|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2010
7.1.2011 17:45:16   
lillchy123
masaža za dojenčka- meni je tok žal, da ne greva... ampak nama zgleda ni usojeno.

kavica drug teden-hmm, bom probala bit mal pridna, pa mal mojga pocrkljat, za nagrado bo pa mogoče varuška..

katalenca- ne, ne bom pulila modrostnega zoba, ampak dobim implant. bi rajši pulila zob

čestitke vsem, ki danes praznujete!

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4401
7.1.2011 20:44:13   
NiNiBo
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123

masaža za dojenčka- meni je tok žal, da ne greva... ampak nama zgleda ni usojeno.

lillchy123 tecaji so vsak mesec, tako da enkrat bos pa tudi ti prisla na vrsto user posted image user posted image . In se kot sem obljubila, posiljam ti link  http://www.centerparcs.com/EN/GB/home kjer mislim, da lahko prezivis super pocitnice z otroci. Ce pogledas za Nizozemsko imajo super ponudbo, npr. lahko domujes v hisi na vodi (water boat), ki so tipicne za Nizozemsko, ali pa v hisi na drevesu, potem imajo posebno hiso prijazno otrokom, da o aktivnostih v teh parkih ne govorim ker je pravi raj za otroke.

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 4402
7.1.2011 21:24:33   
kajča
Naša Bina je danes tudi stara 4. mesece, že cel dan razmišljam kako hitro gre čas, pa še mere

4. mesece  6150g, 63 cm, OG 41,5 cm

zobki  tudi Bina se ful slini in ji zelo paše, da ji masiram dlesen in na dlesni spodaj se že vidita dve beli črtici, ampak čutita se pa še ne

prehrana  jaz že nekaj časa ne pazim, sadje in zelenjavo sem kar hitro začela jesti, izogibam se le svinjini, ker ima potem vneto ritko

kavica drug teden drug teden bom Naceta cel teden vozila na tečaj drsanja od 10-11h, tako da bom žal težko prišla, razen če bo v KR, pa pridem po 11 uri

Naša Bina spet kašlja in to vedno bolj pogosto, kakpnih drugih znakov nima, malo zamašen nosek, vročine pa ne, upam, da to ne vodi spet v bronhiolitis, ki se je približno tako začel

benika kako je Manja, sta sedaj zdravi

Mi smo hoteli it danes smučat v Kranjsko goro, na Webcamu je zjutraj zgledalo samo malo oblačno, napoved je bila delno oblačno, ampak ko smo ob 11h prišli gor je bil totalen dež in smo obrnili user posted image user posted image , rada bi Naceta naučila malo bolje smučat in Majo postaviti prvič na smučke, pa nam ni uspelo. Sem se pa odločila, da ga bom dala kar v smučarsko šolo na Krvavec, bo učitelje najbrž bolj poslušal kot mene ali moža.

(odgovor članu NiNiBo)
Neposredna povezava do sporočila: 4403
7.1.2011 21:34:45   
kajča
user posted image  ne morem zamenjat avatarja, ker mi javlja napakouser posted image

(odgovor članu kajča)
Neposredna povezava do sporočila: 4404
8.1.2011 9:42:27   
lillchy123
IZVIRNO SPOROČILO: NiNiBo

lillchy123 tecaji so vsak mesec, tako da enkrat bos pa tudi ti prisla na vrsto user posted image user posted image . In se kot sem obljubila, posiljam ti link  http://www.centerparcs.com/EN/GB/home kjer mislim, da lahko prezivis super pocitnice z otroci. Ce pogledas za Nizozemsko imajo super ponudbo, npr. lahko domujes v hisi na vodi (water boat), ki so tipicne za Nizozemsko, ali pa v hisi na drevesu, potem imajo posebno hiso prijazno otrokom, da o aktivnostih v teh parkih ne govorim ker je pravi raj za otroke.

za masažo bo po moje zmanjkalo časauser posted image čez par tednov operacija, potem dopust nekje na toplem, spomladi upam na tečaj plavanjauser posted image pa da vidimo kok nam ratauser posted image za link pa hvala. sem shranila, ker zaenkrat še nimam volje za tale plan. predaleč, preveč v zraku, pa en kup drugih skrbi še prejuser posted image

almera-še to glede kreditov- vsaka banka ima svoje fore. nekje lahko kredit vzameta skupaj, drugje ne in res je zelo odvisno od poslovodje oz uslužbenca, kakšne pogoje vama da. se splača malo časa vzet in it na razgovor na par bank.

benika- kako je Manja?pa a kej veš o bambinci?

(odgovor članu NiNiBo)
Neposredna povezava do sporočila: 4405
8.1.2011 9:45:16   
Izabelina
dobrojutro drage dame user posted image

kako smo kej? deževno je... pa kruli mi po želodcu tok sm lačna... sva dans z Evo spali do 9ih pol pa še mal poležavanja po postli, zdej je pa že skor 10 user posted image kr leti ta čas...

v Škofji loki je neko društvo k tut ponuja masažo za dojenčke pa plesovanje za mamice z dojenčki... tko, da mislm, da se bom kr tja vpisala, ker je dost blizu mene: http://www.drustvo-ritem.si/doule/doule.htm  user posted image user posted image

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

(odgovor članu kajča)
Neposredna povezava do sporočila: 4406
8.1.2011 11:27:50   
Jazzy1
Jutro user posted image .

Jaz sem pa danes fuuuul vesela - je Tom včeraj zagrabil flašo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Z mojim (odmrznjenim) mlekom sicer, Aptamil zaenkrat zavrača. Včeraj sem mu ponudila še peto vrsto flaše in jo je takoj zagrabil .user posted image user posted image . Now let's hope it lasts. user posted image Zvečer sem ga podojila, potem sem mu ponudila še 60 ml mleka in je vse popil. In potem naslednjič jedel šele čez 6 ur (ne čez 2-3, tako kot ponavadi). Tako da je zgleda (no, za sigurno itak ne morem vedeti) res imel malo manjka zvečer.

Me pa zanima tiste ki dajate AM katerega imate, ste jih morale nekaj sprobat, da so jih sprejeli?

(odgovor članu Izabelina)
Neposredna povezava do sporočila: 4407
8.1.2011 11:40:42   
archie
Jazzy, jaz sem kupila Aptamil in ji tega dala. In zaenkrat ni problemov. sem pa zadnjič kupila od Babylove AM, ampak še čaka zaprta škatla v omari.

In čestitam za flašo!! user posted image to je bil očitno cel projekt. Na srečo pri nas ni tolk fina in ji je vseeno kakšna je flaša user posted image

16.9.2010 se nama je spremenilo življenje... :)

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 4408
8.1.2011 12:24:06   
lillchy123
jazzy-uau, bravo!!user posted image in ktero flašo ima rad?user posted image jaz  ji dodajam novalacv proti krčem. je še meni ful doberuser posted image

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 4409
8.1.2011 12:27:25   
Jazzy1

jazzy-uau, bravo!!user posted image in ktero flašo ima rad?user posted image jaz  ji dodajam novalacv proti krčem. je še meni ful doberuser posted image

Mam-ovo. Bom probala še nekaj dni vztrajati pri Aptamilu, da se navadi okusa (če se ga bo), drugače pa bom šla na drugo mleko. Hvala za nasvet. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4410
8.1.2011 13:05:39   
lillchy123
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1

Mam-ovo. Bom probala še nekaj dni vztrajati pri Aptamilu, da se navadi okusa (če se ga bo), drugače pa bom šla na drugo mleko. Hvala za nasvet. user posted image

je pa tko, da če je budna in dobi najprej moje mleko, potem se buni, ko ji dam umetno. če dobi pa samo umetno, je pa ok.

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 4411
8.1.2011 13:09:22   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1

Mam-ove so meni zakon, naš jih super sprejema... prav tako dude.
Je pa po vseh kolobocijaz zagrabil Babylove mleko (ali kaj je DMjevo)....

(odgovor članu Jazzy1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4412
8.1.2011 13:23:47   
Anonimen
ahahahahahahaha pa dol padeš no. otrok fuuuuuull živahen... ampak res full. dam kuhat korenček, sem optimistično rekla, da mu ga bom dala maaaaaalooooo za poskusiti. noooo in kaj...? ko ga pasiram tamali zaspi in to tako trdno, da ga sploh ne moreva zbuditi. pogleda že ja... ampak takoj "pade" nazaj. ko da bi vedel, da bo moral nekaj na novo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4413
8.1.2011 13:47:54   
NiNiBo
Ulala T.Z. ste pridni, ze GH na seznamu pocasi - me prav zanima kako bodo sprejeli GH nasi septembrcki. Jazzy1 sem vesela, da je koncno zprejel flaso, sedaj pa veliko naspanih noci in cim manj utrujenosti!user posted image user posted image user posted image

Jaz sem pa vceraj oz. danes delala (review za eno revijo) do 1 zjutraj in HB  je bil moj doma danes, da sem lahko spala in spala - ahhh je pasal. Ko se pa Neo sedajle zbudi gremo pa mal v Lj. v shopping in pa shusi jest v Supernovo. Sem videla, da imajo tam sushi bar in me zanima kako je, midva ga namrec ful obuzujeva. 

Eno lepo soboto!! 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4414
8.1.2011 13:51:12   
Anonimen
ma pridni, me zanima kako bo sprejel... nekaj se buni v zizo, flaše nima ravno rad pa bom s tem poskusila maaaaloooo pokompenzirati. no, seveda čakam, da se zbudi, da vidimo komedijo kako bo reagiral na njegovo prvo pikico goste hrane user posted image

(odgovor članu NiNiBo)
  Neposredna povezava do sporočila: 4415
8.1.2011 13:56:13   
Lenca78
Jazzy1 če je kdo zbirčen pr AM je to zih Neja sm pomoje sprobala večino AM kar jih je za dobit hehehe No na srečo da je zdej že neki časa na Hipp bio1 in tud men ful lepo diši, kot po mandeljnih. Res pa je da zdaj dobiva zraven še pr vsakem obroku žličko riževih kosmičev, ker ji mlek ni bil več dost, je po eni uri že hotla jest če je blo samo mleko.
Super da si našla flaško in da če bo sila da bo lohka ga tvoj nafutru.
Korenček je tudi Neja že probala do zdej dvakrat in je bla kr zadovoljna pojedla ga je recimo da 1/4 tamale žličke tok da je okusla neki novga, zdej k je bla bolna nisem nič dajala, počas ji bom še kako cvetačko dala za poskisit.
Glede zdravja pa je že razen še mal zabasanega noska super user posted image user posted image user posted image sam da ni tiste vročine k sem bla čist panična.

Vsem lep dan še naprej user posted image

(odgovor članu NiNiBo)
Neposredna povezava do sporočila: 4416
8.1.2011 14:14:21   
Jazzy1

je pa tko, da če je budna in dobi najprej moje mleko, potem se buni, ko ji dam umetno. če dobi pa samo umetno, je pa ok.

No, pri nas zaenkrat pri obeh načinih odklanja. user posted image Ampak mislim (upam), da bo slej ko prej nekaj zagrabil. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4417
8.1.2011 14:14:54   
Anonimen
Eto, prvi korenček uspel... mmmm ga je zmazal, zgleda, da bo imel to raje kot mleko po novem user posted image

(odgovor članu Lenca78)
  Neposredna povezava do sporočila: 4418
8.1.2011 14:15:35   
tinkatonka
Me pa zanima tiste ki dajate AM katerega imate, ste jih morale nekaj sprobat, da so jih sprejeli?

No moj jakob pa ni komplikatoruser posted image . Sprva je imel Aptamil,pa sem ga kmalu zamenjala za DM mleko (zaradi zaprtosti in krčev) in smo še zdaj na DMu - Babylove mleko. Za flašo mu je dejansko tud vseeno, samo sem zamenjala iz Aventovih na Tommee Tippee, ker lepše pije iz nje in ne cmoka. S tem poje tudi manj zraka.

Midva z A. sva bila danes v kinu. Bilo je super.user posted image Moja mami vmes počuvala Jakoba, ki je res pridno dete.

tannya...kako Živa? Je še kri prisotna? Si klicala za izvide?

bambinca...tudi mene zanima kako je Zoja. Upam da je vse ok

benika in kajča....se je kašelj vaajinih princesk umiril? Upam, da to ne vodi k bronhioloitisu! Stiskam pesti in mislim na vaju.

tudi vsem ostalim bolančkom dobre želje k čimprješnji ozdravitvi...

evo moj mišek pišek se je zbudil...grem se crklat user posted image

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 4419
8.1.2011 14:35:54   
Izabelina
a to je uredu, da jim že dajete GH? user posted image no, da ne bo spet kšn kreg...user posted image sam zanima me...  

kot mu je usojeno!

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 4420
8.1.2011 14:46:27   
Lenca78
Izabelina sej ne da ji to dajem da ma že obrok. Samo za probat je dobila, se je dibr odzvala je rada pojedla in ni blo nobene komplikacije. Niti je še ne mislm uvajat samo za probat sem ji dala, tud cvetačo bo en dan dobila za poskusit. Drugače pa riževe kosmiče dobiva redno ampak to je na 180ml hrane ena čajna žlička da malenkost zagosti. Tko da pije po flaški ne je na žlico. In od kar ji dajem to ni niti enkrat več polila user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4421
8.1.2011 14:47:27   
Anonimen
med 4. in 6. mesecem se začne uvajanje ane?
no jaz sem začela 3 dni pred 4. :) ampak to ne pomeni, da dobi to kot obrok ampak malo žličko - pa še to slabo, toliko, da okusi pa poskusi pogoltniti.

Neposredna povezava do sporočila: 4422
8.1.2011 15:09:26   
archie
Jaz sem imela podoben projekt (kot Jazzy s flaškami) pri Teji z dudami. Od Aventa je ni imel preveč rada, pa sem ji kupila od DM. No, te niti v usta ne spravi. Očitno ji je Avent bolj všeč.
Pri njej tudi ni problema, če dobi najprej moje mleko (kakorkoli) in potem AM. Ali pa obratno... če je lačna, vse poje user posted image če noče mleka, je žejna in dobi čaj.

Uvajanje GH: upam, da pride drug teden patronažna glede uvajanja. Saj navsezadnje bo Teja stara že 4 mesece....

Glede šivov po porodu: nekoč ste govorile o nekem spreju. Kako se imenuje? Moja kolegica je ravno rodila, in jo šivi precej bolijo (je rekla, da so jo šival pol ure user posted image )

< Sporočilo je popravil archie -- 8.1.2011 15:13:03 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4423
8.1.2011 15:12:01   
archie
zakaj mi je pa 2x objavil isti odgovor user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4424
8.1.2011 15:15:03   
Izabelina
Glede šivov po porodu: nekoč ste govorile o nekem spreju. Kako se imenuje? Moja kolegica je ravno rodila, in jo šivi precej bolijo (je rekla, da so jo šival pol ure user posted image )

cicatridina se imenuje in je res kul...

mene tm spodi še vedno boli, če sedim več kot pou ure skupi... in zgleda, da bo tko tut ostal user posted image

kot mu je usojeno!

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 4425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?