice, zaenkrat je nima (trkam trkam), tudi igra se normalno (pa nagaja tudi,user posted image user posted image user posted image ), tako da mislim, da bo kmalu ok.user posted image

(odgovor članu manuelca)
Neposredna povezava do sporočila: 901
16.1.2012 15:17:46   
kimica86
Ja, ja.. Preveč topla voda se odsvetuje, še posebno, če je ženska imela v času nosečnosti kašne težave.. Meni je G pravil, da, če grem v toplice ali si napolnem kad z toplo vodo, ne sme presegat 32-34 stopinj, tako, da jaz vem, da ne bi riskirala- ko rodim ni problema, se bomo razvajali user posted image In konc koncev imam itak tuš kabino doma, tako, da se bom lahko šla le v bazen namakat user posted image
In ja, kot si rekla ti sirenetta, pretopla voda lahko res povzroči odmrtje ploda..

(odgovor članu sirenetta)
Neposredna povezava do sporočila: 902
17.1.2012 8:20:47   
manuelca
....no hvala Bogu da ni bilo pri meni nič narobe....čeprav ni, ds sem si naštimala vodo 45 stopinj ampak tam do ene 37 kar se meni itak že zdi fulll vroča user posted image

(odgovor članu kimica86)
Neposredna povezava do sporočila: 903
17.1.2012 21:46:56   
simona84
pozdravljene primorke :)) no pa da se vam še jaz pridružim....sem iz Kopra (okolica) in sem 1. noseča, PDP imam 2.3.2012, čakamo pa punčko...ginekologinja mi je nekaj omenila da se zna zgodit da mi bodo kakšen teden prej sprožili če ne bom dobila prej že svojih popadkov, razlog pa zato ker imam nosečniško sladkorno in sem tudi na inzulinu ker sem samo s hrano ni dalo uravnavat sladkorja....drugače pa se počutim super, zredila sem se vsega skupaj 1 kg, od 29. tedna naprej sem na dieti in pred tem sem 5 kg se zredila zdaj pa se še to izgubila..no sej glavno je da se počutim dobro...drug teden imam UZ in komej čakam da vidim kakšna je kaj teža ploda ker od kar imam sladkorno nisem imela še nobenega UZ-ja....sem pa bila na 3D ultrazvoku v Postojni v 27. tednu in takrat je bila teža in vse ostalo normalno za PDP tako da upam da je tudi zdaj vse ok...
upam da me sprejmete medse in da me dodate na seznamček....sem pa malo na hitro prebrala vaša klepetanje te dni in se tudi jaz pridružujem vozičkanju ob obali ;))

(odgovor članu manuelca)
Neposredna povezava do sporočila: 904
17.1.2012 22:11:22   
pathra
Dobrodošla simona84 in ostale ki ste se pridružile.. nisem uspela prebrat še kaj ste napisale za nazaj.

Simona.. jaz imam tudi nosečniško sladkorno, pa je mala velika točno za svoje tedne in ginekologinja nič ni omenila da bi mi kaj prej sprožili.. sem pa imela po ugotovljeni teh nosečniški sladkorni še dva UZ - eden v 31.tednu, drugi v 34.tednu, potem pa sem začela že z CTG-ji in mi je ginekologinja samo z merilnim trakom zmerila trebuh če je v redu.. upam da bo tudi pri tebi v redu in bo mala velika za svoje tedne.. potem upam da ti ne bojo nič sprožli prej..

(odgovor članu simona84)
Neposredna povezava do sporočila: 905
17.1.2012 22:40:46   
simona84
Ja sej tudi jaz upam da je vse v mejah normale s težo, glede na to da jaz sem na svoji začetni teži nosečnosti mislim da kaj dosti odstopanja ne bo....kar se tiče sprožitve poroda prej, pa ni niti toliko zaradi sladkorne kot zaradi tega ker sem na izulinu...mi pa je ginekologinja rekla da bomo bomo vidli drug teden k imam UZ, bom pa drug teden v 35. tednu nosečnosti tako da se bo že fajn vse vidlo kako in kaj....mi pa je zdaj na zadnjem pregledu prejšni teden merila trebuh, ma kaj ko meni nima kaj merit, jaz sem ista kot prej, nimam nobenega zaobljenega nosečniškega trebušča, tako da mi niti nobenih oblek ni blo treba nosečniških kupovat (sem pa drugače med tisti ki imamo kakšno kg več, tako da mogoče tud zaradi tega se mi ne pozna toliko)...bomo vidi kaj in kako bo, sam da bo vse ok....pa ti se že veselo pripravljaš??? ;)))

(odgovor članu pathra)
Neposredna povezava do sporočila: 906
18.1.2012 8:18:46   
pathra
E ja se pripravljam.. sem že pripravljena.. samo čakam da pride ta hudiček vn user posted image .. upam da me ne bojo pustili čez rok.. vsaj to. Drugače pa sem danes imela zadnji pregled v diabetični.. sej veš kako gre.. kri, domov, zajtrk, nazaj.. uf.. pa to v center kopra. Popoldan pa imam CTG user posted image

(odgovor članu simona84)
Neposredna povezava do sporočila: 907
18.1.2012 9:23:19   
manuelca
glede na to da me je že zdej same kar precej...sem ena izmed tistih dobrovoljnih debelušk user posted image user posted image ....me zanima kako so vam splohj ginekologi prišli na idejo da vas dajo testirat za sladkorno ali se to vidi med krvnimi preiskavami... in pa še kako je sledilo zdravljenje oz. kaj pol...berem in berem in se mi zdi da je ta nosečniška sladkorna vedno bolj pogosta.... user posted image

(odgovor članu pathra)
Neposredna povezava do sporočila: 908
18.1.2012 9:40:37   
bankc
Dobro jutro!

Simona84 dobrodošla user posted image user posted image user posted image

Pathra držim pesti,da ti ne bo treba čakat čez rok! Jaz si to res ne predstavlja, ker sem v prvi nosečnosti rodila prej in res upam da bo tokrat isto user posted image user posted image user posted image

Manuelca, sladkorno preverjajo pri vsaki nosečnosti, sam ne spomnim se točno v katerem tednu!? Drugače sem pa jaz bolj suhe postave, pa sem imela v prvi nosečnosti prav tako sladkorno! Sicer na meji, tako da sem imela samo dieto in redne preglede! In pravijo da se rado ponovi, vendar sem optimist in držim pesti, da je tokrat ne bom imela! Res je smotan pol hodit na preglede! Sicer tokrat bom imela vse bližje (Koper), ker v prvi nosečnosti, sem se pa mogla furat v center LJ, kjer takrat še ni bilo nikjer za parkirat in pol si čakal na nekem hodniku v kleti brez zraka user posted image . Mi je bilo vsakič slabo ko sem prišla na pregled!

Drugače sva pa včeraj z mojim sinkom preživela cel dan pri babici v Ljubljani! Prav paše še dodatna pomoč babice in tete, ki zabavata 4letnika s preveč energije, da sem šla jaz lahko z mojimi prijateljicami mal na kavico user posted image ! Pa še kuhati mi ni bilo treba! To je res razvajanje user posted image ! Je za sineka kar šok, ker prej je videl babice skoraj vsak dan, sedaj pa enkrat na mesec! Ga pa zato takrat toliko bolj razvajajo!user posted image

(odgovor članu manuelca)
Neposredna povezava do sporočila: 909
18.1.2012 11:30:39   
simona84
Pathra upam da bo šlo vse tako kot si želiš in da ne boš šla čez rok....kar se tiče sladkorne pa ja itak vem kako gredo ti pregledi, samo skakanje sem in tja, sam kaj češ, samo da bo vse ok...jaz imam drug teden kontrolo spet, drugače pa zdaj en mesex sem skoraj vsak dan bla v diabetični ker mi zjutraj nikakor ni padel sladkor, no zdaj so mi dali inzulin in zdaj je dobro, zdaj ima vs v mejah normale....a si kakšen dan se kaj pregrešila in pojedla kar ne bi smela, pa ne mislim tako kaj sladkega ampak tako kakšno drugo stvar????

Manuelca mene so dali na kontrolo za sladkor v 28. tednu, kakor vem in sem slišala od drugih baje da to dajo vsaki nosečnici za pit glukozo in po eni uri ti vzamejo kri in če je pod mejo je ok če ne pa te ginekologinja napoti v diabetično na dodaten test.....V katerem tednu pa si?? Drugače pa ta sladkorna ni noben tak bav bav, no vsaj zame ne, jaz se počutim super, tko da to je itak glavno.

Bankc hvala za dobrodošlico in za spejem medse, heheuser posted image

(odgovor članu pathra)
Neposredna povezava do sporočila: 910
18.1.2012 11:47:14   
manuelca
inzulin...kako, si ga moraš vbrizgat na injekcijo?

ja drugače sem v 7.t nosečnosti in v prejšni nosečnosti nisem nič pila glukoze ipd...joj....me je prav malo strah...user posted image

(odgovor članu simona84)
Neposredna povezava do sporočila: 911
18.1.2012 11:51:35   
pathra
Pri zajtrku in večerji se nisem smela nič pregrešit.. zajtrk vsak dan isti, ker mi je drugo dvignilo sladkor, zvečer pa nisem smela kruha (kateregakoli), tako da sem kombinirala rižote in testenine in je bilo v redu. Za kosilo pa sem resssss lahko jedla karkoli.. jedla sem pire krompir, pražen krompir, njoke, bele testenine, kranjske klobase, pečenice.. v glavnem mi je vedno padel sladkor. Med kosilom sem pojedla tudi malo panetona (en košček), košček črne čokolade al pa štrudel (doma narejen brez sladkorja)... moreš samo vedet kdaj lahko poješ in kaj ti dviguje sladkor.. meni je bil kruh problem. Glede pijače pa se nisem nič pregrešila... pila sem za zajtrk kavo z mlekom, vodi sem dodala malo limone, čaje sem pila samo z limono.. to je to...

Testirajo vse nosečnice.. vsaj moja pošilja vse na ta enourni test z 50g glukoze.. mene so poslali v 28.tednu...

(odgovor članu simona84)
Neposredna povezava do sporočila: 912
18.1.2012 11:52:27   
simona84
naj te ne bo nič strah, sej pravim ni noben bav bav, pač če bodo vrednosti previsoke si na dieti, če pa niti s hrano ne gre pa te dajo na inzulin, ma nič nič takega, verjetno se bolj bojiš če bi bila na inzulinu k se moreš pikat, ma ker to delaš samo dobro za bebico boš to takoj pozabla tudi jaz sem....vbrizgava si ga v trebuh in je kot en svinčnik, daš gor iglico, naštimaš koliko enot in si ga vbrizgneš, nič ne boli, bolj boli k si morem 6-krat na dan pikat in si merit sladkor, kot pa ko si morem dat inzulin res....sam pogumbno pa bo....bolj te bo strah in boš o tem premišljevala bolj bo to vplivalo na sladkor, ker vsaj jaz kot sem videla je sladkor naraščal pri meni tudi zaradi stresa in ker se brezzveze nekaj sekiraš in misliš da bo kaj narobe itd....kam pa hodiš k ginekologu??

(odgovor članu manuelca)
Neposredna povezava do sporočila: 913
18.1.2012 11:57:40   
pathra
Aja.. pa tudi jaz nisem imela nobenih indikacij za to sladkorno.. redila se nisem (enkrat me je g. vprašala če sem sploh lačna, ker se nisem prve mesece nič zredila), žeja me ni dajala, sem imela normalno težo že pred nosečnostjo itd...

Manuelca.. naj te ne bo strah... imaš najmanj 21 tednov do tega testa, test ni boleč (samo spiješ kozarec z glukozo in počakaš eno uro da ti vzamejo kri), če imaš povišano na tem testu te pošljejo v kp v diabetično na dvourno test z 75g glukoze in ti trikrat vzamejo kri... če je povišano ti dajo eno knjigico kjer pišejo mere in razpredelnico kjer piše koliko enot je predvideno za posamezen obrok... pol pa vidiš doma.. malo sprobavaš in je.. meni je uspelo brez inzulina, torej samo z dieto... pozitivno je to, da sem končno zdravo jedla, pet obrokov na dan, sadje in zelenjava sta obvezna in še zredila sem se minimalno...

(odgovor članu pathra)
Neposredna povezava do sporočila: 914
18.1.2012 12:07:29   
simona84
ja to se čist strinjam da moreš sam ugotovit kdaj se lahko kaj pregrešiš, ker jaz imam problem s sladkorjem samo na tešče in po zajtrku, potem čez dan imam vse super, sem pa tja se kdaj pregrešim, da pojem kakšno stvarco, ma glavne obroke imam vedno dietične, tko pregrešim se glih za en košček da dam kaj v usta in je vse super, recimo včeraj zvečer sem pojedla eno hrenovko ker se mi je tako luštala da je blo kaj, in sem rekla nič bom probala in če se mi poviša sladkor bom pač vedla zakaj in je blo vse super, sem imela po jedi 5.9 tako da meni problem dela samo zjutraj, no zdaj ko imam pa inzulin pa ne več, tako da zjutraj se strogo držim...pri pijači pa tud jaz nič ne grešim...mi fulll paše samo voda voda in voda....aja sem pa probala jest polnozrnate testenine in mi je sladkor takoj narastu, tako da od takrat testenin ne jem več, sej vsako telo je drugače nekomu zvišuje ena stvar, nekomu pa spet kaj drugega...joj ta sladkorna še doktorirale bomo hehehe.....a si si mogoče mogla tud kdaj ketone merit v urinu??

no jaz morem rečt da preden so me poslali na to glukozo sem imela mogoče en znak ki je na to kazal in to je da sem res fullllllll pila, nenormalno, samo ponoči sem se dvakrat do trikrat zbudila sam zaradi žeje, ampak zredila sem se pa do šestega meseca vsega skupaj 5 kg, sem pa drugače po naravi s kakšnim kg več, hehe....no zdaj pa od kar imam dieto sem vse to spravila dol, tako da jaz zdaj po tej dieti hujšam, ampak pravijo da to ni nič narobe

(odgovor članu pathra)
Neposredna povezava do sporočila: 915
18.1.2012 12:16:58   
pathra
Nisem rabla merit ketone.. verjetno so oni vse zmerli, ko sem prišla na pregled na vsake dva tedna booo...

Ja ena mi je tudi rekla da so njej testenine delale probleme (pa lahko so bile polnozrnate, pirine itd)... vsak ima svoje.. zato pravim da ne moreš rečt točno kaj ne smeš jest že na prvem pregledu.. tam so mi govorili da lahko krompir jem samo v kosu in da ne smem pražit ali pire naredit.. pa vidiš.. ni mi delal probleme. Ja če imaš več kilogramov že pred nosečnostjo se to hujšanje skoraj da pričakuje.. temu se reče prikrito hujšanje hehe... jaz pač nisem imela preveč od prej, tako da sem šla normalno gor.. največ v šestem in zdej v zadnjem mesecu..

(odgovor članu simona84)
Neposredna povezava do sporočila: 916
18.1.2012 12:17:58   
bankc

PRIMORSKE NOSEČKE 2012

user posted image

JANUAR

kimica86, 20.1.2012, doma 0 , Ankaran, pričakujemo user posted image
Trobentica_, 25.01.2012, doma 0 , Divača, pričakujemo user posted image
Pathra, 30.01.2012, doma 0 user posted image , Koper, pričakujemo user posted image

MAREC

sirenetta, 30.03.2012, doma 1 3 l, Koper, mogoče
user posted image
simona84, 2.3.2012, doma 0user posted image , Koper, pričakujemo user posted image

APRIL

_vanilija_,01.04.2012, 0user posted image , Nova Gorica, user posted image
smrketa3, 28.04.2012, 2user posted image user posted image 6l, user posted image 3l, Koper, user posted image

JUNIJ

mina88, doma 0user posted image , 01.06.2012

JULIJ

sandra85, doma 1user posted image user posted image 4l

SKUPAJ = 8

št. user posted image : 4
št. user posted image : 1
št. user posted image : 3

(odgovor članu sirenetta)
Neposredna povezava do sporočila: 917
18.1.2012 12:22:54   
bankc
Evo sem mal posodobila seznamček!

Drugače pa jaz tudi nisem imela nobenih znakov za sladkorno, pa po pravici povedano, glede na to da sem bila samo na meji, sem se tudi pregrešila. Je pa res da sem si doma sama redno preverjala sladkor, tako da sem vedno vedela da ni panike!

Sirenette se nič ne javiš. Upam da bo mali kmalu boljši user posted image

(odgovor članu bankc)
Neposredna povezava do sporočila: 918
18.1.2012 12:48:35   
simona84
hvala ker si me dodala na seznamček user posted image

jaz sem s sladkorjem tudi zjutraj (takrat imam pač največ problemov) glih na meji, al pa čist malenkost čez mejo npr....na tešče je meja 5.5 jaz pa sem imela vedno ali 5.6. ali z 5.7 in ker mi nikakor ni padel pod mejo so me dali takoj na inzulin, pravijo da nič kaj dosti ne čakajo če pač ne gre s hrano da dajo takoj na inzulin, sej po eni strani meni je zdaj boljše ker drugače sem se sam sekirala zakaj nikakor ne pade, pa sem se čuvala pri hrani, pa takoj po zajtrku šla en giro malo ven se razmigat pa je blo vedno isto, zdaj pa je dobro ko imam inzulin....

(odgovor članu bankc)
Neposredna povezava do sporočila: 919
18.1.2012 12:53:07   
kimica86
Mene pa ni nihče poslal na testiranje za sladkorno.. No, vsaj, da bi jaz vedla, ne.. Nisem pila nobene glukoze.. So mi pa vzeli nekje do 16 tedna kri za enih kuo stvari (3 ampule).. Tako, da niti sama ne vem za kaj vse..

(odgovor članu simona84)
Neposredna povezava do sporočila: 920
18.1.2012 12:59:16   
simona84
boooo ne vem kako to da te niso poslali pit glukozo, kot vem (nisem prepričana) pošljejo to vsako nosečnico, mislim da tam nekje okrog 27.-28. tedna nosečnosti....tisto ko so ti vzeli toliko krvi, to so jo tudi meni, pa niti jaz ne vem zakaj vse.... h kateremu ginekologu pa hodiš?
ma glej če te niso poslali še boljše, hehe vsaj lahko vse ješ brezskrbi in če je z bebico vse ok pol ni panike, si se pač odrešla tej preizkavi user posted image

(odgovor članu kimica86)
Neposredna povezava do sporočila: 921
18.1.2012 13:00:55   
simona84
no jaz si morem še vsak dan zjutraj na tešče in pred večerjo merit ketone v urinu, zato ker so mi na kontroli ugotovili da imam pristone ketone v urinu, tako da mi je diabetologinja dodatno dala še 6. obrok, ki ga jem 3 ure po večerji, tako da sem kar zaposlena s to hrano user posted image in zdaj od kar imam povečerek so tudi ketoni ok

(odgovor članu pathra)
Neposredna povezava do sporočila: 922
18.1.2012 13:20:53   
kimica86
IZVIRNO SPOROČILO: simona84

boooo ne vem kako to da te niso poslali pit glukozo, kot vem (nisem prepričana) pošljejo to vsako nosečnico, mislim da tam nekje okrog 27.-28. tedna nosečnosti....tisto ko so ti vzeli toliko krvi, to so jo tudi meni, pa niti jaz ne vem zakaj vse.... h kateremu ginekologu pa hodiš?
ma glej če te niso poslali še boljše, hehe vsaj lahko vse ješ brezskrbi in če je z bebico vse ok pol ni panike, si se pač odrešla tej preizkavi user posted image

Tudi jaz nimam pojma.. Ker po mojem, če bi me poslali, ne vem kaj bi pokazalo, ker jaz sladkega precej pojem user posted image
Hodim pa h dr. Vitezici.. Kašenkrat je fulll smotan, ma drugače je pa fulll v redu.. Trenutno mi je bolj tako-tako, kajti že 9 tednov ne vem sploh koliko je težka in velika moja user posted image , ker sem imela zadnji UZ v 30 tednu user posted image

(odgovor članu simona84)
Neposredna povezava do sporočila: 923
18.1.2012 13:43:33   
simona84
pol očitno nekateri ginekologi pošiljajo na to glukozo nekateri pa ne....ne vem niti jaz ne kakšen je kriterij za te preizkave....sicer pa ni rečeno tudi če poješ dosti sladkega da imaš sladkorno...meni sladko sploh ne gre ne vem kaj zdaj v nosečnosti...tako da je čist odvisno od bebice in pa vsako telo je drugačno in tako tudi hormoni pri vsakemu drugače vplivajo, jaz sem tudi mislila da nosečniško sladkorno imajo lahko samo tiste ki smo že po naravi malo bolj okrogle, pa sem pol vidla da ni tako, da lahko te je samo kost in koža pa imaš to sladkorno....
ja da te zanima teža in velikost bebice pa te čist razumem, tudi mene zdaj že pošteno muči kaj se dogaja v trebušču, ampak jaz imam drug teden UZ že zaradi te sladkorne, tako da komej čakam da vidim kaj in kako....tebi pa kot sem vidla imaš kmalu rok, drugega ne preostane kot da čakaš in upam da bo čimprej prišla štručka ven....a so že kakšni znaki da bo kmalu dan d ali še nič??? kam greš rodit, v izolo??

(odgovor članu kimica86)
Neposredna povezava do sporočila: 924
18.1.2012 13:49:13   
kimica86
Ja, rok imam v petek.. Ma neke popadke imam, 2-3x dnevno, nič posebnega tako, da če ne bo nič čez vikend, grem v porodnišnico se pokazat user posted image
Ne, bom odpeketala v Postojno, ker lahko tam ponoči malo počivam, v Izoli pa ne in imam željo rodit v vodi.. Zdaj pa bomo videli kaj bo s to vodo, ker je na njihovem koncu onesnažena in zaenkrat tega ne izvajajo, ker je nevarno.. Bomo videli, če se bo kaj spremenilo dokler mene ne prime.. hehe user posted image user posted image

(odgovor članu simona84)
Neposredna povezava do sporočila: 925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?