Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 10.5.2011 21:06:47
|
|
|
|
LuNa73
|
vav...superca za selitev...ko bote fertik bo padla kaka fotka novega kraljestva princa M?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 11.5.2011 12:56:24
|
|
|
|
aqua77
|
Luuuuuuuuuuuuuuunči, pa kje si ti zgubljena dušica naša???? Joj, kolk sem te vesela, ko kaj o tebi preberem!!! Ti kar veselo delaj na spremembah, vedno fajn pridejo, pa držim pestke, da čim prej ponovno osvojiš šofersko znanje! Pa večkrat pridei kaj k nam pokukat, a prav? Ajsi a plovila so vam všeč? Ni švoh... Jaz bom vidla, če se mi bo ta teden kaj dalo it tja pogledat, ker mi gre vsa ta gužma že mal na živce. Bom vidla v kakšnem stanju bom, ker sem tečna neki zadnje cajte... Vsaj moj tako pravi... Ostalim srčicam pa en lep pozdravček... P.s.: včeraj smo pripeljali domov voziček pa lupinco, sem srečna ko radio, se ga kar ne morem nagledat... pa papirje sva šla iskat na CSD, tako da še to izpolnem in pošljem po pošti, pa bo počas vse pošlihtan... :-)
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 12.5.2011 9:00:37
|
|
|
|
Klarilu
|
ehh nč kej tazga,sam besede pač padajo in s tem ni nič narobe k tam lahko,tle pa ne morem k me berejo in pol k nimajo svojga lajfa me doma jebejo v glavo tko da ni treba vsega tle napisat,prosim
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 13.5.2011 9:19:38
|
|
|
|
aqua77
|
Morgen!!! Danes je petek 13! Tako da pupe, pridne bit in ne ga srat!!! Tole je pa za zubudit!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 13.5.2011 12:59:10
|
|
|
|
ledenka
|
moj bodoči nečakec/inja je ok, tako kot je treba, naslednjič imajo že nuhalno je pa PDP 26.12. najprej se fajn naje za božično kosilo, pol gre pa rodit sicer sem v gužvi, ampak odštevam ure do konca delovnega tedna... sploh ne vem, kdaj je minil, k sreči. sam precej dela me še čaka do takrat. eh ja, bo že...
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 16.5.2011 10:35:45
|
|
|
|
ledenka
|
jutro, pa je spet ponedeljek... kje se skrivate? včeraj je bilo noroooooo mrzlo, pri Postojni samo 3C!!! doma sem kar zakurla, da se je M na toplem kopal. k sreči se mi še ni dalo kurjave popolnoma izklopit
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 16.5.2011 10:59:00
|
|
|
|
aqua77
|
evo mene, sem že oddelala materinsko šolo za danes... zdaj pa veselo arbajtam v pisarni... en lep začetek tedna vsem skupaj!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 17.5.2011 5:34:32
|
|
|
|
viČipU
|
hej hoj... kako stee???? aquiii se mal se mal :) kaksna fotka bi bla dobrodosla :) upam d si ok, pa d uzivas v zadnji fazi 2v1 :) ajsi.. pa ti? kuhno najdla? biba??? kako si? kdaj zacnes "migat" klarilu.. tvoja2 skratka sta kej "poskakujoca" kako v vrtcu? lunca :) :) nice to see you se* kako solske obveznosti? sej vas je tok d ne vem vec ktero se oment, k bi najraj vsee na kp dala pa potiŠŠkala
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 17.5.2011 13:22:55
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: viČipU aquiii se mal se mal :) kaksna fotka bi bla dobrodosla :) upam d si ok, pa d uzivas v zadnji fazi 2v1 :) ojla, sem fotke naložila v albumček tako da je tud že voziček notri! En lep torek vsem skupaj...
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 17.5.2011 16:34:53
|
|
|
|
Klarilu
|
dan uff jaz mam pestro itak skoz tko da dolgčasa pri meni definitivno ni drugače pa danes v službi me je sodelavka stisnila tm z regali v skladišču ampak sem ok mi ni nč hudga,pol so še škatle popadale name k je začela tist regal odvrtavat in eh mislim da bo začel mi zmanjkovat teh mačjih življenj ampak i'm staying optimistic that this won't happen ya wright Aqui prov vesela sem zate k uživaš z bušijem ostale moje bejbe pa lep dan vam želim
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 20.5.2011 19:27:25
|
|
|
|
ledenka
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 20.5.2011 19:49:12
|
|
|
|
Klarilu
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka vse kul in prav zdej ****tiš pride pa najtežja stvar... najdt prostovoljca
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 22.5.2011 18:21:26
|
|
|
|
Serendipity
|
aqua - čudovita nosečka si!!! In vozek je fül kül!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 22.5.2011 22:20:47
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity aqua - čudovita nosečka si!!! In vozek je fül kül! Hvala seki... Že farbam... Drugače pa vsem mirno nočko in prelep pričetek tedna jutri...
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 23.5.2011 11:29:26
|
|
|
|
ledenka
|
evo, se podpišem pod seki leeeeepaaaaaa sem spet na šihtu, upam, da tako nekaj časa tudi ostane...
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 23.5.2011 16:06:39
|
|
|
|
~Biba~
|
še migam le geslo za RR sem pozabila v sili, pa se hudč vsega spomnim se učim za strokovnega...nič ne gre v glavo...če pa že, pa je takoj spet pozaljeno škoda da ne morem pripisat nosečniški pozabljivosti... mam pa baby pauzo...moram sebe najprej pošlihtat...najprej fizično, potem pa v glavi pomest z vso zmešnjavo....računalničarji bi rekli, zbriši disk, pa na novo naloži windowse ker resetiranje ne pomaga lepo mi bodite babnice
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 24.5.2011 11:00:38
|
|
|
|
aqua77
|
Bibek živjo, ti kar lepo disk spucaj in na novo vse "drajverje" nalož, boš vidla da pomaga!!! Je čist prav da si cajt zase vzameš. Boš veliko bolj zadovolna! Potem pa pa energija za naprej sama od sebe prišla! Ostale vidim, da nič preveč ne čvekate, a sam uživate na sončku al kaj??? Pri nas vse po starem, danes imam izpit, jutri seminarsko, ki je še nisem začela ( ), ampak upam da mi oboje znese, pol pa samo še en predmet (lih do roka ) pa počitnice do oktobra! Ljubčka vsem...
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 25.5.2011 10:15:46
|
|
|
|
Klarilu
|
oj! evo jaz od zdravnice,novice tko tko v glavnem morm it še na onkološkega ampak ni pene se ne dam sam ne grem dans k dans bom dobre volje in pika! aqui bauhi moj upam da uživaš v božanju bušija! bejbe ostale moje lepo preživite današnji dan! RADA VAS MAM!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 26.5.2011 9:50:37
|
|
|
|
ledenka
|
jutro, pupike moje! se danes dobim z našim arhitektom... me zanima, kaj bo povedal
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 26.5.2011 11:13:23
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka jutro, pupike moje! se danes dobim z našim arhitektom... me zanima, kaj bo povedal jutro tudi od mene, oziroma bolj že dober dan! jaz se pa jutri dobim z našim arhitektom, amtr ajsi kak smo usklajeni! Fajn se zmeni danes!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 27.5.2011 15:54:32
|
|
|
|
~Biba~
|
dan dan....se učim....zvečer pa pod pohorje...možgane na off ...kak so kaj bili zmenki z arhitekti?upam da uspešni
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 28.5.2011 13:40:52
|
|
|
|
aqua77
|
Daaaaaan! Ajsi kak ste se zmenli? Mi smo se ok! Verjetno drugi teden začnemo z akcijo! Ostalim pa en lep vikend!!! Bibek kako je blo na pohorju??
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 31.5.2011 14:08:12
|
|
|
|
aqua77
|
Jaz bom začela talat !!!! Pa kje ste vse??????? Sam še jaz tuki strašim...
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 31.5.2011 14:10:26
|
|
|
|
ledenka
|
tu nekje sam še za FB mam cajt, sem pridem 1x dnevno. trenutno nam naš zbira majstre, upam, da začnejo čim prej delat. bi se konc julija rada preselila
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 31.5.2011 14:15:59
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka tu nekje sam še za FB mam cajt, sem pridem 1x dnevno. trenutno nam naš zbira majstre, upam, da začnejo čim prej delat. bi se konc julija rada preselila o, ajsi welkam bek!!! mi bi se tud radi konec avgusta preselili Komaj čakam!!! Je pa moj izbral taktiko da vse prej uredi, do vsake malenkosti, tako da ko začnemo ruknemo vse čim prej v eni rundi! Bomo vidli kako bo...
|
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?