benika -> RE: Septembrke 2010 (9.12.2010 19:21:24)
|
Benika....jaz sem že mal pozabila, ti si pa bolj frišna v tem. A je možno da dobijo vročino od cepljenja tudi dan po cepljenju, ali se vročina, če sploh se seveda, pojavi le na dan cepljenja. Namreč v petek planiram malo potepanja, v četrtek mam pa cepljenje. A bi ti na mojem mestu ostala doma, ali vseeno šla, če seveda z J. ne bo nič narobe na dan cepljenja. Pa user posted image za manekenske mere. Jaz moram že 7kilsko težo prenašat, pa znajo roke fajn trpet Mah veš kaj, možno je vse. Benjamin jo je sicer vedno dobil še isti dan in je bilo potem naslednji dan OK. Sem pa imela vse tri po cepljenju en dan doma, zaradi preventive. Predvidevam, da imate cepljenje v četrtek. Če bo čez dan OK, potem ti kar pojdi z njim ven. Če se bo začelo kaj kuhati, se bo nakuhalo čez noč. Manja danes že cel dan spi, če je pa pokonci, pa joka. Tudi je zelo malo. Doma imam tudi Jakoba, Beni pa je še za v vrtec (zaenkrat). Sva pa bila danes popoldne na bazarju v naši OŠ in sva nakupila voščilnice, pa božični čaj, pa eno vazico, ki jo je poslikal Beni in obeske za na smrekco. D3 kapljice- jaz jih nisem nikoli imela v hladilniku, vedno na mikrovalovki.
|
|
|
|