Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 7.9.2010 13:30:01
|
|
|
|
Nončika
|
pikicao, ne kritiziram dodole. vam še predstavljam druge prekmurske specialitete. dodole namreč niso edina dobra prekmurksa dobrota. biba, jeeee!!! držim pesti, navijam. hihi, še posebej močno, ker vem, da nisem edina, ki nima rada dodole. si pogooglala perece? njami.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 7.9.2010 13:53:46
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka testek bom polulala, če mi bo 2 tedna zamujala, prej je še vse v normalnem ciklusu 20-40 dni Nesramnica
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 7.9.2010 14:03:57
|
|
|
|
pikicao.
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka jep, pred točno dvema letoma in 1 dnevom... sem zagledala plusek zdej pa rec ce nism jz kul k sm si zapomnla a se vid d mam narastek pa mi pamet ze vn udarja
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 7.9.2010 14:04:36
|
|
|
|
pikicao.
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nončika pikicao, ne kritiziram dodole. vam še predstavljam druge prekmurske specialitete. dodole namreč niso edina dobra prekmurksa dobrota. biba, jeeee!!! držim pesti, navijam. hihi, še posebej močno, ker vem, da nisem edina, ki nima rada dodole. si pogooglala perece? njami. bujta repa?
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 7.9.2010 14:58:02
|
|
|
|
pikicao.
|
Unperfect(perfektna*) pikicao. ajsi Se* aqua77 evo zacela sm ze tko d nadaljujte... pa dopolnite pa ga olepsajte ..sam d ga mamo
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 7.9.2010 17:01:00
|
|
|
|
benika
|
Punce, najlepša hvala za čestitke vsem Za zahvalo pa
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 7.9.2010 18:07:31
|
|
|
|
ledenka
|
micena lepotička
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 7.9.2010 18:25:40
|
|
|
|
pikicao.
|
prelepoooo
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 7.9.2010 18:32:00
|
|
|
|
Serendipity
|
benika - pikica - tüüü san Nič plavega zame, prosim... Kako gre učenje? Držim petke za tebe jutri! Za missprefectum pa itaq stalno stiskam pestke! Naj bodo debeli folikli! Stopka pa Gonal ni isto - sem mislila, d aimaš podoben postopek kot ja, pa zdaj vidim da te IUI čaka ajsi - upam, da bo kmalu spet ta plusek se prikazal! Kako kaj M? Naša Z ne bo dobila sestrice / bratca, madam M pridrvela v svojem sijaju z dvotedensko zamudo. Sicer sem pa to že tak vedela, ker CB ne laže Uh, je nekaj 'pridišalo' mimo mene in kliče mama - šiban previjat
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 7.9.2010 19:12:08
|
|
|
|
Anonimen
|
pa sem se spet stopila Se* upam da bo naslednji krog bolj uspešen od tega Ampak nič ne de... Sej smo navajene čakat, a ne? Ajsi še vse belo? Piki se že pripravljata na akcijo?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 7.9.2010 19:16:44
|
|
|
|
Nončika
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. IZVIRNO SPOROČILO: Nončika pikicao, ne kritiziram dodole. vam še predstavljam druge prekmurske specialitete. dodole namreč niso edina dobra prekmurksa dobrota. biba, jeeee!!! držim pesti, navijam. hihi, še posebej močno, ker vem, da nisem edina, ki nima rada dodole. si pogooglala perece? njami. bujta repa? te moram spet razočarat. nisem pristaš bujte repe. obstaja še marsikaj drugega, ampak ti trofiš točno tisti dve specialiteti, ki sta meni najmanj všeč.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 7.9.2010 19:19:34
|
|
|
|
Nončika
|
seki, bo drug mesec boljše. oktober je lepši mesec kot pa september. no vsaj zame, sinek je oktoberski in s tem mi je polepšal ta mesec. uuuu, še malo, še malo pa bomo mi tudi pihali. še prej gre pa mami veselo delat.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 7.9.2010 19:35:35
|
|
|
|
pikicao.
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nončika IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. IZVIRNO SPOROČILO: Nončika pikicao, ne kritiziram dodole. vam še predstavljam druge prekmurske specialitete. dodole namreč niso edina dobra prekmurksa dobrota. biba, jeeee!!! držim pesti, navijam. hihi, še posebej močno, ker vem, da nisem edina, ki nima rada dodole. si pogooglala perece? njami. bujta repa? te moram spet razočarat. nisem pristaš bujte repe. obstaja še marsikaj drugega, ampak ti trofiš točno tisti dve specialiteti, ki sta meni najmanj všeč. hahaha...a dej no..a to tud ne? joj joj joj nonci bos prsla k nm na klobase pa naso tipicno hrano in bos ugotovila d mas zelodcek za v nas kraj nc vec prekmurje pikicao.land se* lej bova mi2 skp v oktobru preganjale pa se bo zihr ustrasla in je ne bo
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 7.9.2010 19:43:56
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. IZVIRNO SPOROČILO: ledenka jep, pred točno dvema letoma in 1 dnevom... sem zagledala plusek zdej pa rec ce nism jz kul k sm si zapomnla a se vid d mam narastek pa mi pamet ze vn udarja ti narastek škodi, ja kaj, bomo spet o receptih za debatirale? tri leta kasnej... al pa 4!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 7.9.2010 19:47:09
|
|
|
|
Serendipity
|
PikicaO - oo, to pa bo, ja OKTOBER HERE WE COME! Pa, saj do mojega štirideset_ega leta boma pa ja eno detece naštimali, po štirideset_em se pa več ne bom šla (bo prevelika razlika potem ) Nončika - hehe, tij si pa nekša prebrana Je san negda tüj bijla, zaj pa fse jen... No, ''vse'' ka se zaj spoumnen slučajno Erin - kako si? Buši raste? Kdaj imaš PDP? Sem omenila, da bom tudi jaz tetkica tam nekje v tistih časih, ko dobi Tilen sestrico/bratca? Benika - kako je pupiko met po dveh fantinih? živa - kako pa kaj pri tebi nosečnost poteka? Vse bp? Hm - kje pa naša superborka oktavija hodi? Kaj se pri nas tudi oglasi in povej kako sta z mišiko
< Sporočilo je popravil Serendipity -- 7.9.2010 19:50:30 >
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 7.9.2010 20:07:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Sej res... Oktavija?? Pogrešana si!!! Se* nosečnost OK. Cuker sicer mam, insulin tudi, ampak sicer pa vse OK. Bauhi pa je konkreten Sej ste vidle na FB, ne? Pa se mi zdi, da zdej konkretno raste Recepti za ? Lahko... Mimohod je bil pri nas
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 7.9.2010 21:12:10
|
|
|
|
Nončika
|
pikicao.land? hja, kje točno je to? piki poki, jaz te še vedno nimam na FB. seki, nisem izbirčna. samo teh dveh jedi ravno ne konzumiran najrajši. ok. če ni drugega je to tudi ok. vej pa mamo še kaj bougšoga tuj. hehe. tetka? hja lepo, lepo. samo ka nete tak fejst torili, ka bi vse do nas prišlo perje. hehe.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 7.9.2010 21:56:18
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nončika pikicao.land? hja, kje točno je to? piki poki, jaz te še vedno nimam na FB. seki, nisem izbirčna. samo teh dveh jedi ravno ne konzumiran najrajši. ok. če ni drugega je to tudi ok. vej pa mamo še kaj bougšoga tuj. hehe. tetka? hja lepo, lepo. samo ka nete tak fejst torili, ka bi vse do nas prišlo perje. hehe. hehehe - eh, od tan ziher nede pikipoki - se je pa oodpijsal s FB, tak ka ...
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 7.9.2010 23:18:59
|
|
|
|
pikicao.
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity IZVIRNO SPOROČILO: Nončika pikicao.land? hja, kje točno je to? piki poki, jaz te še vedno nimam na FB. seki, nisem izbirčna. samo teh dveh jedi ravno ne konzumiran najrajši. ok. če ni drugega je to tudi ok. vej pa mamo še kaj bougšoga tuj. hehe. tetka? hja lepo, lepo. samo ka nete tak fejst torili, ka bi vse do nas prišlo perje. hehe. hehehe - eh, od tan ziher nede pikipoki - se je pa oodpijsal s FB, tak ka ... ja res nimam fb-ja ..zto me pa nimas se* a ni res d tale nonci men mal ne deluje prekmurka tko d bo treba dokaz men pa ziucki delajo na polno... sm sla tect prejle 15 km pa se eno uro vaje za misice.. tko d sm se mal sprostila.... pol se hocm jt pa kopat..pa se ulezem v bano...super...odprem pipooo...vzamem zapiske v roko..in zacnm brat......pol pa glej ga zlomka...MOJ JE ZJUTRI BOJLR UGASNU in tko je men zmanjkal tople vode.... aaaaaaaaaaaaaa in sm mogla na hit se odpujsat pa vn it juhu haha
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 8.9.2010 11:35:01
|
|
|
|
aqua77
|
Boh daj borbašice!!! Vidim, da je že cela banda zbrana, to pa pomeni, da morem tudi jaz svojo rit sem privlečt in se pofočkat!! Jutri gremo do Ata, štartamo spet novi krog. Vsem starim sabljam pa želim veliko nove dece!!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 8.9.2010 11:50:19
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 Boh daj borbašice!!! Vidim, da je že cela banda zbrana, to pa pomeni, da morem tudi jaz svojo rit sem privlečt in se pofočkat!! Jutri gremo do Ata, štartamo spet novi krog. Vsem starim sabljam pa želim veliko nove dece!!! Iiiiiii! Kdo je prišel spet med nas Obilo sreče tudi zate - Borba Number Seven - bo dala dosti novih nosečk, kar v kosteh čutim! piki - hehe! Odpujsala iz banje Nasmejala si me do solz! Ti kar naredi Nončiki kviz za prekmurskost, meni to tudi že nekaj čez Muro proti LJ vleče Grem si en zelen čajčun skuhat, pa dalje držat pestke za našo perfektno in piko!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 8.9.2010 11:58:44
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity Iiiiiii! Kdo je prišel spet med nas Obilo sreče tudi zate - Borba Number Seven - bo dala dosti novih nosečk, kar v kosteh čutim! O, Se* tenk ju veri mač za tako lepo dobrodošlico!!! Moram priznat, da sem vas kar pogrešala babnice moje!!! Lepo se bit spet doma!!!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 8.9.2010 12:16:49
|
|
|
|
pikicao.
|
ja hvala bogu d je prsla mal nasa vodaaaaa smo ze skor dehidrirale ja drzat pesti je ..na polno!!! ampak za izpit dons ob 16:00 se na nogah
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 8.9.2010 12:37:12
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. ja hvala bogu d je prsla mal nasa vodaaaaa smo ze skor dehidrirale ja drzat pesti je ..na polno!!! ampak za izpit dons ob 16:00 se na nogah Jaz že zdaj držim!!! Obljubim!!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 8.9.2010 13:07:20
|
|
|
|
pikicao.
|
ne pa jih ne kr drgac neb mogla tipkat haha
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?