teodora75 -> RE: Septembrke 2010 (7.12.2010 16:05:59)
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinkatonka Kaj imate ve pod tem, da je mehkeje/bolj toplo? Sem gledala te Airex blazine, pa je to kar precej drago, tako da ne vem. jaz imam sicer airex še od Aneja, ker je bil na fizio. So pa res drage, čeprav so 1A. Moja mami (ki dela v razvojni) mi je pa ravno danes povedala, da oni dajejo kontakt od firme MPI iz Kranja, ki prodaja ALVEO peno, tel. 04 2340 650, debelina je 1cm 1 kvadratni m stane 8,97 E, + ddv (cena je iz l.09, mogoče je šlo kej gor, to pa ne ve).Sama sem namreč ravno želela naročit airex za pred kavčem, ker Anej svojo Airex non stop okupira s svojimi igračami in moram imet eno površino še za Jakoba, ker je zeo rad na tleh. Jaz bom jutri naročila. Oni baje odrežejo po meri, ker jaz npr rabim 130krat94cm. Pa barve imajo baje tud različne (modro, zeleno), ne vem kaj je na zalogi. IZVIRNO SPOROČILO: tinkatonka Kaj imate ve pod tem, da je mehkeje/bolj toplo? Sem gledala te Airex blazine, pa je to kar precej drago, tako da ne vem. jaz imam sicer airex še od Aneja, ker je bil na fizio. So pa res drage, čeprav so 1A. Moja mami (ki dela v razvojni) mi je pa ravno danes povedala, da oni dajejo kontakt od firme MPI iz Kranja, ki prodaja ALVEO peno, tel. 04 2340 650, debelina je 1cm 1 kvadratni m stane 8,97 E, + ddv (cena je iz l.09, mogoče je šlo kej gor, to pa ne ve).Sama sem namreč ravno želela naročit airex za pred kavčem, ker Anej svojo Airex non stop okupira s svojimi igračami in moram imet eno površino še za Jakoba, ker je zeo rad na tleh. Jaz bom jutri naročila. Oni baje odrežejo po meri, ker jaz npr rabim 130krat94cm. Pa barve imajo baje tud različne (modro, zeleno), ne vem kaj je na zalogi. Hvalaaaaaaaaaa! Je šel moj danes to pogledat, ker itak dela v KR in je naročil, tako da jutri odrežejo in gre iskat. Jaz sicer nisem videla, ampak je seveda malo slabše kot airex ampak še vedno precej v redu. Je vzel tako, da bomo dali dvojno debelino, pa je še vedno precej ceneje. Je pa sedaj meter okoli 15€ in imajo samo temno modro. T.
|
|
|
|