|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova borba se pripravlja VII.
8.9.2010 13:11:17   
aqua77
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 101
8.9.2010 13:13:18   
Anonimen
Jih pa jst user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dobrodošla nazaj Aquica... Kateri krog z Atom je zdej to?? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   NAJ BO USPEŠEN!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikicao.)
  Neposredna povezava do sporočila: 102
8.9.2010 13:14:40   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao.

ne pa jih ne user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kr drgac neb mogla tipkat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image haha

Sem jih malo razmigala, da potem spet lahko močno stiskam user posted image

Zdaj pa z nosom tipkarim po tipkovnici - vijš kaj mi ve borkice delate, še shujšam v nos user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Serendipity -- 8.9.2010 13:15:59 >

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 103
8.9.2010 13:15:18   
pikicao.
z nosom tipkajte user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Človek nosi v sebi moč, da uresniči vsako svojo željo."

...never give up.... :c)

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 104
8.9.2010 13:15:33   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: živa25

Jih pa jst user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dobrodošla nazaj Aquica... Kateri krog z Atom je zdej to?? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   NAJ BO USPEŠEN!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ojla miška! Čestitam najprej za pupiko!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Vi ste bli pa pridni in ste pohiteli, madonca!!! Tako se to dela!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi pa tečemo zdajle 4 krog z Atom. Počasi menim da bo dovolj, ker ne vem več kam bom z vso to kondicijo z njim.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 105
8.9.2010 13:16:19   
Serendipity

z nosom tipkajte user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

MISLI BEEEREEEEEŠ user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 106
8.9.2010 13:16:47   
aqua77

Dej ti s tvojim rilčkom probaj, pa boš vidla kako je to!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 107
8.9.2010 13:17:21   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ti si pa res faca!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   NAJ BO ZADNJI!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa hvala za čestitke user posted image   Sej namen ni bil, da bo tako hitro, ampak sej veš... ko najmanj pričakuješ.... user posted image

(odgovor članu aqua77)
  Neposredna povezava do sporočila: 108
8.9.2010 13:18:32   
ledenka
uuuuuuu, aquica, spet z enim sexy avatarčkom!

pa pestke za pigico za izpit

pa za aquico za novi krog

user posted image user posted image user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 109
8.9.2010 13:19:57   
Serendipity
aqua user posted image  user posted image  user posted image Ma, tokrat je zadnji - kaj kmalu vam pride mini aquica polepšat dneve user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 110
8.9.2010 13:22:23   
Anonimen
dan babe žabe!

a je nov let al kaj?user posted image mislim skor vse ste na RR mislim unbelievableuser posted image

jaz želim vsem pluske pa črtice pa spet pluske in to debeleuser posted image user posted image user posted image

Pikica
jah a se je tvo strinju s tem da bi šla na izlet?ali ker mu drugega ne bo preostalo bo šel zravenuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 111
8.9.2010 13:23:29   
Anonimen
pa pikec moj srečno na izpitu itak bo pa spet 10 padlauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 112
8.9.2010 13:53:45   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

Živjo ajsi!!! Kako smo kaj?? Tudi ti si se sexy oblekla!!!!user posted image user posted image Berem da ste ponovno v visokem štartu!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Naj vam čim prej uspe!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 113
8.9.2010 13:55:05   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

aqua user posted image  user posted image  user posted image Ma, tokrat je zadnji - kaj kmalu vam pride mini aquica polepšat dneve user posted image

Hvala Sekica! user posted image Vam pa privoščim ponovitev uspehov!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

Neposredna povezava do sporočila: 114
8.9.2010 14:18:59   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

Živjo ajsi!!! Kako smo kaj?? Tudi ti si se sexy oblekla!!!!user posted image user posted image Berem da ste ponovno v visokem štartu!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Naj vam čim prej uspe!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

že tečemo user posted image  čakam, a bo M al user posted image  user posted image  

si letos bila na jadranju? user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 115
8.9.2010 16:50:39   
~Biba~
user posted image

Benika kako lepo štručko mašuser posted image špelka bo pa razvajala svojo edino nečakinjo.user posted image

Se ne vrag da vama ne rata do božičauser posted image pa user posted image da boš tetka..si naredla komu lušte z Zarjo?user posted image pa hvala za pikepoke..poročam na koncu kak je blo..

Nončika  saj pa je fajn delat, vsaj službo imaš...kar je v teh časih že privilegijuser posted image

pikica...upam da si zrihtala na izpitu, tak kot je treba...bo 10-ka?

živa..katero navigacijo si kupla tvojim štorkljam?

akvica velkombek...pa kaj si totemu ateju tak všeč, da se tolko vračaš tja? auser posted image

Uz je pokazal da gre vse po planu...folikel velik 17,5..nov UZ v petek..potem pa verjetno v ponedeljek akcija...odvisno kaj bo pokazalo v petek...uff zdaj pa gre zares..mene pa postaja strahuser posted image

(odgovor članu pikicao.)
Neposredna povezava do sporočila: 116
8.9.2010 17:40:45   
Serendipity
Jeeeeeeeeeee! Mislim, na koncu ti nam poročaš te super rezultate? user posted image user posted image Jeeeeeeeee! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Dajmo girl!

Še stiskam pestke naprej!
Lušte z Z - no, sta se trudila kar dolgo (7 let za pikico in potem tok-tok - plusek je tu! user posted image user posted image user posted image )

Aquina - upam, da bomo res kaj naredili na tem področju, če ne bodo pa spet MB strički pridni user posted image user posted image user posted image

ajsi - hihi, kak bo leeeeeepooooo, če madam M ne booooooo! user posted image

piki - kaj naj še stiskam pestke? Me krči že matrajo! Še malo pa bom po svetu hodila stisnjenih pesti! user posted image Le kaj si bode moje detece mislilo o mami user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 117
8.9.2010 17:59:48   
Anonimen
Perfektisima navigacijo? Mislim, da sem kar eno free on-line poslala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Zdej a je prekmurska al ljubljanska pa nimam pojma user posted image

Piki izpit? 10ka?

Ajsi jst sem ziher, da si ti se šla švercerja letos in si z morja ilegalca pripeljala s sabo user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 118
8.9.2010 19:32:01   
pikicao.
10-ka ne bo..k sm bil povrsn user posted image user posted image user posted image user posted image   rezultat bo v roku 2 dni ... jezna na svojo povrsnost..aaaa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 119
8.9.2010 20:06:37   
Anonimen

10-ka ne bo..k sm bil povrsn user posted image user posted image user posted image user posted image   rezultat bo v roku 2 dni ... jezna na svojo povrsnost..aaaa

user posted image user posted image pikec moj sej če bo 9 tud ni slabo vešuser posted image tko da glavo pokonci pa bouser posted image

jaz sem bila pa prej huda k mi je en od tamalih s čokoladnim prstom sliko umazal in itak k slika ni imela kej vzun delat ampak jo je ati neki vn dal in pozabil nazaj pospravituser posted image zdej pa študiram kako hudiča naj zdej čokolado dol spravimuser posted image

(odgovor članu pikicao.)
  Neposredna povezava do sporočila: 120
8.9.2010 20:10:49   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: larilu

user posted image user posted image pikec moj sej če bo 9 tud ni slabo vešuser posted image tko da glavo pokonci pa bouser posted image

jaz sem bila pa prej huda k mi je en od tamalih s čokoladnim prstom sliko umazal in itak k slika ni imela kej vzun delat ampak jo je ati neki vn dal in pozabil nazaj pospravituser posted image zdej pa študiram kako hudiča naj zdej čokolado dol spravimuser posted image

Just lick it  user posted image user posted image user posted image

piki - ja ja - ti pa površna. Če je to res, potem ima naša gospa mačura deset tac, ne le štiri user posted image Go piki!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 121
8.9.2010 20:47:42   
pikicao.

pocuzi cokolado vn user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 122
8.9.2010 20:49:35   
pikicao.
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

Just lick it  user posted image user posted image user posted image

piki - ja ja - ti pa površna. Če je to res, potem ima naša gospa mačura deset tac, ne le štiri user posted image Go piki!

ja povrsna sm bla..tko d upam d sploh nocm vedit kok bo k zdej k ni vec
10 ne 9 upam vsaj na 8 user posted image

kaj nej ta povrsnost me spremlja od mejhnga ze.. ajaja

aja larilu ja izlet bo, sam uskladit se bo treba se user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 123
8.9.2010 21:00:07   
Anonimen
pocuzamuser posted image sam problem je ker ostane rjav flekec oziroma rjavi prstni odtis in to na bradi od pikice in to glih ne zgledauser posted image
neki se bom mogla spomnit sam ne vem kaj šeuser posted image
jao kolk se je ulilo vzuni

(odgovor članu pikicao.)
  Neposredna povezava do sporočila: 124
8.9.2010 21:07:33   
pikicao.
celo sliko z blescicami posuj user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Spočet na silvestrovo: Kdaj lahko pričakuj...
Kdaj lahko pričakujeta otroka, če so prazniki tisti, ki v vama prebudijo največ strasti in porednih želja?

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?