|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova borba se pripravlja VII.
14.4.2011 12:14:26   
aqua77
jaz sem tuuuuu... ne men plavga dat!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1701
14.4.2011 12:28:27   
Serendipity
Veni, vidi , vicci!

Samo ne plavega, plooooosiiiiiiiiiim! Pridna bom. Še kak cuker, dva nam nalepim!

user posted image

user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1702
14.4.2011 12:29:26   
~Biba~
IZVIRNO SPOROČILO: Klarilu

dan:D

Bibek kaj si me nasmejala s poletno obutvijouser posted image user posted image user posted image

zakaj?user posted image aaaaaa že vem...poletno imaš že v malem prstu..ti si že z eno nogo pri jesen/zima 2011user posted image

(odgovor članu Klarilu)
Neposredna povezava do sporočila: 1703
14.4.2011 12:32:50   
aqua77
Mmmmmmmmmm, Se* kaka stimulejšn........

user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 1704
14.4.2011 15:06:00   
ledenka
oooo, aquica, sam še 94 dni user posted image  

u, ja, stimulacija user posted image  Se*, ti maš to v malem prstu user posted image

klarilu, a ti dogaja, na FBju maš zanimive komentarje user posted image

bibek, plavega ne rabim user posted image  

razmišljam o kavi... sem malce out. tale pritisk je čist čuden.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1705
14.4.2011 21:35:55   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

jap!!! smo pod stotko!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   

P.P.Njegoš

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1706
14.4.2011 21:36:58   
pikovit
Helouuuuuu user posted image

matr se mate tule fajn,sami dedci user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sem vskočila user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1707
14.4.2011 21:38:38   
pikovit
Ej Ajsi kaj pa kaj takega našega user posted image

http://www.svea.si/default.asp?id=2

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1708
14.4.2011 21:48:55   
pikovit
Ali pa

www.alno.de

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1709
14.4.2011 23:12:05   
aqua77
Ojla pikovitek srce,

kako si mi kaj???user posted image user posted image user posted image user posted image Pa kar večkrat uleti!!!! user posted image Si kaj v mojih koncih???user posted image Pokliči me ko boš, kafe vabi!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1710
14.4.2011 23:17:08   
pikovit
Ojla Akvič moj,evo pri nas vse po starem.V tvoje konce bom pa sedaj bolj malo zahajala,se je frendica odselila.Ko pa bom,pa se 100% javim in greva na kafe user posted image .Pridem še kaj tu naokol.Me je firbec matral kako kuhinjo bi imela Ajsi user posted image .

Pa vi kako ste kaj?

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1711
14.4.2011 23:30:35   
Klarilu
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

u, ja, stimulacija user posted image  Se*, ti maš to v malem prstu user posted image

klarilu, a ti dogaja, na FBju maš zanimive komentarje user posted image

bibek, plavega ne rabim user posted image  

razmišljam o kavi... sem malce out. tale pritisk je čist čuden.

ajsi men skoz dogaja user posted image user posted image user posted image

posluši tole pa boš videla da men definitivno ne more bit dolgčas:
se jaz peljem v službo pa tko k pogledam v ogledalo vidim da se en model smeji na polno,pa ok si mislim da se mu dogaja,pa pripelje en starejši moški k tud un skor umira v avtu in e enkrat pogledam pol pa vidim in tko piše na šipi: TVOJ JE BOLJ TRD KOT MOJ - RILEC    
wtf jaz sem mislila da se bom polulala v avtu no v glavnem to mi je tašča napisala na zadnjo šipouser posted image user posted image user posted image user posted image in kako da mi ne bi potem dogajal? user posted image user posted image
ehhhh....

http://www.mozaik-kreativnosti.com/predstavitev-ustvarjalcev/slikarstvo/teja-bucar/

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1712
14.4.2011 23:45:44   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: Klarilu

ajsi men skoz dogaja user posted image user posted image user posted image

posluši tole pa boš videla da men definitivno ne more bit dolgčas:
se jaz peljem v službo pa tko k pogledam v ogledalo vidim da se en model smeji na polno,pa ok si mislim da se mu dogaja,pa pripelje en starejši moški k tud un skor umira v avtu in e enkrat pogledam pol pa vidim in tko piše na šipi: TVOJ JE BOLJ TRD KOT MOJ - RILEC    
wtf jaz sem mislila da se bom polulala v avtu no v glavnem to mi je tašča napisala na zadnjo šipouser posted image user posted image user posted image user posted image in kako da mi ne bi potem dogajal? user posted image user posted image
ehhhh....

Ha ha ha - maaa, daaaaaaaaaaaaaaj! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ps: babuuuške, ne hvalit moje sladkobnosladke nalimalne izbire - bom samo še dedce sem lepila in nič govorila. Me boste izgnale ker trosim pohujšanje po naši borbeni temi!

pikovitka - ku-ku! user posted image

sončka (oba!) pogrešam...

pps: naša Erin ma pa maaalooooo puuuupoooo! Happy, happy me! user posted image user posted image user posted image Čestitke mamica! IN lupčka malemu velikemu bratcu T!

(odgovor članu Klarilu)
Neposredna povezava do sporočila: 1713
15.4.2011 10:37:34   
ledenka
Erin, čestitke user posted image user posted image user posted image  lepo se cartajte user posted image  

Se*, ti kar lepi cukre user posted image  ti maš res veliiiiiiko izbiro user posted image  

Pikovit, tele Alno so mi všeč user posted image  sam fejst drage zgledajo. je padla odločitev, ploščice v kuhinji bodo temno sive. zdaj moram sam še kuhno pokombinirat zraven - kavna barva mi ne deluje v redu user posted image  

larilu user posted image user posted image user posted image  sem se skor polulala od smeha user posted image user posted image user posted image  

aquič, se morva kaj videt, da tvojga bušija pobožam user posted image  da te vidim, kaka si user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 1714
15.4.2011 10:53:45   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

Pa vi kako ste kaj?

Pri nas vse ok. Mal so me na dieto dal zadnjič ko sem bla pri G, ker preveč zatekam, tako da sem zdaj brez cukra in brez soli (user posted image user posted image user posted image ), ampak se držimo. Zdej veliko pijem in upam da bo do naslednje runde boljš.

Ko prideš v moje kraje pa obvezno kofi time!!! Ljubčka... user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1715
15.4.2011 10:55:15   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity
naša Erin ma pa maaalooooo puuuupoooo! Happy, happy me! user posted image user posted image user posted image Čestitke mamica! IN lupčka malemu velikemu bratcu T!

ERIN ISKRENE ČESTITKE ZA PUPO!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

Neposredna povezava do sporočila: 1716
15.4.2011 11:21:43   
~Biba~
Erin čestitke za hčerkicouser posted image user posted image user posted image

larilu user posted image faca tvoja tašča...user posted image

akvica...res hitro mineva...1,2,3 pa bomo že tebi čestitaleuser posted image

Se as ju viš..nem nič hvalilauser posted image

ledenka k sivi, paše rdečauser posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1717
15.4.2011 11:27:17   
Serendipity
Odločitev je padla:Dva / dan, da odženemo grde stvari vstran!

user posted image (telesce je prelestno, faca pa ni pomembna :D)

user posted image (hm, hm - tale pa DOBESEDNO vabi ... It's hard to resist!)

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1718
15.4.2011 12:02:34   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: ~Biba~

ledenka k sivi, paše rdečauser posted image

se strinjam, sam rdeče kuhinje... ne vem, je preveč živahno. morda sam rdeči zgornji elementi, spodnji pa platina? ali obratno? moram pogledat bolj natančno user posted image

uf, Se*, pr tem taspodnjem pa sem se prilimala na ekran user posted image  bo morala čistilka pobrisat mizo, k je čist slinasta user posted image

< Sporočilo je popravil ledenka -- 15.4.2011 12:07:25 >

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 1719
15.4.2011 12:07:04   
aqua77
Ravno kar je moj user posted image  s kombijem pripeljal sobico za našega user posted image !!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Je vse še na paleti naloženo, sam posteljino sem zbrskala ven in jo poslikala. Mi je tolk lepaaaaaa... user posted image user posted image user posted image  Grem dat slikice v albumček.

Za vikend bova pa previjalko sestavla, pol pa lahko začnem počasi prat in pripravljat stvari. Posteljice še ne bova sestavljala, ker bomo prvi mesec, dva imeli košek. Ko pride ga slikam... user posted image  Sem pa vse od Pali-ja naročila, so mi ble tako lepe stvari, da se nisem mogla zadržat.

Aja, Vičipiči, pa cela sobica je z bleščicami - Swarovski kristalčki- da ne bo kdo mislu, da se slučajno kaj ne sveti.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

Neposredna povezava do sporočila: 1720
16.4.2011 10:58:09   
Klarilu
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image swarovskiuser posted image user posted image user posted image user posted image kaj si me nasmejala aquiuser posted image user posted image

http://www.mozaik-kreativnosti.com/predstavitev-ustvarjalcev/slikarstvo/teja-bucar/

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1721
16.4.2011 20:45:39   
viČipU
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77

Ravno kar je moj user posted image  s kombijem pripeljal sobico za našega user posted image !!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Je vse še na paleti naloženo, sam posteljino sem zbrskala ven in jo poslikala. Mi je tolk lepaaaaaa... user posted image user posted image user posted image  Grem dat slikice v albumček.

Za vikend bova pa previjalko sestavla, pol pa lahko začnem počasi prat in pripravljat stvari. Posteljice še ne bova sestavljala, ker bomo prvi mesec, dva imeli košek. Ko pride ga slikam... user posted image  Sem pa vse od Pali-ja naročila, so mi ble tako lepe stvari, da se nisem mogla zadržat.

Aja, Vičipiči, pa cela sobica je z bleščicami - Swarovski kristalčki- da ne bo kdo mislu, da se slučajno kaj ne sveti.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lepa lepa lepa :) sem pofirbcala v albumcek. joj aquic moj kok bo lusnooo :) jz mam zdle mal guzvice. tko d mi se na morje ni uspel it. d nous misla d sm pozabila nate user posted image

ajsi kaksne barvne kombinacije bi pa mela?

biba jaaa spim po 4 urce spet :) kaj nej ce mam guzvico ..sej bo kmal mim.. upaaam

se* stimulans je pa kr dobr user posted image user posted image user posted image

klarilu kaj je teb tasca napisala? zakaj to?

< Sporočilo je popravil viČipU -- 16.4.2011 20:46:18 >

''I'm not afraid of storms, for I'm learning to sail my ship.'' - Louisa May Alcott

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1722
18.4.2011 9:28:47   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

pikovitka - ku-ku! user posted image

Ooooo Se* ku ku nazaj user posted image .Kako ste kaj?

Neposredna povezava do sporočila: 1723
18.4.2011 10:00:04   
ledenka
jutro user posted image

aquica, fuuul lepa posteljnina user posted image  

sem malce razmišljala o barvni kombinaciji...
tla- srednje/temneje siva
kuhinja - srebrna
steklo med elementi - bordo rdeče

kaj pravite?

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1724
18.4.2011 10:49:35   
~Biba~
pikovitka user posted image

akvica...posteljnina pa je res kot sešita zate...lepauser posted image

ledenka...dobro razmišljašuser posted image
kaj a če bi rdečo imela le v kakih dodatkih....ki jih lahko zamenjaš...slikce, vaze..ipd.
ostalo pa v sivo/ srebrni kombinaciji?

aja pa dober dan vsem

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prva nosečnost po 30. letu?
Vse več je parov, ki se za otroka odločajo šele po 30. letu starosti. Kakšne so prednosti takšne odločitve, najdete v pr...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

kako naj dam ime sinu?
titin

Katero ime za fantka Vam je lepše?

TIT (18%)

NIK (82%)

Število vseh glasov: 547

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!