|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova borba se pripravlja VII.
10.5.2011 21:06:47   
LuNa73
vav...superca za selitev...ko bote fertik bo padla kaka fotka novega kraljestva princa M? user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1776
11.5.2011 12:56:24   
aqua77
Luuuuuuuuuuuuuuunči, pa kje si ti zgubljena dušica naša???? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Joj, kolk sem te vesela, ko kaj o tebi preberem!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Ti kar veselo delaj na spremembah, vedno fajn pridejo, pa držim pestke, da čim prej ponovno osvojiš šofersko znanje! user posted image user posted image user posted image  Pa večkrat pridei kaj k nam pokukat, a prav?

Ajsi a plovila so vam všeč? user posted image  Ni švoh... user posted image  Jaz bom vidla, če se mi bo ta teden kaj dalo it tja pogledat, ker mi gre vsa ta gužma že mal na živce. Bom vidla v kakšnem stanju bom, ker sem tečna neki zadnje cajte... user posted image user posted image  Vsaj moj tako pravi... user posted image user posted image user posted image

Ostalim srčicam pa en lep pozdravček...

P.s.: včeraj smo pripeljali domov voziček user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  pa lupinco, sem srečna ko radio, se ga kar ne morem nagledat... user posted image  pa papirje sva šla iskat na CSD, tako da še to izpolnem in pošljem po pošti, pa bo počas vse pošlihtan... :-)

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1777
12.5.2011 9:00:37   
Klarilu
ehh nč kej tazga,sam besede pač padajo in s tem ni nič narobeuser posted image
k tam lahko,tle pa ne morem k me berejo in pol k nimajo svojga lajfa me doma jebejo v glavo tko da ni treba vsega tle napisat,prosimuser posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1778
13.5.2011 9:19:38   
aqua77
Morgen!!! user posted image

Danes je petek 13! Tako da pupe, pridne bit in ne ga srat!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

Tole je pa za zubudit!

P.P.Njegoš

(odgovor članu Klarilu)
Neposredna povezava do sporočila: 1779
13.5.2011 12:59:10   
ledenka
moj bodoči nečakec/inja je ok, tako kot je treba, naslednjič imajo že nuhalno user posted image  je pa PDP 26.12. user posted image  najprej se fajn naje za božično kosilo, pol gre pa rodit user posted image  

sicer sem v gužvi, ampak odštevam ure do konca delovnega tedna... sploh ne vem, kdaj je minil, k sreči. sam precej dela me še čaka do takrat. eh ja, bo že...

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1780
16.5.2011 10:35:45   
ledenka
jutro, pa je spet ponedeljek... kje se skrivate?

včeraj je bilo noroooooo mrzlo, pri Postojni samo 3C!!! doma sem kar zakurla, da se je M na toplem kopal. k sreči se mi še ni dalo kurjave popolnoma izklopit user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1781
16.5.2011 10:59:00   
aqua77
evo mene,

sem že oddelala materinsko šolo za danes... user posted image user posted image user posted image  zdaj pa veselo arbajtam v pisarni... user posted image

en lep začetek tedna vsem skupaj!

P.P.Njegoš

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1782
17.5.2011 5:34:32   
viČipU
hej hoj...

kako stee????

aquiii se mal se mal :) kaksna fotka bi bla dobrodosla :) upam d si ok, pa d uzivas v zadnji fazi 2v1 :) user posted image user posted image

ajsi.. pa ti? kuhno najdla?

biba??? kako si? kdaj zacnes "migat" user posted image

klarilu.. tvoja2 skratka sta kej "poskakujoca" user posted image kako v vrtcu?

lunca :) :) nice to see you

se* kako solske obveznosti?

sej vas je tok d ne vem vec ktero se oment, k bi najraj vsee na kp dala pa potiŠŠkala user posted image

''I'm not afraid of storms, for I'm learning to sail my ship.'' - Louisa May Alcott

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1783
17.5.2011 13:22:55   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: viČipU

aquiii se mal se mal :) kaksna fotka bi bla dobrodosla :) upam d si ok, pa d uzivas v zadnji fazi 2v1 :) user posted image user posted image

ojla,
sem fotke naložila v albumček tako da je tud že voziček notri! user posted image  

En lep torek vsem skupaj... user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu viČipU)
Neposredna povezava do sporočila: 1784
17.5.2011 16:34:53   
Klarilu
dan
uff jaz mam pestro itak skoz tko da dolgčasa pri meni definitivno ni

drugače pa danes v službi me je sodelavka stisnila tm z regali v skladišču ampak sem ok mi ni nč hudga,pol so še škatle popadale name k je začela tist regal odvrtavat in eh mislim da bo začel mi zmanjkovat teh mačjih življenjuser posted image ampak i'm staying optimistic that this won't happenuser posted image user posted image user posted image ya wrightuser posted image

Aqui prov vesela sem zate k uživaš z bušijemuser posted image

ostale moje bejbe pa lep dan vam želim

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1785
20.5.2011 19:27:25   
ledenka
user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Klarilu)
Neposredna povezava do sporočila: 1786
20.5.2011 19:49:12   
Klarilu
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

user posted image

user posted image user posted image user posted image

vse kul in prav zdej ****tiš pride pa najtežja stvar... najdt prostovoljca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1787
22.5.2011 18:21:26   
Serendipity
aqua - čudovita nosečka si!!! In vozek je fül kül! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Klarilu)
Neposredna povezava do sporočila: 1788
22.5.2011 22:20:47   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

aqua - čudovita nosečka si!!! In vozek je fül kül! user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala seki... user posted image  Že farbam... user posted image

Drugače pa vsem mirno nočko in prelep pričetek tedna jutri... user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 1789
23.5.2011 11:29:26   
ledenka
evo, se podpišem pod seki user posted image  leeeeepaaaaaauser posted image user posted image user posted image  

sem spet na šihtu, upam, da tako nekaj časa tudi ostane...

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1790
23.5.2011 16:06:39   
~Biba~
še migamuser posted image le geslo za RR sem pozabilauser posted image v sili, pa se hudč vsega spomnimuser posted image

se učim za strokovnega...nič ne gre v glavo...če pa že, pa je takoj spet pozaljenouser posted image škoda da ne morem pripisat nosečniški pozabljivosti...

mam pa baby pauzo...moram sebe najprej pošlihtat...najprej fizično, potem pa v glavi pomest z vso zmešnjavo....računalničarji bi rekli, zbriši disk, pa na novo naloži windowseuser posted image ker resetiranje ne pomagauser posted image

lepo mi bodite babniceuser posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1791
24.5.2011 11:00:38   
aqua77
Bibek živjo,
ti kar lepo disk spucaj in na novo vse "drajverje" nalož, boš vidla da pomaga!!! user posted image user posted image user posted image  Je čist prav da si cajt zase vzameš. Boš veliko bolj zadovolna! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Potem pa pa energija za naprej sama od sebe prišla! user posted image user posted image user posted image user posted image

Ostale vidim, da nič preveč ne čvekate, a sam uživate na sončku al kaj??? user posted image user posted image  Pri nas vse po starem, danes imam izpit, jutri seminarsko, ki je še nisem začela (user posted image user posted image ), ampak upam da mi oboje znese, pol pa samo še en predmet (lih do roka user posted image )  pa počitnice do oktobra! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ljubčka vsem...

P.P.Njegoš

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 1792
25.5.2011 10:15:46   
Klarilu
oj!
evo jaz od zdravnice,novice tko tko v glavnem morm it še na onkološkega ampak ni pene se ne damuser posted image sam ne grem dans k dans bom dobre volje in pika!
aqui bauhi moj upam da uživaš v božanju bušija!

bejbe ostale moje lepo preživite današnji dan!

RADA VAS MAM!

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1793
26.5.2011 9:50:37   
ledenka
jutro, pupike moje! se danes dobim z našim arhitektom... me zanima, kaj bo povedal user posted image

(odgovor članu Klarilu)
Neposredna povezava do sporočila: 1794
26.5.2011 11:13:23   
aqua77

jutro, pupike moje! se danes dobim z našim arhitektom... me zanima, kaj bo povedal user posted image

jutro tudi od mene, oziroma bolj že dober dan! user posted image user posted image user posted image

jaz se pa jutri dobim z našim arhitektom, amtr ajsi kak smo usklajeni! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Fajn se zmeni danes!user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1795
27.5.2011 15:54:32   
~Biba~
dan dan....se učim....zvečer pa pod pohorje...možgane na offuser posted image

...kak so kaj bili zmenki z arhitekti?upam da uspešni

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1796
28.5.2011 13:40:52   
aqua77
Daaaaaan! user posted image

Ajsi kak ste se zmenli? Mi smo se ok! user posted image  Verjetno drugi teden začnemo z akcijo! user posted image
Ostalim pa en lep vikend!!! user posted image user posted image user posted image

Bibek kako je blo na pohorju??user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 1797
31.5.2011 14:08:12   
aqua77
Jaz bom začela talat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!

Pa kje ste vse???????

Sam še jaz tuki strašim... user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1798
31.5.2011 14:10:26   
ledenka
tu nekje user posted image  sam še za FB mam cajt, sem pridem 1x dnevno.

trenutno nam naš zbira majstre, upam, da začnejo čim prej delat. bi se konc julija rada preselila user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1799
31.5.2011 14:15:59   
aqua77

tu nekje user posted image  sam še za FB mam cajt, sem pridem 1x dnevno.

trenutno nam naš zbira majstre, upam, da začnejo čim prej delat. bi se konc julija rada preselila user posted image

o, ajsi welkam bek!!! user posted image user posted image user posted image

mi bi se tud radi konec avgusta preseliliuser posted image user posted image user posted image  

Komaj čakam!!! Je pa moj izbral taktiko da vse prej uredi, do vsake malenkosti, tako da ko začnemo ruknemo vse čim prej v eni rundi! user posted image  Bomo vidli kako bo...

P.P.Njegoš

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Bolečine - znak, da je treba prisluhniti t...
Prisluhnite svojemu telesu, ko vas z bolečino opozarja, da je nekaj narobe.
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?