|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo oktobra 2010
10.10.2010 16:18:54   
Arual
Ja punce kaj te delate user posted image . user posted image  je prevzela oblas kolikor je videti.  user posted image user posted image  za vse nas.

Meni pa je ta mesec vse čudno, mam neke težave s prebavo, pa lačna sem tud skoz user posted image . Me tak spodnji del trebuha boli, ne vem če ni to vse že od psihe. Ljudje okrog mene, sam sprašujejo a bo že,.. pa kaj si noseča,... Za popenit. Najhujša izjava : kdaj maš rok?. user posted image  So pa res ljudje radovedni. Jaz pa vsa žalostna, ker je že preteklo kr veliko časa pa nič! Sam nisem obupala. Mi smo pridni še naprej user posted image

Vsak poraz je nov izziv za zmago.

ZMAGA JE NAGRADA ZA TISTEGA,KI VSTRAJA TOLIKO CASA,DA PREMAGA BOLEČINO....

(odgovor članu tejchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 301
10.10.2010 16:24:32   
Lineta
mene tud še vedno te bolečine v sp. delu trebuha matrajo... user posted image včasih že mislim da je user posted image prišla prej pa je vse belo...user posted image joj...kdo bo še do petka čakal s testom...

a te bolečine naj bi se pojavle že po vgnezditvi ali že prej???

(odgovor članu tejchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 302
10.10.2010 19:42:53   
aTri
Oj!

Sem kar malo žalostna, ker še ni nobene dobre novičkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kaj je sedaj s temuser posted image , ne morem verjet, da pride ravno tam, kjer si user posted image ne želijouser posted image

Pri meni ni nič novega edino, da me nekaj boli v spodnjem delu trebuha, ampak jaz mislim, da bo to od hrane, saj jo je bilo ta vikend na pretekuser posted image user posted image ...smo šli pogledat mojega lepega nečaka, ki je taki user posted image .....jo že zna vrteti okoli prstauser posted image user posted image

(odgovor članu Lineta)
Neposredna povezava do sporočila: 303
11.10.2010 7:47:06   
Nutry
Pozdravljene!

Ta mesec še nobene noseče. Slabo smo začele mesec oktober. Upam, da bo druga polovica meseca bolj uspešna.
Jaz user posted image ne pričakujem 13.10.
Se katera spozna na sanje. Sanjalo se mi je, da je test pokazal dve veliki dolgi črtici. Ko bi le bilo tako. Sicer pa vam javim do konca tedna.

Srečno in čim več plusov.

Nutry

(odgovor članu aTri)
Neposredna povezava do sporočila: 304
11.10.2010 9:04:00   
mojamura
tejchyuser posted image  ja vem kako je to če misliš, da živiš le še za +. tudi jaz sem se nehala obremenjevat. ko bo pač bo. več kot delati na plusku ne moremo.

tudi jaz srčno upam, da bo vsaj druga polovica seznamčka oz. meseca bolj roza obarvana.

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu tejchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 305
11.10.2010 9:09:29   
witch

user posted image

user posted image ALI user posted image PRIČAKUJEMO:

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image x.10. petrussauser posted image
user posted image x.10. Isabellabina
user posted image x.10. twetka
user posted image x.10. witch
user posted image x.10. kaminek
user posted image 3.10. sararuser posted image
user posted image 2.10. jeanitteuser posted image
user posted image 4.10. Teni RRuser posted image
user posted image 4.10. waitinguser posted image
user posted image 5.10. anonimna user posted image user posted image
user posted image 6.10. smeška83user posted image
user posted image 6.10. pikicaa25user posted image
user posted image 6.10. thanchykauser posted image
user posted image 9.10. tejchy*user posted image
user posted image 10.10. anonimna user posted image
user posted image 10.10. Camino79
user posted image 13.10. TEDIGO
user posted image 13.10. Nutry
user posted image 12.10. športnica
user posted image 13.10. mladika
user posted image 13.10. Nutry
user posted image 15.10. pomar*ANČA*
user posted image 16.10. anonimna user posted image
user posted image 16.10. anonimna user posted image
user posted image 17.10. SRCE
user posted image 18.10. Lineta
user posted image 19.10. naty29
user posted image 19.10. Akšurh
user posted image 20.10. Arual
user posted image 20.10. anity_1
user posted image 21.10. Monestera
user posted image 21.10. cori
user posted image 22.10. Žirafica*
user posted image 23.10. Mini2
user posted image 25.10. aTri
user posted image 27.10. mojamura
user posted image 31.10. bevcika
user posted image 28.10. zebr4

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE: 37

NOSEČK: _______

user posted image   user posted image

NAVIJAČICE:

witch, lananai, tejchy*,mojamura
srečica17,lidik,Nitkica11,twetka,jacki,
ribica88,klaraklara30,

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 306
11.10.2010 9:11:04   
witch
oj joj joj kakšen seznamček user posted image anonimna user posted image in Camino79 upam, da pri vama bodo roza novičke user posted image

Punce dajte user posted image user posted image user posted image user posted image da bo konec meseca bolj roza user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 307
11.10.2010 9:56:42   
Anonimen
Ojla punce. Po dooolgem času zamuja 2dni močno upam da jo user posted image ne prinese. Testa pa ne bom delala pred četrtkom, ker dopuščam možnost da pride na 28 dan. Kar nekaj mesecev se je premaknila iz 28 na 24 dni. Tako da držte prstke zame, da končno uspe ugledati magične user posted image ali user posted image . Mislim da si zaslužim.
Lep dan,  Anonimnauser posted image

(odgovor članu witch)
  Neposredna povezava do sporočila: 308
11.10.2010 10:07:36   
pomar*ANČA*
hej...

tudi mene vse boli, kot da bo prišla user posted image , čeprav nikoli nisem imela tako bolečih priprav kot danes.  nevem če bom do petka zdržala, prvi dan izostanka bo že v sredo, ampak sem rekla da bo za ziher da počakam do petka, ampak vem da mi ne bo uspelo, bom zjutraj tekla najprej v lekarno pa potem na wc user posted image .seveda če ne bo teteke prej.

sem pa videla seznam, pa je bolj žalostenuser posted image   bo že kakšna nosečka?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 309
11.10.2010 10:48:45   
Lineta
Anonimna user posted image in pomar*ANČA* držim pesti da nam sporočita da sta zagledali user posted image  user posted image user posted image user posted image

mene kr razganja to čakanje na test...se moram vsako jutro posebej prepričat, da je še prezgodaj da bi ga naredila user posted image zdržat moram minimalno do četrtka, še boljše pa če kakšen dan več...

(odgovor članu pomar*ANČA*)
Neposredna povezava do sporočila: 310
11.10.2010 10:51:05   
dspela
Nutry, mene tudi zanima če se katera pozna na sanje. Sem že v temi ""Prvi poskus zanositve"" spreševala, pa mi ni nobena odgovorila.

Sanjalo sem mi je pa v enem tednu 2 krat da sem noseča.Prvič, sem vedlla, ker sem bila zelo pa napihnjena(kot zdaj) pa mleko + kosmiče sem hotla jest, pa mi ni pasalo. Drugič pa vem da sem bila, naprej pa se ne spomnem.
v soboto ponoči pa sem sanjala, da sem med kopanje v toplicah ugotovila, da me zelo močno bolijo bradavičke.

(odgovor članu pomar*ANČA*)
Neposredna povezava do sporočila: 311
11.10.2010 11:02:23   
mojamura
to, da sem noseča se mi sicer ni sanjalo. ampak v prvi nosečnosti se mi je pa zadnji mesec sanjalo, da bom rodila fantka (nisem vprašala kaj bomo imeli na UZ) in fantek je tudi bil....no zdaj že kar pravi fant 13 let , 181 cm in 46 številko nogeuser posted image

(odgovor članu dspela)
Neposredna povezava do sporočila: 312
11.10.2010 11:37:29   
tejchy*
hvala user posted image
bo pa naslednji mesec boljši, pri nas ki nas je dočakala user posted image , vse ostale punce pa glejte da bodo samo vesele novičke, dovolj je teh slabih novičk!! user posted image držim pesti, da bo naslednja polovica meseca, lepša od tele naše prve user posted image se tudi veselit nimamo za katero, anonimna držim pesti da zamuja z razlogom, in to najlepšim user posted image . sporoči nam, ko boš delala testek, kaj je pokazal.
mojamura - sem se nasmejala, maš pa orng fanta doma user posted image ˝pravi˝ za igrat rokomet user posted image

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 313
11.10.2010 14:04:50   
dspela
no pa da še tukaj napišem, kaj se z mano dogaja. user posted image

Mene pa danes ko stojim  v sp delu trebuha(maternica) pika - krči pa me tako srbi zraven. ko sedim niso kako """močni""", samo če se malo nagnem( prenosika imam na kavču na desni in če se nagnem da lahko z desno roko tud pišem) pa imam bolj močne krče.

ne vem kaj nas si  mislim in kaj to sploh pomeni? user posted image

(odgovor članu tejchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 314
11.10.2010 14:50:13   
Anonimen
Tik tak, tik tak..še 8 dni do dan D...počutje, ko bi se le spomnila kako je bilo v prvi nosečnosti, bi bilo super.. ampak žal je to kot da je bilo 10 let nazaj, ne 3..

Stanje je trenutno tako da me dostikrat špika v jajčnikih oz maternici če prehitro vstanem, boli me križ (ampak to me tudi pred user posted image ) prsa so ista, apetit je itak vedno isti...ne vem kaj naj rečem..naj že enkrat mine ta teden, da vem pri čem sem..

(odgovor članu dspela)
  Neposredna povezava do sporočila: 315
11.10.2010 17:24:34   
Klaraklara30
Joj, kakšen seznamček...user posted image

Premalo navijamo?

Dajmo punce, dajmo!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Res močno držim pesti za vse vas!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 316
11.10.2010 18:25:32   
Anonimen
Ta mesec pa res ni kaj preveč pozitivno štartal!! Držim pesti za vse vas!!

user posted image

(odgovor članu Klaraklara30)
  Neposredna povezava do sporočila: 317
11.10.2010 19:04:33   
Lineta

IZVIRNO SPOROČILO: Akšurh

Tik tak, tik tak..še 8 dni do dan D...počutje, ko bi se le spomnila kako je bilo v prvi nosečnosti, bi bilo super.. ampak žal je to kot da je bilo 10 let nazaj, ne 3..

Stanje je trenutno tako da me dostikrat špika v jajčnikih oz maternici če prehitro vstanem, boli me križ (ampak to me tudi pred user posted image ) prsa so ista, apetit je itak vedno isti...ne vem kaj naj rečem..naj že enkrat mine ta teden, da vem pri čem sem..

Popolnoma isto kot da bi sebe brala :) gdaj bos delala test?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 318
11.10.2010 19:14:17   
sarar
tejchy, user posted image user posted image user posted image  in velik user posted image user posted image user posted image  za drug mesec!

ostale, ki še čakate pa user posted image  da bojo od zdaj naprej še same user posted image

(odgovor članu Lineta)
Neposredna povezava do sporočila: 319
11.10.2010 19:36:11   
nati29
Seznam res ni najbolj optimističen, če pa bojo od zdaj naprej vsi user posted image , pol bo pa tud vredu user posted image . Sem samo malo na hitrco pogledala, če je že kakšen user posted image . Imam toliko dela z magistrsko, sem vsa živčna, da tudi kar malo odmislim to delanje dojenčka in čakanje na dan D. Ko se pa spomnim (tako kot zdaj), me pa spet čist prevzame.

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 320
11.10.2010 20:28:51   
thanchyka
Joj joj, babnice, kakšen seznam smo to namalale??? user posted image

Naj vam štorklja že končno kaj dol spusti!!! user posted image

user posted image

anonimna  
in Camino79  kako vama kaže???

(odgovor članu nati29)
Neposredna povezava do sporočila: 321
11.10.2010 20:42:11   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Lineta

IZVIRNO SPOROČILO: Akšurh

Popolnoma isto kot da bi sebe brala :) gdaj bos delala test?

prvega po mojem v nedeljo...če bo -, potem ponovitev 19.10. če bo spet - in user posted image ne bo, ponovitev okrog 24.10

(odgovor članu Lineta)
  Neposredna povezava do sporočila: 322
11.10.2010 21:41:42   
aTri
Dajmo Rozike!!! Dajmo Rozike!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

upam, da nam v teh dneh uspe zagledat prvo roziko!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 323
12.10.2010 7:28:58   
mojamura
go roza go roza go roza....

give me a R say O give now Z an now yell A

(odgovor članu aTri)
Neposredna povezava do sporočila: 324
12.10.2010 7:52:40   
lananai
Dejmo, dejmo, jst tudi navijam!! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?