Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 29.4.2011 7:04:49
|
|
|
|
Klarilu
|
jaz sem tud tleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 29.4.2011 9:04:58
|
|
|
|
~Biba~
|
jaz tüde
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 29.4.2011 21:33:52
|
|
|
|
Serendipity
|
Všečkam, da ste 'obsojene' na lenarjenje doooomaaa! Kak ste babežabe? Priden? Aqui - počutje? Bibika - kak si mi tij? Mislim nate! Malo cukra, da ozvezdimo nebo?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 30.4.2011 12:19:40
|
|
|
|
aqua77
|
Matr, ob takih gatkah bo aquič se sladkorno fasal...
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 3.5.2011 10:50:30
|
|
|
|
aqua77
|
Kje pa ste vse zadnje čase???
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 3.5.2011 10:52:03
|
|
|
|
ledenka
|
gatke gledamo sem razmišljala o tebi tele praznike, pa se nikakor nisem spravila, da bi te na kavo povabila (moj je bil nekaj v LJ, midva pa brez prevoza) kako si sicer?
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 3.5.2011 11:09:39
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka gatke gledamo sem razmišljala o tebi tele praznike, pa se nikakor nisem spravila, da bi te na kavo povabila (moj je bil nekaj v LJ, midva pa brez prevoza) kako si sicer? Bi me poklicala, pa bi jaz po vaju prišla!!! Drugače sem ok. Vsak dan bolj okrogla, ampak uživam v tem 100 na uro. čez dva tedna grem že papirje na CSD rihtat, danes popoldne mam pa prvi obisk materinske šole. Pa vidva, kako sta preživela praznike na morju?
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 3.5.2011 11:19:54
|
|
|
|
ledenka
|
vem za naslednjič na morju je bilo super... si moram kolo omislit, da bom mobilna, ko mojega ne bo, ker v našem selu ni trgovine, pa od lokalov je sam ena pizzerija (ki je sicer čisto ok), pogrešam kak kafič. ampak zaradi tega je mirno, ni prometa in sploh si tam res odpočijem
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 4.5.2011 11:17:38
|
|
|
|
ledenka
|
vam povem eno skrivnost? spet bom teta moja svakinja je nalulala plusek enkrat januarja ma rok. se veselim, spet bom mela izgovor, da gledam mini cotke
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 4.5.2011 12:17:51
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka vam povem eno skrivnost? spet bom teta moja svakinja je nalulala plusek enkrat januarja ma rok. se veselim, spet bom mela izgovor, da gledam mini cotke čestitam!!!! zdej je pa počasi čas, da boš spet ti na vrsti!!! Danes so me klicali iz Baby centra da je naš voz prispel!!!! Koooončno po treh mesecih čakanja!!! Komaj čakam, da grem po njega!!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 4.5.2011 14:10:48
|
|
|
|
ledenka
|
bo treba počasi, ja glede na to, da je moj izpolnil pogoj, ki sem ga dala (da gre sam z M na sprehod ) ni več ovir...
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 4.5.2011 15:25:15
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka bo treba počasi, ja glede na to, da je moj izpolnil pogoj, ki sem ga dala (da gre sam z M na sprehod ) ni več ovir... no pol pa v napad!!!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 4.5.2011 15:26:27
|
|
|
|
aqua77
|
A katera ve, kako je kaj živa? Zadnje čase se ne oglaša več... Sej vem da ima veliko dela z malimi škratki, pa vseeno...
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 4.5.2011 15:38:48
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 A katera ve, kako je kaj živa? Zadnje čase se ne oglaša več... Sej vem da ima veliko dela z malimi škratki, pa vseeno... oglaša se bolj pr mamicah, pr naših zmajčicah je, pa pri ljubljanskih mamicah... poglej tja eh, ja, je pr nas bolj šibka točka... bo že.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 5.5.2011 8:07:01
|
|
|
|
ledenka
|
jutro danes pa M praznuje
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 5.5.2011 10:19:21
|
|
|
|
aqua77
|
Iskrene čestitke malemu M za njegov direndaj!!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 6.5.2011 11:55:07
|
|
|
|
ledenka
|
kuuuu kuuuuuu, kje ste? danes je peeeeeteeeeek
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 6.5.2011 14:20:46
|
|
|
|
aqua77
|
evo meneeeeee!!!! na polno bizi bizi! delam v pisarni ko norc danes...
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 6.5.2011 14:40:15
|
|
|
|
ledenka
|
sej še kak mesec, pa greš na porodniško, tole je pa fuuul hitro minlo
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 9.5.2011 10:44:41
|
|
|
|
ledenka
|
pa je spet ponedeljek
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 10.5.2011 11:44:47
|
|
|
|
Klarilu
|
helouuuuuuu jaz sem čist bizi,včeri delala od 8 pa do 21.30 in sem že čist adijooooo pa doma je stanje eh škoda besed sam res .... ajsi kako si?pa mali M? aqua a že kej dihamo? kuki aja ne vičipu se mi zdi kako smo?je bibi oprana?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 10.5.2011 19:39:24
|
|
|
|
LuNa73
|
Ka je zdej "banda" novoborčevska?!?!? A se dela kej al sam lenari? No, ne morem vrjet, da greš akvica že kmal rodit... sam trikrat se še okol obrneš..res cajt beži... ajsi, ti nared pa to, da bo močna točka, če ne doma, pa kje drgje... klrilu, ti metuljček cekinček pa... a bo mogoč čas za obisk kire druge cvetke marjetke?! Al pa mogoče cvetko marjetko "spustit" pa it poiskat kako zvončico... V glavnem, vidim, da ste fajn in, da vam ni dolgcajt... jaz pa počas tud uvajam spremembe v svoj lajf... v službi so se stvari nekak pošlihtale.... stanovanje sem kupla.... k zobarju sem se naročila in se odločila, da se soočim s tem svojim strahom... pa se odločla, da je zdrav nasmeh več vreden od straha...tak da v četrtek mam bližnje srečanje z novim zobozdrvnikom in upam, da je kul... zdej počas se bom vpisala v avtošolo, da osvežim znanje iz vožnje (nardila sem izpit pred skoraj 20 leti, pa trikrat se v avto vsedla), pa biciklirat sem nazaj začela... pa na kratk sem se postrigla in pobarvala na rjavo.... evo, same spremembe... pa še nekaj jih bo potrebno uvest v življenje in se odločit kaj so prioritete in kakšni so nadaljni cilji... tud glede otrok :) Evo, zdej vete pa vse o men... Pridne mi bodte, pa pazite na sebe!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 10.5.2011 20:18:54
|
|
|
|
ledenka
|
lunčiiiiiiiiiii kolk te missam! spremembe spremembe spremembe to je vedno dobro, da prevetriš lajf. sem danes srečala eno sošolko iz srednje, novembra pričakuje prvega se mi zdi, da se je naša generacija komaj zdaj zresnila al pa še to ne. klarilu, ja, eni zanimivi zvončki ti pošiljajo MWA včasih je treba poskusit tud kak drug medek... aquica, ta vikend upam, da bomo spet v tvojem koncu je sejem jaht, to gremo radi gledat pri nas nič novega... se še kar v barvnih kombinacijahj utapljam... pa ne vem, kaj bi rada. bo že, malo časa še mam
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 10.5.2011 20:32:39
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka lunčiiiiiiiiiii kolk te missam! IZVIRNO SPOROČILO: ledenka pri nas nič novega... se še kar v barvnih kombinacijahj utapljam... pa ne vem, kaj bi rada. bo že, malo časa še mam Kaj se seliš al hišo preurejate? Unle o pa si raj kr spregledala, a ne? (tak kot jst tistle o zresnitvi generacije)
< Sporočilo je popravil LuNa73 -- 10.5.2011 20:34:26 >
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 10.5.2011 20:35:59
|
|
|
|
ledenka
|
selimo se je bajta premala za velikega M unga o pa ne bom komentirala sicer pa za kje drugje ni cajta
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Nogomet.пеперутка16Za koga navijate na EURO 2024?Slovenija. (
73%)
Srbija. (
0%)
Italija. (
0%)
Španija. (
0%)
Gruzija. (
18%)
Nemčija. (
9%)
Število vseh glasov: 11Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!