|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo oktobra 2010
5.10.2010 23:48:01   
Lineta
IZVIRNO SPOROČILO: Mini2

IZVIRNO SPOROČILO: Akšurh

IZVIRNO SPOROČILO: Mini2

Drugače bi tudi jaz kupila digitalni CB, samo se po moje v Sloveniji težko dobijo tako da bo treba čez mejo.

ne trudi se meni je v prvi nosečnosti CB pokazal - mi je pa zato un babycheck pokazal + z popoldanskim urinom

sej prvič je meni navadni CB pokazal +, pa BC mini tudi. Samo bi bilo fajn da bi bil za večkratno uporabo da ne kupujem vedno znova....

ta digitalni cb ki je pri nas v prodaji ni za večkratno uporabo ampak samo za enkrat. stane pa ok. 8 eur... samo ne vem če imajo to v vseh lekarnah ali ne...

(odgovor članu Mini2)
Neposredna povezava do sporočila: 251
6.10.2010 6:22:05   
sarar
jutro punce. grem s sklonjeno glavo v službo... spet negativno, user posted image  pa od nikoder. ne vem, a sem prehitro delala ali kaj. anonimna, te štekam kako se počutiš... jaz bi na tvojem mestu poklicala gin... jaz vem da jo bom, ko mi bo tok časa zamujala. pri meni zamuja že 3. dan pa še nič. mi je pa ena punca iz foruma rekla, da je test pozitiven po 14 dni od ovul. to bi bilo pri meni pojutrišnjem, sam mi ful ni jasn, kako to, če pa baje pokaže babychek  že 1. dan izostanka... ne vem... kakorkoli, bom videla. ali naj tečka pride al pa naj bo plusek, to je pravo mučenje.

pa prosim, da kera sporoči že kako veselo novico ker je že cajt za to.user posted image
lep dan

(odgovor članu Lineta)
Neposredna povezava do sporočila: 252
6.10.2010 6:48:17   
lananai
Punce, jst sem razmišljala o teh pluskih in delanju testa prej... Test ti pokaže takrat, ko je dovolj hormona v urinu, ane? To naj bi bilo 14 dni po O. Tko da... če imamo O bolj proti koncu cikla, logično ne more pokazat na dan, ko naj bi M dobile? Če pa imamo točno na sredini cikla O in cikle bolj dolge (> 30 dni), lahko delamo test že kak dan pred M in bo pokazal. Pri meni je držalo prejšnjič. Imam cikle dolge 34 dni in je test 2 dni pred predvideno M že pokazal rahlo črtico. V mojem primeru se starost ploda torej ne šteje od 1. dneva zadnje M, ampak 14 dni pred O - zato so pa odstopanja v mojem izračunu in v tistem, kar se vidi na UZ.

sarar, soimenjakinja user posted image , močno držim pesti! user posted image

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 253
6.10.2010 8:50:51   
mojamura
sarar ne obupat prehitro, mogoče bo pa čez nekaj dni velik +. ta rdeče pa naj kar ne bo. upoštevaj lananai.

witch - super, da si bolje. btw pri nas so trgatve že minile...smo morali prej obrati, ker je grozdje nenormalno začelo gnit, zaradi preobilice dežja.

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 254
6.10.2010 9:23:33   
bevcika
sarar - bodi optimistična še naprej...mogoče bo pa res čez par dni +... ka že dougo delata na tem?
witch - vesela sem zate, da si se že malo spravla k sebi...še malo, pa boš čisto zdrava...user posted image user posted image pa se bo potem slej ko prej prikazau user posted image ... sej veš, tak ko si ti men napisala...nekdo te bi ziher rad meu za mamico ;).... teh besed se vedno spominjam... ;)

Js pa sm zdaj v lj na faksu...tuki tudi stanujem...tak da morma met mal organizacije priuser posted image ... tak da ob ponedelkih hodim v lj...pol v sredo pa domov...da ni predougega premora vmes ;)

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 255
6.10.2010 11:26:49   
nati29
Bevcika, si me spomnila, ko je moj spomladi delal v Portorožu, je tudi v sredah hodil domov, "da ni bila predolga pavza". user posted image user posted image user posted image

Arual, ja saj jaz tudi nekje bolj 20. pričakujem user posted image  kot pa 19. Sem ful optimist. Tam imam cikluse dolge 30, 31 dni, pol pa ne vem čist točno, kateri dan naj bi bil tisti dan. Pa še M včasih zabluzi, pol pa sploh.

(odgovor članu bevcika)
Neposredna povezava do sporočila: 256
6.10.2010 11:44:00   
petrussa
Jaz sem se pa odločla, da bom test delala 11.10. (na 38. dan ciklusa) Sicer ne vem točno kdaj bi morala dobit user posted image (neredne M...), ampak glede na to, da sem imela ovulacijo na 20. dan (tako so testi pokazal), bi mi skoraj da že moral test kaj pokazat (če bo seveda sploh imel kaj pokazat...).
Torej, če me prej ne obišče M, sporočim rezultate v ponedeljek!

(odgovor članu nati29)
Neposredna povezava do sporočila: 257
6.10.2010 12:04:35   
mojamura
petrussain vse ostale ki v prihodnjih dneh lulate...želim vam velik ++++

(odgovor članu petrussa)
Neposredna povezava do sporočila: 258
6.10.2010 14:19:55   
kaminek
se pridružujem na tejle temi, mi tud čakamo + v tem mesecu

***Solza je lepa, če prihaja iz srca!***

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 259
6.10.2010 17:22:54   
sarar
oj punce! mislim, da je pri meni konec upanja... ko sem šla v službi na wc, je bilo malo krvi, tak da se opravičujem ker ne bom odprla sezoneuser posted image . jo bo pa naslednja za mano. sem v službi jokala ko dež, dobr da mam tako sodelavko k me je tolažila...
o lananai, si tudi sara? a ne kok mave lepo ime...user posted image
nič, to je to zaenkrat, nimam volje za naprej pisat... več srečepreostalim puncam in upam, da bo od zdaj naprej več rozikuser posted image

aja, sem bila pri lidik, vse lepo pozdravlja...user posted image

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 260
6.10.2010 17:45:05   
Anonimen
user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu sarar)
  Neposredna povezava do sporočila: 261
6.10.2010 18:52:19   
tejchy*
sarar, joj točno vem kako se počutiš user posted image tko te zna potolči ko vidiš da je prišla user posted image .. Jaz se tega nisem navadila niti po toliko krogih, vsakič me vrže iz tira user posted image . Žal mi je zate, res smo si vse želele da bi dočakala + .. Verjamem, da bo pa zato več sreče prihodnji krog zate user posted image !!! drži se, bo par dni res žalostno, samo potem se pa spet začne novo upanje in nov krog, z spet novim veseljem in pričakovanjem user posted image

za sve ki boste lulale v naslednjih dneh, močno držim pesti user posted image !!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 262
6.10.2010 18:53:34   
tejchy*
opaa user posted image za vse ki boste lulale user posted image sem tko hitro pisala user posted image

(odgovor članu tejchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 263
6.10.2010 19:46:55   
Lineta
mene fuuul bradavičke bolijo, pa mam še enih 10dni do m user posted image a je to ql?

(odgovor članu tejchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 264
7.10.2010 6:37:00   
sarar
jutro punce! na hitrco sam sporočim,da včer je malprtekl, do zdaj pa nič več. ne vem, mogoče se mi zdajzdaj vsuje user posted image , samo ne me še pobarvat modro. še kar malo upam, čeprav vem, da je bolj malo možnosti...
lineta, mene so tudi včasih bolele. no, mene cele joške, ne sam bradavičke user posted image . mogoče bo pa user posted image  user posted image

lep dan vsem, jaz cel dan delam user posted image
čawčaw

(odgovor članu Lineta)
Neposredna povezava do sporočila: 265
7.10.2010 7:55:53   
lananai
IZVIRNO SPOROČILO: sarar
o lananai, si tudi sara? a ne kok mave lepo ime...user posted image

Ja, mava res lepo ime. user posted image Je ratalo moderno zadnje čase. Ko ga je pa moja mama dala, je bilo pa kr neki. user posted image

Mogoče je bila pa tista krvavitev vgnezditvena... Držim močno pesti! Zdej bom pa stalno sem hodila gledat, kaj je tvoj tesetk pokazal... user posted image

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 266
7.10.2010 8:09:41   
tejchy*
sarar ne izgubit upanja prezgodaj! user posted image super!! misliš sedaj malo počakat s testom, it po digitalnega ali kako?
kaj pa ostale punce, kakšna nova novička?

držiiiiiiiiiiiim pesti punce user posted image za vse nas!

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 267
7.10.2010 12:12:27   
sarar
živjo punce! ah, ta deljen del.čas user posted image  prideš za eno uro dam, pol pa nazaj user posted image . in itaq sem morala na forum priti :)))
tejchy, bom še kar nekaj dni počakala preden test kupim. in če ga bom kupila, bom kar navadnega, sej pokaže glih tako. sam moj bo ziher še cb hotel imeti :)

kje ste ostale punce? sem mislila, da bo že kaka novička zdaj tu gori user posted image
lananai (sara)user posted image , mi je tudi isabeaux rekla da bi znala biti vgnezditvena... ne vem. upam lahko, bomo videli kaj bo cajt prinesel. čeprav ne vem, zakaj bi mi user posted image  mogla lih ta mesec nagajati, ko je pa vedno prišla na 28. dan. al me fajn zaj****a, al pa bo kej lepga iz tega ratal...

nič, grem zdaj kosilo na hitr skuhat.
pridne bodite, čawčaw

< Sporočilo je popravil sarar -- 7.10.2010 12:13:07 >

(odgovor članu tejchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 268
7.10.2010 13:29:37   
mojamura
sarar držim pesti....zelo zelo navijam za vse nasuser posted image

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 269
7.10.2010 14:36:35   
witch

user posted image

user posted image ALI user posted image PRIČAKUJEMO:

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image x.10. petrussa
user posted image x.10. Isabellabina
user posted image x.10. twetka
user posted image x.10. witch
user posted image x.10. kaminek
user posted image 3.10. sarar
user posted image 2.10. jeanitteuser posted image
user posted image 4.10. Teni RRuser posted image user posted image
user posted image 4.10. waiting
user posted image 5.10. anonimna user posted image user posted image
user posted image 6.10. smeška83user posted image
user posted image 6.10. pikicaa25user posted image
user posted image 6.10. thanchyka
user posted image 9.10. tejchy*
user posted image 10.10. anonimna user posted image
user posted image 10.10. Camino79
user posted image 13.10. TEDIGO
user posted image 12.10. športnica
user posted image 13.10. mladika
user posted image 13.10. Nutry
user posted image 15.10. pomar*ANČA*
user posted image 16.10. anonimna user posted image
user posted image 16.10. anonimna user posted image
user posted image 17.10. SRCE
user posted image 18.10. Lineta
user posted image 19.10. naty29
user posted image 19.10. Akšurh
user posted image 20.10. Arual
user posted image 20.10. anity_1
user posted image 21.10. Monestera
user posted image 21.10. cori
user posted image 22.10. Žirafica*
user posted image 23.10. Mini2
user posted image 25.10. aTri
user posted image 27.10. mojamura
user posted image 31.10. bevcika
user posted image 28.10. zebr4

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE: 36

NOSEČK: _______

user posted image   user posted image

NAVIJAČICE:

witch, lananai, tejchy*,mojamura
srečica17,lidik,Nitkica11,twetka,jacki,
ribica88,klaraklara30,

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 270
7.10.2010 14:39:04   
witch
sarika zdaj te pa naj že neha ****i in naj se pikica pokaže in nalulaj velik plusek, ali pa naj M priteče user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Punce zakaj nobena pluska ne nalula? user posted image user posted image user posted image user posted image tak je žalosten seznamček user posted image user posted image user posted image

Mene pa že dva dni na čase v maternici ful peče. Prav pekoča bolečina je user posted image potem se mi je pa zadnjič sanjalo, da sem bila 10 t noseča. Jaz pa polna zdravil in inekcij in vsega user posted image sem se cela solzna zbudilauser posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 271
7.10.2010 17:04:00   
Lineta
a ni še nobene rozikeuser posted image dejmo punce... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 272
7.10.2010 20:54:34   
sarar
ojla punce! kaj sem spet sama tu gori?
tejchy, sem videla zdaj da boš hmalu ti lulala... kaki občutki?
lineta, kako tebe bolijo bradavičke? k mene so tud dons začele, da jih čutim, ampak tak od notr, ko se jih dotaknem jih ne čutim. mogoče me bo štekala kako mislim kaka punca ki je že dojila. no, tak mene joški bolijo danes. so me že narahlo, danes jih pa bolj čutim...pa tudi ne konstantno, ampak občasno
pa veste kaj.....meso bi jedla, fuuuul. ko pa hladilnik odprem pa nič takega kar bi dol spravla. jutr bojo ziher zrezki za kosilo user posted image . pa jajčniki me špikajo, samo ne tko kt pr menstruaciji. zdj al so to znaki za user posted image  ali mi pa psiha dela 100/h user posted image
witch, pa si vprašala dohtarco zakaj bi te lahko peklo? v kermu delu cikla si?
ej, glede sanj te pa razumem-jz tud včasih tko v živo sanjam, da se solzna zbudim. to za kake take stvari k te ganejo, tko kot tebe npr.bebika. jaz sem na začetku leta tako sanjala, v živo, da sem rojevala, ko pa je otrok prišel na svet, sem babico vprašala --saj je vseeno kaj je,sam povejte če je z otrokom vse v redu-- pa mi je odgovorila, z vašo punčko je vse v redu. to sem tako v živo sanjala, da sem se zbudila in iskala zraven sebe dojenčico user posted image

nič...grem spat. pridne bodite pa se jutri beremo... nočko

< Sporočilo je popravil sarar -- 7.10.2010 20:56:10 >

(odgovor članu Lineta)
Neposredna povezava do sporočila: 273
7.10.2010 21:02:00   
nati29
Sara Sara, mogoče pa bo user posted image . Bom že kar malo zaploskala. Mene tudi malo bradavičke bolijo, čeprav imam še 12 dni do - ne bom rekla M, ampak user posted image . Držimo pesti, da boš vseeno ti odprla sezono.

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 274
7.10.2010 21:24:51   
sarar
nati user posted image

(odgovor članu nati29)
Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?