|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova borba se pripravlja VII.
13.9.2010 22:35:14   
Anonimen
Ej ti perfektna... Sem vidla da si spet biba user posted image user posted image user posted image user posted image to mi je pa všeč user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 176
14.9.2010 7:25:40   
aqua77
Jutro!!

En lep začetek dneva vsem skupaj!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil aqua77 -- 14.9.2010 7:31:14 >

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 177
14.9.2010 9:34:16   
ledenka
jutro user posted image  

M še kar ni... ko bi vsaj prišla in naredila konec čakanju. eh.

kako kaj moje borkice? aqui, tokrat mora bit user posted image user posted image user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 178
14.9.2010 9:34:55   
~Biba~
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77

Jutro!!

En lep začetek dneva vsem skupaj!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

tudi tebi, akvicauser posted image user posted image

živa me veseli, dati je všeč sprememba, larilu..dobro opazuje, je prva opazla spremembouser posted image

Ostale, kak smo danes?

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 179
14.9.2010 9:37:08   
~Biba~
ledenka, verjamem, da je kljub kilometrini v čakanjuuser posted image , še vedno vsak dan naporen...tega se ne bomo nikoli navadile, da nasuser posted image tak v glavo user posted image user posted image

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 180
14.9.2010 13:58:24   
Anonimen
dan
prej mi je klarči vse zbrisalauser posted image škrat mali
živček glede službe ne vem mam slab občutek ker tista ženska se mi ne oglasi tko da jutr jo bom še enkrat poklicala potem bom pa videlauser posted image
Biba I'm watching youuser posted image

jaz držim pestke in navijam za vse da bodo čimprej pluskiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ~Biba~)
  Neposredna povezava do sporočila: 181
14.9.2010 18:07:01   
~Biba~

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image
~Biba~
pikicao.
ajsi
Se*
aqua77

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

larilu
živa25
Nončika
sonček33
miklarom
benika
špelka
erin

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 182
15.9.2010 6:36:17   
Anonimen
jutro!
Biba ful lep seznamčekuser posted image user posted image user posted image
drugače pa še enkrat jutro,jaz zdele že s kavico v roki tamala dva pa še spitauser posted image
no ena misel za boljše jutro
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ~Biba~)
  Neposredna povezava do sporočila: 183
15.9.2010 7:27:11   
aqua77
Morgen!!! user posted image

Kakšen lep seznamček imamo!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Eno lepo in uspešno sredo vsem skupaj!

Ljubčka vsem... user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 184
15.9.2010 9:51:11   
ledenka
jutro user posted image

moja madam user posted image  je končno blagovolila prit... 10 dni zamude, kaj se to pravi!

lep seznamček... in dobra misel dneva, grem poslat naprej user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 185
15.9.2010 11:05:25   
Anonimen
Ajsi pikepoke user posted image user posted image   Naslednji mesec je ziher ne bo user posted image user posted image

Aquica tebi tudi en prelep sončen dan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 186
15.9.2010 11:10:03   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: živa25

Ajsi pikepoke user posted image user posted image   Naslednji mesec je ziher ne bo user posted image user posted image

Aquica tebi tudi en prelep sončen dan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala živček. Pri nas mamo sonček danes... Je prav fajn! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 187
15.9.2010 11:11:18   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

jutro user posted image

moja madam user posted image  je končno blagovolila prit... 10 dni zamude, kaj se to pravi!

lep seznamček... in dobra misel dneva, grem poslat naprej user posted image  

Ajsi, nimaš kej,

no ja, važno da je tu in da ne čakaš v nedogled.

Naslednji mesec jo pa preženi... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 188
15.9.2010 11:51:25   
aqua77
Pozdravček babnice borbene,

da vas povprašam za mnenje, k ste tolk izkušene tuki... user posted image

Jutri bi morala pri moja M, pa se mi čudno zdi, ker še nimam migrene, ki jo ponavadi 2 dni prej fašem. Pa še prvič od kar se opazujem sem pred ene petimi šestimi dnevi opazla rjavkast flekec, ki je potem zginil, sem pa mislila, da se že M najavlja. Od takrat pa je vse tiho. user posted image

A mislite da so se mi malo hormoni premešali? Ker sem zadnje čase tudi vsa zatečena, da so mi komaj čevlji prav. A pokličem Ata pa ga vprašam? No, mogoče je pa od prehlada, ker se mi že nekaj časa vleče.

Ljubčka...

P.P.Njegoš

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 189
15.9.2010 11:55:11   
ledenka
čist možno, da so se ti hormončki kaj pomešali user posted image  stres zaradi postopka in to...

za zatekanje pa pomaga koprivov čaj, da spraviš odvečno vodo iz telesa. če pa ne bo bolje, pa potem dalje razmišljaj... Ata R. ti nima tu v tem trenutku kaj pomagat, pokliči ga samo, če sta bila fiksno zmenjena za soboto, da prideš naokoli.

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 190
15.9.2010 12:09:29   
aqua77
Hvala Ajsi... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 191
15.9.2010 14:24:13   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

čist možno, da so se ti hormončki kaj pomešali user posted image  stres zaradi postopka in to...

za zatekanje pa pomaga koprivov čaj, da spraviš odvečno vodo iz telesa. če pa ne bo bolje, pa potem dalje razmišljaj... Ata R. ti nima tu v tem trenutku kaj pomagat, pokliči ga samo, če sta bila fiksno zmenjena za soboto, da prideš naokoli.

Ajsi ve kako se tem stvarm streže user posted image

ajsi - *objemčki* za to grdo, grdo user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 192
15.9.2010 15:58:39   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

ajsi - *objemčki* za to grdo, grdo user posted image

hvala user posted image  

ni razočaranja, sam jeza nad zmešanim ciklom... pa O me tud heca, ta mesec je sploh ni blo user posted image  

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 193
15.9.2010 18:43:55   
Anonimen
ajsi jaz upam da se ti bo kmalu uredilo in da bo čimprej plusekuser posted image

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 194
16.9.2010 6:51:43   
Anonimen
jutro!
noč je bila katastrofalna ampak bo že nekak
evo ta le pikec mejhen naj bi nosil srečo in ker bo dežek je že v pripravljenosti tako da ga ne bo nič zmotilo da bi vam prinesel čimprejšnje pluske
user posted image
tok mi je luškan,prov corti s temi škorenjčkiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 195
16.9.2010 9:45:46   
ledenka
user posted image  kolk je dober pigi user posted image  

jutro!  jutri je že petek user posted image  pri nas smo ok, sam včeraj sem se prenajedla zvečer in mi še zdaj leži v želodcu...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 196
16.9.2010 10:19:49   
aqua77
Živjo bejbike!!!

En lep četrtek, čeprav oblačen.... user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 197
16.9.2010 11:17:11   
~Biba~
user posted image larilu dober je...

zame se je že začel vikenduser posted image ...le par stvari š euredim za računalnikom pa sem fraaajuser posted image

ajsiuser posted image za ta rudečo...

IZVIRNO SPOROČILO: aqua77
Od takrat pa je vse tiho.
naj bo še dolgo tihouser posted image

vsem en lep oblačen pozdrav s štajerskega konca...napovedujejo pa hud vikend, predvsem z azahodni del Slovenijeuser posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 198
16.9.2010 13:34:39   
Anonimen
men je tud ful všeč tale pujsek bi ga kuj melauser posted image sam mislim da bi mojga zamikal da bi kak žar potem vzpostaviluser posted image
kje so pa zdej moje hot lips (pinki pigi)?user posted image zdej je ne morem več klicat pinki pigi če ni več pujska
2 risbi narisani,čeprav je ena kr nekiiii k se vid da se mi ni dal več,mi je pa moj rekel zdej da če sem pa z akti kar nehalauser posted image jah no in v tem odgovoru sem potem poiskala tist delček kjer pravi da so mu slike všeč,mislim da sem uporabila najdebelejšo lupo kar je bilo možnouser posted image k me pa resnično živcira če ne pove svoje mnenje ker jaz mam rada kritiko  ne pa da kr neki pol
ah zdej sem pa že sitna sama seb

(odgovor članu ~Biba~)
  Neposredna povezava do sporočila: 199
16.9.2010 14:35:35   
Anonimen
evo zadnje risbe
user posted image
user posted image
user posted image
zdej pa šibam tamala jokca

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Oblika penisa je pomembnejša od velikosti
Ste vedeli, da lahko s posebnimi tehnikami pomagate penisu, da dobi optimalno obliko. V resnici je oblika pomembnejša od...
Spočet na silvestrovo: Kdaj lahko pričakuj...
Kdaj lahko pričakujeta otroka, če so prazniki tisti, ki v vama prebudijo največ strasti in porednih želja?

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?