teodora75 -> RE: Septembrke 2010 (6.12.2010 16:25:41)
|
Ooj! No pa bom probala še jaz kaj napisat - odvisno od tega, koliko bo Svit zdržal sam v košari, glede na to, da ne spi. Zadnje čase imamo glede tega kar težave. Čez dan včasih ne spi prav nič, zdaj so se nam pa še noči precej 'podrle'. Je pa to verjetno precej povezano s tem, da zadnje čase (kak teden) ogrooooooomno dojim, kar pomeni, da ga imam pri sebi praktično 3/4 dneva in med tem malo je, pa verjetno precej drema in potem kar preskoči tisti 'pravi' spanec. Tudi ponoči se sedaj zbuja na 3,4 ure, Prej po AM pa smo lepo spali po 6,7,8 ur v kosu. Ampak tako so mi naročile 'tete' na NBO, da naj poskušam samo z dojenjem, pa v razvojni enako. In v resnici smo s tistega, ko smo dodajali pri vsakem obroku prišli na eno ali največ 2 steklenički na dan, ostalo pa dobi pri meni. Ampak sem se ravno včeraj spraševala, če je to zdaj tako kot je kul ali ne, ker jaz sem sedaj samo še njegova, saj jem tudi kosilo in vsaj še en (svoj) obrok z njim na joški. [sm=smiley13.gif] S kakcem je pri nas tako, da je bil tudi na začetku kot zenf, zdaj pa tudi vleče na zeleno in je precej bolj redek. Pa ne vem, ali je kaj narobe z mojo hrano, ali smo res pri dveh mesecih šele dobili 'prave' krčke. Sem se spomnila sedaj, ko je 'napadlo' tudi mene - zagnojitev vraščenega nohta - jaz to namažem z ognjičevim mazilom/mastjo in je čez 2 dni dobro. Pa stekleničke za 'fine' pijače. Jaz kupim tiste poslikane v City Parku (tam v avli), vem pa da jih imajo tudi na glavni tržnici in verjetno še kje. Aja, pa hvala vsem za kompliment na našo previjalno. Ja no, res se je moj dragi potrudil z izdelavo (jaz sem narisala idejni 'osnutek' in pobarvala) in zdaj sva/je še toliko bolj navdušen nad tišlarijo - drugače je štromar (+ vse ostalo). Še eno vprašanje - Svit se šele sedaj malo ozira po igračkah - prej ga to niti malo ni zanimalo, pa sva mu hotela prejšnji dan dat na tla igralni center. No, pa smo ugotovili, da je to precej trdo, saj je samo malo debelejše blago-platno. Kaj imate ve pod tem, da je mehkeje/bolj toplo? Sem gledala te Airex blazine, pa je to kar precej drago, tako da ne vem. Te, ki jih imajo pa v šport trgovinah za telovadbo so pa preozke. Obstaja še kaj (rezen npr deke....) No, zdaj je pa ati že čisto uspavan (od Svita) in na joški ga nisem imela že cele pol ure, tako da bo čas...[sm=smiley1.gif] Pa še to - kje za vraga najdete čas za vo to peko? Tudi jaz sem bila prej 'kraljica kuhinje', zdaj pa... ja itak [sm=smiley36.gif] ok, panika....... papa T.
|
|
|
|