tinkatonka -> RE: Septembrke 2010 (4.12.2010 22:21:32)
|
Dober večer! Se pozna,da so čez vikend naši možovi doma, ker se manj oglašamo tu gor. Moj možek trenutno spi tukaj za mano na kavču, Jakob v spalnici, Anej pa pri babici. Čakam, da se J. zbudi, da ga nahranim in da gre naprej spat. Pa midva seveda tudi. hranjenje po flaški...imamo kr težave,ker je gospodič Jakob tako fribcne sorte, da bog ne daj da se kaj dogaja prevec okoli njega, ker lahko en obrok je tudi po pol ure, ker mora vmes čekirati okolico. Moteci faktor je predvsem Anej, pa svetloba, pa kakšen zvok, če np zraven jaz gledam TV. Vglavnem najboljs bi blo ga hranit v cisti temi in tisini, pa se takrat bi pomojem okrog firbcal. igranje....ce ni igrack al pa Aneja, ki je Jakobova najvecja zabava, mu je tolk dolgcas, da sitnari. Takrat se moram npr vsest zraven njega, mu dajat igracke v roke, da z njimi mal pomaha, pa mu hitro uide iz roke, pa spet jovo na novo. Ampak se pa HB zna lepo sam zamotit s svojimi igrackami na loku na lezalniku, mu jih moram pa pogosto menjavat, ker se jih navelica. soncica...upam, da Jakoba kmalu nehajo mucit krcki. Pri nas je bolje odkar spije na dan po 2dcl komarckovega caja. To mu se najbolj pomaga. Almera...upam,da Bor ne zboli in seveda, da ne naleze še Ronje kaj. Miklavžev sprevod v LJ...a bo katera izmed vas jutri tam? Mi gremo (brez Jakoba) skoraj 100%. Izabelina...upam,da si kaj bolje. Cajcek, na cajcek, pa partner naj te mal razvaja, pa upam, da bo hitro mimo. ritem hranjenja in spanja....mi ga še zdaj nimamo[sm=zmeden.gif] Ritem hranjenja je odvisen od tega kako spi ponoči, čez dan je nekje na 3-4h. Enkrat npr bo jedel ob 19h in naslednjic sele ob 1h ali 2h, drugič ob 21h pa bo spal do 3h, danes ga pa imam na sumu, da se spet ne bo zbudil do cca 1h (jedel je pa nazadnje ob pol sedmih). Sme ga mislila še umit, ker ponavadi po umivanju sledi daljše spanje, pa bo očitno kr "pacek" šel spat. [sm=smiley13.gif] Kakšen nasvet kako ritem vzpostavit, al je to še čisto prekmalu?? Anej ga je imel že zelo zgodaj, ampak Jakob je čist drugi karakter kot Anej. HVALA katalenca in soncica za pohvale. Meni sta taka cukra, da se mi kr oci orosijo ko pogledam kaksno tako pocukrano lepo fotko, kot sta ti dve. res je prelepo imeti otroke, zdaj ko sta dva, pa vidim, da je se lepse. Spremljati to bratsko ljubezen, ki se vzpostavlja med njima, pa kako čisto drugače funkcionira Anej, kako pozoren je do njega, po drugi strani, se pa vanj pretirano ne vtika. Meni je super, res! Anej je super veliki bratec. Včasih sicer kakšno kiksne zraven, pa ga mal podučim, kako je treba, konec koncev se še uči biti big brother. Danes je npr. Anej Jakobu kazal katalog avtomobilov in mu kazal,da mu bo kupil rdečga ferrarija in da bosta imela punce. J. je pa zraven auuuuuu spuščal. Prava komedija res. [sm=9nebesa.gif]
|
|
|
|