lillchy123 -> RE: Septembrke 2010 (6.10.2010 12:12:23)
|
dan uf, ste načvekale mala 2001- uf, tole je blo pa res pestro. Tok stresa, pa sej ni čudno, da potem ni mleka! Ampak glej, glavno, da je sedaj vse ok, bejba bo pa zrastla na joškah al pa na flaški. Ti se nikar ne sekiraj, saj bo mala zadovoljna le, če boš zadovoljna ti. Uživaj vsak trenutek z njo, ker bojo res čisto prehitro zrastli. Pa zelo zelo lepo ime sta izbrala. izabelina- mah ja, tole dojenje je res čist začaran ktrog. ampak res, naši otroci bodo zadovoljni in veseli le, če bomo takšne tudi me. In to je bolj pomembno kot kaj jejo, kajne? Držim pesti, da bo na kontroli teža že pošteno zrastla. malecka- mateja- ja pišuka no.. upam, da ne fašete še kakšnega sora... en koš pikapok, da boste čim prej zdravi corfu-bravo za gramčke za zdravstveno rabiš samo roj.list poslati v kadrovsko službo (tistega starša, po katerem bo pupa zavarovana) mi jo že mamo tannya- welcome to the club. jaz bi najraje zaspala, pa naj me zbudijo spomladi kako ste? Pa Živica pa Ajdica? Joj, se tolikokrat spomnem na tiste dneve... men je blo res tko lepo... sem vidla sms, ampak z enodnevno zamudo.. ja, sej vem, kura jstupam, da je narastek useeno uspel.bom pa kar tle napisala recept, ok? kava- mene tud ful mika, ampak bom zdaj še preskočila. Sej smo že fuuul zrastli, ampak smo še vedno majhni, tko da se pridruživa naslednjič sling- jaz sem dobila enega od sestre, pa mi nekak ne gre.. čakam, da še mal zraste, če bo pol lažje binabina- oooo, potem imate vi tudi princesko na zrnu graha saj vem, da drugače sploh ni hecno.. naša posteljico kar zavohaampak se ne dam.. jo položim, malo tresem, če se zbudi jo dvignem in kmalu ponovim... če imaš možnost, daj malo vsaj za kakšno uro v varstvo in se naspi. moja mami pravi, da če nisi daleč ti jo ona pride mal popazit katrinka- bravo za težo!! še malo, pa vaju bova ujele mala- mi imamo za Uz kolkov že datum- 25.10. mene je kar pediater naročil, kerga v porodnišnici nismo imeli čestitke dobitnicam nagrad! pa srečnoi vsem, ki imaste danes preglede sončica- nič ni narobe, če se lušči. naši je vsa koža odpadla po nekaj kopanjih je pa čisto lepa sanje2- meni je vedno tako hudo, ko preberem kakšno takšno zgodbo, ker porod je drugače res nekaj najlepšega in ne razumem, kako so ene ženske take.. Sej hb je vse ok in imaš svojega sončka, upam pa, da ni ta izkušnja razlog, da ostaneš samo pri enem. jaz ti vseeno želim, da enkrat zbereš pogum še za enega sončka in da boš doživela porod takšen kot je- čudežen! mi smo frugače super! včeraj smo imeli prvi pregled in ima že 3000g, 49cm in 33,9 obseg glavice mala je čist vse presenetla, ker je tako močna in zvedava smo pa napoteni tudi v razvojno, ampak čist tko preventivno, ker je bla pač tok prej rojena in ker je tok manjša. pa moram povedat, da jo je zdaj začel Luka mal bolj božat in lupčkat!! zdaj pa akcija, mam še fuuul enih planov, dokler je še mami pri meni. Aja, jaz res nisem preveč zmatrana, ampak samo zato, ker me moja mami še vedno tazvaja in mi ponoči pazi na malo do enih ali dveh, ko mi jo prinese v spalnico. ja, ni kej, luštn meni pa hvala moji mamici- res je najbolj zlata mami in samo upam, da bom jaz vsaj pol tako zlata
|
|
|
|