Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2010 4.10.2010 8:06:03
|
|
|
|
tejchy*
|
(da se prestraši )
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2010 4.10.2010 8:23:35
|
|
|
|
aTri
|
Evo enega sončka s primorske..pri nas nekaj pada dol z neba sarar in waiting za srečo da testek pokaže plusek
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2010 4.10.2010 8:26:38
|
|
|
|
aTri
|
witch, od zdaj naprej uporabljaj samo še roza barvo, sem takoj ZA user posted image !!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2010 4.10.2010 8:34:18
|
|
|
|
mojamura
|
ooOOOOOOOOO....lidik, sem prešpricala vikend in del petka, pa sem komaj sedaj videla: čestitke!! lepo se cartajte ....ah ker so predvolilne kampanije v polnem teku, sem se tudi sama udeležila nekaj shodov....desus je delil balzam za ustnice, sds pa budilke in kulije heheh...vsaj zamudila več ne bom. v glavnem midva pridno delava ''domačo nalogo'' skoraj vsak dan...upam da je to moj srečni mesec, seveda upam to tudi za vse ostale moje sotrpinke. vsem pošiljam
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2010 4.10.2010 9:01:46
|
|
|
|
witch
|
Za vse vas da bo ta teden čim bolj roza!
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2010 4.10.2010 9:12:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Prosim za nasvet. Nekaj časa sem bila na vaši temi, potem, kar malo obupala in se premislila, sedaj pa ne vem kako in kaj. M. sem imela redne-točno na določen datum, zadnje pol leta, ko sem spremljala zadevo, saj smo delali še na dodatnem članu. Sedaj pa mi zaostaja že en teden. Naredila sem nosečniški test iz Mullerja, ki je bil negativen. M. pa še kar ni? Ali je možno, da se je zgodil tak premik ciklusa kar naenkrat ali naj ponovim test??? Kaj naj?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2010 4.10.2010 9:17:49
|
|
|
|
mojamura
|
lahko ponoviš test. ampak lahko se pa tudi zgodi da menstruacije ne bo, kljub temu, da nisi noseča. meni se je tudi že pred časom zgodilo, da menstruacije ni bilo test je pa bil negativen. lahko pa se pogovoriš tudi s svojo G.
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2010 4.10.2010 9:59:09
|
|
|
|
tejchy*
|
pomojem bi bilo tudi kar najbolje, da še enkrat narediš test in če bo še kar negativen pa pokličeš svojo G , da ji lahko tudi poveš da si delala testek v razmiku enega tedna, obakrat je pokazal negativno in ti bo pomoje še najboljše znala svetovati.. poznam pa kar nekaj primerov, ko je test pokazal negativno zaradi premalo hormona, tako da ti iskreno želim da ti sedaj pokaže obratno, en . danes je prav lep dan na gorenjskem koncu pri nas ma men se tale ROZASTI MESEC prav super sliš , sicer da nebom pretiravala, vse si zaslužimo da zagledamo čimprej.. pri meni je še slab teden do rezultata ampak bolj ko si dopovedujem, da nebom mislila na to, ahhh, bolj se bliža, slabše je ..
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2010 4.10.2010 10:15:51
|
|
|
|
aTri
|
anonimna...čez nekaj dni ponovi test, če bo še vedno negativen pojdi do svoje G....Lahko te tudi daje psiha in .....vendar jaz upam, da ti naslednji test pokaže plusek meni je pa dolg čas ..moje dete sem po enem mesecu spet peljala v vrtec, ona je zjutraj komaj čakala da gre, jaz sem se pa skor zjokala ..Sedaj se pa smilim sama sebi , ker sama enostavno ne znam nič več nardit ...sem se zelo razvadila, da imam vedno družbo.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2010 4.10.2010 10:18:41
|
|
|
|
aTri
|
pri meni je še slab teden do rezultata ampak bolj ko si dopovedujem, da nebom mislila na to, ahhh, bolj se bliža, slabše je user posted image .. Ponavadi je tako..jaz sem tudi vsa živčna in komaj čakam, da bom lahko šla v lekarno po test ....ga bom pa delala nekje en teden po predvidenem , seveda če bo zamujal...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2010 4.10.2010 10:24:45
|
|
|
|
tejchy*
|
jaz pa sem si dala malo več časa pri dnevih, zato da zamotim sama svoj um in delam test šele po 9, ko bi že res morala dobiti .. no, pa sem že čisto prepričala samo sebe da res moram dobiti 9 da me ja ne prime da bi prej delala testek, imam ga pa še od prejšnega meseca, ker sem kupila 2, tako da upam da sedaj že po res toliko krogih, skuštranih živcih, sekiranju, končno rata jah, bil bi že čas ma kaj, čas bi moral pri nas vseh biti že prej nevem, če bi mi kdo znal povedat kaj naj delam, sploh sedaj ko ˝TA˝ čas prihaja da bi se vsaj malo zamotila, pa je ni reči aTri, kdaj pa NE bi smela priti tvoja ?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2010 4.10.2010 10:31:25
|
|
|
|
aTri
|
aTri, kdaj pa NE bi smela priti tvoja user posted image ? tam nekje 15..odvisno od cikla.....zadnje čase imam cikle od 28-32 dni..zato sem si pa dala datum da bom delala 25...sam verjetno me bo radovednost prej premagala... 9. bo pa tik tak tukaj...samo še pet dni
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2010 4.10.2010 10:33:39
|
|
|
|
aTri
|
da bi se vsaj malo zamotila, pa je ni reči user posted image pred zadnjo nosečnostjo, ki sem jo imela sem se jaz vrgla v hujšanje....sicer z zdravo prehrano in sem za to porabila veliko časa in na nosečnost niti študirala nisem...po glavi mi je hodilo samo to kaj bom jedla, da se ne bom zredila
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2010 4.10.2010 10:58:00
|
|
|
|
Anonimen
|
imam eno vprašanje... že takoj po O so me začele ful bradavičke bolet... a se to še kateri dogaja?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2010 4.10.2010 11:02:00
|
|
|
|
tejchy*
|
veš da sama tale mesec tudi nekaj delam na hujšanju, sicer imam mogoče 3 kg preveč, kot bi želela, samo sem se čez mesec nekako s tem zamotila, ker samo razmišljam kaj bi pojedla, kaj ne smem super zadeva da se malo zamotiš.. samo tele dni, mi ne uspeva preveč dobr sm zgubila kkšno kilco, sicer samo zato ker nisem jedla po 8-i zvečer, kar sem itak prej vedno počela, mi ni boljšega kot gledat dobr film, pa zraven nekej jest samo se pa odkar ne jem zvečer, velik boljš počutim, pa ponoči nimam tko intenzivnih sanj.. ponavad ko sem zvečer/ponoči kaj jedla, sem imela obupne nočne more, kar me pa ni ustavl da to ne delam več .. je res lepo videt zadnje čase, da nas bo več mladih mamic se velik hitreje odločamo za povečanje družine, kot par let nazaj.. aTri, bom držala pesti, da se ti dobro izteče, in da boš na koncu meseca lahko obarvala naš seznam (ROZAST MESEC )
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2010 4.10.2010 11:39:05
|
|
|
|
Anonimen
|
ok, naredim v kratkem še en test in vam javim.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2010 4.10.2010 11:45:24
|
|
|
|
aTri
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen imam eno vprašanje... že takoj po O so me začele ful bradavičke bolet... a se to še kateri dogaja? mene ponavadi prsa bolijo pred se jih moj ne sme niti dotaknit...in bolele so me vedno kadar sem bila noseča
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2010 4.10.2010 11:48:27
|
|
|
|
aTri
|
je res lepo videt zadnje čase, da nas bo več mladih mamic user posted image se velik hitreje odločamo za povečanje družine, kot par let nazaj.. ne vem kok sem kej jaz mlada ...sem pa vesela, da bom v družbi mladih mamic, tako se bom tudi jaz bolj mlado počutla
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2010 4.10.2010 12:21:10
|
|
|
|
mojamura
|
IZVIRNO SPOROČILO: aTri IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen imam eno vprašanje... že takoj po O so me začele ful bradavičke bolet... a se to še kateri dogaja? mene ponavadi prsa bolijo pred se jih moj ne sme niti dotaknit...in bolele so me vedno kadar sem bila noseča enako je bilo pri meni, s tem, da so me pri nosečnostih bole ful bolj
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2010 4.10.2010 12:24:40
|
|
|
|
mojamura
|
IZVIRNO SPOROČILO: aTri je res lepo videt zadnje čase, da nas bo več mladih mamic user posted image se velik hitreje odločamo za povečanje družine, kot par let nazaj.. ne vem kok sem kej jaz mlada ...sem pa vesela, da bom v družbi mladih mamic, tako se bom tudi jaz bolj mlado počutla hehehe aTri, tudi jaz nisem več med rosno mladimi, ampak ok hehehe....leta niso pomembna
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2010 4.10.2010 12:43:12
|
|
|
|
SRCE
|
Ojla..... Prvo pošiljam vsem in da bi čimprej zagledale .....zanima me pa kdaj oz.koliko časa po vgnezditvi lahko zakrvaviš? Ali mogoče katera tudi pri ovulaciji zakrvavela?? Hvala in LP
|
|
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2010 4.10.2010 13:15:32
|
|
|
|
witch
|
Evo mene spet od zdravnika znorela bom.... V četrtek vnet mehur, dobim tablete in je malo boljše. Priden od zdravnika in mi oteče ustnica. Zjutra še oči. Potem imam v soboto flek na nogi, v nedeljo že ob joški. Grem danes nazaj, takoj inekcija proti alergiji, tablete proti alergiji. Se zdaj praskam po hrbtu, me sestra pogleda - flek in ne vem od česa.... kako naj ugotovim kaj je narobe, kaj mi ne paše Že sem se danes 1000x zahvalila bogu, da nisem prejšnji mesec zanosila... Le kaj bi bilo zdaj s to mičkeno pikico....
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2010 4.10.2010 13:44:08
|
|
|
|
mojamura
|
kaj če si alergična na tablete, ki si jih dobila za vnet mehur?
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2010 4.10.2010 14:27:07
|
|
|
|
witch
|
mojamura - sem mogla nehati jesti tablte za mehur. Ampak najverjetneje niso krive, ker so meni ustnice začele otekati še preden sem vzela tableto. Upam samo, da čim prej ugotovimo kaj mi škodi, da se neha to "trpljenje".
|
|
RE: II pričakujemo oktobra 2010 4.10.2010 14:46:04
|
|
|
|
mojamura
|
IZVIRNO SPOROČILO: witch mojamura - sem mogla nehati jesti tablte za mehur. Ampak najverjetneje niso krive, ker so meni ustnice začele otekati še preden sem vzela tableto. Upam samo, da čim prej ugotovimo kaj mi škodi, da se neha to "trpljenje". witch pošiljam ti pike poke
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?