|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Primorke!!
19.1.2012 10:00:20   
manuelca
hvala bankcuser posted image

pathra kaj pa vem itak imam v Postojni tudi G ki ga ne bi zamenjala za nič na svetu tako da .... kaj pa vem...stvar izkušnje in doživljanja vsakega posameznika mislim.... user posted image

(odgovor članu bankc)
Neposredna povezava do sporočila: 951
   RE: Primorke!!
19.1.2012 10:00:57   
simona84
Manuelca kot sem že rekla naj te ne bo popolnoma nič strah kar se tiče sladkorne, nosečniška sladkorna je čisto nekaj drugega kot navadna sladkorna, tako da brezzvese se obremenjuješ s tem....tudi jaz sama se borim že celo življenje s temi kilami, ampak zdaj sem prav srečna da imam to dieto ker se nisem nič zredila in bo vse lažje po porodu in še zdravo se prehranjujem in dobro se počutim...tako da kar pogumno karkoli že bo, mislim da ta sladkorna je še najmanj kar se ti lahko zgodi vse v nosečnosti, ene morejo po celo nosečnost preležat, pa imajo takšne in drugačne težave, za sladkorno pa si lahko pomagaš sam da je vse v mejah normale ali sam ali z inzulinom....in tudi inzulin meni je diabetologinja rekla to je kot tableta ki jo vzameš če te kaj boli, tako da tako si moreš dat v glavo in bo vse ok....zdaj pa pozabi na to sladkorno ker če ne jo boš imela že samo zaradi tega ker o tem premišljuješ ok.....PA SREČNO!!!

No kar se pa tiče Postojnske porodnišnice, jaz nimam nobenih slabih izkušenj z Izolskimi ginekologi itd, sem na obalo preseljena, tako da hodim sem na kontrole cca 4 leta, ampak moj je reku da me drugam ne pelje kot v Postojno, ker imajo v žlahti dva slaba primera kar se tiče Izolske porodnišnice, tako da pri nas je to največji razlog.

Punce zdaj grem pa malo ven po opravkih, pa se vam potem še kaj javim :)))

(odgovor članu manuelca)
Neposredna povezava do sporočila: 952
   RE: Primorke!!
19.1.2012 10:05:52   
pathra
Manuelca.. se strinjam.. stvar izkušnje.. povsod so slabe in dobre izkušnje...in je čisto prav da gre človek tam, kjer najbolj zaupa.. user posted image

(odgovor članu simona84)
Neposredna povezava do sporočila: 953
   RE: Primorke!!
19.1.2012 10:48:42   
n€na
Dobro jutro.

Kavica popita, mali zaenkrat spi, jaz pa mam trenutek časa, da vas mal preberem. Med tem ko me  ni bilo ste se kar lepo razpisale.

nosečniška sladkorna...jaz sem jo tudi imela in res ni nobene panike. Lepo se držite navodil in prehrane pa bo vse ok. Lahko se tudi pregrešite in pojeste kaj sladkega.
Sama sem bila tudi na inzulinu in tudi inzulin ni nobena panika. Pač ti zniža sladkor in tako po obroku ni nobenih težav z previsokim sladkorjem. manuelca...bolj ko se boš obremenjevala z GD boj ti bodo nagajali hormoni in to se pozna tudi na sladkorju. Preverjeno. Ko sem jaz opustila pisanje dnevnika z obroki in sestavinami , predvsem sem se pa nehala obremenjevati kaj in kako bom dala v usta, takrat se mi je znižal tudi sladkor.
Za konec ti pa povem, da se je moj mali rodil čisto zdrav fantič in nič mu ne manjka. Zato kar pogumno in čim manj obremenjevanja. Raje uživaj v nosečnosti.

Porodnišnica....Jaz lahko rečem, da sem full zadovoljna z vsem in vsemi v Izolski bolnici. Nimam nobenih slabih izkušenj.

Smo pa mi šli že na en izletek....Šli smo na obisk k mojim na štajersko. Mali je vožnjo zelo dobro sprejel in je bil zelo priden. Spal je celo potuser posted image Pri babici je tudi Zala zelo uživala, saj smo imeli lepo vreme in je bila celi dan zunaj in se igrala z otroci iz okolice. Jaz sem se pa pustila razvajati in so me res razvajali. Edino kar sem morala storiti je bilo, da sem podojila malega in ga previla. Super oddih.user posted image

Pa še skregali bi se ziher, ker moj ne bi dovolil, da se kdo iztresa name.. 


Dvomim, da bi se kdo stresal nate, če bo tvoj s tabo. Se ne upajo in so zelo prijazni. Če si pa sam pa je lahko stvar drugačna.

(odgovor članu pathra)
Neposredna povezava do sporočila: 954
   RE: Primorke!!
19.1.2012 10:49:43   
manuelca
bankc uspelo uspelo uspelo....hvala da si me vodila .... user posted image

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 955
   RE: Primorke!!
19.1.2012 10:51:48   
manuelca
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu manuelca)
Neposredna povezava do sporočila: 956
   RE: Primorke!!
19.1.2012 12:06:36   
bankc
Manuelca sem vidla! Lepo user posted image

n€na hvala vsaj ena ki ima kaj lepega za povedat glede Izole, ker moj pravi da sem že paničar, ker sem prišla na idejo da grem pa vseeno kar raje v Ljubljano, s katero imam full dobre izkušnje user posted image . In moram reči da ni bil navdušen nad mojo idejo!
In čestitke za prvi izlet! Verjamem da razvajanje paše! Jaz ko sem rodila, se je moja sestrica javila, in mi je en mesec hodila pospravljat in kuhat user posted image user posted image user posted image ! Je res pasalo!

Zdaj pa odštevam čas, da grem po našo mucico! Pa se pol še javim!

(odgovor članu manuelca)
Neposredna povezava do sporočila: 957
   RE: Primorke!!
19.1.2012 13:15:10   
sirenetta
No, evo da dodam še jaz svojo glede Izole...

Jaz imam tudi samo pozitivne izkušnje glede Izole...sem v porodni dala 3 babice skozi in je bilo vse ok.
Sprejela me je Nata, me pregledala, CTG, vzela vse podatke, ampak me ni dala v porodno, ker sem bila še čisto zaprta, me je dala v eno prosto sobo. Bila je čisto prijazna, kljub temu, da je bila ura 3 ponoči!
Zjutraj me je prevzela Mima in z njo sem bila vse do 17h, ko se je rodil sinko. V porodni sem imela Lovšina in res sta se z Mimo zelo potrudila zame (sem bila dolgo v porodni z umetnimi popadki ker se nisem in nisem odpirala, ko je bilo vse fertik, mi je Mima povedala, da je Lovšin že omenjal CR, ki ga na srečo ni bilo treba).
Po porodu ko moraš biti še 3 ure v porodni pa sem imela eno z dolgimi sivimi lasmi, ki mi je sicer zgledala kar malo scary, ampak tudi ona je bila ok, me je peljala pod tuš in potem v sobo.

Je pa prišlo v Izolo nekaj mladih novih babic in so imele moje kolegice, ki so rodile v zadnje pol leta ekstremno pozitivne izkušnje z njimi - zelo skrbne, prijazne, čuvajo presredek!

Prednost Izole mi je tudi to, da imaš lahko dojenčka stalno pri sebi v sobi, v Postojni pa obratno (samo na željo) in sem po naravi tako panična, da si ga želim imeti vsako sekundo pri sebi! Si ne predstavljam, da bi bil prvo noč nekje stran od mene in ko se zbudi, da ga nekdo drug tolaži namesto mene in nahrani namesto mene,user posted image .

Zapleti in negativne izkušnje pa so bili tako v Postojni kot v Izoli - sem slišala že za nekaj primerov tako v Postojni kot v Izoli, samo raje ne bi se sploh ustavljala pri tem.
Dejmo bit pozitivne in mislit, da bo vse ok in da bomo del tiste večinske populacije mamic, pri kateri gre vse v redu in povijejo lepe zdrave štručke! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bankc)
Neposredna povezava do sporočila: 958
   RE: Primorke!!
19.1.2012 13:27:39   
kimica86
No, ja.. Povsod se zna zgodit, da ni vse rožnato..
Jaz v Izolo ne grem pod nobenim pogojem: prvo, zaradi določenih babic, ker sem že tako po naravi malo panik in bi raje videla, da je ob meni kašna babica, ki me bo znala potolažit, če mi bo hudo (jeb.iga, nismo vse trpežne), drugo, ker imam možnost bit sama v sobi, ker ne prenesem smrčanja in si želim svoj mir in lahko počnem v sobi kar hočem, grem spat kadar hočem in imam prižgano luč pa še da staknem kašno dosadno cimro, tretje, ker v Postojni dovolijo izključno samo 2 osebi naenkrat, da prideta na obisk, kar v Izoli NIKAKOR ne preverjajo in pride cela žlahta- 8 ljudi (preverjeno, sta moji kolegici rodili, ena novembra, ena sedaj januarja) in so znorele, ker sta obe bili šivani, ne moreta se sprostit ob tolikih ljudeh).. Tako, da je par dejavnikov, ki me prav odbijajo, da bi šla rodit v Izolo.. Pa v Postojni je še možnost poroda v vodi, kar bi meni najbolj ustrezalo- bomo pa videli še kaj bo iz tega, ker imajo onesnaženo vodo..

< Sporočilo je popravil kimica86 -- 19.1.2012 13:29:35 >

(odgovor članu sirenetta)
Neposredna povezava do sporočila: 959
   RE: Primorke!!
19.1.2012 19:20:26   
crtek
žiujo!

da se še js malo javim po par časa....sm mela tko pestro, da sm komaj našla čas za brat, kaj šele za pisat user posted image

vidim, da debatirate o porodnišnicah...js sm odločena za Izolo. Malo zato, kr mam veze in vem, da bojo z mano lepo delali, malo zato, kr kr dosti osebja poznam osebno in jim res zaupam, moja G je v bolnici in je res zakon oseba, meni pa tudi fuuuuul pomeni to, da so v Izoli res priznani pediatri in za otroke res zelo lepo poskrbijo, pa še otroka maš lahko res cel čas pri sebi, kar se mi zdi super. Glede poroda sm slišala za čisto vse porodnišnice tako slabe, kot dobre izkušnje, isto pol z oddelki, tko da to meni ni faktor, edino sm malo tehtala, če bi mogoče šla rodit u vodo, pa se mi nekako ne zdi vredno samo zaradi tega vozit gor in pol, če slučajno nebi mogla mi je itak isto, če na suhem rodim v Izoli al Postojni. Glede razdalje pa mi je itak čisto isto, kr živim blizu Divače in od tle mi je in po času in po razdalji čisto isto kamorkoli se mam za peljat. Mi je pa v Izoli zeeeeloooo všeč razgled  user posted image aja! Tudi v Izoli maš lahko privat nadstandardno sobo. Nevem kolko jih majo, ampak eno sigurno, kr je bla ena moja prijatelca tm, tko da to vem za sigurno. Glede obiskov bom js kr vsem po vrsti prepovedala, da pridejo, kr s tem se ne mislim ubadat, edino starše če bojo pršli to mi je ok, ma ostali lahko pa počakajo user posted image

kimica zgleda, da boš res zdržala 2 v 1 do 21. user posted image super user posted image

uh...zdej sm se pa razpisala...lepo bodte, pa se še kej beremo user posted image


_____________________________

Love doesn't make the world go round, but it makes the ride worthwile.


(odgovor članu kimica86)
Neposredna povezava do sporočila: 960
   RE: Primorke!!
19.1.2012 19:46:00   
kimica86
crtek.. Ne vem od kdaj imajo v Izoli nadstandardno sobo, ker, ko sem bila v materinski šoli, je patronažna rekla, da tega v Izoli zagotovo ni pa še par drugega osebja tudi!!! Veliko mojih kolegic je rodilo v Izoli in so spraševali, če je kašna soba, kjer bi lahko bile same in so jo samo debelo gledale..
Bomo videli, če bom zdržala do 21.1., ker se mi je danes odluščil čep in se mi zdi da mi čisto po malem odteka plodovnica.. Bom opazovala in če bo kriza bom jutri pozno popoldan skočila do porodnišnice..

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 961
   RE: Primorke!!
19.1.2012 22:39:14   
sirenetta
Ziher imajo nadstandardno v Izoli...Sem tudi jaz pri prvem user posted image razmišljala, da če me bo preveč motila cimra, da bom zaprosila za nadstandardno...no, na koncu je bila cimra zadnji izmed razlogov zakaj ne bi mogla spati....v bistvu sem verjetno bolj jaz njo motila...nisem mogla zaspati od vznemirjenosti, ker sem imela mojega lepega otroka ob sebi in se kar nisem mogla zvečer odtrgat in ga nehat gledat....potem ko sem se končno umirila in zaspala pa je kmalu on začel jokat...in potem se je v nedogled dojil...potem je zaspal pri meni v postelji in je bil kar lepo zadovoljen da spi z mano, jaz pa nisem mogla spat, ker nisem bila komot...pa sem ga potem dala v njegovo posteljico....in se je spet odvrtel isti film od začetka...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ena prijateljica, ki je rodila par mesecev pred mano pa je imela nadstandardno in je bil njen z njo vseskozi, da ji je lahko pomagal z user posted image , ker je namreč rodila z vakumom in je bila spodaj vsa pošivana, jo je full bolelo in ji je potem on dvigal ta malega in ji pomagal.

Pa zadnjič ko sem čakala na šalterju v Izoli za dobit datum za naslednji pregled, sem videla, da imajo tam eno obvestilo s cenikom za nadstandardno sobo in kaj vse imaš v nadstandardni. Tako da ziher je nadstandardna še zmeraj v Izoli.

Menda zna bit problem edino, če je full gužva, ampak to itak enako tudi v Postojni, če je slučajno tisti čas že zasedena.

Eh, glede obiskov sem imela tudi srečo, ker je cimra dobila na obisk samo moža in mamo ter sestro.
K meni pa so (poleg mojega, ki je itak prihajal vsak dan) prišli moji starši samo enkrat na obisk in enkrat starši od mojega. Pa itak nimamo dosti sorodnikov, s katerimi bi si bili blizu, tako da ni bilo treba nič nobenemu razlagat kako in kdaj obiski. Tisti ki jih imamo pa so itak sami štekali, da nimajo kaj iskati v porodnišnici.

Mi je pa pravila ena znanka, kako je k njeni cimri prišel na obisk mož kar lepo z enimi petimi, šestimi kolegi, pa bakso pive na mizo in so potem tam viseli eno uro in pili.user posted image Svašta.

No, upam da bom imela tudi tokrat srečo s cimro in obiski...no, pa saj tisti trije/štirje dnevi itak tako hitro minejo....

(odgovor članu kimica86)
Neposredna povezava do sporočila: 962
   RE: Primorke!!
19.1.2012 23:02:34   
kimica86
Ne vem no.. Eni govorijo tako, drugi drugače!! Zgleda, da bi bilo preveč lepo, da bi vsi isto govorili user posted image
Če imajo res v Izoli nadstandardno sobo zdaj res ne vem.. V Postojni jih imajo enih 5- to vem.. Je pa cena 25 eur na dan..

Moji dve kolegici sta imeli prav nesrečo s cimerkami v Izoli.. Ena je imela eno albanko, ki ji je mož hodil ob 20h na obisk in eno noč celo pijan prišel in se ulegel v njeno posteljo, a ona cela šivana sedela na robu postelje.. Ta druga je pa bila neka turkinja, h kateri je prišla cela žlahta (8 ljudi) in so vsak dan previseli tam več kot eno uro.. Katastrofa!!!
In kar je najbolj žalostno od vsega, da noben ne reče nič in jih ne vrže ven user posted image

(odgovor članu sirenetta)
Neposredna povezava do sporočila: 963
   RE: Primorke!!
20.1.2012 10:03:18   
crtek
kimica res ne vem kolko je teh nadstandardnih sob, ampak vsaj 1 je 100%, kr je bla lani tm moja kolegica in žena od mojega bratranca kšno leto prej, ko se ji je par dni po porodu naredu mastitis so jo tja premestili, da ni blo problema, ko ji je hodu mož pomagat tudi sredi noči in je tamala fuuuuul jokala, kr se ni mogla prau dojit. In ko so rodile dve znanke je blo lih tko, da je blo bol mirno in so vse punce dajali same v sobe, tudi če je blo not več postelj in so pol one dve, ki so se poznale, prosile če so lahko skupaj. S cimrami je pa po moje isto povsot...še lažje se ti v Postojni zgodi, da dobiš kšno grozildo, kr tja pa res hodijo rojevat iz povsod, še Hrvaške in Italije in če slučajno ne dobiš nadstandardne sobe, boš na istem tle alpa tm. Res je, da v Izoli ne preverjajo kdo vse pride na obisk in kolko časa je pr tebi, ampak če bi mela tvoja cimra res eno gužvo obiskov lahko ti mirno pozvoniš sestram in prosiš, da spraznijo sobo. To bojo sigurno nardile in tudi, če te bi cimra pol grdo gledala, rajši tko, kot pa da nimaš 2min mira.
Sicer pa držim pesti, da dojenček zdrži v tebi še do jutri, kr danes je tle na Krasu in proti Postojni tašna mgla, da se ne vidiš skozi, v tašnem se vozit rodit ti pa res ne želim user posted image

kaj lahko me nazaj dodaste na seznamček, kr sm vidla, da ste me po nesreči zbrisale?

ala uživajte, pa se beremo user posted image




_____________________________

Love doesn't make the world go round, but it makes the ride worthwile.


(odgovor članu kimica86)
Neposredna povezava do sporočila: 964
   RE: Primorke!!
20.1.2012 10:10:30   
bankc
Dobro juro!

Kimica86 držim pesti, da ti rata zdržat do 21! To je že jutri user posted image

Moje izkušnje iz Lj porodnišnice: prve tri dni sem imela enkratne cimre! smo se full dobr štekale in se zmenile, da sorodnike damo na isti dan! Tako da je bila resnično gužva samo en dan! Ostala dva dni pa so k nam prihajali samo partnerji! Tako da smo imele mir in smo full veliko klepetale! je bilo super! Nato sem pa jaz morala ostati še 2 dni in sem dobila dve novi cimri! Katastrofa!!!!!!!
Ena je bila missica ki ni svojega user posted image niti dvignila niti previjala, ker je merkala na svoje nohtke user posted image ! Vsakič ko je dojenček kihnil ali se mu je kolcalo je pritiskala na alarm in so sestre kar norele, da nimajo časa samo za njo! user posted image
Druga cimra je bila pa neka italjanka, ki ni znala nobenega drugega jezika in je full prezgodaj rodila, med dopustom v Lj in na žalost ni bilo v celi porodnišnici nobenega, ki bi znal italjansko, tako da je reva cel dan in noč prejokala, ker ni vedela v kakšnem stanju je njen otrok! Ženska se mi je res smilila, vendar se ni nobena mogla z njo pogovarjat! zadnji dan ko sem odhajala pa je koooončno prišel prevajalec in da je prevedel kakšno je stanje in se je potolažila!!!!!!

Sem pa tudi jaz pri mojem ginekologu v Izoli prebrala obvestilo o nadstandardni sobi!
Jaz bom kar reskirala s cimri! Mogoče bom pa na kakšne dobre naletela user posted image


(odgovor članu kimica86)
Neposredna povezava do sporočila: 965
   RE: Primorke!!
20.1.2012 11:28:35   
kimica86
IZVIRNO SPOROČILO: bankc

Dobro juro!

Kimica86 držim pesti, da ti rata zdržat do 21! To je že jutri user posted image

Moje izkušnje iz Lj porodnišnice: prve tri dni sem imela enkratne cimre! smo se full dobr štekale in se zmenile, da sorodnike damo na isti dan! Tako da je bila resnično gužva samo en dan! Ostala dva dni pa so k nam prihajali samo partnerji! Tako da smo imele mir in smo full veliko klepetale! je bilo super! Nato sem pa jaz morala ostati še 2 dni in sem dobila dve novi cimri! Katastrofa!!!!!!!
Ena je bila missica ki ni svojega user posted image niti dvignila niti previjala, ker je merkala na svoje nohtke user posted image ! Vsakič ko je dojenček kihnil ali se mu je kolcalo je pritiskala na alarm in so sestre kar norele, da nimajo časa samo za njo! user posted image
Druga cimra je bila pa neka italjanka, ki ni znala nobenega drugega jezika in je full prezgodaj rodila, med dopustom v Lj in na žalost ni bilo v celi porodnišnici nobenega, ki bi znal italjansko, tako da je reva cel dan in noč prejokala, ker ni vedela v kakšnem stanju je njen otrok! Ženska se mi je res smilila, vendar se ni nobena mogla z njo pogovarjat! zadnji dan ko sem odhajala pa je koooončno prišel prevajalec in da je prevedel kakšno je stanje in se je potolažila!!!!!!

Sem pa tudi jaz pri mojem ginekologu v Izoli prebrala obvestilo o nadstandardni sobi!
Jaz bom kar reskirala s cimri! Mogoče bom pa na kakšne dobre naletela user posted image


Oooo, hvala, hvala.. Se bom potrudila ostat do jutri še 2 v 1 user posted image

Hahahaha.. Da mi je samo vedet katera missica je to bila.. Al je to samo vzdevek zaradi nohtov?? user posted image user posted image
Za italijanko pa.. Meni se čisto nič ne smili.. Hodit po svetu in znat samo svoj jezik.. Ma naj se gre solit- zabit narod!! Vsaj angleško bi se pa ja lahko naučili.. Ma ne, oni mislijo, da, če bojo na Kitajsko šli, da pa tam morajo italijansko znat- obup user posted image

(odgovor članu bankc)
Neposredna povezava do sporočila: 966
   RE: Primorke!!
20.1.2012 11:29:13   
kimica86
IZVIRNO SPOROČILO: crtek

kimica res ne vem kolko je teh nadstandardnih sob, ampak vsaj 1 je 100%, kr je bla lani tm moja kolegica in žena od mojega bratranca kšno leto prej, ko se ji je par dni po porodu naredu mastitis so jo tja premestili, da ni blo problema, ko ji je hodu mož pomagat tudi sredi noči in je tamala fuuuuul jokala, kr se ni mogla prau dojit. In ko so rodile dve znanke je blo lih tko, da je blo bol mirno in so vse punce dajali same v sobe, tudi če je blo not več postelj in so pol one dve, ki so se poznale, prosile če so lahko skupaj. S cimrami je pa po moje isto povsot...še lažje se ti v Postojni zgodi, da dobiš kšno grozildo, kr tja pa res hodijo rojevat iz povsod, še Hrvaške in Italije in če slučajno ne dobiš nadstandardne sobe, boš na istem tle alpa tm. Res je, da v Izoli ne preverjajo kdo vse pride na obisk in kolko časa je pr tebi, ampak če bi mela tvoja cimra res eno gužvo obiskov lahko ti mirno pozvoniš sestram in prosiš, da spraznijo sobo. To bojo sigurno nardile in tudi, če te bi cimra pol grdo gledala, rajši tko, kot pa da nimaš 2min mira.
Sicer pa držim pesti, da dojenček zdrži v tebi še do jutri, kr danes je tle na Krasu in proti Postojni tašna mgla, da se ne vidiš skozi, v tašnem se vozit rodit ti pa res ne želim user posted image


No ja.. Če je pa tudi samo ena, ni rečeno, da bi jo dobila.. A v Izoli res ne bi rada riskirala s cimerkami..
Lahko, da pride kašna grozilda v Postojno, ma obiskov ne bo mogla imet tašnih, da pride cela žlahta, ker tam to fejst spremljajo.. In ponoči otročke odnesejo, tako, da se lahko tudi odpočiješ..
Jaz tudi upam, da zdrži še malček not in da se ji ne bo pomudilo preveč user posted image
Uhhh, alora, če je megla, potem bi raje danes še tukaj ostala.. hehehe user posted image user posted image

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 967
   RE: Primorke!!
20.1.2012 11:34:36   
crtek
IZVIRNO SPOROČILO: kimica86

IZVIRNO SPOROČILO: crtek

kimica res ne vem kolko je teh nadstandardnih sob, ampak vsaj 1 je 100%, kr je bla lani tm moja kolegica in žena od mojega bratranca kšno leto prej, ko se ji je par dni po porodu naredu mastitis so jo tja premestili, da ni blo problema, ko ji je hodu mož pomagat tudi sredi noči in je tamala fuuuuul jokala, kr se ni mogla prau dojit. In ko so rodile dve znanke je blo lih tko, da je blo bol mirno in so vse punce dajali same v sobe, tudi če je blo not več postelj in so pol one dve, ki so se poznale, prosile če so lahko skupaj. S cimrami je pa po moje isto povsot...še lažje se ti v Postojni zgodi, da dobiš kšno grozildo, kr tja pa res hodijo rojevat iz povsod, še Hrvaške in Italije in če slučajno ne dobiš nadstandardne sobe, boš na istem tle alpa tm. Res je, da v Izoli ne preverjajo kdo vse pride na obisk in kolko časa je pr tebi, ampak če bi mela tvoja cimra res eno gužvo obiskov lahko ti mirno pozvoniš sestram in prosiš, da spraznijo sobo. To bojo sigurno nardile in tudi, če te bi cimra pol grdo gledala, rajši tko, kot pa da nimaš 2min mira.
Sicer pa držim pesti, da dojenček zdrži v tebi še do jutri, kr danes je tle na Krasu in proti Postojni tašna mgla, da se ne vidiš skozi, v tašnem se vozit rodit ti pa res ne želim user posted image


No ja.. Če je pa tudi samo ena, ni rečeno, da bi jo dobila.. A v Izoli res ne bi rada riskirala s cimerkami..
Lahko, da pride kašna grozilda v Postojno, ma obiskov ne bo mogla imet tašnih, da pride cela žlahta, ker tam to fejst spremljajo.. In ponoči otročke odnesejo, tako, da se lahko tudi odpočiješ..
Jaz tudi upam, da zdrži še malček not in da se ji ne bo pomudilo preveč user posted image
Uhhh, alora, če je megla, potem bi raje danes še tukaj ostala.. hehehe user posted image user posted image


upam, da ti rata, kr tle je res lepo sivo...nič se ne vidi! user posted image


_____________________________

Love doesn't make the world go round, but it makes the ride worthwile.


(odgovor članu kimica86)
Neposredna povezava do sporočila: 968
   RE: Primorke!!
20.1.2012 12:37:03   
simona84
Kimica86 vidim da ti uspešno ratuje da boš zdržala do jutri....no upam da zdržiš.....a imaš že kaj popadkov??

drgač pa kar se tiče se čist pridružujem kar je napisala Kimica86, same so si krive, vsi tujci kar pričakujejo da bomo vsi v Sloveniji znali vse jezike...pa kaj še...me zanima če kdo zna slovensko v tujini......pa misice oz. take z dolgimi nohti itd....take sploh ne vem kako imajo lahko otroke če jih mislijo samo gledat in se jih ne taknit da ne bodo škodovale njihovemu videzu...grozaaaa

(odgovor članu kimica86)
Neposredna povezava do sporočila: 969
   RE: Primorke!!
20.1.2012 12:42:57   
kimica86
Hvala Simona84 user posted image

Sicer se mi zdi, da mi vsake toliko izteče kašen pljunec plodovnice, ampak do pozno zvečer bomo ja zdržale user posted image
Zdaj pa itak samo ležim in mirujem, da ne pospešim preveč hitro user posted image
Do sedaj sem imela 2 močnejša popadka in vmes nekaj švohcenih, tako, da počasi bo šlo user posted image

(odgovor članu simona84)
Neposredna povezava do sporočila: 970
   RE: Primorke!!
20.1.2012 12:48:28   
simona84
Ja sej najboljše da bolj počivaš, da res te kaj na hitro ne zagrabiuser posted image ....jaoooo mene je najbolj strah teh prvih popadkov, ko ne veš kdaj se začne, pa če je pol to to itd....
a drugače tako se pa v redu počutiš?

No pa če te slučajno kaj hitro zagrabi, SREČNO user posted image

(odgovor članu kimica86)
Neposredna povezava do sporočila: 971
   RE: Primorke!!
20.1.2012 12:49:33   
bankc
Kimica86 držim pesti, da ti rata zdržat do večera!!!!!!!!!

Ja drugače se pa strinjam, da so italjani presnet trmasti, ker se nočjo učiti jezik!
Jaz pa če hočem službo najdt na primorskem se moram pa italjanščino učit user posted image . Sem bila včeraj na prvi uri tečaja in sem gledala ko tele v nova vrata! Pa se mi zdi da vse znajo, samo jaz sem tista ki pa res nima pojma o italjanščini! In v torek naj bi že kar pisali po nareku user posted image ! Smo morali na listek papirja napisati vsaj tri italjanske besede, ki jih poznamo in vse so pisale cele romane, jaz pa samo autostrada in birra user posted image ! Tok o mojem poznavanju italjanščine!

(odgovor članu kimica86)
Neposredna povezava do sporočila: 972
   RE: Primorke!!
20.1.2012 12:57:12   
simona84
bankc nisi edina ki ne zna italijanščine, tudi jaz nimam blage veze in tud jaz sem težko dobila službo tukaj na obali (živim tukaj na obali 5 let), ampak vseeno se mi je nasmenila sreča in dobila službo kjer ne rabiš italijanščine...sem sicer bila na enem osnovnem tečaju, ampak to je tako kot vsi jeziki, moreš potem to uporabljat, kakor ne uporabljaš vse pozabiš, tako je bilo pri meni, zdaj pa če si še tak antitalent za jezike kot jaz je pa še vse toliko težje....no upam da se ti uspe čimveč naučit in da boš obvladala tako da ti niti primorci ne bodo mogli sežt do kolen user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bankc)
Neposredna povezava do sporočila: 973
   RE: Primorke!!
20.1.2012 13:00:35   
kimica86
IZVIRNO SPOROČILO: simona84

Ja sej najboljše da bolj počivaš, da res te kaj na hitro ne zagrabiuser posted image ....jaoooo mene je najbolj strah teh prvih popadkov, ko ne veš kdaj se začne, pa če je pol to to itd....
a drugače tako se pa v redu počutiš?

No pa če te slučajno kaj hitro zagrabi, SREČNO user posted image


Ja, sej ni druge kot, da ležim, počivam, mirujem user posted image
Mahhh, jaz, ko bom videla, da so bolj redni popadki, tisti bolj boleči, se bom začela počasi odpravljat, prej pa ne, da me ne pošljejo pol slučajno nazaj ali pa da me nafilajo z umetnimi.. Raje počakam kašno urco več doma user posted image
Ma, drugače se v redu počutim, ja.. Vsake toliko me kej zagrabi, ma tako je pri popadkih- vsaj predvidevam, no user posted image

Hvala še 1x user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: bankc

Kimica86 držim pesti, da ti rata zdržat do večera!!!!!!!!!

Ja drugače se pa strinjam, da so italjani presnet trmasti, ker se nočjo učiti jezik!
Jaz pa če hočem službo najdt na primorskem se moram pa italjanščino učit user posted image . Sem bila včeraj na prvi uri tečaja in sem gledala ko tele v nova vrata! Pa se mi zdi da vse znajo, samo jaz sem tista ki pa res nima pojma o italjanščini! In v torek naj bi že kar pisali po nareku user posted image ! Smo morali na listek papirja napisati vsaj tri italjanske besede, ki jih poznamo in vse so pisale cele romane, jaz pa samo autostrada in birra user posted image ! Tok o mojem poznavanju italjanščine!


Oooo, tašno podporo potrebujem, hvala user posted image

Mahh, italijani so obupen narod.. Redkokateri zna kašen tuji jezik in velika večina, ki zna govorit npr. angleško al pa tudi slovensko, se noče trudit karkoli izustit, ker mislijo, da pa ja mi moramo vedet italijansko.. Ccccc, golazen user posted image

(odgovor članu simona84)
Neposredna povezava do sporočila: 974
   RE: Primorke!!
20.1.2012 13:00:51   
bankc
Hvala Simona84 upam da se mi jo res rata naučit! Bi bila pa še bolj vesela službe, kjer je ne bi rabilauser posted image ! No sej zdej imam čas skoraj leto in pol ne razmišljati o novi službi, poli pa v akcijo

(odgovor članu simona84)
Neposredna povezava do sporočila: 975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





V petek, ob 16. uri, sem doživela spontani...
"Imeli ste popolni splav. Nobenih znakov nosečnosti ni,« je dejal zdravnik. Prosila sem ga, naj mi to ponovi petkrat, k...
23-letnica ima 10 otrok, želi jih še 100
Mama, ki ima že 10 otrok, jih želi imeti še 100, da bi izpolnila svoje sanje, da bi imela "največjo družino na svetu"....




ime???
retacek

katero ime???

franc (6%)

lojze (2%)

matic (28%)

rene (12%)

jaka (21%)

nič od tega (32%)


Število vseh glasov: 608

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!