teodora75 -> RE: Septembrke 2010 (17.1.2011 11:56:39)
|
Jutrooooooo/daaaaaaaan! Meeegla, bjak bjak bejž! Svit spi - od kar ne dojimo več, naredimo kar nekaj spalnih uric tudi čez dan - mi je jasno, koliko je prej dejansko prespal kar na joški, da mu je bilo tako popolnoma dovolj. So pa zdaj že nekaj časa noči bolj 'po kosih' in se mi zdi, da je njemu tale AM čisto premalo, zato tudi razmišljam, da bi dodala malo rižolina. Je to sploh smiselno in če ja, ali rabim za to kakšne ekstra flaške/cuclje ali kar v te ki jih ima (smo tudi delno na luknjicah 2, nekaj pa jih ima še 1, pa je z obema enako zadovoljen). Drugače pa sem hotela malo napisat glede avto sedežev, ker vem, da ste se pred časom pogovarjale o tem. Žal si nisem zapomnila, katere ste točno omenjale, da so 'kul', je pa moj dragi naredil hitro raziskavo - po tistem testu, katerega link je ena objavila in prišel do zaključka, da naj bi bil Infinity Pro (Kiddy) najboljši. No in ga vidim v ta novem BC katalogcu, da je jutri 20% znižan in bi ga šla verjetno iskat, če ne bi spet moj dragi rekel čakaj ženska da še mal pogledamo tole in res, v BC je 189€-20%, v Nemčiji (se mi zdi) pa 99€!!! Tako da, če se še katera odloči... http://www.mykiddy.de/index.php?cat=c300005_Kiddy-Infinity-PRO.html&XTCsid=f7e04dd3ca6953504c68edc03c196df0 Ga grem danes pogledat v živo in se potem odločim. Ga slučajno katera že ima takega? Zdaj pa še hitro kaj narest pa spakirat za Svita, da ga potem peljem na Gorenjsko kjer bo ati/babi servis med tem, ko bom v šoli. Lep dan vsem in spet novo dozo 'zdravih valovčkov' za vse bolne! T.
|
|
|
|