Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 31.5.2011 15:12:57
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 A katera ve, kako je kaj živa? Zadnje čase se ne oglaša več... Sej vem da ima veliko dela z malimi škratki, pa vseeno... Aquišen moj Sm šele zdej vidla, da si me pogrešila Mi smo dobro. Sicer pa protestiram in RR zelo malo uporabljam Drugače pa vsak dan isto. Zjutraj tavelikega v vrtec, potem s tamalo malo pospravljanja ipd., potem pa ponj v vrtec in kuhat, popoldne pa tko hitro mine, da računalnik le še redko prižgem :S Sem ugotovila da rabim iPada Drugače vas pa preberem še kaj, albumčke pogledam, samo komentirat me pa zmanka Si izredno lušna nosečka in imate SUPER duper opremico za novega člana Ampak nekje sem zgrešila... Vi se tudi selite?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 1.6.2011 7:56:45
|
|
|
|
Anonimen
|
PozdrAVljene dragice! Sem kar vesela ko vidim ,da ste še vse stare borke -punce tukaj Sem namreč se že borila z vami ,se smejala ,delila POMOČNIKE ,KI SO BILI VEČKRAT VROČI in sedaj sem spet z vami.No saj sem ves čas bila ,samo nisem se pa res veliko javljala,pa saj veste otrok,stanovanje ,služba ,selitev ,....in lepo vreme..... No da ne nakladam ,sedaj sem spet z vami ,ker smo v novem krogu in ker je danes že prišla prva ,ki si je nismo več želeli se sedaj BORIM z vami ,da kakšno rečemo in da skupaj zagledamo plusek.Ko bo in prvi pregled mimo se vam razkrijem,me pa vse skorja poznate rada vam ima.. upam,da ne zamerite ker sem Anonimna
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 1.6.2011 10:24:40
|
|
|
|
ledenka
|
uuuu, skrivnostna anonimna pa dobro jutro
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 1.6.2011 11:35:32
|
|
|
|
~Biba~
|
evo mene..sem malce pokukala vstran od knjig akva pod pohorjem je bilo super...najbolj pa odhod domov, ko se je vlilo ko iz škafa...mi2 pa brez dežnika, ker je moj spet poslušal mene, ko sem svetovala, naj dežnik pustiva v avtu da ne bi bilo to dovolj, sva v dežju, cela premočena, še zalutala ulico, in na koncu ulice (ki je bila slepa) ugotovila, da tu pa ni najinega avtomobila ...na koncu mokra kot cucka, našla avto....vredno ej bilo, ker se še danes smejima temu. uuu vse se selite...lepo to komaj čakam slikce živa...važička...končno rešila računalnika anonimna...uuu..radovedna ah kaj ti če prva ..hb da je..vsaj v menopauzi še nisi upam, da ti hitro uspe...si se v prvo dolgo trudila? aja..ju3 pa pesti držat ..mam popoldan strokovnega
< Sporočilo je popravil ~Biba~ -- 1.6.2011 11:36:11 >
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 1.6.2011 12:34:45
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka uuuu, skrivnostna anonimna pa dobro jutro ja moram biti ,ker čene me boste prehitro pogruntale Biba:Ja v prvo je minilo nekaj let ,a koliko ne povem ker me boste prehitro pogruntale kot sem že rekla.Boste pa vesele Ah ne kak menopavza ,sem še mlada.Ja prva je ,upam da zadnja v 1 letu let's get party started APu
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 1.6.2011 12:38:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Živči:Kako otorčka? Ledenka-petka naša-kako si mi? Aqua:Še malo še malo ,joj kako sem vesela zate Kaj pa naše stare babnice-beba,miklarom,sekica,špelca,grethy,sonček33..... aPu
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 2.6.2011 9:44:41
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka uuuu, skrivnostna anonimna pa dobro jutro Uuuu, nekaj napetega spet v naši Borbici! naj le čimprej pride ta plusek, da tebe razveseli in nas razsvetli
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 2.6.2011 10:04:41
|
|
|
|
ledenka
|
jutro me firbec matra
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 2.6.2011 21:34:04
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity IZVIRNO SPOROČILO: ledenka uuuu, skrivnostna anonimna pa dobro jutro Uuuu, nekaj napetega spet v naši Borbici! naj le čimprej pride ta plusek, da tebe razveseli in nas razsvetli Ja jA napeto napeto.Tdi jZ UPAM ,DA BO KMALU-HVala Ja sam boste morale še počakati kak mesec ,do tisti čas pana vwliko držite pesti od 13.20.5-jupijej lp,APu
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 2.6.2011 22:58:15
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen veliko javljala,pa saj veste otrok,stanovanje ,služba ,selitev ,....in lepo vreme..... ... pa ločitev? IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen rada vam ima.. tole je samo ena velikokrat na koncu svojega posta povedala oz. skoraj vedno... IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Ja v prvo je minilo nekaj let ,a koliko ne povem ker me boste prehitro pogruntale kot sem že rekla.Boste pa vesele Ah ne kak menopavza ,sem še mlada. tule si me pa zdej en mal zdrmala..... ampak mi je pol tole spet dal za mislit, da vem kdo se skriva pod anonimno.... S FB si tud bol ko ne mrknila, a ne? Me zdej pa res firbec matra, če mi ženska intuicija dela tako kot mora! Drgač pa, babe žabe, vidim da ste v polnem zagonu... ene za rodit it, druge za gradit in se selit, tretje strokovnga delat pa take... dolgcajt vam ni! Vam pošiljam enga poljubčka, pa pridne bodte... P.S: Pišuka Poldi, jst se pa sem gor prkobacam vedn ko se kej dogaja...
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 3.6.2011 8:08:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Heeeehhehehe Luna ,ne ne Ločitev ne,še poročena nisem če sva midve kaj veliko čvekale ne vem ,smo pa bile skupaj ja na rr, na fb pa ne verjamem,sem pa tam še kar aktivna pridno čvekam Držim pa pesti zate;))))greva skupaj v novi boj-jupijej Ja evo mi smo tretji dan in se bo kmalu poslovila ,potem pa v boj -jupijej.Komaj čakam ,da vidimo plusek in kaka bo reakcija mojega otročka,ko bo videl da mamici preidno raste trebušček lp vsem-APu
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 3.6.2011 9:16:47
|
|
|
|
Serendipity
|
Ha! Imam tri ideje, kera je naša anonimnica, me prav zanima al man praf al nej :P Hm, FB ima in je aktivna, torej ni tista, na katero sem sprva pomislila. Ampak, dve še ostaneta :) Kako je pa vaša mala prinčipesa? Je v vrtcu?
< Sporočilo je popravil Serendipity -- 3.6.2011 9:17:58 >
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 3.6.2011 15:38:15
|
|
|
|
~Biba~
|
smo doble kost za glodat anonimna.... s tvojim podpisom, si mi pomagala...da ugibam, da je dete staro isto, kot moja nečakinja, na mesec točno rodila pa si na vraževeren dan
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 3.6.2011 17:13:18
|
|
|
|
viČipU
|
jz pa vem kdo je to
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 3.6.2011 21:20:49
|
|
|
|
Mouse to be
|
Jst pa vem kera je naša nova anonimka!!! Zelo lepo te je spet brat In seveda navijamo!!! Aja kdo sem pa jaz?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 3.6.2011 21:34:16
|
|
|
|
aqua77
|
Tuki je pa zanimivo!!!! Se mi zdi da pol ljudi ne poznam več....
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 3.6.2011 21:43:12
|
|
|
|
Mouse to be
|
Nič ni hudega, Aqui. Smo še vse iste, kot smo ble, samo preoblekce so malo drugačne
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 3.6.2011 22:11:10
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Držim pa pesti zate;))))greva skupaj v novi boj-jupijej Hmm, jst ne grem v noben boj ..vsaj zdej zaenkrat še ne Mouse to be, a s tabo tud nisem kej velik čvekala? Zakva pa že vse veste kdo je anonimna... pa Bibička, kok si ti iz njenga podpisa razvozlala datum rojstva njenega otroka... Pišuka poldi, pa sej jst nisem več blont, no Men zadne čase tak ni več nč jasn... očitno že more tak bit
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 4.6.2011 6:56:29
|
|
|
|
viČipU
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 Pišuka poldi, pa sej jst nisem več blont, no sm pa jz zato se kr
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 4.6.2011 9:59:00
|
|
|
|
~Biba~
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Držim pa pesti zate;))))greva skupaj v novi boj-jupijej Hmm, jst ne grem v noben boj ..vsaj zdej zaenkrat še ne Mouse to be, a s tabo tud nisem kej velik čvekala? Zakva pa že vse veste kdo je anonimna... pa Bibička, kok si ti iz njenga podpisa razvozlala datum rojstva njenega otroka... Pišuka poldi, pa sej jst nisem več blont, no Men zadne čase tak ni več nč jasn... očitno že more tak bit Lunca, saj nisem, spomnim se ene, ki je imela v avatarju medoja puja(vsaj mislim da je bila ona ) ki je imela rok takrat ko moja sestra, in tista je rodila na petek 13...sam to sem si zapomnila pa saj jaz tudi ne vem kdo je..le ugibam...ja, ugibam pa rada trinity in jazzika sta mi sumljivi gremo nardit seznam osumljenk? pravi CSI
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 4.6.2011 12:30:13
|
|
|
|
Anonimen
|
hehehehe ,prav fajne ste. Serendity:hmmmmmmmmmm jaz imam fantka;)Katere tri pa sumiš biba:nisem rodila na vraževeren dan ,je pa res 3ka notri. vičipu:kdo sem ;))))-a imaš ti tudi nick spremenjen ,ker teb e pa prvič berem Mouse to be:za tebe tudi ne vvem kdo si-a mogoče kepica,....ali ? no mogoče ste pa pozabile name in ko bom povedala kdo sem boste rekle ojoj ti ,kje si pa bila. Sej vam ne bom več veliko nagajala.sam močno pesti držte pa bo čez 1-2 meseca mogoče že jasno kdo sem ,midva z dragim pa bova veselo v času ovulacije
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 4.6.2011 12:36:59
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen hehehehe ,prav fajne ste. Serendity:hmmmmmmmmmm jaz imam fantka;)Katere tri pa sumiš biba:nisem rodila na vraževeren dan ,je pa res 3ka notri. vičipu:kdo sem ;))))-a imaš ti tudi nick spremenjen ,ker teb e pa prvič berem Mouse to be:za tebe tudi ne vvem kdo si-a mogoče kepica,....ali ? no mogoče ste pa pozabile name in ko bom povedala kdo sem boste rekle ojoj ti ,kje si pa bila. Sej vam ne bom več veliko nagajala.sam močno pesti držte pa bo čez 1-2 meseca mogoče že jasno kdo sem ,midva z dragim pa bova veselo v času ovulacije Ma, sem probala Mouse to Be - a si full živahna?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 4.6.2011 12:38:27
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen hehehehe ,prav fajne ste. Serendity:hmmmmmmmmmm jaz imam fantka;)Katere tri pa sumiš biba:nisem rodila na vraževeren dan ,je pa res 3ka notri. vičipu:kdo sem ;))))-a imaš ti tudi nick spremenjen ,ker teb e pa prvič berem Mouse to be:za tebe tudi ne vvem kdo si-a mogoče kepica,....ali ? no mogoče ste pa pozabile name in ko bom povedala kdo sem boste rekle ojoj ti ,kje si pa bila. Sej vam ne bom več veliko nagajala.sam močno pesti držte pa bo čez 1-2 meseca mogoče že jasno kdo sem ,midva z dragim pa bova veselo v času ovulacije Ma, sem probala Mouse to Be - a si full živahna? ehehehe ,a res;))
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 4.6.2011 12:39:44
|
|
|
|
Serendipity
|
Jaz sem pomislila na: trinity (ona ma sladko pupiko in je fajn aktivna na FB) - sem na njo pomislila najprej argico (?) pa Vito (?) Zdaj pa je seznam skrčen na: jazziko (ona ma sladkega pojbiča in je nula aktivna na FB) Sonček ''nekaj'' (85? - pojbi, kar aktivna fejsbzkarca) in še vedno argico in Vito (ker se ne spomnim kaj mata ali pupo al fantka)
< Sporočilo je popravil Serendipity -- 4.6.2011 12:42:52 >
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zakaj je več dojenčkov spočetih v zimskih ...Če imate več prijateljev s septembrskim rojstnim dnevom, je verjetno, da so njihovi starši devet mesecev prej zavestno a...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?