|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2010
7.1.2011 10:40:27   
Jazzy1
Jutro user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Danes rabim malo več tehle kav, ker je bil spet žur ponoči. No, od večera se je vlekl: zaspal je ob 8h, spal do pol 10h - je blo treba jest. Potem spal do 2h - jest, potem do 5h - jest, čez pol ure Lija - žejna, potem spet tom ob 7h - jest, potem ob 8:20 Lija vstane (na srečo je mama nazaj in je že bila budna, tako da sem njo poklicala če jo lahko pride iskat), no, potem nama je ratalo še do 9:20 zaspat. Zdej sem pa čist user posted image user posted image user posted image . Ah sej bo. Operacija flaša je pa še zmeraj neuspešna. user posted image Ah ja, sej bo user posted image user posted image user posted image user posted image

zobki - upam, da jih še nekaj časa ne bo. user posted image

almera - oooo, luksuz. Katera pa mate?

izabelina - super za koncert user posted image Jaz pomoje po katastrofi (doma, ne na koncertu) ko sva šla na Kreslina še nekaj časa ne bom mogla it. 

< Sporočilo je popravil Jazzy1 -- 7.1.2011 10:44:12 >

(odgovor članu monci30)
Neposredna povezava do sporočila: 4376
7.1.2011 10:49:17   
archie
IZVIRNO SPOROČILO: Almera

IZVIRNO SPOROČILO: Izabelina

ajaa...  hehe Benika vse kar vem o tvojmu avtu je, da je črn... no se mi zdi... user posted image user posted image

Tipično žensko opazovanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image

mene bi zanimalo še, če gresta notri obe psici in voziček user posted image user posted image user posted image

16.9.2010 se nama je spremenilo življenje... :)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4377
7.1.2011 10:53:19   
tannya

Jaz bi morala pa malo stanovanje spucat, ampak je zdajle tak ljubi mir, da se mi ne da .

Se podpišemuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 4378
7.1.2011 10:55:45   
Katalenca
Dan punce :)

Preden greva ven še en post :)
Sem vas mislila vprašat tiste punce ki dojite, če še pazite kaj pri prehrani?

Sicer pa je košara našemu fantku še prav, in je še malo prostora pri nogicah.

Ja, bo potrebno novo banjico nabavit ali pa ga začet kopat v taveliki.

Lep dan in upam da ne bo preveč deževalo čez vikend.

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 4379
7.1.2011 10:57:02   
Katalenca
Aha, zobki.
ni nobenih sledi razen da se ful slini in je cel moker če nima gor slinčka :))

(odgovor članu Katalenca)
Neposredna povezava do sporočila: 4380
7.1.2011 11:05:33   
archie
IZVIRNO SPOROČILO: Katalenca

jaz ne user posted image je pa res, da Teja ni občutljiva na mojo hrano.

Pri nas se slini že od drugega meseca naprej. Pa zadnje čase ima vedno bolj mokre rokave, ker ima skoz rokice v ustih user posted image pa na prsnem košu prime bodi in ga povleče v ustauser posted image slinčka pa še nima; meni niso všeč user posted image

16.9.2010 se nama je spremenilo življenje... :)

Neposredna povezava do sporočila: 4381
7.1.2011 11:10:00   
lumpa6
jaz še vedno ful pazim, ga je ene parkrat kar zvijalo, kaj je bilo krivo ne vem, poskušam pa jest tudi tisto  kar prej nisem in ga opazujem

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 4382
7.1.2011 11:11:45   
Klemcy
tinkatonka - no to sem čakala! Potrditev da je možno, da so že v 4. mescu user posted image  No sej baje, da lahko hitro zrastejo, lahko pa da jo bo mantralo kar nekaj časa, preden bodo pokukali na plano. Bomo vidli...

Aha še za seznamček:

Klemcy - Alja

rojstvo: 49cm in 3360g
1 mesec: 53cm in 4180g
2 meseca: 56,5cm in 5450g
3 meseci: 60cm in 6135g

..... in naša zvezda je rojena! 9.9.2010

Neposredna povezava do sporočila: 4383
7.1.2011 11:13:48   
Klemcy
IZVIRNO SPOROČILO: archie

Pri nas se slini že od drugega meseca naprej. Pa zadnje čase ima vedno bolj mokre rokave, ker ima skoz rokice v ustih user posted image pa na prsnem košu prime bodi in ga povleče v ustauser posted image slinčka pa še nima; meni niso všeč user posted image

Hehe, tut meni niso všeč, ampak brez ne gre. Menjavam ji vsaki 2 uri, jih ima celo goro, ker se tak slini, da kar lije iz ust user posted image

..... in naša zvezda je rojena! 9.9.2010

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 4384
   [Brisano sporočilo]
7.1.2011 11:15:00   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu archie)
  Neposredna povezava do sporočila: 4385
7.1.2011 11:20:47   
Jazzy1
IZVIRNO SPOROČILO: lumpa6

Jaz čisto nič - je kar hvaležen odjemalec. user posted image Če pojem 3+ mandarine na dan se ne bo (thank god) nič pritoževal. 

< Sporočilo je popravil Jazzy1 -- 7.1.2011 11:21:16 >

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 4386
7.1.2011 11:23:21   
Jazzy1
almera - kdaj si rekla boš v sunnyja na bodystep hodila? Jaz sem tudi sklenila da grem naslednji teden probat. Edino res ne vem kaj naj naredim če se mi ne izzide z dojenjem. Pustim tamalega da se joka al kaj??? 

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 4387
7.1.2011 11:25:00   
tinkatonka
meni niso všeč

mne tud ne...ampak glede na to da bruha non stop, ampak res non stop, imam izbiro al na dan zamenjam 6 slinčkov, al pa n-krat preoblačim. Pa še vedno mi zmanjka slinčkov, še kakšnih 6 jih moram kupit, ker ne sfolgam s pranjem.

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 4388
7.1.2011 11:40:13   
corfu
Jaz dojim in pri prehrani že lep čas več ne pazim. Naša se tudi slini user posted image  pa majčke v usta vleče user posted image  jaz ji dam slinček, ko pa kam gremo pa prakticiram tiste rutice za okoli vratu, če veste kaj mislim user posted image

Šarkelj uspel, in je že na veliko oblit s čokolado, kakšen je vam povem zvečer...

Uživaj življenje...

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 4389
   [Brisano sporočilo]
7.1.2011 12:55:56   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Jazzy1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4390
7.1.2011 13:01:59   
tinkatonka
evo jaz imam oba otroka doma, en spi, drugi počiva na kavču (ker je direkt po kosilu iz vrtca), jaz pa pijem kavo, ker me že začenja bolet glavauser posted image Zdele so me klicali iz službe, da ima moj "glavni šef" (jih imam velik, no ta je res taglavni) naslednji teden sprejem za tiste, ki smo naredili izpit lansko leto, ma sem rekla, da ne morem, ker imam majhnega otroka in sem na porodniški. Mi res ni za hodit.user posted image A sem čudna a?

no kakorkoli že....komaj čakam večer, da se grem mal zluftat na odbojko, pol pa še jutri ko greva s tannyo švicat na badminton. Si moram tud jaz nogce uštimat, da ne bo tannyo kap zadela s kom se ona druži.user posted image

< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 7.1.2011 13:02:51 >

--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 4391
7.1.2011 13:07:04   
tinkatonka
almera....mogoče te zanima http://www.facebook.com/andrej.smolej/posts/181374348550477?notif_t=feed_comment_reply Je pa res da ni ob smučiščuuser posted image

--------
(T. Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 4392
7.1.2011 13:23:55   
tinkatonka

IZVIRNO SPOROČILO: tinkatonka

almera....mogoče te zanima http://www.facebook.com/andrej.smolej/posts/181374348550477?notif_t=feed_comment_reply Je pa res da ni ob smučiščuuser posted image

aja se mi zdi da si že rezervirala,a ne. No kakorkoli, moogoče bo pa kateri drugi prav prišlo.

--------
(T. Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 4393
7.1.2011 13:31:21   
tannya

Si moram tud jaz nogce uštimat, da ne bo tannyo kap zadela s kom se ona druži

user posted image user posted image user posted image Eh, to je pa čist normalno zdej pozimi. Ko sva s kolegico hodili igrat, so bili na sosednjem igrišču štirje ful simpatični mladci in sva se menda izključno zaradi teg tudi pozimi brileuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4394
7.1.2011 13:35:41   
Katalenca
Pri prehrani še vedno ne jem fižola pa zelja, ričeta, itd, pomaranč.  Bom počasi tudi to začela jest...
Slinčki res niso nek modni dodatek, boljš pa kot da je moker.

Tinka, te prav razumem da ti ni za it v službo se kazat :) meni se tudi nebi dalo  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4395
7.1.2011 13:42:24   
tinkatonka

IZVIRNO SPOROČILO: tannya

user posted image user posted image user posted image Eh, to je pa čist normalno zdej pozimi. Ko sva s kolegico hodili igrat, so bili na sosednjem igrišču štirje ful simpatični mladci in sva se menda izključno zaradi teg tudi pozimi brileuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image zdaj si me pa nasmejala tanya...je anej takoj skočil...kaj je mami, kaj je mami, kaj se smeješ.user posted image user posted image user posted image

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu tannya)
Neposredna povezava do sporočila: 4396
7.1.2011 13:55:20   
tannya

IZVIRNO SPOROČILO: tinkatonka

IZVIRNO SPOROČILO: tannya

Lepouser posted image user posted image user posted image . Se rada spomnim tistih časovuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image zdaj si me pa nasmejala tanya...je anej takoj skočil...kaj je mami, kaj je mami, kaj se smeješ.user posted image user posted image user posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4397
   [Brisano sporočilo]
7.1.2011 14:07:40   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Jazzy1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4398
7.1.2011 14:42:18   
NiNiBo
Midva sva iz tecaja in se pridruzujem mnenju Benike in Archie res je super in midva sva oba uzivala. Neo je imel krasen razgled na levo stran - Brino od Jinx, potem je nasel pa se kolega na desni strani in je urca minila. Neo je tudi veliko boljse, sedaj samo se malo kaslja.

hrana jaz sedaj, ko ocitno nimamo alergije jem vse, popijem tudi kaksen kozarcek rdecega vina seveda takrat, ko vem da ne bom dojila se par urc, torej zvecer.
tannya si me s svojim postom prav nasmejala in spomnila na mojega spinning vaditelja..a ne kolk clovk vcasih malo rabi user posted image user posted image user posted image .
zobki pri nas se nic na vidiku (upam, da tako ostane) se pa zelo slini in tudi veselo nosimo slincke.
Almera super, da imas rezervirano v Kranjski Gori. Jaz se tudi ze zelo veselim, mi gremo pa konec februarja za en teden.

Neo je danes spet spal v svoji sobici in jaz spim zelo drugace, kajti se ne zbudim za vsako njegovo obracanje. Posledicno se kar bolj naspano pocutim, ceprav nisem nic manjkrat vstala kot ponoci.  

Neposredna povezava do sporočila: 4399
7.1.2011 17:09:50   
lillchy123
IZVIRNO SPOROČILO: Almera

Ajme, malo surfam po netu za stanovanjske kredite - pa kako te banke zaslužijo zraven.

A je katera kaj pred kratkim kake kredite jemala in je primerjavo delala? Da malo časa in živcev prišparam. To bo cela znanost.

midvauser posted image
s tem, da sva imela še dodaten problem, ker je moj bil vmes brez službe. skratka na hitro-nlb sva zaradi mačehevga odnosa obupala že pred let, unicredit so naju totalno razočarali, imajo namreč novo politiko, skb pa zelo prijetno presenetili. z odnosom, hitrostjo, korektnostjo inkreditom. tko da jaz svetujem obisk skb. je pa verjetno res veliko odvisno od poslovodje- v tem primeru svetujem PE domžale.

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

Neposredna povezava do sporočila: 4400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?