Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 14.4.2011 12:14:26
|
|
|
|
aqua77
|
jaz sem tuuuuu... ne men plavga dat!!!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 14.4.2011 12:28:27
|
|
|
|
Serendipity
|
Veni, vidi , vicci! Samo ne plavega, plooooosiiiiiiiiiim! Pridna bom. Še kak cuker, dva nam nalepim!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 14.4.2011 12:29:26
|
|
|
|
~Biba~
|
IZVIRNO SPOROČILO: Klarilu dan:D Bibek kaj si me nasmejala s poletno obutvijo zakaj? aaaaaa že vem...poletno imaš že v malem prstu..ti si že z eno nogo pri jesen/zima 2011
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 14.4.2011 12:32:50
|
|
|
|
aqua77
|
Mmmmmmmmmm, Se* kaka stimulejšn........
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 14.4.2011 15:06:00
|
|
|
|
ledenka
|
oooo, aquica, sam še 94 dni u, ja, stimulacija Se*, ti maš to v malem prstu klarilu, a ti dogaja, na FBju maš zanimive komentarje bibek, plavega ne rabim razmišljam o kavi... sem malce out. tale pritisk je čist čuden.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 14.4.2011 21:35:55
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka oooo, aquica, sam še 94 dni jap!!! smo pod stotko!!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 14.4.2011 21:36:58
|
|
|
|
pikovit
|
Helouuuuuu matr se mate tule fajn,sami dedci sem vskočila
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 14.4.2011 21:48:55
|
|
|
|
pikovit
|
Ali pa www.alno.de
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 14.4.2011 23:12:05
|
|
|
|
aqua77
|
Ojla pikovitek srce, kako si mi kaj??? Pa kar večkrat uleti!!!! Si kaj v mojih koncih??? Pokliči me ko boš, kafe vabi!!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 14.4.2011 23:17:08
|
|
|
|
pikovit
|
Ojla Akvič moj,evo pri nas vse po starem.V tvoje konce bom pa sedaj bolj malo zahajala,se je frendica odselila.Ko pa bom,pa se 100% javim in greva na kafe .Pridem še kaj tu naokol.Me je firbec matral kako kuhinjo bi imela Ajsi . Pa vi kako ste kaj?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 14.4.2011 23:30:35
|
|
|
|
Klarilu
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka oooo, aquica, sam še 94 dni u, ja, stimulacija Se*, ti maš to v malem prstu klarilu, a ti dogaja, na FBju maš zanimive komentarje bibek, plavega ne rabim razmišljam o kavi... sem malce out. tale pritisk je čist čuden. ajsi men skoz dogaja posluši tole pa boš videla da men definitivno ne more bit dolgčas: se jaz peljem v službo pa tko k pogledam v ogledalo vidim da se en model smeji na polno,pa ok si mislim da se mu dogaja,pa pripelje en starejši moški k tud un skor umira v avtu in e enkrat pogledam pol pa vidim in tko piše na šipi: TVOJ JE BOLJ TRD KOT MOJ - RILEC wtf jaz sem mislila da se bom polulala v avtu no v glavnem to mi je tašča napisala na zadnjo šipo in kako da mi ne bi potem dogajal? ehhhh....
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 14.4.2011 23:45:44
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: Klarilu ajsi men skoz dogaja posluši tole pa boš videla da men definitivno ne more bit dolgčas: se jaz peljem v službo pa tko k pogledam v ogledalo vidim da se en model smeji na polno,pa ok si mislim da se mu dogaja,pa pripelje en starejši moški k tud un skor umira v avtu in e enkrat pogledam pol pa vidim in tko piše na šipi: TVOJ JE BOLJ TRD KOT MOJ - RILEC wtf jaz sem mislila da se bom polulala v avtu no v glavnem to mi je tašča napisala na zadnjo šipo in kako da mi ne bi potem dogajal? ehhhh.... Ha ha ha - maaa, daaaaaaaaaaaaaaj! ps: babuuuške, ne hvalit moje sladkobnosladke nalimalne izbire - bom samo še dedce sem lepila in nič govorila. Me boste izgnale ker trosim pohujšanje po naši borbeni temi! pikovitka - ku-ku! sončka (oba!) pogrešam... pps: naša Erin ma pa maaalooooo puuuupoooo! Happy, happy me! Čestitke mamica! IN lupčka malemu velikemu bratcu T!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 15.4.2011 10:37:34
|
|
|
|
ledenka
|
Erin, čestitke lepo se cartajte Se*, ti kar lepi cukre ti maš res veliiiiiiko izbiro Pikovit, tele Alno so mi všeč sam fejst drage zgledajo. je padla odločitev, ploščice v kuhinji bodo temno sive. zdaj moram sam še kuhno pokombinirat zraven - kavna barva mi ne deluje v redu larilu sem se skor polulala od smeha aquič, se morva kaj videt, da tvojga bušija pobožam da te vidim, kaka si
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 15.4.2011 10:53:45
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit Pa vi kako ste kaj? Pri nas vse ok. Mal so me na dieto dal zadnjič ko sem bla pri G, ker preveč zatekam, tako da sem zdaj brez cukra in brez soli ( ), ampak se držimo. Zdej veliko pijem in upam da bo do naslednje runde boljš. Ko prideš v moje kraje pa obvezno kofi time!!! Ljubčka...
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 15.4.2011 10:55:15
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity naša Erin ma pa maaalooooo puuuupoooo! Happy, happy me! Čestitke mamica! IN lupčka malemu velikemu bratcu T! ERIN ISKRENE ČESTITKE ZA PUPO!!!!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 15.4.2011 11:21:43
|
|
|
|
~Biba~
|
Erin čestitke za hčerkico larilu faca tvoja tašča... akvica...res hitro mineva...1,2,3 pa bomo že tebi čestitale Se as ju viš..nem nič hvalila ledenka k sivi, paše rdeča
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 15.4.2011 11:27:17
|
|
|
|
Serendipity
|
Odločitev je padla:Dva / dan, da odženemo grde stvari vstran! (telesce je prelestno, faca pa ni pomembna :D) (hm, hm - tale pa DOBESEDNO vabi ... It's hard to resist!)
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 15.4.2011 12:02:34
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ~Biba~ ledenka k sivi, paše rdeča se strinjam, sam rdeče kuhinje... ne vem, je preveč živahno. morda sam rdeči zgornji elementi, spodnji pa platina? ali obratno? moram pogledat bolj natančno uf, Se*, pr tem taspodnjem pa sem se prilimala na ekran bo morala čistilka pobrisat mizo, k je čist slinasta
< Sporočilo je popravil ledenka -- 15.4.2011 12:07:25 >
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 15.4.2011 12:07:04
|
|
|
|
aqua77
|
Ravno kar je moj s kombijem pripeljal sobico za našega !!! Je vse še na paleti naloženo, sam posteljino sem zbrskala ven in jo poslikala. Mi je tolk lepaaaaaa... Grem dat slikice v albumček. Za vikend bova pa previjalko sestavla, pol pa lahko začnem počasi prat in pripravljat stvari. Posteljice še ne bova sestavljala, ker bomo prvi mesec, dva imeli košek. Ko pride ga slikam... Sem pa vse od Pali-ja naročila, so mi ble tako lepe stvari, da se nisem mogla zadržat. Aja, Vičipiči, pa cela sobica je z bleščicami - Swarovski kristalčki- da ne bo kdo mislu, da se slučajno kaj ne sveti.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 16.4.2011 10:58:09
|
|
|
|
Klarilu
|
swarovski kaj si me nasmejala aqui
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 16.4.2011 20:45:39
|
|
|
|
viČipU
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 Ravno kar je moj s kombijem pripeljal sobico za našega !!! Je vse še na paleti naloženo, sam posteljino sem zbrskala ven in jo poslikala. Mi je tolk lepaaaaaa... Grem dat slikice v albumček. Za vikend bova pa previjalko sestavla, pol pa lahko začnem počasi prat in pripravljat stvari. Posteljice še ne bova sestavljala, ker bomo prvi mesec, dva imeli košek. Ko pride ga slikam... Sem pa vse od Pali-ja naročila, so mi ble tako lepe stvari, da se nisem mogla zadržat. Aja, Vičipiči, pa cela sobica je z bleščicami - Swarovski kristalčki- da ne bo kdo mislu, da se slučajno kaj ne sveti. lepa lepa lepa :) sem pofirbcala v albumcek. joj aquic moj kok bo lusnooo :) jz mam zdle mal guzvice. tko d mi se na morje ni uspel it. d nous misla d sm pozabila nate ajsi kaksne barvne kombinacije bi pa mela? biba jaaa spim po 4 urce spet :) kaj nej ce mam guzvico ..sej bo kmal mim.. upaaam se* stimulans je pa kr dobr klarilu kaj je teb tasca napisala? zakaj to?
< Sporočilo je popravil viČipU -- 16.4.2011 20:46:18 >
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 18.4.2011 9:28:47
|
|
|
|
pikovit
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity pikovitka - ku-ku! Ooooo Se* ku ku nazaj .Kako ste kaj?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 18.4.2011 10:00:04
|
|
|
|
ledenka
|
jutro aquica, fuuul lepa posteljnina sem malce razmišljala o barvni kombinaciji... tla- srednje/temneje siva kuhinja - srebrna steklo med elementi - bordo rdeče kaj pravite?
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 18.4.2011 10:49:35
|
|
|
|
~Biba~
|
pikovitka akvica...posteljnina pa je res kot sešita zate...lepa ledenka...dobro razmišljaš kaj a če bi rdečo imela le v kakih dodatkih....ki jih lahko zamenjaš...slikce, vaze..ipd. ostalo pa v sivo/ srebrni kombinaciji? aja pa dober dan vsem
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Prva nosečnost po 30. letu?Vse več je parov, ki se za otroka odločajo šele po 30. letu starosti. Kakšne so prednosti takšne odločitve, najdete v pr...
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
kako naj dam ime sinu?titinKatero ime za fantka Vam je lepše? TIT (
18%)
NIK (
82%)
Število vseh glasov: 547Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!