Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 8.9.2010 13:11:17
|
|
|
|
aqua77
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 8.9.2010 13:13:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Jih pa jst Dobrodošla nazaj Aquica... Kateri krog z Atom je zdej to?? NAJ BO USPEŠEN!!!!!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 8.9.2010 13:14:40
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. ne pa jih ne kr drgac neb mogla tipkat haha Sem jih malo razmigala, da potem spet lahko močno stiskam Zdaj pa z nosom tipkarim po tipkovnici - vijš kaj mi ve borkice delate, še shujšam v nos
< Sporočilo je popravil Serendipity -- 8.9.2010 13:15:59 >
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 8.9.2010 13:15:18
|
|
|
|
pikicao.
|
z nosom tipkajte
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 8.9.2010 13:15:33
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa25 Jih pa jst Dobrodošla nazaj Aquica... Kateri krog z Atom je zdej to?? NAJ BO USPEŠEN!!!!! Ojla miška! Čestitam najprej za pupiko!!! Vi ste bli pa pridni in ste pohiteli, madonca!!! Tako se to dela!!! Mi pa tečemo zdajle 4 krog z Atom. Počasi menim da bo dovolj, ker ne vem več kam bom z vso to kondicijo z njim....
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 8.9.2010 13:16:19
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. z nosom tipkajte MISLI BEEEREEEEEŠ
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 8.9.2010 13:16:47
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. z nosom tipkajte Dej ti s tvojim rilčkom probaj, pa boš vidla kako je to!!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 8.9.2010 13:17:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Ti si pa res faca!!! NAJ BO ZADNJI!!!!! Pa hvala za čestitke Sej namen ni bil, da bo tako hitro, ampak sej veš... ko najmanj pričakuješ....
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 8.9.2010 13:18:32
|
|
|
|
ledenka
|
uuuuuuu, aquica, spet z enim sexy avatarčkom! pa pestke za pigico za izpit pa za aquico za novi krog
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 8.9.2010 13:19:57
|
|
|
|
Serendipity
|
aqua - Ma, tokrat je zadnji - kaj kmalu vam pride mini aquica polepšat dneve
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 8.9.2010 13:22:23
|
|
|
|
Anonimen
|
dan babe žabe! a je nov let al kaj? mislim skor vse ste na RR mislim unbelievable jaz želim vsem pluske pa črtice pa spet pluske in to debele Pikica jah a se je tvo strinju s tem da bi šla na izlet?ali ker mu drugega ne bo preostalo bo šel zraven
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 8.9.2010 13:23:29
|
|
|
|
Anonimen
|
pa pikec moj srečno na izpitu itak bo pa spet 10 padla
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 8.9.2010 13:53:45
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka uuuuuuu, aquica, spet z enim sexy avatarčkom! pa pestke za pigico za izpit pa za aquico za novi krog Živjo ajsi!!! Kako smo kaj?? Tudi ti si se sexy oblekla!!!! Berem da ste ponovno v visokem štartu!! Naj vam čim prej uspe!!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 8.9.2010 13:55:05
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity aqua - Ma, tokrat je zadnji - kaj kmalu vam pride mini aquica polepšat dneve Hvala Sekica! Vam pa privoščim ponovitev uspehov!!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 8.9.2010 14:18:59
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: ledenka uuuuuuu, aquica, spet z enim sexy avatarčkom! pa pestke za pigico za izpit pa za aquico za novi krog Živjo ajsi!!! Kako smo kaj?? Tudi ti si se sexy oblekla!!!! Berem da ste ponovno v visokem štartu!! Naj vam čim prej uspe!!! že tečemo čakam, a bo M al si letos bila na jadranju?
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 8.9.2010 16:50:39
|
|
|
|
~Biba~
|
Benika kako lepo štručko maš špelka bo pa razvajala svojo edino nečakinjo. Se ne vrag da vama ne rata do božiča pa da boš tetka..si naredla komu lušte z Zarjo? pa hvala za pikepoke..poročam na koncu kak je blo.. Nončika saj pa je fajn delat, vsaj službo imaš...kar je v teh časih že privilegij pikica...upam da si zrihtala na izpitu, tak kot je treba...bo 10-ka? živa..katero navigacijo si kupla tvojim štorkljam? akvica velkombek...pa kaj si totemu ateju tak všeč, da se tolko vračaš tja? a Uz je pokazal da gre vse po planu...folikel velik 17,5..nov UZ v petek..potem pa verjetno v ponedeljek akcija...odvisno kaj bo pokazalo v petek...uff zdaj pa gre zares..mene pa postaja strah
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 8.9.2010 17:40:45
|
|
|
|
Serendipity
|
Jeeeeeeeeeee! Mislim, na koncu ti nam poročaš te super rezultate? Jeeeeeeeee! Dajmo girl! Še stiskam pestke naprej! Lušte z Z - no, sta se trudila kar dolgo (7 let za pikico in potem tok-tok - plusek je tu! ) Aquina - upam, da bomo res kaj naredili na tem področju, če ne bodo pa spet MB strički pridni ajsi - hihi, kak bo leeeeeepooooo, če madam M ne booooooo! piki - kaj naj še stiskam pestke? Me krči že matrajo! Še malo pa bom po svetu hodila stisnjenih pesti! Le kaj si bode moje detece mislilo o mami
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 8.9.2010 17:59:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Perfektisima navigacijo? Mislim, da sem kar eno free on-line poslala Zdej a je prekmurska al ljubljanska pa nimam pojma Piki izpit? 10ka? Ajsi jst sem ziher, da si ti se šla švercerja letos in si z morja ilegalca pripeljala s sabo
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 8.9.2010 19:32:01
|
|
|
|
pikicao.
|
10-ka ne bo..k sm bil povrsn rezultat bo v roku 2 dni ... jezna na svojo povrsnost..aaaa
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 8.9.2010 20:06:37
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. 10-ka ne bo..k sm bil povrsn rezultat bo v roku 2 dni ... jezna na svojo povrsnost..aaaa pikec moj sej če bo 9 tud ni slabo veš tko da glavo pokonci pa bo jaz sem bila pa prej huda k mi je en od tamalih s čokoladnim prstom sliko umazal in itak k slika ni imela kej vzun delat ampak jo je ati neki vn dal in pozabil nazaj pospravit zdej pa študiram kako hudiča naj zdej čokolado dol spravim
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 8.9.2010 20:10:49
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: larilu IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. 10-ka ne bo..k sm bil povrsn rezultat bo v roku 2 dni ... jezna na svojo povrsnost..aaaa pikec moj sej če bo 9 tud ni slabo veš tko da glavo pokonci pa bo jaz sem bila pa prej huda k mi je en od tamalih s čokoladnim prstom sliko umazal in itak k slika ni imela kej vzun delat ampak jo je ati neki vn dal in pozabil nazaj pospravit zdej pa študiram kako hudiča naj zdej čokolado dol spravim Just lick it piki - ja ja - ti pa površna. Če je to res, potem ima naša gospa mačura deset tac, ne le štiri Go piki!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 8.9.2010 20:47:42
|
|
|
|
pikicao.
|
IZVIRNO SPOROČILO: larilu IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. 10-ka ne bo..k sm bil povrsn rezultat bo v roku 2 dni ... jezna na svojo povrsnost..aaaa pikec moj sej če bo 9 tud ni slabo veš tko da glavo pokonci pa bo jaz sem bila pa prej huda k mi je en od tamalih s čokoladnim prstom sliko umazal in itak k slika ni imela kej vzun delat ampak jo je ati neki vn dal in pozabil nazaj pospravit zdej pa študiram kako hudiča naj zdej čokolado dol spravim pocuzi cokolado vn
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 8.9.2010 20:49:35
|
|
|
|
pikicao.
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity IZVIRNO SPOROČILO: larilu IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. 10-ka ne bo..k sm bil povrsn rezultat bo v roku 2 dni ... jezna na svojo povrsnost..aaaa pikec moj sej če bo 9 tud ni slabo veš tko da glavo pokonci pa bo jaz sem bila pa prej huda k mi je en od tamalih s čokoladnim prstom sliko umazal in itak k slika ni imela kej vzun delat ampak jo je ati neki vn dal in pozabil nazaj pospravit zdej pa študiram kako hudiča naj zdej čokolado dol spravim Just lick it piki - ja ja - ti pa površna. Če je to res, potem ima naša gospa mačura deset tac, ne le štiri Go piki! ja povrsna sm bla..tko d upam d sploh nocm vedit kok bo k zdej k ni vec 10 ne 9 upam vsaj na 8 kaj nej ta povrsnost me spremlja od mejhnga ze.. ajaja aja larilu ja izlet bo, sam uskladit se bo treba se
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 8.9.2010 21:00:07
|
|
|
|
Anonimen
|
pocuzam sam problem je ker ostane rjav flekec oziroma rjavi prstni odtis in to na bradi od pikice in to glih ne zgleda neki se bom mogla spomnit sam ne vem kaj še jao kolk se je ulilo vzuni
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 8.9.2010 21:07:33
|
|
|
|
pikicao.
|
celo sliko z blescicami posuj
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?