tinkatonka -> RE: Septembrke 2010 (5.10.2010 13:36:52)
|
IZVIRNO SPOROČILO: S0ncIca A se vašim [sm=duda.gif] tudi koža lušči? S čim namažete? z ničemer, pri kopanju s krpico podrgnem, ko ga obrišem pa samo po gubicah z oljem namažem vrtec in znižano plačilo...mož je nesel potrdilo o rojstvu Jakoba v vrtec, še vedno čakam na odločbo. Sicer bo pa treba za novo leto 2011 tako in tako do sredine novembra, če se ne motim, oddati novo vlogo za znižano plačilo dojenje...počasi obupavam, preveč joka, preveč sekiranja., mah ni vredno. Čeprav kdaj od mene na obrok tudi nekje 30ml, kar ni malo, ampak količina se več ne povečuje.[sm=smiley19.gif] kopanje in milo...imam od Nivee trdo milo, z njim bom kopala 1× na teden, ostale dni samo z vodo malecka_mateja...čimprej se pozdravite? kakšne simptome pa je imel Tin? Enake kot starejša sestrica? prehlad...se ga kr ne znebimo. [sm=smiley13.gif] sling...jaz sem probala enkrat doma, pa mu je kr pasalo, ampak ga doma po stanovanju nočem preveč nosit in imet na "rokah" - se hitro razvadijo. Bom probala naslednjič za ven, kako bo šlo. Bi šla rada z Anejem po kostanj, pa bi Jakoba s sabo vzela v slingu.
|
|
|
|