Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 8.10.2010 20:31:32
|
|
|
|
ledenka
|
jutri mata pa kuki pa larilu randi če vidita kako muho, sem to jaz poslušam, kaj se menita!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 8.10.2010 20:49:04
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka jutri mata pa kuki pa larilu randi če vidita kako muho, sem to jaz poslušam, kaj se menita! Pazi se muholovcev. Ali pa kukija. Te bo pohrustal
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 8.10.2010 22:00:05
|
|
|
|
Serendipity
|
Punce? Se niste mogle zadržat????
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 9.10.2010 8:48:46
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity Punce? Se niste mogle zadržat???? amm neeee ajsi je pa firbec tralalalalala za našga kukija bom naredila marmorni kolaček k je tako rahel da bo komot lahko papcala zdele bom šla pa kmal po Lukca v vrtec potem pa čistilna akcija
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 9.10.2010 10:54:07
|
|
|
|
kuki monstr
|
d se vm na hit javim..moj zobek je v fazi zdravljenja. grem dons ob dvanajstih na dozo zdravila again. upam d bom larilu lahko tvoj kolacek probala. ce ne mi bos pa koscek za ju3 dala . sej bom tebe tok bl tišškala d bos ti moj marmorni kolacek tvoja 2 pikeca pa visnji na vrhu smetance mojga pa mal trema daje tko d je ful smesn no to je bil hitr pozdravcek.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 10.10.2010 9:53:04
|
|
|
|
Anonimen
|
dan kuki prav polepšala sta mi vikend res,oba sta zelo zelo fajn,tamala dva se vaju sploh nista bala k ponavad sta ful zadržana pa tko,pa res še 1x najlepša hvala za darila sam drugič prosim pridi brez samo sebe pa svojga pripelji zraven in to je to.Res si največji sonček in ne zmeni se kaj ti drugi pravijo ker so ti samo fouš k niso sami taki kot si ti. pa sorči glede kolačka k ne vem zakaj se mi je pa zdej čist posračkal da je bil tak trd bom drugič neki druzga nardila pa še tebe ne bo zobek bolel pa bo bolj tamal je šel dol k tašči,klarči je pri mojmu k se z opicam igra,ja kuki ne vpraši sred noči sem se zbudila z Kakadujem v pojstl k me je neki žulil in ga je Luki zvečer spat nesel zdele grem pa motorje gledat pa navijat za Rossi-ja
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 10.10.2010 11:50:16
|
|
|
|
Anonimen
|
ekola rossi zmagu evo tkole ga pa naša sračka
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 10.10.2010 17:19:13
|
|
|
|
kuki monstr
|
helou helou. evo mene srako ja hvala larilu za lepe besede, sej itak pa ves d si mi ti tok supr pa sm ti ze v sms-u napisala kolac je bil pa super! tko d ga nehi biksat d ni bil dobr. evo pupe moje, zdej sva se z larilu tud ze spoznale.. ktera je zdej na vrsti ce se nocte tko skupinsko dobit se bomo pa posamicno k un "beksl" ples z metlo. aqui se mal se mal ..kako si? pa ostale pupe? kje ste? a ste volisca okupirale?
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 10.10.2010 18:19:14
|
|
|
|
aqua77
|
ojla pupe, vidim da sta ga larilu pa kuki žurirale... super pupe! Pri nas še vse po starem, belina je še, me pa šraufa že dva dni. Bomo vidli. Pozdravčka vsem...
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 10.10.2010 20:52:56
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 ojla pupe, vidim da sta ga larilu pa kuki žurirale... super pupe! Pri nas še vse po starem, belina je še, me pa šraufa že dva dni. Bomo vidli. Pozdravčka vsem... In belina bo ostala! Mene je tudi šraufalo takrat, če ti to kaj pomaga kuki - ku-ku
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 10.10.2010 21:23:19
|
|
|
|
Anonimen
|
čer pred mano je še dolga noč,otroc še niso zaspani k mi zdele vsi trije plešejo na komad stand by me da ne omenjam vokalnih sposobnosti recimo da vem kaj zdej božičku napisat aqua še mejčken aja sem pozabila povedat kolk je Kuki prišla zrihtana v moje rovte,jao madonca tok hude čevljčke itak Kuki luštn da dol padeš ampak ok,me je moj pol vprašu a pa ji nisi povedala da smo kmetih,sem rekla k da bi bilo pa kej drugače k sej veste če je piškotek dober je pač dober pa ni važn al je čoikolada čez al pa cukrček v prahu ee že morm mali škrat je v napadu na pc
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 10.10.2010 22:23:22
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: larilu aja sem pozabila povedat kolk je Kuki prišla zrihtana v moje rovte,jao madonca tok hude čevljčke itak Kuki luštn da dol padeš ampak ok,me je moj pol vprašu a pa ji nisi povedala da smo kmetih,sem rekla k da bi bilo pa kej drugače k sej veste če je piškotek dober je pač dober pa ni važn al je čoikolada čez al pa cukrček v prahu ee že morm mali škrat je v napadu na pc ja, saj kukija si brez njenih štiklčkov ne predstavljam. Lubika, ko bodeš prihajala v moje kraje - daj nabavi si raje take štiklčke: larilu - Klara je pa taka očarljivka. Luškana pupika
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 11.10.2010 6:25:33
|
|
|
|
Anonimen
|
jutro! Se* te ta črno-bele bi pa tud jaz mela pa hvala bom Klarči povedala naprej sam tok ji je bila zanimiva ta vrečka in men je pa ful všeč k sta tko dva metuljčka gor pa tko aja sem pozabila povedat da sem probala zeleni čaj in da vam po resnic po vem da bi ga pila ampak res samo takrat če bi mi kave zmanjkal kar pa je impossible kuki a veš k sva se pogovarjale koliko težijo glede hrane in tega no sem imela včeri dvojni napad k je tašča začela moja mami ji je pa verjela obup aqua še čist mejčken ajsi veš da sem imela res eno muho na obisku ampak smo jo pustili pri življenju ekola zdele bo pa treba škratka zbudit potem pa via vrtec
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 11.10.2010 7:39:01
|
|
|
|
aqua77
|
Dobro jutro... naprej kofe... Sem se nasmejala škorencem zdajle, si čist predstavljam našega kukija v tej izvedbi... Pri nas nič novega, danes smo 11 dan od ET, sem delala testek in je bil debel -. Ne duha ne sluha od pozitivnosti, tud pod močno svetlobo ne... Sem brala punce na IVF in imajo nekatere en dan za mano uraden test in so padli pluski že včeraj (debeli), pri nas pa nič, niti dnes. Tako da zgleda spet ne bo nič... Mah nej gre vse skupaj nekam... Aqua žalostna.....
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 11.10.2010 8:48:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Aqua bejba moja ne moreš na ostale gledat ker ti si prav nekaj posebnega in se ne moreš z ostalimi primerjat,pa sej veš kako je to da kdo ima več tistih hormončkov druge pa manj in šele potem izvejo da so nosečke ko se jim buši vidi pa lahko je tester zatajil (ja tud to se zgodi k so lumpi),tko da bejbika moja ne mi obupat,ker dokler ni rdeče in to zelo potem je še zmeraj upanje. zdele pa čajček popijem potem pa mal potelovadit in pa nato risanje tigra al jaguarja odvisno kako bo izpadel,bo tist kar bo kdo videl za ene tiger za druge jaguar klarči je šla pa lepo brez jokca v vrtec,no mal je hotela ampak so jo takoj zamotile
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 11.10.2010 8:58:57
|
|
|
|
Anonimen
|
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 11.10.2010 9:20:02
|
|
|
|
Serendipity
|
Bi kaj napisala, pa sem brez besed ob teh cukrih... aqua - pišuka je larilu fajn napisala, nimam kaj dodati. Daj ohrani še optimizem, dajmo punca! Otroški živ žav, neprespane noči, sveži in manj sveži (po možnosti razmazani do vratu) kakci, lulanje, ko se odstrani plenička, sladki trmasti izpadi - vse to te kmalu čaka!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 11.10.2010 9:23:51
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity Bi kaj napisala, pa sem brez besed ob teh cukrih... aqua - pišuka je larilu fajn napisala, nimam kaj dodati. Daj ohrani še optimizem, dajmo punca! Otroški živ žav, neprespane noči, sveži in manj sveži (po možnosti razmazani do vratu) kakci, lulanje, ko se odstrani plenička, sladki trmasti izpadi - vse to te kmalu čaka! O, hvala Se*ki...
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 11.10.2010 9:53:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Aqui meni včeraj testek ni nič pokazal, danes pa plusek gliiiih komaj viden... Ne se sekirat... Počasi Jst že komaj čakam to veselje, ko bo naša aqui pluska zagledala
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 11.10.2010 10:06:58
|
|
|
|
kuki monstr
|
bu. na hit d se spt javm.. guzvo mam tako d adijo. aqua vse kar so ti napisale je res.. pac ni se dost hormonckov d bi test zaznal.. al pa je test za v smetke.. sej ves.. boljs d ti se nc ne pokaze kot pa kej prevec pa ni resnicn. ampak pocak se en micken d se ti hormoncici naberejo in pol zbruhnejo v obliki debelga,socnga,utripajocka z blescicami polnga pluskaaaaaaa za vse ostale stvari kar se skornjev, pa moje obutve tice pa larilu... preslisat treba vse to o tezi
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 11.10.2010 10:09:27
|
|
|
|
ledenka
|
aquica, se spomniš, kako je mela jazzzika s testi, ji je pokazalo šele ene 3 tedne po ET? počaki še malo! in podpis pod larilu in se* sem spet na šihtu, si bom vsaj mal odpočila
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 11.10.2010 10:15:36
|
|
|
|
Anonimen
|
kuki ma sem glih prej jih spet slišala,ampak sem pri teb videla kolk se ti lepo tista kost vidi,joj ma itak sm užgana sam men je res tist fuuuulll lepo tko da sem že zjutri nardila trebušnjake pa še mal kasnej bom šla z larilu da jo mal zgonem al pa ona mene ajsi uf verjamem da se v službi spočiješ zato pa jaz komaj čakam da kje dobim sva se včeri z mojim spičila k je ležal na kavču k krava pa gledu BB,tamala pa tamalmu nagajala k je hotel v miru jest un pa čist flegma sedel pa gledu in pol mi naj še kdo reče da ta BB ne poneumlja ljudi
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 11.10.2010 11:08:19
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka aquica, se spomniš, kako je mela jazzzika s testi, ji je pokazalo šele ene 3 tedne po ET? počaki še malo! in podpis pod larilu in se* sem spet na šihtu, si bom vsaj mal odpočila ojla ajsi, veš so me potolažle naše zlate pupe na 40+. Sem imela ET na 3 dan in ne na 5, tako da v bistvu sem šele 9 dan po ET in ne 11 kot sem mislila. Baje da mamo še dva dni cajt zagledat +. Mi je kar mal odleglo... Samo da se ne prikaže, ker sta danes in jutri kritična dneva...
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 11.10.2010 11:10:05
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: larilu sva se včeri z mojim spičila k je ležal na kavču k krava pa gledu BB,tamala pa tamalmu nagajala k je hotel v miru jest un pa čist flegma sedel pa gledu in pol mi naj še kdo reče da ta BB ne poneumlja ljudi larilu, ti ga kar v red daj, ti dam čisto za prav!!! Ta zadeva po moje tud poneumlja... Sam mal pa vseeno poškilim...
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 11.10.2010 11:36:31
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: ledenka aquica, se spomniš, kako je mela jazzzika s testi, ji je pokazalo šele ene 3 tedne po ET? počaki še malo! in podpis pod larilu in se* sem spet na šihtu, si bom vsaj mal odpočila ojla ajsi, veš so me potolažle naše zlate pupe na 40+. Sem imela ET na 3 dan in ne na 5, tako da v bistvu sem šele 9 dan po ET in ne 11 kot sem mislila. Baje da mamo še dva dni cajt zagledat +. Mi je kar mal odleglo... Samo da se ne prikaže, ker sta danes in jutri kritična dneva... no, vidiš tko da nekje v petek se lahko začneš sekirat, prej pa nikakor ne!!!
|
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?