crtek
|
IZVIRNO SPOROČILO: kimica86 IZVIRNO SPOROČILO: crtek sirenetta fajn zamisli maš ti to samo, da je volk sit in koza cela, al kako to funkcionira? HB, da so mojemu všeč ista imena ko meni. Sva se takoj zmenla brez problema in to že ene pou leta nazaj, ko sva se komaj začela menit, če bi kej provali naštimat js morem pa priznat, da bi se mi vrjetno zmešalo, če bi mi rekli, da ne smeva se mi zdi, da mi zdej še bol paše ko prej in še, če mi je slabo, pol sigurno mine, če sm tečna, ratam takoj vsa kontenta, allora: pametni združujejo prijetno s koristnim, ne? Mogoče me bo proti koncu kej minilo, ma malo upam, da ne čene pa kimica js se takoj strinjam s pijačko/vozičkanjem/klepetanjem kjirkoli ob morju samo povej kje, sm že dol Res ima fajne zamisli, ja.. Sicer bo to pri meni držalo le, če ne bo tamala razgrajačica želela priti prej ven- srčno upam, da ji je pri mamici notri lepo No ja, nima kaj dosti prostora, ma vseeno Kako fajn, da se lahko sporazumeta.. Pri naju to žal ne gre skupaj Uhhh, dokler lahko je kr fajn, ja.. Sicer ni priporočljivo zadnji mesec, ampak kot komu paše Ma za pijačko ni panike.. Jaz bom itak vozičkala in bom fraj do januarja 2013 Ti boš pa maja, junija že v veselem 6-7 mescu.. hehehe Mi z vozički, ti pa z velikim buščkom Najlepše za moje pojme je ob morju v Kroštoli- prav paše tam zunaj sedet ob toplem vremenu in se malo martinčkat joj veš kašne gušte si mi zdej nardila s tem sončkom in toplim vremenom....js bi, da bi bil že zdej maj in sploh vam ne morem povedat kako js komaj čakam trebuščka! Sej vem, da boste rekle, da ga bom na koncu še sita, ampak zdej bi pa že kr rada, da bi se kej vidlo, pa se valda ne more...10teden...ni kej dosti za filozofirat bankc glede zdravnikov se lahko provam pozanimat kdo še sprejema paciente. Mislim, da v ZD Koper bi vsaj ena jih še mogla, čene pa na bonifiki so tudi mislim da 3 nove ambulante.