Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 4.9.2010 15:08:17
|
|
|
|
Nončika
|
živček, Nonči se za magični plusek več ne bo borila. bo treba prej možeka menjat in pa mere mojih malčkov zmanjšat. še 1x takega korenjaka/injo ne bom mogla donosit. se prej razčesnen. moj je absolutno proti ta 3jemu malčku. ni šans. bom pa zato veselo navijala in se osredotočila na samo navijanje za vas, ki se borite za magične pluske. gooo, gooo. to bodo pluski padali. evo že navijam.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 4.9.2010 23:15:45
|
|
|
|
pikicao.
|
prsla zdej pa naj opravi svoje.. in pol zacnemooo hihi..sm kr mauck neucakana
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 5.9.2010 10:11:19
|
|
|
|
~Biba~
|
jutro... še 2 dni pa smo konec s klomifenom... pikica še zadnjič ti čestitam za ...da je od zdaj naprej več ne bi bilo na spregled. nončika in larilu hvala za navijanje larilu da ne boste prej pojedli torte, preden prilimaš kakšno slikco sem. živa kak je bilo na ljubljanskih promenadah? ..danes pa bomo lenarili še kdo?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 5.9.2010 10:18:05
|
|
|
|
pikicao.
|
IZVIRNO SPOROČILO: UnPerfect jutro... še 2 dni pa smo konec s klomifenom... pikica še zadnjič ti čestitam za ...da je od zdaj naprej več ne bi bilo na spregled. nončika in larilu hvala za navijanje larilu da ne boste prej pojedli torte, preden prilimaš kakšno slikco sem. živa kak je bilo na ljubljanskih promenadah? ..danes pa bomo lenarili še kdo? biba klomifenck naj ti nrdi veeellliik rumenih frnikulck d bo cim prej pol neki nastal jz ne morm lenart zdle glih vmes k se ucim zemljce za mojga pecem je shujsan vs pa ne maram d je tok suh ga mormo mal poredit dec mora bit dec ja Ziva je pa zgleda kr v Lj.ostala lahko d nam darilcka za bozicka kupuje ostale borkice pa itak spijo al pa se cartajo s svojimi pajacki pa struckami... ahhh ke lepooo se bom prsla jz tud k vam cartat a boste kej kuhale dons? ce da, kaj? jz bom rizotko aja larilu...slikcaaaa
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 5.9.2010 10:24:53
|
|
|
|
~Biba~
|
uuu pikica ti pa si pridna..fax pa pekarna naenkrat obratujeta bo pa težka naloga, sem opazila, da se je moškim težje zredit, kot pa nam ženskam, le od kod jim ta genski čudež? živa pa darilca, a ni mal prepozna za to? meni tašča kuha, govejo župco, govedino in rižeka, pa zeleno solatko...tako fajno nedeljsko kosilo bo. mam vredi taščo uuu sem se spomnila, bi lahko kako rdeče zelje zraven naredila...njamsi..grem kr v akcijo.
< Sporočilo je popravil UnPerfect -- 5.9.2010 10:25:36 >
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 5.9.2010 10:51:44
|
|
|
|
Anonimen
|
dan Včeri smo praznoval,tamala uživala no vsi ostali tudi čeprav jih pol ni prišlo in niti sporočili niso da jih ne bo tko da ko jih j...,mi smo se fajn mel tud brez njih evo 2 slikci tortice aja pa obrazšček od vile sem iz marzipana nardila tista buška na levi pri zgornji tortici je pa pač bilo treba poskusit in bilo več časa za popravit tkole zdele morm pa kosilo it delat
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 5.9.2010 11:01:27
|
|
|
|
pikicao.
|
adijo pamet larilu.... klanjam se ti aplavdiram...ti si res adijo pamet.. kok lepa torta mmmmm biba... teb pa velja d mas super tasciico o moji raj neb zgubljala besed dej se sladico nared..pa sliki al pa se boljs larilu naj ti odstopi kaksn kos torte..sam dvomim d jo je se kej ostal k zgleda njamsi njamsi larilu, kaj bos kuhala?
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 5.9.2010 11:07:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Jutroooo Morm šibat tamalga previt, se je posral ko vidra Sicer bomo pa kuhali govejo juhico iz skrinje, pire krompir in jetrca, Žiga bo pa purančka zraven jedu Včeri smo v LJ prišli glih na ta hujši naliv Smo laufal do avta iz štacune ko pr norcih No šibam... pridem še kej nazaj, samo da tamalga previjem
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 5.9.2010 11:18:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Evo me Larilu tortica je adijo lepa Ti lahko po porodniški doma ostaneš in peko tort odpreš Piki bravo za in naj bo zadnja, tko kot je perfektisima rekla Perfektna upam, da bo tvoja runda K uspešna in prva in zadnja Kje so pa kej prekmurke?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 5.9.2010 11:23:19
|
|
|
|
pikicao.
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa25 Kje so pa kej prekmurke? DÖDÖLE delajo
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 5.9.2010 11:25:49
|
|
|
|
Anonimen
|
heheheheh Dvomim, da danes dödöle küjajo Je nedelja in v navadi bolj nedeljsko kosilo...
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 5.9.2010 11:35:05
|
|
|
|
~Biba~
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. IZVIRNO SPOROČILO: živa25 Kje so pa kej prekmurke? DÖDÖLE delajo to pa je zdaj blo dobro brat Živa ni važno, če je nedeljsko kosilo, bojo pa dödöle za sladico... če smo e pri sladici pikica...tudi to ima tašča že narejeno, sam v pečico jo še treba ****nit bo pa tak dober jabolčni zavitek, da te na rit vrže larilu lkepa tortica....si delala tičino maso sama, ali si jo kupila? jaz sem za 1 rojstni dan nečakinje, naredila tortico v obliki zvezdice, in jo potem oblekla v homemade tičino maso..
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 5.9.2010 11:51:56
|
|
|
|
Anonimen
|
hvala punce drugače pa pikica veš je tortice še veliko ostalo pol pariške in pol bavarske zato ker nas ni bilo velik ker je torta približno imela tm okol 5-7 kilc tko da welcome živček dvomim da bi kdo pri meni naročal,mogoče sam okraske perfektna ne nisem sama delala ker se mi ni dal packat tko da sem jo kar kupila in mi ni žal,ker včeri sem bila itak še nafilana s tableti ker sem imela ful migreno tko da sem res komi nardila tortico ampak važn da sem jo zvezdica je pa ful lepa,pa a to maš tak pekač ali si biskvit sama narezala v obliki zvezde?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 5.9.2010 16:24:38
|
|
|
|
pikicao.
|
ve ste same slascicarke mojga bom k vam poslala d mi ga mal poredite.. ce ga pa slucajn nocte..mi pa dejte recepte pa iddeje za naaaajjjjbbll kaloricne hrane jao..nabija mi ze zrd ucenja... je pa tok mocna d tece kt pr norcih..krcki so ta mesec dokaj zmerni..ampak curi pa curi.. une KT Yarina ne jem vc, k sm dobila ta tedn 2x taksne migrene d sm jih kr nehala jest (so kao str.ucinki)...iz Lj. sm komi do pol poti prpelala..bruhala..pa so me mogl pridit iskat..pa me pelat po injekcijo k sm jo pol v rt dobila me je se 3 dni pol rit bolela . skratka mela sm se 4 tabletke do konca.ampak nism upala..tko d sm nehala in zto ucer dobila . zdej bi mogla pa se tretjo rundo pojest te tablete sam ne bom k ne upam..pa bom kr zacela s projektom bebika (k je bil tok casa zaklenjen) neki me zanima: a mislte d se mi je zdej dokaj uredila..glede na-to d je prej pol leta nism mela? pa kdaj naj grem do G. al sploh ne grem? (jz sm misla jt cez kaksn mesec ce ne bo ne ne ) kaj pravte?
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 5.9.2010 19:46:09
|
|
|
|
Serendipity
|
perfect - iii, kaj potem sledi? Gonal? pikicapokica - hm, ne vem ti svetovati. Meni so ponavadi uredile cikel. Sem jih pa tudi težko prenašala... No, hm - bolj so moji bližnji mene težko prenašali, če sem iskrena No, nas je kar nekaj borkic (ponovno) v borbi - pikepokice za vse! Pa tü smo Prekmurke - pa ne küjamo dödolof za nedelsko kosilo. Tau mo vütro jeli
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 5.9.2010 19:56:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Vej san pa pravla, ka so dödöli nej za nedeljsko kosilo... Pridne borkice Se kar nekaj dogaja tukaj zadnje čase Mi bomo pa probali avto prodat... Upam da bo šlo
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 5.9.2010 19:59:37
|
|
|
|
sonček33
|
dödolof še eden od spominov na letošnji dopust - sline se cedijo ....se*..a veš, da smo šli domov brez bučnega olja ....pa tako radi ga imamo... naš kmet ga ni več imel..potem pa še l. angina in smo pozabili :(
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 5.9.2010 20:01:02
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 dödolof še eden od spominov na letošnji dopust - sline se cedijo ....se*..a veš, da smo šli domov brez bučnega olja ....pa tako radi ga imamo... naš kmet ga ni več imel..potem pa še l. angina in smo pozabili :( Grozni ste Kje ga pa kupujete sicer? Pa Se* ge ga vi küpüvlete??
< Sporočilo je popravil živa25 -- 5.9.2010 20:02:33 >
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 5.9.2010 20:29:35
|
|
|
|
sonček33
|
Grozni ste Kje ga pa kupujete sicer? Pa Se* ge ga vi küpüvlete?? živa, do sedaj mi ga je evdno oči prinesel ko so šli v Križevce z jagri ...pa ti?
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 5.9.2010 20:30:07
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 dödolof še eden od spominov na letošnji dopust - sline se cedijo ....se*..a veš, da smo šli domov brez bučnega olja ....pa tako radi ga imamo... naš kmet ga ni več imel..potem pa še l. angina in smo pozabili :( Joj, ka si pa nej meni pravla? Bi te ga pripelala na zmenek :) Ti ga pošlen po pošte? Dödole so pa dobre, ka? Samo lüšte delaj pikici, ka bar tu sek prijde živa - itaq, vej pa tij si naša, pa dobro znaš kak tau ide tü...Mij ga doma pridelamo - no tikve mislin, olij pa te idemo delat larilu - OPA! TORTA DA TE KAAAP! Kdor je pa manjkal, pa si je sam kriv!
< Sporočilo je popravil Serendipity -- 5.9.2010 20:31:21 >
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 5.9.2010 20:34:32
|
|
|
|
sonček33
|
ma kva vi to govorite..jaz vs nč ne razumem :)
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 5.9.2010 20:41:31
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 ma kva vi to govorite..jaz vs nč ne razumem :) Vej pa ne nore, no. Pa tij maš prekmursko snijou vogledi - te se pa ja moreš našoga guča nafčite
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 5.9.2010 20:44:15
|
|
|
|
sonček33
|
sej se fčim... sam počasi
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 5.9.2010 20:49:07
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 sej se fčim... sam počasi No, počasik se tüj deleč prijde ...
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 5.9.2010 21:25:24
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 sej se fčim... sam počasi Pohvale vrejdno Se* mi smo zaj prvič šli f Turnišče po olij, ednouk na leto pa mi tuj domačoga dobijmo. Samo ga je tak malo fse fkuper, ka komaj en glaž sprosiva Ali nikaj je nej... Te v Turnišči je tüj fejst dober. Prle smo pa na Gibino odili, pa smo se ga malo navolili in šče boukši je tej s T. Pa fajelši tüde Tak... večerja pod kapo, zaj pa malo pred TV, te pa spat... Vütro pa Žigeca v vrteci pistin, pa vüpan ka de fajn spal
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?