|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo oktobra 2010
7.10.2010 21:31:29   
witch
sarar mogoče je pa to to user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   no daj nalulaj plusek da te pobarvamo roza user posted image user posted image user posted image
Jaz pa grem na UZ ledvic, pa bomo naprej videli od česa je to prišlo. Sve se z zdravnico o tem pogovarjale ampak nekega pametnega vzroka ni. Bom videla kaj bodo na uz-ju rekli.
Moj cikel pa... sem v 13. dnevu. 18. pa naj bi imela O. No tako mi BT (program ff) izračuna o zdaj že od maja naprej ko si jo merim.
Joj veš kako grozno je bilo v teh sanjah, ko mi je ta na uz-ju našla da sem noseča. Pa noben ni vedel kaj bo zdaj z otrokom ker sem pojedla očne tablete, pa inekcije. ah... nočem kdaj kaj takega doživeti v živo user posted image
Oh ja... to je pa grozno ko se zbudiš in otroka iščeš.... saj boš videla, da boš kmalu imela pupiko ob sebi user posted image Jaz držim pesti, da bo to že čez 9 mescov user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 276
7.10.2010 21:36:13   
Anonimen
wejla...vidim da še nobenega pluskauser posted image

jaz verjetno niti ne bom lulala, ker imam glih 19.10 pregled pri G (redni odvzem brisa) in bom kr njemu rekla da mi da napotnico za laboratorij za odvzem urina..pa bomo tam za ziher videli..al pa če bo že on opazil kaj povečano maternico...

stanje..v glavi itak čutim slabost in špikanje doli ampak kaj glava naredi to je čudo, tako da zaenkrat ostajam polna optimizma in realna..

(odgovor članu sarar)
  Neposredna povezava do sporočila: 277
7.10.2010 22:15:37   
sarar

IZVIRNO SPOROČILO: witch

sarar mogoče je pa to to user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   no daj nalulaj plusek da te pobarvamo roza user posted image user posted image user posted image
Jaz pa grem na UZ ledvic, pa bomo naprej videli od česa je to prišlo. Sve se z zdravnico o tem pogovarjale ampak nekega pametnega vzroka ni. Bom videla kaj bodo na uz-ju rekli.
Moj cikel pa... sem v 13. dnevu. 18. pa naj bi imela O. No tako mi BT (program ff) izračuna o zdaj že od maja naprej ko si jo merim.
Joj veš kako grozno je bilo v teh sanjah, ko mi je ta na uz-ju našla da sem noseča. Pa noben ni vedel kaj bo zdaj z otrokom ker sem pojedla očne tablete, pa inekcije. ah... nočem kdaj kaj takega doživeti v živo user posted image
Oh ja... to je pa grozno ko se zbudiš in otroka iščeš.... saj boš videla, da boš kmalu imela pupiko ob sebi user posted image Jaz držim pesti, da bo to že čez 9 mescov user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

bomo videli :))) v ponedeljek če ne bo tečke grem spet po testke...
za cikel sem pa vprašala, če bi tisto pomenilo ovulacijo... pa ni. upam, da ti uspe čimprej ugotoviti kaj je na stvari. glede sanj te štekam, samo hvala bogu ni tako. boš videla, ko bo enkrat pikica v bušiju bo šlo vse tako kot je trebauser posted image user posted image user posted image user posted image
zdaj grem pa res pod tuš pa spat user posted image
nočko

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 278
8.10.2010 8:02:02   
Anonimen
Jutro vsem,

joj sara pa ne nas pusti čakati do ponedeljka. user posted image Daj naredi ga danes ali jutri z jutranjim, ko je močnejši urin, da bomo končno odprli sezono rozik user posted image . Jaz sem namreč prepričana (glede na to kakšne znake si napisala), da si nosečka. Navijam, da bo rezultat čim prej viden na tvojem testu.  user posted image

LP
user posted image

(odgovor članu sarar)
  Neposredna povezava do sporočila: 279
8.10.2010 8:02:17   
SRCE
Jutro .....

Do user posted image  imam še dober teden...me pa skoz neki špika tam dol pa na wc skoz hodim...tudi zelo napeto se počutimuser posted image ....bomo vidli.....upam,da nas bo čim večuser posted image user posted image  ta mesec....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 280
8.10.2010 11:32:56   
waiting
mene obarvajte kar modro, zal tudi ivf ni pomagal  user posted image

< Sporočilo je popravil waiting -- 8.10.2010 11:39:34 >

(odgovor članu SRCE)
Neposredna povezava do sporočila: 281
8.10.2010 12:07:46   
mojamura
midva sva pa bila mlajšim sinom danes na kontroli (preboleva angino) in seveda ga je zdravnica preposlušala, pregledala....in nakar mi je rekla, da dobi napotnico za UZ srčka, ker baje naj bi mel šum na srcu....

jaz sem čisto paf

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu SRCE)
Neposredna povezava do sporočila: 282
8.10.2010 12:58:39   
lananai
Joj, mojamura, saj bo. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 283
8.10.2010 15:33:16   
petrussa
Evo, konc veselja... Sem dobila M, tako da se selim v "II pričakujemo novembra"...

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 284
8.10.2010 15:40:16   
Lineta
petrussa user posted image user posted image user posted image
zakaj so same modre ta mesec...user posted image mogoče bo pa "slab začetek, dober konec" in bo na koncu vseeno veliko rozik.
jst delam test čez en teden... mam pa neke napade želje po čipsu in majonezi, pa nonstop sm žejna - mogoče kaže to na user posted image , ali pa samo na požrešnost user posted image

dejmo, roza barva čakauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petrussa)
Neposredna povezava do sporočila: 285
8.10.2010 17:36:52   
sarar
ZIVJO PUNCE... ZAL VAS MORAM TUDI JAZ RAZOCARATI,DANES JE TECKA PRISLA V VSEJ SVOJI VELICINI... TAKO,MODRO BARVO SEM PONUCALA,OD ZDAJ NAPREJ BO SAMO SE ROZA

(odgovor članu Lineta)
Neposredna povezava do sporočila: 286
8.10.2010 18:00:59   
Anonimen
sara in vse ostale: user posted image user posted image user posted image in veliko user posted image user posted image user posted image za srečo v naslednjem krogu.

Punce pa kaj je to user posted image Zelo slabo kaže,... Upam, da se sedaj pa res začne roooooza!!!!

user posted image

(odgovor članu sarar)
  Neposredna povezava do sporočila: 287
9.10.2010 9:09:56   
aTri
Dobri jutro!

Najprej en user posted image
za vse tiste ki vas je obiskal user posted image . Držim pesti, da vam v  naslednjem krogu uresniči, da zagledate en user posted image

Pri meni ni še nič novega, tudi jaz čakam na mojouser posted image .. niti nimam nobenih znakov razen tega, da me zize bolijo...to me pa itak vedno pred user posted image ....

mojamura....user posted image user posted image user posted image za tvojega sina, da se čimprej reši angine...za srček pa držim pesti, da ga na naslednjem pregledu ne bo več slišatuser posted image user posted image ...in brala sem en tvoj post in moram priznati, da sem se zjokala zravenuser posted image user posted image

Mi se pa bomo danes malo odpeljali proti štajerski oz. savinjski....se je namreč rodil moj četrti nečak.........jaz sem tok hepi, da ne morem povedat....je začela moja pupa okol razlagat da bo tudi ona dobila brateca...in pol vsi mislijo, da sem noseča...jaz se pa samo smejem in pravim iz vaših ust v božja ušesa.user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 288
9.10.2010 9:11:27   
aTri
TAKO,MODRO BARVO SEM PONUCALA,OD ZDAJ NAPREJ BO SAMO SE ROZA

Tako je tudi prav!!!

Škoda da ti ji ni zmanjkalo prejuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 289
9.10.2010 9:13:12   
aTri
IZVIRNO SPOROČILO: SRCE

Jutro .....

Do user posted image  imam še dober teden...me pa skoz neki špika tam dol pa na wc skoz hodim...tudi zelo napeto se počutimuser posted image ....bomo vidli.....upam,da nas bo čim večuser posted image user posted image  ta mesec....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Držim pesti zate....po napisanem sodeč bi res lahko bilo to to.....a imaš mogoče tudi občutek, kot da bi imela železo v ustih?
To je bil tudi pri meni jasen znak pri vseh mojih user posted image

(odgovor članu SRCE)
Neposredna povezava do sporočila: 290
9.10.2010 9:50:28   
mojamura
aTri hvala ti za pikapoke za sina. in hvala za objeme (vem kateri post misliš user posted image  )

(odgovor članu aTri)
Neposredna povezava do sporočila: 291
9.10.2010 11:59:34   
TEDIGO
ejla punce, da se vam malce javim. Sem malce bolj tako-sitna, malce živčna. Konec prejšnjega meseca sem odpral popodanski sp in se tako bojim kaj bo, še tako sem brez denarja,...ampak sem se morala opogumit ker ne morem več teh služb, privatnike, za malo dnarja, cele dneve,... groza. želim si da bi bila enkrat samostojna, neodvisna od drugih in da bi uživala lahko z mojimi otroki. Večkrat mi kar gre na jok, zjutraj grem ob 06.15, domov pridem pa ob 16, 17,18,... groza in to za 700 EUR. Potem se vprašam čemu visoka izobrazba in pridnost???
Ta teden sem bila že vesela ker nisem imela nobenih znakov za user posted image  (meni napihne, ščipa že kakih 10 dni prej. Zdej pa 2 dni me je nekaj poščipalo, zdaj pa je spet nehalo...Mogoče je to zaradi tega ker sem pila krvomočnico.. Lulala p itak sem že predučirajšnjem, včeraj in danes. Kaj si čem ne morem čakati. Neke senčke so (kot prejšnje mesece), parkrat na dan pa analiziram ali je zadnja črtica kaj bolj debela kot predzadnja. Groza cele analize.

To čakanje iz meseca v mesec je grozno.... ko pa pomislim da v prvo je ratalo takoj mi postane še bolj grozno....
Res boge tiste ki čakajo iz mesec v mesec, iz leta v leto,...to je krivično!!!

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 292
9.10.2010 13:43:18   
witch

user posted image

user posted image ALI user posted image PRIČAKUJEMO:

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image x.10. petrussauser posted image
user posted image x.10. Isabellabina
user posted image x.10. twetka
user posted image x.10. witch
user posted image x.10. kaminek
user posted image 3.10. sararuser posted image
user posted image 2.10. jeanitteuser posted image
user posted image 4.10. Teni RRuser posted image
user posted image 4.10. waitinguser posted image
user posted image 5.10. anonimna user posted image user posted image
user posted image 6.10. smeška83user posted image
user posted image 6.10. pikicaa25user posted image
user posted image 6.10. thanchyka
user posted image 9.10. tejchy*
user posted image 10.10. anonimna user posted image
user posted image 10.10. Camino79
user posted image 13.10. TEDIGO
user posted image 12.10. športnica
user posted image 13.10. mladika
user posted image 13.10. Nutry
user posted image 15.10. pomar*ANČA*
user posted image 16.10. anonimna user posted image
user posted image 16.10. anonimna user posted image
user posted image 17.10. SRCE
user posted image 18.10. Lineta
user posted image 19.10. naty29
user posted image 19.10. Akšurh
user posted image 20.10. Arual
user posted image 20.10. anity_1
user posted image 21.10. Monestera
user posted image 21.10. cori
user posted image 22.10. Žirafica*
user posted image 23.10. Mini2
user posted image 25.10. aTri
user posted image 27.10. mojamura
user posted image 31.10. bevcika
user posted image 28.10. zebr4

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE: 36

NOSEČK: _______

user posted image   user posted image

NAVIJAČICE:

witch, lananai, tejchy*,mojamura
srečica17,lidik,Nitkica11,twetka,jacki,
ribica88,klaraklara30,

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 293
9.10.2010 13:47:00   
witch
petrussa, sarar in waiting user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Punce kaj je zdaj to? A hočete, da junija, julija štrajkajo po porodnišnicah? Pa nobenega dela nebo user posted image zdaj pa dosti modre barve user posted image za zjokat je ta naš seznam user posted image

tejchy* a bo pri tebi plusek? user posted image user posted image user posted image user posted image

mojamura user posted image user posted image user posted image za snička. Držim pesti, da ni nič narobe. Se spomnim ko smo mi iz šole hodili na sistematske so večini dali napotnice, da imajo šum na srčku. Pa pri skoraj noben ni bilo nič. Tak da upam, da se tudi pri tvojem sinčku motijo user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 294
9.10.2010 16:26:20   
Lineta
ampak tale seznamček je pa res žalosten... user posted image

mene danes nekaj zvija v sp. delu trebuha, kot pred m...mam pa še približno teden do takrat. a mislite da se to že na m pripravlja ali je možno da kaže na user posted image ? pa bel izcedek mam močn...

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 295
9.10.2010 17:36:41   
cori
IZVIRNO SPOROČILO: Lineta

ampak tale seznamček je pa res žalosten... user posted image

mene danes nekaj zvija v sp. delu trebuha, kot pred m...mam pa še približno teden do takrat. a mislite da se to že na m pripravlja ali je možno da kaže na user posted image ? pa bel izcedek mam močn...

Jaz imam iste težave user posted image ...vse me boli, komaj sedim....imam pa po moje še ene 10 dni do dneva D, ker ta mesec so mi ovulacijski testi zaznali O 16.-17. dan, tako da zgleda da bo cikel krajši.

Joj, ja, seznamček je pa res bolj žalosten nouser posted image ....

(odgovor članu Lineta)
Neposredna povezava do sporočila: 296
9.10.2010 19:30:26   
sarar
punce moje zlate :
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

velik sreče vsem, da so to nosečniški znaki, upam, da bodo od zdaj naprej samo še roza črtice....
mojamura, tudi za tvojega sinčka user posted image user posted image user posted image  da se vse dobro izteče...oprosti mi, včeraj sem spregledala tvoj post user posted image

(odgovor članu cori)
Neposredna povezava do sporočila: 297
10.10.2010 8:44:17   
anity_1
Vedno vas berem, in en velik user posted image za vse skupaj, ki niste zagledale user posted image . Sploh raje ne bom naštevala vse, ker vas je preveč user posted image . Jooj, tako žalosten je ta naš seznam.. user posted image Upam, da se bo to popravilo.. In da bo oktober še zeloo roza.
Jaz pa imam še en teden, ko upam, da ne bo M.. Ampak vedno v vseh ciklih do zdaj, ko nisem več jedla KT, so me bolele prsi, zdaj pa NIČ.. Imela sem edino rjav izcedek štiri dni v času ovulacije, pa grozno velik apetit imam.. Ampak počutim se pa nič ne kot user posted image .. Sicer še vedno upam, da se naslednji teden M ne prikaže..

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 298
10.10.2010 9:49:30   
mojamura
vsem hvala za pikepoke za sinčka....mi pa zdaj pridno telodaimo smo v času O. Upam, da bomo meli julijko ;)

(odgovor članu anity_1)
Neposredna povezava do sporočila: 299
10.10.2010 10:43:52   
tejchy*
ojla punce, toliko da sporočim, M je seveda mogla tudi ta mesec pridt user posted image jah kaj čem, ne naveliča se me zasledovat user posted image matr ej!! user posted image pa dobro, se probavam itak zamotit toliko bolj z ostalimi stvarmi, ker sem imela vmes občutek, da živim samo še za ta + user posted image .

punceeeeeeeee, kaj bo tale mesec res tko žalosten???! ker tale mesec je pa porazen, vsaj začetek user posted image no upam, da bo konec čisto nasprotje in da bo seznam čimbolj roza user posted image

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?