crtek
|
IZVIRNO SPOROČILO: kimica86 IZVIRNO SPOROČILO: crtek kimica res ne vem kolko je teh nadstandardnih sob, ampak vsaj 1 je 100%, kr je bla lani tm moja kolegica in žena od mojega bratranca kšno leto prej, ko se ji je par dni po porodu naredu mastitis so jo tja premestili, da ni blo problema, ko ji je hodu mož pomagat tudi sredi noči in je tamala fuuuuul jokala, kr se ni mogla prau dojit. In ko so rodile dve znanke je blo lih tko, da je blo bol mirno in so vse punce dajali same v sobe, tudi če je blo not več postelj in so pol one dve, ki so se poznale, prosile če so lahko skupaj. S cimrami je pa po moje isto povsot...še lažje se ti v Postojni zgodi, da dobiš kšno grozildo, kr tja pa res hodijo rojevat iz povsod, še Hrvaške in Italije in če slučajno ne dobiš nadstandardne sobe, boš na istem tle alpa tm. Res je, da v Izoli ne preverjajo kdo vse pride na obisk in kolko časa je pr tebi, ampak če bi mela tvoja cimra res eno gužvo obiskov lahko ti mirno pozvoniš sestram in prosiš, da spraznijo sobo. To bojo sigurno nardile in tudi, če te bi cimra pol grdo gledala, rajši tko, kot pa da nimaš 2min mira. Sicer pa držim pesti, da dojenček zdrži v tebi še do jutri, kr danes je tle na Krasu in proti Postojni tašna mgla, da se ne vidiš skozi, v tašnem se vozit rodit ti pa res ne želim No ja.. Če je pa tudi samo ena, ni rečeno, da bi jo dobila.. A v Izoli res ne bi rada riskirala s cimerkami.. Lahko, da pride kašna grozilda v Postojno, ma obiskov ne bo mogla imet tašnih, da pride cela žlahta, ker tam to fejst spremljajo.. In ponoči otročke odnesejo, tako, da se lahko tudi odpočiješ.. Jaz tudi upam, da zdrži še malček not in da se ji ne bo pomudilo preveč Uhhh, alora, če je megla, potem bi raje danes še tukaj ostala.. hehehe upam, da ti rata, kr tle je res lepo sivo...nič se ne vidi!