NiNiBo -> RE: Septembrke 2010 (8.12.2010 18:53:28)
|
darila jaz sem tako kot benika, za prakticna darila in sem tudi tistim, ki so prisli Nea pogledat in so vprasali kaj kupijo narocila planice. Miklavz mu je prinesel pa vodnik, kjer so opisani druzinski izleti, ki so povezani s pravljicami npr. Martin Krpan. Vsec so mi tudi npr. CD-ji z pravljicami in pesmicami za otroke, sama sem kupila tudi knjigo kjer so zbrane slovenske pesmice, tako da mu lahko kaj zapojem in zraven zaigram na klavir. Sem pa nekako tako kot teodora75 meni knjigic ni nikoli dovolj in imam ze prav lepo zberko pravljic, ki sva jih pa vecina ze prebrala. soncica pozdravite se!! corfu meni je rekla, da je od rojstva naprej, ni pa sploh tako mocan in meni se zdi prav super. masaza za dojencka jaz definitivno grem januarja. kavica jutri naju ne bo, ker greva v shopping z mami dopoldan. sanje2 pri meni so tudi slufki, pa tudi kg krepko v +, ceprav sedaj pocasi lezejo dol. Se pa nimam kaj za pritozevat, ker tudi nic ne vlagam v to, da bi sli slufki hitreje dol - sem si pac sama kriva, da je tako kot je kajti samo od sebe pac ne bo slo nikamor. kavica&obdarovanje v torek naju na zalost ne bo, ampak vam zelim da boste zelo zelo uzivale! Jaz sem sedaj krepko prehlajena in sem si izborila popoldan 2 uri ekstra spanja. Neo je bil tudi zaspancek danes, tako da mi je cel dopoldan spal na rokah, jaz pa z njim na kavcu tako nekaj na pol. Vreme je tudi cisto adijo in komaj komaj cakam vsaj malo sonca ker sem cisto na 0 z energijo.
|
|
|
|