Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 8.9.2010 21:27:42
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: larilu pocuzam sam problem je ker ostane rjav flekec oziroma rjavi prstni odtis in to na bradi od pikice in to glih ne zgleda neki se bom mogla spomnit sam ne vem kaj še jao kolk se je ulilo vzuni pikopoko gor nariši
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 8.9.2010 21:33:08
|
|
|
|
pikicao.
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 8.9.2010 21:57:57
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: larilu pocuzam sam problem je ker ostane rjav flekec oziroma rjavi prstni odtis in to na bradi od pikice in to glih ne zgleda neki se bom mogla spomnit sam ne vem kaj še jao kolk se je ulilo vzuni vem, da ni smešno ampak kaj če ji daš kao čokolado v roko, da jo je jedla in je zdaj umazana?
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 9.9.2010 8:07:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Dobro jutro borkice moje Mi smo že na prvi vrrčevi bolniški... Ž se je zbudil z vročino in zdej smo vsi doma ostali
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 9.9.2010 9:49:22
|
|
|
|
Anonimen
|
ktere hude ideje evo če bi bila pikica na FB-ju bi vam pokazala tko pa vam žal ne morem pokazat,mah bo pikica drugo slikco dobila ta bo pa romala živček upam da se bosta oba tvoja fanta pozdravila jaz pa šibam mal na sprehod dokler je še sonko vam pa želim lep dan!!!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 9.9.2010 10:39:53
|
|
|
|
ledenka
|
za Ž! Živa, ti pa pazi nase, da še ti ne zboliš! larilu, uživaj na sprehodu jaz bi še spala, se je M ob 6h odločil, da je dost spal in začel razgrajat... grrrrrr!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 9.9.2010 15:27:02
|
|
|
|
~Biba~
|
dan...se je začel zame že ob 6 tak da sve na istem ledenka...le da meni budilka ni dala miru..je treba it delat zato pa sem že zdaj ko kaki zombi...niti ne pomaga... ste me pa nasmejale z idejami za čokoladno sliko od larilu...ko sem vas brala, idejo za idejo, mi je vse bolj šlo na smeh dobre ste... da združim idejo od pikice z bleščicami, in čokolado od ledenke... Še prej pa je ne pozabi polizat nič mam še goro za preštudirat...je lih pravo vreme za to...
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 9.9.2010 15:31:17
|
|
|
|
ledenka
|
biba si me nasmejala! jutri pa le dobro opravi na UZ! naj bo tvoja frnikolca lepa in debela
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 9.9.2010 15:34:24
|
|
|
|
~Biba~
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka biba si me nasmejala! jutri pa le dobro opravi na UZ! naj bo tvoja frnikolca lepa in debela lepa in debela, da bo biba vesela čeprav se mi po današnjem rjavem izcedku dozdeva, da sem v ovulejšntajmu bomo za vsak slučaj
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 9.9.2010 16:00:39
|
|
|
|
pikicao.
|
IZVIRNO SPOROČILO: UnPerfect IZVIRNO SPOROČILO: ledenka biba si me nasmejala! jutri pa le dobro opravi na UZ! naj bo tvoja frnikolca lepa in debela lepa in debela, da bo biba vesela čeprav se mi po današnjem rjavem izcedku dozdeva, da sem v ovulejšntajmu bomo za vsak slučaj ja ja..kr dej...slonckiiiiiii kokr lahko jz sm pa 9 dobuu ... mal jezna nase k sm bla povrsna ..k drgac bi bla 10 eh, bo ze
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 9.9.2010 16:00:58
|
|
|
|
pikicao.
|
aja hvala za pestke
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 9.9.2010 17:15:53
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. IZVIRNO SPOROČILO: UnPerfect IZVIRNO SPOROČILO: ledenka biba si me nasmejala! jutri pa le dobro opravi na UZ! naj bo tvoja frnikolca lepa in debela lepa in debela, da bo biba vesela čeprav se mi po današnjem rjavem izcedku dozdeva, da sem v ovulejšntajmu bomo za vsak slučaj ja ja..kr dej...slonckiiiiiii kokr lahko jz sm pa 9 dobuu ... mal jezna nase k sm bla povrsna ..k drgac bi bla 10 eh, bo ze Če bi bli na primorskem bi ti rekle, da si ena navadna šjora Sej smo ti rekle, da ne paničari Biba držim pesti za jutri, danes pa le u akcijo
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 9.9.2010 17:44:46
|
|
|
|
pikicao.
|
ziva taksna sm zto me maste pa rade
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 9.9.2010 18:54:37
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. IZVIRNO SPOROČILO: UnPerfect IZVIRNO SPOROČILO: ledenka biba si me nasmejala! jutri pa le dobro opravi na UZ! naj bo tvoja frnikolca lepa in debela lepa in debela, da bo biba vesela čeprav se mi po današnjem rjavem izcedku dozdeva, da sem v ovulejšntajmu bomo za vsak slučaj ja ja..kr dej...slonckiiiiiii kokr lahko jz sm pa 9 dobuu ... mal jezna nase k sm bla povrsna ..k drgac bi bla 10 eh, bo ze še mal, pa boš dipl. pinki pigi
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 9.9.2010 18:59:00
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: UnPerfect IZVIRNO SPOROČILO: ledenka biba si me nasmejala! jutri pa le dobro opravi na UZ! naj bo tvoja frnikolca lepa in debela lepa in debela, da bo biba vesela čeprav se mi po današnjem rjavem izcedku dozdeva, da sem v ovulejšntajmu bomo za vsak slučaj ti kar lepo slončkaj, po moje bo akcija pri tebi čez vikend če dobiš jutri stopko, bo v nedeljo dan D (danes in jutri pa le slončkajta ) pri umetnih vzpodbujevalcih pa ni nujno, da izcedki karkoli pomenijo lahko je sam zarad hormonov
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 9.9.2010 19:13:11
|
|
|
|
pikicao.
|
biba zate pa za vse k boste dons tkole migale ajsi se mauck pa bom prsla do ciljaaaa...sam se zadnji letnik + diplomca ..haha (se mal slis a ne) a dejansko je se kr doooossssttt
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 9.9.2010 19:19:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Pikica a lahko tega slončka ponucam za avatarček??? PLIIIIIS!!! Tok mi je simpatičen, da dol padeš
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 9.9.2010 19:28:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Sem si premislila Tale me še vedno v dobro voljo spravi
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 9.9.2010 19:33:55
|
|
|
|
pikicao.
|
ja dej ga sej ni moj pa ti k si nosecka bos s tem se dodatn navijala za ns borke
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 9.9.2010 19:36:32
|
|
|
|
Anonimen
|
evo me Da bom res srečo sejala
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 9.9.2010 19:56:31
|
|
|
|
pikicao.
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa25 evo me Da bom res srečo sejala ja kok mas pa kjut avatarciccc kje si ga pa dobila??? uuu jz grem pa ju3 mogoce v Sticno
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 9.9.2010 20:18:29
|
|
|
|
Anonimen
|
A dej nehi... na kofet se oglas, če bom doma Z veseljem!!! Če mi le ne bo treba k dohtarju s tamalim bomo doma. Sicer pa če greš po tej "bližnci" pol se dobesedno mimo naše hiše pelješ
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 9.9.2010 21:44:28
|
|
|
|
pikicao.
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa25 A dej nehi... na kofet se oglas, če bom doma Z veseljem!!! Če mi le ne bo treba k dohtarju s tamalim bomo doma. Sicer pa če greš po tej "bližnci" pol se dobesedno mimo naše hiše pelješ ziva zdej sm si mnde ubodla se en job...hostesa cez vikend ... tko d bom (ce dobim mail k ustreza mojim zahtevam) od 19-24 ponoc delala tkrt pa dvomim d bi me po 24-ti z veseljem prcakala hahah..en lavor vode bi cez balkon zlila
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 10.9.2010 7:16:59
|
|
|
|
pikicao.
|
jutrcka vsem skpi :)
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 10.9.2010 9:27:27
|
|
|
|
ledenka
|
dobro jutro! petek je, na morje gremo... sam še 6 ur moram tule preživet
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?