tinkatonka -> RE: Septembrke 2010 (6.12.2010 10:18:32)
|
Dobro jutro...oz. za mene že kr dober dan, ker sem že nekaj časa pokonci in že nekaj stvari sem opravila.[sm=smiley1.gif] Sem bila zjutraj že v laboratoriju, sem dala na kontrole moje ščitniške hormone zdaj po porodu. Upam, da bo vse kul. Pa novo frizurco imam, je bila že frizerka pri meni. No zdaj ne morem dat več las v čopek.[sm=smiley2.gif]. Jakob je bil priden in počakal,d a se mami sfrizira, pol je pa samo pojedel in zdaj spančka. kajča....ampak ta tvoja tašča, niti ne najdem prave besede za njo, lahko samo prilepim tole:[sm=smiley29.gif][sm=smiley29.gif][sm=smiley29.gif][sm=smiley29.gif] in vsaka čast, da to trpiš. Kaj pa ostali obiski niso nič reagirali, ko je kr tm njihove škornje obuvala? Mislim halooo. Pa stikanje po omarah. Pa kje ma ta ženska manire!! Drugače pa vse najboljše tvoji punčki in možu, pa upam, da se Bina izvleče ven iz prehlada! nenka....no jaz mu pa dajem ta instant komarčkov čaj (Hipp) in odkar ga na dan spije med 1dcl in 2dcl lepše kaka, manj ga zvija. No prdi pa tok kot da bi streljal s topom. Tak da pri meni ga bo še en čas dobival. Vmes ponujam pa tudi prekuhano vodo. soncica....upam, da Beni zvozi mimo brez škrlatinke oz. angine! Pa da se še T in J kaj ne nalezeta. kava in obdarovanje....se strinjam, super ideja Jinx. A to si mislila nekaj v tem smislu, da bi vsaka kupila nekaj npr. za 5€, zavila tako da se ne vidi (ne v celofan in ne v vrečki) in da damo darila na kup, na vsako darilo napišemo številko in potem izžrebamo? A bomo potem to že ta teden naredile??? tannya....u upam, da je bolečina v prsih že mimo! In uživajte na smučanju. lenca....Neja je prava lepotička. Bo imela lepe skravljžane laske. Jaz sem si vedno želela take, ko sem bila še majhna punčka Miklavž....smo bili včeraj v centru na sprevodu. Super je bilo. Anej se je parkeljnov kr bal, ampak so bili res strašni. So še mene strašili, pa se jim nisem dala[sm=smiley36.gif], no en me je pa res presenetil in sem kr mal poskočila.[sm=smiley1.gif]Potem smo šli v McDonalds na Happy Meal in po Jakoba k mojim staršem, pa po darila k tastu in tašči (sladkarije in sadje). Je Aneju ful pasalo, da smo bili sami trije. Aja meni je pa Miklavž (beri: mož) prinesel novo bundo.[sm=bravo.gif] Jaz sem pa ta teden (od jutri do četrtka) brez avta. Mož bo dal na popravilo svoj (službeni) avto, ker rabi še klepanje od karambola, pa bo imel moj avto.[sm=smiley13.gif] Upam, da bo vsaj vreme kolikor toliko Ok, da bom lahko tu okoli kaj vozičkala, če se že potepat ne morem. Sicer pa po eni strani še bolje, ker je Jakob še prehlajen, ampak gre že HB na boljše.
|
|
|
|