|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova borba se pripravlja VII.
31.5.2011 15:12:57   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77

A katera ve, kako je kaj živa?user posted image Zadnje čase se ne oglaša več... Sej vem da ima veliko dela z malimi škratki, pa vseeno...

Aquišen moj user posted image   Sm šele zdej vidla, da si me pogrešila user posted image
Mi smo dobro. Sicer pa protestiram in RR zelo malo uporabljam user posted image   Drugače pa vsak dan isto. Zjutraj tavelikega v vrtec, potem s tamalo malo pospravljanja ipd., potem pa ponj v vrtec in kuhat, popoldne pa tko hitro mine, da računalnik le še redko prižgem :S Sem ugotovila da rabim iPada user posted image user posted image user posted image

Drugače vas pa preberem še kaj, albumčke pogledam, samo komentirat me pa zmanka user posted image

Si izredno lušna nosečka in imate SUPER duper opremico za novega člana user posted image user posted image user posted image   Ampak nekje sem zgrešila... Vi se tudi selite? user posted image

(odgovor članu aqua77)
  Neposredna povezava do sporočila: 1801
1.6.2011 7:56:45   
Anonimen
PozdrAVljene dragice!

Sem kar vesela ko vidim ,da ste še vse stare borke -punce  tukajuser posted image Sem namreč se že borila z vami ,se smejala ,delila POMOČNIKE ,KI SO BILI VEČKRAT VROČIuser posted image user posted image user posted image in sedaj sem spet z vami.No saj sem ves čas bila ,samo nisem se pa res veliko javljala,pa saj veste otrok,stanovanje ,služba ,selitev ,....in lepo vreme.....
No da ne nakladam ,sedaj sem spet z vami ,ker smo v novem krogu in ker je danes že prišla prva user posted image ,ki si je nismo več želeli se sedaj BORIM z vami user posted image ,da kakšno rečemo in da skupaj zagledamo plusek.Ko bo user posted image in prvi pregled mimo se vam razkrijem,me pa vse skorja poznateuser posted image

rada vam ima..user posted image upam,da ne zamerite ker sem Anonimna

(odgovor članu aqua77)
  Neposredna povezava do sporočila: 1802
1.6.2011 10:24:40   
ledenka
uuuu, skrivnostna anonimna user posted image  

pa dobro jutro user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1803
1.6.2011 11:35:32   
~Biba~
evo mene..sem malce pokukala vstran od knjiguser posted image
akva pod pohorjem je bilo super...najbolj pa odhod domov, ko se je vlilo ko iz škafa...mi2 pa brez dežnika, ker je moj spet poslušal mene, ko sem svetovala, naj dežnik pustiva v avtu user posted image
da ne bi bilo to dovolj, sva v dežju, cela premočena, še zalutala ulico, in na koncu ulice (ki je bila slepa) ugotovila, da tu pa ni najinega avtomobila user posted image ...na koncu mokra kot cucka, našla avto....vredno ej bilo, ker se še danes smejima temu.

uuu vse se selite...lepo touser posted image komaj čakam slikce

živa...važička...končno rešila računalnikauser posted image

anonimna...uuu..radovednauser posted image    ah kaj ti če prva user posted image ..hb da je..vsaj v menopauzi še nisi user posted image upam, da ti hitro uspe...si se v prvo dolgo trudila?user posted image

aja..ju3 pa pesti držat ..mam popoldan strokovnegauser posted image

< Sporočilo je popravil ~Biba~ -- 1.6.2011 11:36:11 >

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1804
1.6.2011 12:34:45   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

user posted image user posted image ja moram biti ,ker čene me boste prehitro pogruntaleuser posted image
Biba:Ja v prvo je minilo nekaj let ,a koliko ne povem ker me boste prehitro pogruntale kot sem že rekla.Boste pa veseleuser posted image Ah ne kak menopavza ,sem še mlada.Ja prva user posted image je ,upam da zadnja v 1 letuuser posted image user posted image user posted image let's get party started

APu

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1805
1.6.2011 12:38:00   
Anonimen
Živči:Kako otorčka?
Ledenka-petka naša-kako si mi?
Aqua:Še malo še malo ,joj kako sem vesela zate
Kaj pa naše stare babnice-beba,miklarom,sekica,špelca,grethy,sonček33.....

aPu

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1806
2.6.2011 9:44:41   
Serendipity

Uuuu, nekaj napetega spet v naši Borbici! user posted image user posted image naj le čimprej pride ta plusek, da tebe razveseli in nas razsvetli user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1807
2.6.2011 10:04:41   
ledenka
jutro user posted image  

me firbec matra user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 1808
2.6.2011 21:34:04   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

Uuuu, nekaj napetega spet v naši Borbici! user posted image user posted image naj le čimprej pride ta plusek, da tebe razveseli in nas razsvetli user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja jA napeto napeto.Tdi jZ UPAM ,DA BO KMALU-HVala

Ja sam boste morale še počakati kak mesec ,do tisti čas pana vwliko držite pesti od 13.20.5-jupijej

lp,APu

Neposredna povezava do sporočila: 1809
2.6.2011 22:58:15   
LuNa73
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

veliko javljala,pa saj veste otrok,stanovanje ,služba ,selitev ,....in lepo vreme.....

... pa ločitev? user posted image

rada vam ima..

tole je samo ena velikokrat na koncu svojega posta povedala oz. skoraj vedno...user posted image

Ja v prvo je minilo nekaj let ,a koliko ne povem ker me boste prehitro pogruntale kot sem že rekla.Boste pa vesele Ah ne kak menopavza ,sem še mlada.

tule si me pa zdej en mal zdrmala..... ampak mi je pol tole spet dal za mislit, da vem kdo se skriva pod anonimno....user posted image S FB si tud bol ko ne mrknila, a ne? user posted image

Me zdej pa res firbec matra, če mi ženska intuicija dela tako kot mora!user posted image

Drgač pa, babe žabe, vidim da ste v polnem zagonu... ene za rodit it, druge za gradit in se selit, tretje strokovnga delat pa take... dolgcajt vam ni! user posted image Vam pošiljam enga poljubčka, pa pridne bodte...

P.S: Pišuka Poldi, jst se pa sem gor prkobacam vedn ko se kej dogaja... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1810
3.6.2011 8:08:26   
Anonimen
Heeeehhehehe Luna ,ne ne Ločitev ne,še poročena nisemuser posted image
če sva midve kaj veliko čvekale ne vem ,smo pa bile skupaj ja na rr, na fb pa ne verjamem,sem  pa tam še kar aktivnauser posted image pridno čvekam
Držim pa pesti zate;))))greva skupaj v novi boj-jupijej

Ja evo mi smo tretji dan user posted image in se bo kmalu poslovila ,potem pa v boj -jupijej.Komaj čakam ,da vidimo plusek in kaka bo reakcija mojega otročka,ko bo videl da mamici preidno raste trebuščekuser posted image user posted image user posted image user posted image

lp vsem-APu

(odgovor članu LuNa73)
  Neposredna povezava do sporočila: 1811
3.6.2011 9:16:47   
Serendipity
Ha! Imam tri ideje, kera je naša anonimnica, me prav zanima al man praf al nej :P

Hm, FB ima in je aktivna, torej ni tista, na katero sem sprva pomislila.
Ampak, dve še ostaneta :)

Kako je pa vaša mala prinčipesa? Je v vrtcu? user posted image

< Sporočilo je popravil Serendipity -- 3.6.2011 9:17:58 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1812
3.6.2011 15:38:15   
~Biba~
user posted image smo doble kost za glodat anonimna....

s tvojim podpisom, si mi pomagala...da ugibam, da je dete staro isto, kot moja nečakinja, na mesec točnouser posted image

rodila pa si na vraževeren danuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1813
3.6.2011 17:13:18   
viČipU
jz pa vem kdo je to user posted image

''I'm not afraid of storms, for I'm learning to sail my ship.'' - Louisa May Alcott

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 1814
3.6.2011 18:12:07   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: viČipU

jz pa vem kdo je to user posted image

VAŽIČKA!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ah, jaz sem pa našla spet tooooleeeee. Ma, kak čas hiti, moja mala miss pa raste in raste in raaasteeee user posted image

http://www.ringaraja.net/forum/m_4443473/mpage_1/key_/tm.htm

(odgovor članu viČipU)
Neposredna povezava do sporočila: 1815
3.6.2011 21:20:49   
Mouse to be
Jst pa vem kera je naša nova anonimka!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Zelo lepo te je spet brat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   In seveda navijamo!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Aja kdo sem pa jaz? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1816
3.6.2011 21:34:16   
aqua77
Tuki je pa zanimivo!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Se mi zdi da pol ljudi ne poznam več.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu Mouse to be)
Neposredna povezava do sporočila: 1817
3.6.2011 21:43:12   
Mouse to be
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Nič ni hudega, Aqui. Smo še vse iste, kot smo ble, samo preoblekce so malo drugačne user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1818
3.6.2011 22:11:10   
LuNa73

Hmm, jst ne grem v noben boj user posted image ..vsaj zdej zaenkrat še ne user posted image

Mouse to be, a s tabo tud nisem kej velik čvekala? user posted image

Zakva pa že vse veste kdo je anonimna... pa Bibička, kok si ti iz njenga podpisa razvozlala datum rojstva njenega otroka... Pišuka poldi, pa sej jst nisem več blont, no user posted image user posted image
Men zadne čase tak ni več nč jasn... očitno že more tak bit user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1819
4.6.2011 6:56:29   
viČipU

IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73

Pišuka poldi, pa sej jst nisem več blont, no

sm pa jz zato se kr user posted image user posted image user posted image

''I'm not afraid of storms, for I'm learning to sail my ship.'' - Louisa May Alcott

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1820
4.6.2011 9:59:00   
~Biba~
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73

Hmm, jst ne grem v noben boj user posted image ..vsaj zdej zaenkrat še ne user posted image

Mouse to be, a s tabo tud nisem kej velik čvekala? user posted image

Zakva pa že vse veste kdo je anonimna... pa Bibička, kok si ti iz njenga podpisa razvozlala datum rojstva njenega otroka... Pišuka poldi, pa sej jst nisem več blont, no user posted image user posted image
Men zadne čase tak ni več nč jasn... očitno že more tak bit user posted image user posted image user posted image user posted image

Lunca, saj nisem, spomnim se ene, ki je imela v avatarju medoja puja(vsaj mislim da je bila onauser posted image ) ki je imela rok takrat ko moja sestra, in tista je rodila na petek 13...sam to sem si zapomnilauser posted image pa saj jaz tudi ne vem kdo je..le ugibam...ja, ugibam pa radauser posted image

trinity in jazzika sta mi sumljiviuser posted image

gremo nardit seznam osumljenk?user posted image pravi CSIuser posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1821
4.6.2011 12:30:13   
Anonimen
hehehehe ,prav fajne ste.
Serendity:hmmmmmmmmmm jaz imam fantka;)Katere tri pa sumiš
biba:nisem rodila na vraževeren dan ,je pa res 3ka notri.
vičipu:kdo sem ;))))-a imaš ti tudi nick spremenjen ,ker teb e pa prvič berem
Mouse to be:za tebe tudi ne vvem kdo si-a mogoče kepica,....ali ?
no mogoče ste pa pozabile name in ko bom povedala kdo sem boste rekle ojoj ti ,kje si pa bila.user posted image user posted image

Sej vam ne bom več veliko nagajala.sam močno pesti držte pa bo čez 1-2 meseca mogoče že jasno kdo sem ,midva z dragim pa bova veselo user posted image v času ovulacijeuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1822
4.6.2011 12:36:59   
Serendipity

no mogoče ste pa pozabile name in ko bom povedala kdo sem boste rekle ojoj ti ,kje si pa bila.user posted image user posted image

Sej vam ne bom več veliko nagajala.sam močno pesti držte pa bo čez 1-2 meseca mogoče že jasno kdo sem ,midva z dragim pa bova veselo user posted image v času ovulacijeuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image Ma, sem probala user posted image user posted image user posted image

Mouse to Be - a si full živahna?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1823
4.6.2011 12:38:27   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

user posted image user posted image user posted image Ma, sem probala user posted image user posted image user posted image

Mouse to Be - a si full živahna?

ehehehe ,a res;))

Neposredna povezava do sporočila: 1824
4.6.2011 12:39:44   
Serendipity
Jaz sem pomislila na:

trinity (ona ma sladko pupiko in je fajn aktivna na FB) - sem na njo pomislila najprej user posted image
argico (?)
pa Vito (?)

Zdaj pa je seznam skrčen na:
jazziko (ona ma sladkega pojbiča in je nula aktivna na FB)
Sonček ''nekaj'' (85? - pojbi, kar aktivna fejsbzkarca)
in še vedno argico in Vito (ker se ne spomnim kaj mata ali pupo al fantka)

< Sporočilo je popravil Serendipity -- 4.6.2011 12:42:52 >

Neposredna povezava do sporočila: 1825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj je več dojenčkov spočetih v zimskih ...
Če imate več prijateljev s septembrskim rojstnim dnevom, je verjetno, da so njihovi starši devet mesecev prej zavestno a...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?