|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2010
6.1.2011 19:38:46   
Jinx
IZVIRNO SPOROČILO: NiNiBo

jinx a se vidiva jutri na masazi ob 10:30? Ce Neo ne bo nic slabsi potem prideva, a pride se katera?

Midve imava ob 12:00 masažo, tako da se vidimo samo v prolazu user posted image

I Am One Of God's Mistakes

(odgovor članu NiNiBo)
Neposredna povezava do sporočila: 4351
6.1.2011 19:41:50   
Anonimen
eto, jaz sem pa pospravila košaro od voza (ma je res majhna in je naš fant hudo stišan not v zimskih cunjah) in sem aktivirala športni del. sem o tem razmišljala že kak mesec nazaj ampak se mi je zdel še premajhen danes sem pa poskusila in je prav srečen not... user posted image

(odgovor članu Jinx)
  Neposredna povezava do sporočila: 4352
6.1.2011 20:07:21   
Jinx

IZVIRNO SPOROČILO: Jinx

jinx a se vidiva jutri na masazi ob 10:30? Ce Neo ne bo nic slabsi potem prideva, a pride se katera?

Popravek: pravkar sem dobila SMS, da imam tudi jaz ob 10:30 user posted image Se vidimo !!!

I Am One Of God's Mistakes

(odgovor članu Jinx)
Neposredna povezava do sporočila: 4353
6.1.2011 20:19:08   
NiNiBo

Popravek: pravkar sem dobila SMS, da imam tudi jaz ob 10:30 user posted image Se vidimo !!!

Super, se veselim da vidim tvojo precudovito rdecelasko!user posted image

(odgovor članu Jinx)
Neposredna povezava do sporočila: 4354
   [Brisano sporočilo]
6.1.2011 20:28:27   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu NiNiBo)
  Neposredna povezava do sporočila: 4355
6.1.2011 21:24:30   
archie
IZVIRNO SPOROČILO: T.Z.

eto, jaz sem pa pospravila košaro od voza (ma je res majhna in je naš fant hudo stišan not v zimskih cunjah) in sem aktivirala športni del. sem o tem razmišljala že kak mesec nazaj ampak se mi je zdel še premajhen danes sem pa poskusila in je prav srečen not... user posted image

a še čisto leži notri ali si mu že kaj dvignila naslon?

Midva sva pa včeraj dala za 5 min Tejo v kegurujčka. In sedaj notri fuuuul lepše sedi kot 2 meseca nazaj (sva ga samo probala). Pa tudi zrasla je precej glede na zadnjič, ko je bila notri. In glede na odzive, ji je bilo všeč. Še malo, pa ga bomo začeli uporabljat user posted image

16.9.2010 se nama je spremenilo življenje... :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4356
6.1.2011 21:46:22   
Anonimen
ma sem mu ga za eno stopnjo dvignila... da malce vidi ven. mi je pa ql, ker lahko obrnem sedež v smer vožnje ali pa proti sebi...

(odgovor članu archie)
  Neposredna povezava do sporočila: 4357
6.1.2011 21:57:32   
monci30
Izabelina A greva že jutri vozičkat?
Archie Našo pupo pa masaža ni nič preveč utrudila, je imela še dovolj energije za celo popoldne. Spala je le v avtu in pol ure po dojenju.
kavica[/bUpam, da mi znese že naslednji teden, odvisno od tega, če možu popravijo avto, saj se zdaj z mojim vozi v službo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4358
6.1.2011 22:07:54   
benika
Upam, da mi znese že naslednji teden, odvisno od tega, če možu popravijo avto, saj se zdaj z mojim vozi v službo.

To pa res ni ovira. Če Iza lahko pride....user posted image

(odgovor članu monci30)
Neposredna povezava do sporočila: 4359
7.1.2011 9:27:37   
Izabelina
jutro!!

js sm zdrava!! tamičkena pa še kreha ko star kadilc user posted image ampak mislm, da gre na boljše! Ninibo kako je Neo?

Monci za dans js še ne bi šla, da se Eva dobr pozdrav, ker res še ful kašlja pa tut nos še ni čis vredu... za vikend mamo u planu mal čistilne akcije doma, nasledn tedn pa greva!!! ok?

drugač pa učeri koncert!!! NOOOROO dobr!! res tok časa že nism bla na dobrem koncertu, da je prou fejst pasal... evo še en hitič od učeri:  http://www.youtube.com/watch?v=36pykhCjbag

user posted image user posted image

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 4360
7.1.2011 9:28:36   
Izabelina
IZVIRNO SPOROČILO: benika

Upam, da mi znese že naslednji teden, odvisno od tega, če možu popravijo avto, saj se zdaj z mojim vozi v službo.

hja načeloma lahk uprašam kako je z avtom... sam ne vem, če bi si upala peljat 2 user posted image in še eno mamico user posted image

kot mu je usojeno!

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 4361
7.1.2011 9:30:45   
janjja
E tu ste moje septemberke, nič se ne javljam ker enostavno nisem nič gor na rr. Skratka naš Žiga je star 3,5m in je pravi korenjak. Velik je že 65cm in težek 7300g. KAko so kaj vaši malčki? Mi tudi nismo več v košari - je premajhna in že jajčka postaja tesna v teh zimskih cunjah. Glavco že lepo drži in je pravi smeško. Še ni dolgo da smo se spodbujale in izmenjavale nosečniške probleme, zdaj pa imamo že take žabice :)

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 4362
7.1.2011 9:39:27   
corfu
Dober dan

Naša užia v postelji in se krega na svojega slona user posted image , jaz pa počakam še par minut in iz pečice vzamem čokoladni šarkelj user posted image  ima katera kakšen dober recept. Potem ga pa premažem z marmelado in prelijem z čokolado.

Uživaj življenje...

(odgovor članu janjja)
Neposredna povezava do sporočila: 4363
7.1.2011 9:41:54   
benika
IZVIRNO SPOROČILO: Izabelina

hja načeloma lahk uprašam kako je z avtom... sam ne vem, če bi si upala peljat 2 user posted image in še eno mamico user posted image

Saj vaju komot jaz peljem, samo z vozički je malce težava pol.

(odgovor članu Izabelina)
Neposredna povezava do sporočila: 4364
7.1.2011 9:43:10   
benika
Mi tudi nismo več v košari - je premajhna in že jajčka postaja tesna v teh zimskih cunjah.

Sleci ga, ni potrebno da je oblečen ko medo v avtuuser posted image user posted image

(odgovor članu janjja)
Neposredna povezava do sporočila: 4365
7.1.2011 9:51:16   
Izabelina

ja kako bomo pa 3 + 3 user posted image v avtu?

kot mu je usojeno!

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 4366
7.1.2011 9:57:35   
Klemcy
Evo mene!! user posted image

Hvala enako janjja, tudi jaz se ne javljam nič več. Parkrat sem res nepisala cele pridige, pa mi je zaštekalo in ni objavlo, tako da zdaj si bom raje kopirala prej, ker potem se mi enostavno ne da še enkrat pisat vse znova user posted image

zobki - ne vem, če ste že kaj debatirale o tem.... Je kateri melček že dobil prvega?
Sicer se mi zdi prehitro, ampak naša mala ga bo verjetno v kratkem. Včeraj je jokala cel dan, drgnila si je dlesni ob tisti gumijasti obroček, najraje pa je imela moj prst. jaz sem bila zvečer tako izčrpana, da sem hotela izpustit trening body pumpa, ker enostavno nisem imela energije več za nič. Potem pa je moj skočil v lekarno po Calgel in sva ji zmasirala dlesni s tem in res je pomagalo.!!... zaspala je kot top!user posted image  Na pump se potem vseeno šla, ker se tam neverjetno sprostim in pozabim na naporen dan. No in danes ob 7ih zjutraj se je zbudila in isti jok in jamranje dalje. In sva ji spet namazala in evo, kot rožica je, pridna in mirna user posted image  Torej ni drugega kot to, da bomo kmalu dobili zobke, juhuhu user posted image

Mogoče se vam zdi moj post smešen, ker ste mogoče že debatirale o tem, ampak sem tako redko gori, ve pa tako klepetate, da ne utegnem vsega prečekirat.
Obljubim, da se bom od danes naprej bolj potrudla user posted image

..... in naša zvezda je rojena! 9.9.2010

(odgovor članu janjja)
Neposredna povezava do sporočila: 4367
7.1.2011 9:58:21   
monci30
DOBRO JUTRO!
Izabelina OK, pol pa drug teden začneva vozičkat.
Benika Hvala za ponudbo glede prevoza, a sem se že z možem dogovorila, da si tisti dan, ko bom šla na pijačo v LJ ali v Kranj, on poišče prevoz, tako da se bom potrudila in bom prišla, da vas končno spoznam.

(odgovor članu Jinx)
Neposredna povezava do sporočila: 4368
7.1.2011 10:01:06   
archie
Klemcy, ne, o zobkih ni bilo še nobene debate... upam, da jih pri nas še nekaj časa ne bo user posted image

So se pa naši pojavila temenca user posted image 3x sem ji namazala z oljem, pa ni bilo nič bolje, včeraj sva šla pa po Mustelo peno. Upam, da bo sedaj bolje. Pa sem upala, da se jih bomo uspeli izognit user posted image

16.9.2010 se nama je spremenilo življenje... :)

(odgovor članu monci30)
Neposredna povezava do sporočila: 4369
7.1.2011 10:01:19   
benika

ja kako bomo pa 3 + 3 user posted image v avtu?

Si pozabila da imam 7 sedežev v avtu?

(odgovor članu Izabelina)
Neposredna povezava do sporočila: 4370
   [Brisano sporočilo]
7.1.2011 10:05:46   
Brisani uporabnik

(odgovor članu benika)
  Neposredna povezava do sporočila: 4371
7.1.2011 10:11:24   
tinkatonka
Jaz bi morala pa malo stanovanje spucat, ampak je zdajle tak ljubi mir, da se mi ne da

men tud neuser posted image user posted image

zobki...A. je dobil prvega pri dobrih 4. mesecihuser posted image Je rekla P, da lahko pričakujem da bo tudi J. hitr pri tem. Ampak men je ta brezzobi nasmeh takoooo lep!

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4372
7.1.2011 10:14:47   
monci30
Za seznam napišem še naše mere.
Sara (7.9.2010)
rojstvo 3170 g, 51 cm, OG 34 cm
1 mesec 4140 g, 54 cm, OG 37 cm
3 mesece 6070 g, 62 cm, OG 41 cm

(odgovor članu Jinx)
Neposredna povezava do sporočila: 4373
7.1.2011 10:18:59   
Izabelina
ajaa...  hehe Benika vse kar vem o tvojmu avtu je, da je črn... no se mi zdi... user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Izabelina -- 7.1.2011 10:19:11 >

kot mu je usojeno!

(odgovor članu monci30)
Neposredna povezava do sporočila: 4374
   [Brisano sporočilo]
7.1.2011 10:36:41   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tinkatonka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?