|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova borba se pripravlja VII.
29.4.2011 7:04:49   
Klarilu
jaz sem tud tleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image

http://www.mozaik-kreativnosti.com/predstavitev-ustvarjalcev/slikarstvo/teja-bucar/

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1751
29.4.2011 9:04:58   
~Biba~
jaz tüdeuser posted image

(odgovor članu Klarilu)
Neposredna povezava do sporočila: 1752
29.4.2011 21:33:52   
Serendipity
user posted image user posted image user posted image user posted image Všečkam, da ste 'obsojene' na lenarjenje doooomaaa! Kak ste babežabe? Priden? Aqui - počutje? Bibika - kak si mi tij? Mislim nate!
Malo cukra, da ozvezdimo nebo?

user posted image

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 1753
30.4.2011 12:19:40   
aqua77
Matr, ob takih gatkah bo aquič se sladkorno fasal... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 1754
3.5.2011 10:50:30   
aqua77
Kje pa ste vse zadnje čase??? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1755
3.5.2011 10:52:03   
ledenka
gatke gledamo user posted image  

sem razmišljala o tebi tele praznike, pa se nikakor nisem spravila, da bi te na kavo povabila (moj je bil nekaj v LJ, midva pa brez prevoza) user posted image  kako si sicer?

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1756
3.5.2011 11:09:39   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

gatke gledamo user posted image  

sem razmišljala o tebi tele praznike, pa se nikakor nisem spravila, da bi te na kavo povabila (moj je bil nekaj v LJ, midva pa brez prevoza) user posted image  kako si sicer?

Bi me poklicala, pa bi jaz po vaju prišla!!!

Drugače sem ok. Vsak dan bolj okrogla, ampak uživam v tem 100 na uro. user posted image  čez dva tedna grem že papirje na CSD rihtat, danes popoldne mam pa prvi obisk materinske šole. user posted image

Pa vidva, kako sta preživela praznike na morju? user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1757
3.5.2011 11:19:54   
ledenka
vem za naslednjič user posted image  

na morju je bilo super... si moram kolo omislit, da bom mobilna, ko mojega ne bo, ker v našem selu ni trgovine, pa od lokalov je sam ena pizzerija (ki je sicer čisto ok), pogrešam kak kafič. ampak zaradi tega je mirno, ni prometa in sploh si tam res odpočijem

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1758
4.5.2011 11:17:38   
ledenka
vam povem eno skrivnost? spet bom teta user posted image  moja svakinja je nalulala plusek user posted image  enkrat januarja ma rok. se veselim, spet bom mela izgovor, da gledam mini cotke user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1759
4.5.2011 12:17:51   
aqua77

vam povem eno skrivnost? spet bom teta user posted image  moja svakinja je nalulala plusek user posted image  enkrat januarja ma rok. se veselim, spet bom mela izgovor, da gledam mini cotke user posted image

čestitam!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  zdej je pa počasi čas, da boš spet ti na vrsti!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Danes so me klicali iz Baby centra da je naš voz prispel!!!!user posted image user posted image Koooončno po treh mesecih čakanja!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Komaj čakam, da grem po njega!!! user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1760
4.5.2011 14:10:48   
ledenka
bo treba počasi, ja user posted image  glede na to, da je moj izpolnil pogoj, ki sem ga dala user posted image  (da gre sam z M na sprehod user posted image ) ni več ovir...

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1761
4.5.2011 15:25:15   
aqua77

bo treba počasi, ja user posted image  glede na to, da je moj izpolnil pogoj, ki sem ga dala user posted image  (da gre sam z M na sprehod user posted image ) ni več ovir...

no pol pa v napad!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1762
4.5.2011 15:26:27   
aqua77
A katera ve, kako je kaj živa?user posted image Zadnje čase se ne oglaša več... Sej vem da ima veliko dela z malimi škratki, pa vseeno...

P.P.Njegoš

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1763
4.5.2011 15:38:48   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77

A katera ve, kako je kaj živa?user posted image Zadnje čase se ne oglaša več... Sej vem da ima veliko dela z malimi škratki, pa vseeno...

oglaša se bolj pr mamicah, pr naših zmajčicah je, pa pri ljubljanskih mamicah... poglej tja user posted image  

eh, ja, user posted image  je pr nas bolj šibka točka... bo že.

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1764
5.5.2011 8:07:01   
ledenka
jutro user posted image  danes pa M praznuje

user posted image

(odgovor članu Klarilu)
Neposredna povezava do sporočila: 1765
5.5.2011 10:19:21   
aqua77
Iskrene čestitke malemu M za njegov direndaj!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1766
6.5.2011 11:55:07   
ledenka
kuuuu kuuuuuu, kje ste? danes je peeeeeteeeeek user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1767
6.5.2011 14:20:46   
aqua77
evo meneeeeee!!!!

na polno bizi bizi! user posted image user posted image user posted image user posted image  delam v pisarni ko norc danes... user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1768
6.5.2011 14:40:15   
ledenka
sej še kak mesec, pa greš na porodniško, tole je pa fuuul hitro minlo user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1769
9.5.2011 10:44:41   
ledenka
pa je spet ponedeljek user posted image

user posted image

(odgovor članu Klarilu)
Neposredna povezava do sporočila: 1770
10.5.2011 11:44:47   
Klarilu
helouuuuuuuuser posted image
jaz sem čist bizi,včeri delala od 8 pa do 21.30 in sem že čist adijooooouser posted image user posted image pa doma je stanje eh škoda besed sam res ....
ajsi kako si?pa mali M?
aqua a že kej dihamo?user posted image
kuki aja ne vičipu se mi zdi kako smo?je bibi oprana?user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1771
10.5.2011 19:39:24   
LuNa73
Ka je zdej "banda" novoborčevska?!?!?user posted image A se dela kej al sam lenari?user posted image
No, ne morem vrjet, da greš akvica že kmal rodit... sam trikrat se še okol obrneš..res cajt beži...
ajsi, ti nared pa to, da bo user posted image močna točka, če ne doma, pa kje drgje...user posted image

klrilu, ti metuljček cekinček pa... a bo mogoč čas za obisk kire druge cvetke marjetke?! Al pa mogoče cvetko marjetko "spustit" pa it poiskat kako zvončico... user posted image

V glavnem, vidim, da ste fajn in, da vam ni dolgcajt... jaz pa počas tud uvajam spremembe v svoj lajf... v službi so se stvari nekak pošlihtale.... stanovanje sem kupla.... k zobarju sem se naročila in se odločila, da se soočim s tem svojim strahom... pa se odločla, da je zdrav nasmeh več vreden od straha...tak da v četrtek mam bližnje srečanje z novim zobozdrvnikom in upam, da je kul... zdej počas se bom vpisala v avtošolo, da osvežim znanje iz vožnje (nardila sem izpit pred skoraj 20 leti, pa trikrat se v avto vsedla), pa biciklirat sem nazaj začela... pa na kratk sem se postrigla in pobarvala na rjavo.... evo, same spremembe... pa še nekaj jih bo potrebno uvest v življenje in se odločit kaj so prioritete in kakšni so nadaljni cilji... tud glede otrok :)
Evo, zdej vete pa vse o men...user posted image Pridne mi bodte, pa pazite na sebe! user posted image

(odgovor članu Klarilu)
Neposredna povezava do sporočila: 1772
10.5.2011 20:18:54   
ledenka
lunčiiiiiiiiiii user posted image user posted image user posted image  kolk te missam! spremembe spremembe spremembe user posted image  to je vedno dobro, da prevetriš lajf. sem danes srečala eno sošolko iz srednje, novembra pričakuje prvega user posted image  se mi zdi, da se je naša generacija komaj zdaj zresnila user posted image  al pa še to ne.

klarilu, ja, eni zanimivi zvončki ti pošiljajo MWA user posted image  včasih je treba poskusit tud kak drug medek...

aquica, ta vikend upam, da bomo spet v tvojem koncu user posted image  je sejem jaht, to gremo radi gledat

pri nas nič novega... se še kar v barvnih kombinacijahj utapljam... pa ne vem, kaj bi rada. bo že, malo časa še mam user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1773
10.5.2011 20:32:39   
LuNa73

lunčiiiiiiiiiii user posted image user posted image user posted image  kolk te missam!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pri nas nič novega... se še kar v barvnih kombinacijahj utapljam... pa ne vem, kaj bi rada. bo že, malo časa še mam

Kaj se seliš al hišo preurejate? user posted image

Unle o user posted image pa si raj kr spregledala, a ne? user posted image (tak kot jst tistle o zresnitvi generacije)user posted image

< Sporočilo je popravil LuNa73 -- 10.5.2011 20:34:26 >

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1774
10.5.2011 20:35:59   
ledenka
selimo se user posted image   je bajta premala za velikega M user posted image
unga o user posted image  pa ne bom komentirala user posted image user posted image  sicer pa za kje drugje ni cajta user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Nogomet.
пеперутка16

Za koga navijate na EURO 2024?

Slovenija. (73%)

Srbija. (0%)

Italija. (0%)

Španija. (0%)

Gruzija. (18%)

Nemčija. (9%)

Število vseh glasov: 11

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!