Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2010 7.10.2010 21:31:29
|
|
|
|
witch
|
sarar mogoče je pa to to no daj nalulaj plusek da te pobarvamo roza Jaz pa grem na UZ ledvic, pa bomo naprej videli od česa je to prišlo. Sve se z zdravnico o tem pogovarjale ampak nekega pametnega vzroka ni. Bom videla kaj bodo na uz-ju rekli. Moj cikel pa... sem v 13. dnevu. 18. pa naj bi imela O. No tako mi BT (program ff) izračuna o zdaj že od maja naprej ko si jo merim. Joj veš kako grozno je bilo v teh sanjah, ko mi je ta na uz-ju našla da sem noseča. Pa noben ni vedel kaj bo zdaj z otrokom ker sem pojedla očne tablete, pa inekcije. ah... nočem kdaj kaj takega doživeti v živo Oh ja... to je pa grozno ko se zbudiš in otroka iščeš.... saj boš videla, da boš kmalu imela pupiko ob sebi Jaz držim pesti, da bo to že čez 9 mescov
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2010 7.10.2010 21:36:13
|
|
|
|
Anonimen
|
wejla...vidim da še nobenega pluska jaz verjetno niti ne bom lulala, ker imam glih 19.10 pregled pri G (redni odvzem brisa) in bom kr njemu rekla da mi da napotnico za laboratorij za odvzem urina..pa bomo tam za ziher videli..al pa če bo že on opazil kaj povečano maternico... stanje..v glavi itak čutim slabost in špikanje doli ampak kaj glava naredi to je čudo, tako da zaenkrat ostajam polna optimizma in realna..
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2010 7.10.2010 22:15:37
|
|
|
|
sarar
|
IZVIRNO SPOROČILO: witch sarar mogoče je pa to to no daj nalulaj plusek da te pobarvamo roza Jaz pa grem na UZ ledvic, pa bomo naprej videli od česa je to prišlo. Sve se z zdravnico o tem pogovarjale ampak nekega pametnega vzroka ni. Bom videla kaj bodo na uz-ju rekli. Moj cikel pa... sem v 13. dnevu. 18. pa naj bi imela O. No tako mi BT (program ff) izračuna o zdaj že od maja naprej ko si jo merim. Joj veš kako grozno je bilo v teh sanjah, ko mi je ta na uz-ju našla da sem noseča. Pa noben ni vedel kaj bo zdaj z otrokom ker sem pojedla očne tablete, pa inekcije. ah... nočem kdaj kaj takega doživeti v živo Oh ja... to je pa grozno ko se zbudiš in otroka iščeš.... saj boš videla, da boš kmalu imela pupiko ob sebi Jaz držim pesti, da bo to že čez 9 mescov bomo videli :))) v ponedeljek če ne bo tečke grem spet po testke... za cikel sem pa vprašala, če bi tisto pomenilo ovulacijo... pa ni. upam, da ti uspe čimprej ugotoviti kaj je na stvari. glede sanj te štekam, samo hvala bogu ni tako. boš videla, ko bo enkrat pikica v bušiju bo šlo vse tako kot je treba zdaj grem pa res pod tuš pa spat nočko
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2010 8.10.2010 8:02:02
|
|
|
|
Anonimen
|
Jutro vsem, joj sara pa ne nas pusti čakati do ponedeljka. Daj naredi ga danes ali jutri z jutranjim, ko je močnejši urin, da bomo končno odprli sezono rozik . Jaz sem namreč prepričana (glede na to kakšne znake si napisala), da si nosečka. Navijam, da bo rezultat čim prej viden na tvojem testu. LP
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2010 8.10.2010 8:02:17
|
|
|
|
SRCE
|
Jutro ..... Do imam še dober teden...me pa skoz neki špika tam dol pa na wc skoz hodim...tudi zelo napeto se počutim ....bomo vidli.....upam,da nas bo čim več ta mesec....
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2010 8.10.2010 11:32:56
|
|
|
|
waiting
|
mene obarvajte kar modro, zal tudi ivf ni pomagal
< Sporočilo je popravil waiting -- 8.10.2010 11:39:34 >
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2010 8.10.2010 12:07:46
|
|
|
|
mojamura
|
midva sva pa bila mlajšim sinom danes na kontroli (preboleva angino) in seveda ga je zdravnica preposlušala, pregledala....in nakar mi je rekla, da dobi napotnico za UZ srčka, ker baje naj bi mel šum na srcu.... jaz sem čisto paf
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2010 8.10.2010 12:58:39
|
|
|
|
lananai
|
Joj, mojamura, saj bo.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2010 8.10.2010 15:33:16
|
|
|
|
petrussa
|
Evo, konc veselja... Sem dobila M, tako da se selim v "II pričakujemo novembra"...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2010 8.10.2010 15:40:16
|
|
|
|
Lineta
|
petrussa zakaj so same modre ta mesec... mogoče bo pa "slab začetek, dober konec" in bo na koncu vseeno veliko rozik. jst delam test čez en teden... mam pa neke napade želje po čipsu in majonezi, pa nonstop sm žejna - mogoče kaže to na , ali pa samo na požrešnost dejmo, roza barva čaka
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2010 8.10.2010 17:36:52
|
|
|
|
sarar
|
ZIVJO PUNCE... ZAL VAS MORAM TUDI JAZ RAZOCARATI,DANES JE TECKA PRISLA V VSEJ SVOJI VELICINI... TAKO,MODRO BARVO SEM PONUCALA,OD ZDAJ NAPREJ BO SAMO SE ROZA
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2010 8.10.2010 18:00:59
|
|
|
|
Anonimen
|
sara in vse ostale: in veliko za srečo v naslednjem krogu. Punce pa kaj je to Zelo slabo kaže,... Upam, da se sedaj pa res začne roooooza!!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2010 9.10.2010 9:09:56
|
|
|
|
aTri
|
Dobri jutro! Najprej en za vse tiste ki vas je obiskal . Držim pesti, da vam v naslednjem krogu uresniči, da zagledate en Pri meni ni še nič novega, tudi jaz čakam na mojo .. niti nimam nobenih znakov razen tega, da me zize bolijo...to me pa itak vedno pred .... mojamura.... za tvojega sina, da se čimprej reši angine...za srček pa držim pesti, da ga na naslednjem pregledu ne bo več slišat ...in brala sem en tvoj post in moram priznati, da sem se zjokala zraven Mi se pa bomo danes malo odpeljali proti štajerski oz. savinjski....se je namreč rodil moj četrti nečak.........jaz sem tok hepi, da ne morem povedat....je začela moja pupa okol razlagat da bo tudi ona dobila brateca...in pol vsi mislijo, da sem noseča...jaz se pa samo smejem in pravim iz vaših ust v božja ušesa.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2010 9.10.2010 9:11:27
|
|
|
|
aTri
|
TAKO,MODRO BARVO SEM PONUCALA,OD ZDAJ NAPREJ BO SAMO SE ROZA Tako je tudi prav!!! Škoda da ti ji ni zmanjkalo prej
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2010 9.10.2010 9:13:12
|
|
|
|
aTri
|
IZVIRNO SPOROČILO: SRCE Jutro ..... Do imam še dober teden...me pa skoz neki špika tam dol pa na wc skoz hodim...tudi zelo napeto se počutim ....bomo vidli.....upam,da nas bo čim več ta mesec.... Držim pesti zate....po napisanem sodeč bi res lahko bilo to to.....a imaš mogoče tudi občutek, kot da bi imela železo v ustih? To je bil tudi pri meni jasen znak pri vseh mojih
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2010 9.10.2010 9:50:28
|
|
|
|
mojamura
|
aTri hvala ti za pikapoke za sina. in hvala za objeme (vem kateri post misliš )
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2010 9.10.2010 11:59:34
|
|
|
|
TEDIGO
|
ejla punce, da se vam malce javim. Sem malce bolj tako-sitna, malce živčna. Konec prejšnjega meseca sem odpral popodanski sp in se tako bojim kaj bo, še tako sem brez denarja,...ampak sem se morala opogumit ker ne morem več teh služb, privatnike, za malo dnarja, cele dneve,... groza. želim si da bi bila enkrat samostojna, neodvisna od drugih in da bi uživala lahko z mojimi otroki. Večkrat mi kar gre na jok, zjutraj grem ob 06.15, domov pridem pa ob 16, 17,18,... groza in to za 700 EUR. Potem se vprašam čemu visoka izobrazba in pridnost??? Ta teden sem bila že vesela ker nisem imela nobenih znakov za (meni napihne, ščipa že kakih 10 dni prej. Zdej pa 2 dni me je nekaj poščipalo, zdaj pa je spet nehalo...Mogoče je to zaradi tega ker sem pila krvomočnico.. Lulala p itak sem že predučirajšnjem, včeraj in danes. Kaj si čem ne morem čakati. Neke senčke so (kot prejšnje mesece), parkrat na dan pa analiziram ali je zadnja črtica kaj bolj debela kot predzadnja. Groza cele analize. To čakanje iz meseca v mesec je grozno.... ko pa pomislim da v prvo je ratalo takoj mi postane še bolj grozno.... Res boge tiste ki čakajo iz mesec v mesec, iz leta v leto,...to je krivično!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2010 9.10.2010 13:43:18
|
|
|
|
witch
|
ALI PRIČAKUJEMO: x.10. petrussa x.10. Isabellabina x.10. twetka x.10. witch x.10. kaminek 3.10. sarar 2.10. jeanitte 4.10. Teni RR 4.10. waiting 5.10. anonimna 6.10. smeška83 6.10. pikicaa25 6.10. thanchyka 9.10. tejchy* 10.10. anonimna 10.10. Camino79 13.10. TEDIGO 12.10. športnica 13.10. mladika 13.10. Nutry 15.10. pomar*ANČA* 16.10. anonimna 16.10. anonimna 17.10. SRCE 18.10. Lineta 19.10. naty29 19.10. Akšurh 20.10. Arual 20.10. anity_1 21.10. Monestera 21.10. cori 22.10. Žirafica* 23.10. Mini2 25.10. aTri 27.10. mojamura 31.10. bevcika 28.10. zebr4 SKUPAJ NAS JE: 36 NOSEČK: _______ NAVIJAČICE: witch, lananai, tejchy*,mojamura srečica17,lidik,Nitkica11,twetka,jacki, ribica88,klaraklara30,
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2010 9.10.2010 13:47:00
|
|
|
|
witch
|
petrussa, sarar in waiting in Punce kaj je zdaj to? A hočete, da junija, julija štrajkajo po porodnišnicah? Pa nobenega dela nebo zdaj pa dosti modre barve za zjokat je ta naš seznam tejchy* a bo pri tebi plusek? mojamura za snička. Držim pesti, da ni nič narobe. Se spomnim ko smo mi iz šole hodili na sistematske so večini dali napotnice, da imajo šum na srčku. Pa pri skoraj noben ni bilo nič. Tak da upam, da se tudi pri tvojem sinčku motijo
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2010 9.10.2010 16:26:20
|
|
|
|
Lineta
|
ampak tale seznamček je pa res žalosten... mene danes nekaj zvija v sp. delu trebuha, kot pred m...mam pa še približno teden do takrat. a mislite da se to že na m pripravlja ali je možno da kaže na ? pa bel izcedek mam močn...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2010 9.10.2010 17:36:41
|
|
|
|
cori
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lineta ampak tale seznamček je pa res žalosten... mene danes nekaj zvija v sp. delu trebuha, kot pred m...mam pa še približno teden do takrat. a mislite da se to že na m pripravlja ali je možno da kaže na ? pa bel izcedek mam močn... Jaz imam iste težave ...vse me boli, komaj sedim....imam pa po moje še ene 10 dni do dneva D, ker ta mesec so mi ovulacijski testi zaznali O 16.-17. dan, tako da zgleda da bo cikel krajši. Joj, ja, seznamček je pa res bolj žalosten no ....
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2010 9.10.2010 19:30:26
|
|
|
|
sarar
|
punce moje zlate : velik sreče vsem, da so to nosečniški znaki, upam, da bodo od zdaj naprej samo še roza črtice.... mojamura, tudi za tvojega sinčka da se vse dobro izteče...oprosti mi, včeraj sem spregledala tvoj post
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2010 10.10.2010 8:44:17
|
|
|
|
anity_1
|
Vedno vas berem, in en velik za vse skupaj, ki niste zagledale . Sploh raje ne bom naštevala vse, ker vas je preveč . Jooj, tako žalosten je ta naš seznam.. Upam, da se bo to popravilo.. In da bo oktober še zeloo roza. Jaz pa imam še en teden, ko upam, da ne bo M.. Ampak vedno v vseh ciklih do zdaj, ko nisem več jedla KT, so me bolele prsi, zdaj pa NIČ.. Imela sem edino rjav izcedek štiri dni v času ovulacije, pa grozno velik apetit imam.. Ampak počutim se pa nič ne kot .. Sicer še vedno upam, da se naslednji teden M ne prikaže..
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2010 10.10.2010 9:49:30
|
|
|
|
mojamura
|
vsem hvala za pikepoke za sinčka....mi pa zdaj pridno telodaimo smo v času O. Upam, da bomo meli julijko ;)
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2010 10.10.2010 10:43:52
|
|
|
|
tejchy*
|
ojla punce, toliko da sporočim, M je seveda mogla tudi ta mesec pridt jah kaj čem, ne naveliča se me zasledovat matr ej!! pa dobro, se probavam itak zamotit toliko bolj z ostalimi stvarmi, ker sem imela vmes občutek, da živim samo še za ta + . punceeeeeeeee, kaj bo tale mesec res tko žalosten???! ker tale mesec je pa porazen, vsaj začetek no upam, da bo konec čisto nasprotje in da bo seznam čimbolj roza
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?