kajča
|
Naša Bina je danes tudi stara 4. mesece, že cel dan razmišljam kako hitro gre čas, pa še mere 4. mesece 6150g, 63 cm, OG 41,5 cm zobki tudi Bina se ful slini in ji zelo paše, da ji masiram dlesen in na dlesni spodaj se že vidita dve beli črtici, ampak čutita se pa še ne prehrana jaz že nekaj časa ne pazim, sadje in zelenjavo sem kar hitro začela jesti, izogibam se le svinjini, ker ima potem vneto ritko kavica drug teden drug teden bom Naceta cel teden vozila na tečaj drsanja od 10-11h, tako da bom žal težko prišla, razen če bo v KR, pa pridem po 11 uri Naša Bina spet kašlja in to vedno bolj pogosto, kakpnih drugih znakov nima, malo zamašen nosek, vročine pa ne, upam, da to ne vodi spet v bronhiolitis, ki se je približno tako začel benika kako je Manja, sta sedaj zdravi Mi smo hoteli it danes smučat v Kranjsko goro, na Webcamu je zjutraj zgledalo samo malo oblačno, napoved je bila delno oblačno, ampak ko smo ob 11h prišli gor je bil totalen dež in smo obrnili , rada bi Naceta naučila malo bolje smučat in Majo postaviti prvič na smučke, pa nam ni uspelo. Sem se pa odločila, da ga bom dala kar v smučarsko šolo na Krvavec, bo učitelje najbrž bolj poslušal kot mene ali moža.
|