|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova borba se pripravlja VII.
8.10.2010 20:31:32   
ledenka
jutri mata pa kuki pa larilu randi user posted image user posted image user posted image  če vidita kako muho, sem to jaz user posted image  poslušam, kaj se menita! user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 451
8.10.2010 20:49:04   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

jutri mata pa kuki pa larilu randi user posted image user posted image user posted image  če vidita kako muho, sem to jaz user posted image  poslušam, kaj se menita! user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pazi se muholovcev. Ali pa kukija. Te bo pohrustal user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 452
8.10.2010 22:00:05   
Serendipity
Punce? Se niste mogle zadržat????

user posted image

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 453
9.10.2010 8:48:46   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

Punce? Se niste mogle zadržat????

user posted image

amm neeeeuser posted image

ajsi
je pa firbec tralalalalalauser posted image

za našga kukija bom naredila marmorni kolaček k je tako rahel da bo komot lahko papcala user posted image
zdele bom šla pa kmal po Lukca v vrtec potem pa čistilna akcijauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 454
9.10.2010 10:54:07   
kuki monstr
d se vm na hit javim..moj zobek je v fazi zdravljenja. grem dons ob dvanajstih na dozo zdravila again. upam d bom larilu lahko tvoj kolacek probala. ce ne mi bos pa koscek za ju3 dala user posted image . sej bom tebe tok bl tišškala d bos ti moj marmorni kolacek user posted image  tvoja 2 pikeca pa visnji na vrhu smetance user posted image user posted image

mojga pa mal trema daje user posted image user posted image user posted image  tko d je ful smesn user posted image user posted image

no to je bil hitr pozdravcek.user posted image

~ Every day is a new beginning. Treat it that way. Stay away from what might have been, and look at what can be. ~

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 455
10.10.2010 9:53:04   
Anonimen
dan
kuki prav polepšala sta mi vikend res,oba sta zelo zelo fajn,tamala dva se vaju sploh nista bala k ponavad sta ful zadržana pa tko,pa res še 1x najlepša hvala za darila sam drugič prosim pridi brez samo sebe pa svojga pripelji zraven in to je to.Res si največji sonček in ne zmeni se kaj ti drugi pravijo ker so ti samo fouš k niso sami taki kot si ti. pa sorči glede kolačka k ne vem zakaj se mi je pa zdej čist posračkal da je bil tak trd bom drugič neki druzga nardila pa še tebe ne bo zobek bolel pa bo boljuser posted image

tamal je šel dol k tašči,klarči je pri mojmu k se z opicam igra,ja kuki ne vpraši sred noči sem se zbudila z Kakadujem v pojstl k me je neki žulil in ga je Luki zvečer spat neseluser posted image
zdele grem pa motorje gledat pa navijat za Rossi-jauser posted image

(odgovor članu kuki monstr)
  Neposredna povezava do sporočila: 456
10.10.2010 11:50:16   
Anonimen
ekola rossi zmaguuser posted image user posted image
evo tkole ga pa naša sračka
user posted image
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 457
10.10.2010 17:19:13   
kuki monstr
user posted image

helou helou. evo mene user posted image user posted image  srako user posted image user posted image

ja hvala larilu za lepe besede, sej itak pa ves d si mi ti tok supr  user posted image  pa sm ti ze v sms-u napisala user posted image
kolac je bil pa super! tko d ga nehi biksat d ni bil dobr.

evo pupe moje, zdej sva se  z larilu tud ze spoznale.. ktera je zdej na vrsti user posted image user posted image user posted image user posted image
ce se nocte tko skupinsko dobit se bomo pa posamicno user posted image user posted image user posted image

k un "beksl" ples z metlo. user posted image user posted image user posted image user posted image  

aqui se mal se mal user posted image ..kako si?

pa ostale pupe? kje ste? a ste volisca okupirale? user posted image user posted image

~ Every day is a new beginning. Treat it that way. Stay away from what might have been, and look at what can be. ~

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 458
10.10.2010 18:19:14   
aqua77
ojla pupe,

vidim da sta ga larilu pa kuki žurirale... user posted image user posted image user posted image user posted image  super pupe! user posted image user posted image user posted image  

Pri nas še vse po starem, belina je še, me pa šraufa že dva dni. Bomo vidli.

Pozdravčka vsem...

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu kuki monstr)
Neposredna povezava do sporočila: 459
10.10.2010 20:52:56   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77

ojla pupe,

vidim da sta ga larilu pa kuki žurirale... user posted image user posted image user posted image user posted image  super pupe! user posted image user posted image user posted image  

Pri nas še vse po starem, belina je še, me pa šraufa že dva dni. Bomo vidli.

Pozdravčka vsem...

In belina bo ostala! user posted image user posted image user posted image

Mene je tudi šraufalo takrat, če ti to kaj pomaga user posted image
kuki - ku-ku user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 460
10.10.2010 21:23:19   
Anonimen
čer
pred mano je še dolga noč,otroc še niso zaspani k mi zdele vsi trije plešejo na komad stand by meuser posted image da ne omenjam vokalnih sposobnostiuser posted image recimo da vem kaj zdej božičku napisatuser posted image
aqua še mejčken user posted image user posted image user posted image

aja sem pozabila povedat kolk je Kuki prišla zrihtana v moje rovte,jao madonca tok hude čevljčke itak Kuki luštn da dol padeš ampak ok,me je moj pol vprašu a pa ji nisi povedala da smo kmetih,sem rekla k da bi bilo pa kej drugače k sej veste če je piškotek dober je pač dober pa ni važn al je čoikolada čez al pa cukrček v prahuuser posted image

ee že morm mali škrat je v napadu na pc

Neposredna povezava do sporočila: 461
10.10.2010 22:23:22   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: larilu

aja sem pozabila povedat kolk je Kuki prišla zrihtana v moje rovte,jao madonca tok hude čevljčke itak Kuki luštn da dol padeš ampak ok,me je moj pol vprašu a pa ji nisi povedala da smo kmetih,sem rekla k da bi bilo pa kej drugače k sej veste če je piškotek dober je pač dober pa ni važn al je čoikolada čez al pa cukrček v prahuuser posted image

ee že morm mali škrat je v napadu na pc

user posted image user posted image user posted image user posted image
ja, saj kukija si brez njenih štiklčkov ne predstavljam. Lubika, ko bodeš prihajala v moje kraje - daj nabavi si raje take štiklčke: user posted image user posted image

larilu - Klara je pa taka očarljivka. Luškana pupika user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 462
11.10.2010 6:25:33   
Anonimen
jutro!
user posted image user posted image
Se* te ta črno-bele bi pa tud jaz melauser posted image user posted image user posted image pa hvala bom Klarči povedala naprejuser posted image sam tok ji je bila zanimiva ta vrečka in men je pa ful všeč k sta tko dva metuljčka gor pa tkouser posted image
aja sem pozabila povedat da sem probala zeleni čaj in da vam po resnic po vem da bi ga pila ampak res samo takrat če bi mi kave zmanjkal kar pa je impossibleuser posted image

kuki
a veš k sva se pogovarjale koliko težijo glede hrane in tega no sem imela včeri dvojni napad k je tašča začela moja mami ji je pa verjelauser posted image obupuser posted image
aqua še čist mejčkenuser posted image
ajsi veš da sem imela res eno muho na obisku ampak smo jo pustili pri življenjuuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ekola zdele bo pa treba škratka zbudit potem pa via vrtec

Neposredna povezava do sporočila: 463
11.10.2010 7:39:01   
aqua77
Dobro jutro...

user posted image

naprej kofe... user posted image

Sem se nasmejala škorencem zdajle, si čist predstavljam našega kukija v tej izvedbi... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pri nas nič novega, danes smo 11 dan od ET, sem delala testek in je bil debel -. Ne duha ne sluha od pozitivnosti, tud pod močno svetlobo ne... user posted image user posted image Sem brala punce na IVF in imajo nekatere en dan za mano uraden test in so padli pluski že včeraj (debeli), pri nas pa nič, niti dnes. Tako da zgleda spet ne bo nič... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Mah nej gre vse skupaj nekam... Aqua žalostna.....user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 464
11.10.2010 8:48:48   
Anonimen
Aqua bejba moja ne moreš na ostale gledat ker ti si prav nekaj posebnega in se ne moreš z ostalimi primerjat,pa sej veš kako je to da kdo ima več tistih hormončkov druge pa manj in šele potem izvejo da so nosečke ko se jim buši vidiuser posted image pa lahko je tester zatajil (ja tud to se zgodi k so lumpi),tko da bejbika moja ne mi obupat,ker dokler ni rdeče in to zelo potem je še zmeraj upanje.
user posted image
user posted image

zdele pa čajček popijem potem pa mal potelovadit in pa nato risanje tigra al jaguarja odvisno kako bo izpadel,bo tist kar bo kdo videl za ene tiger za druge jaguaruser posted image
klarči je šla pa lepo brez jokca v vrtec,no mal je hotela ampak so jo takoj zamotileuser posted image

(odgovor članu aqua77)
  Neposredna povezava do sporočila: 465
11.10.2010 8:58:57   
Anonimen
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 466
11.10.2010 9:20:02   
Serendipity
Bi kaj napisala, pa sem brez besed ob teh cukrih...

aqua
- pišuka je larilu fajn napisala, nimam kaj dodati. Daj ohrani še optimizem, dajmo punca! Otroški živ žav, neprespane noči, sveži in manj sveži (po možnosti razmazani do vratu) kakci, lulanje, ko se odstrani plenička, sladki trmasti izpadi - vse to te kmalu čaka! user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 467
11.10.2010 9:23:51   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

Bi kaj napisala, pa sem brez besed ob teh cukrih...

aqua
- pišuka je larilu fajn napisala, nimam kaj dodati. Daj ohrani še optimizem, dajmo punca! Otroški živ žav, neprespane noči, sveži in manj sveži (po možnosti razmazani do vratu) kakci, lulanje, ko se odstrani plenička, sladki trmasti izpadi - vse to te kmalu čaka! user posted image user posted image

O, hvala Se*ki... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

Neposredna povezava do sporočila: 468
11.10.2010 9:53:13   
Anonimen
Aqui meni včeraj testek ni nič pokazal, danes pa plusek gliiiih komaj viden... Ne se sekirat... Počasi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jst že komaj čakam to veselje, ko bo naša aqui pluska zagledala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aqua77)
  Neposredna povezava do sporočila: 469
11.10.2010 10:06:58   
kuki monstr
bu. na hit d se spt javm.. guzvo mam tako d adijo.

aqua vse kar so ti napisale je res.. pac ni se dost hormonckov d bi test zaznal.. al pa je test za v smetke.. sej ves.. boljs d ti se nc ne pokaze kot pa kej prevec pa ni resnicn.

ampak pocak se en micken d se ti hormoncici naberejo in pol zbruhnejo v obliki debelga,socnga,utripajocka z blescicami polnga pluskaaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

za vse ostale stvari kar se skornjev, pa moje obutve tice pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

larilu... preslisat treba vse to o tezi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 470
11.10.2010 10:09:27   
ledenka
aquica, se spomniš, kako je mela jazzzika s testi, ji je pokazalo šele ene 3 tedne po ET? počaki še malo! in podpis pod larilu in se* user posted image  

sem spet na šihtu, si bom vsaj mal odpočila user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 471
11.10.2010 10:15:36   
Anonimen
kuki ma sem glih prej jih spet slišala,ampak sem pri teb videla kolk se ti lepo tista kost vidi,joj ma itak sm užgana sam men je res tist fuuuulll lepo tko da sem že zjutri nardila trebušnjake pa še mal kasnej bom šla z larilu da jo mal zgonem al pa ona meneuser posted image
ajsi uf verjamem da se v službi spočiješ zato pa jaz komaj čakam da kje dobimuser posted image

sva se včeri z mojim spičila k je ležal na kavču k krava pa gledu BB,tamala pa tamalmu nagajala k je hotel v miru jest user posted image un pa čist flegma sedel pa gledu in pol mi naj še kdo reče da ta BB ne poneumlja ljudiuser posted image

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 472
11.10.2010 11:08:19   
aqua77

aquica, se spomniš, kako je mela jazzzika s testi, ji je pokazalo šele ene 3 tedne po ET? počaki še malo! in podpis pod larilu in se* user posted image  

ojla ajsi, user posted image

veš so me potolažle naše zlate pupe na 40+.

Sem imela ET na 3 dan in ne na 5, tako da v bistvu sem šele 9 dan po ET in ne 11 kot sem mislila. Baje da mamo še dva dni cajt zagledat +. Mi je kar mal odleglo... Samo da se user posted image ne prikaže, ker sta danes in jutri kritična dneva...

P.P.Njegoš

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 473
11.10.2010 11:10:05   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: larilu

sva se včeri z mojim spičila k je ležal na kavču k krava pa gledu BB,tamala pa tamalmu nagajala k je hotel v miru jest user posted image un pa čist flegma sedel pa gledu in pol mi naj še kdo reče da ta BB ne poneumlja ljudiuser posted image

larilu,

ti ga kar v red daj, ti dam čisto za prav!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ta zadeva po moje tud poneumlja... user posted image Sam mal pa vseeno poškilim... user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 474
11.10.2010 11:36:31   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77

ojla ajsi, user posted image

veš so me potolažle naše zlate pupe na 40+.

Sem imela ET na 3 dan in ne na 5, tako da v bistvu sem šele 9 dan po ET in ne 11 kot sem mislila. Baje da mamo še dva dni cajt zagledat +. Mi je kar mal odleglo... Samo da se user posted image ne prikaže, ker sta danes in jutri kritična dneva...

no, vidiš user posted image  tko da nekje v petek se lahko začneš sekirat, prej pa nikakor ne!!!

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?