Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 12.10.2010 10:37:28
|
|
|
|
kuki monstr
|
prava receptura larilu.. pa ne bo buuum.. ampak annn annnn annnn bi biiiip ajsi.. plod ali dva se mogoce v teb skrivata (pesnisko nadarjena a ne)
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 12.10.2010 10:48:49
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kuki monstr prava receptura larilu.. pa ne bo buuum.. ampak annn annnn annnn bi biiiip ajsi.. plod ali dva se mogoce v teb skrivata (pesnisko nadarjena a ne) ja bi šla jaz an annnn annnnnn bi bbiiiiuuuuuuuuuuuuum predpriprave na novo leto
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 12.10.2010 11:05:44
|
|
|
|
kuki monstr
|
nc bum. sam bi biiip pa an annn pa wa wa wa wuuuummm tko k jz pa moja Biba k se mormo po makadamski cesti desnega pasu drzat uaaa kok pa men nabija dons aja pa punce moje... rolaa rolaa se mi zdejjj ...tra la la la la la laaaaaa kje je pa biba???
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 12.10.2010 11:18:22
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka ajsi je kar sama v svojem telesu LOL sem mogla it parkrat prebrat, da sem dojela v čem je fora Hormon neumnosti mi ven udarja Sicer pa HB za Buscopan... Sem mela popadke na 5 minut Pa je Buscopan HB prijel. Še dobro da mam G danes In desca doma, da nisem sama s tamalim
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 12.10.2010 11:26:19
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kuki monstr nc bum. sam bi biiip pa an annn pa wa wa wa wuuuummm tko k jz pa moja Biba k se mormo po makadamski cesti desnega pasu drzat uaaa kok pa men nabija dons aja pa punce moje... rolaa rolaa se mi zdejjj ...tra la la la la la laaaaaa kje je pa biba??? ja ja desni pas no vidiš zgleda pa če nimaš garmina k bi ti govoril na kteri strani se moraš držat ti pa potem tko kripne kot moja karjolca sred ceste in voila mi moj sms-e pošilja če je varno pridet domov ampak mu nč ne odgovarjam k to še bolj matra kot pa da bi ga nadrla pa prej sem dobila opazko da bi mogla bit jaz presrečna da ga mam k hod v službo pa dinarčke domov nosi,pa ker mam streho nad glavo,... mislim men se bo dans še snel resnično k mi pri možgančkih zadnji živc utripa, mislim to pa da mam tamala dva skoz jaz,pa da ponoč vedno vstajam,skrbim za bajto ki sem jo še jaz pomagala delat lepo prosim in potem se moram pa še jaz tle unmu klanjat al kuga k pride domov pa se vrže na kavč pa gleda big brotherja al kaj aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa zdele mi je prišel namisl od smolarja komad: jaz sem nor,jaz sem bogi bogi nor,jaz sem nor
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 12.10.2010 12:07:27
|
|
|
|
Anonimen
|
hubba hubba ta mi je pa tooooook všeč wiiii pa ta nov album uff besedil da dol padeš takole zdej grem pa kosilo delat
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 13.10.2010 6:55:58
|
|
|
|
Anonimen
|
jutro Se* lep je komad no pa tud ta novemu pevcu nič ne manjka z mojim sva tko tko pač njemu se je to ful smešno zdelo včeri men pa niti malo ne,ker bi resnično skor skupi padla ampak ok sej sem si sama kriva tko da nč novga za službo nikjer nič pošiljam pa nisem dobila niti enega odgovora obup in če ne bom dobila kej kmal se mi bo strgal,pa da si mal spočijemo lep dan vam želim!!!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 13.10.2010 7:36:22
|
|
|
|
aqua77
|
Morgen, sam tolk da javim, da smo zaključli to rundo (na testu - , gospa se že kaže). Naslednja štartna pozicija je sedaj MB. Vmes pa mogoče, ko čakamo še kakšen samoplačniški pri Atu... Objemčkov mi ni treba talat, sem kar v junaškem razpoloženju, tako da gremo naprej do zmage...
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 13.10.2010 7:43:24
|
|
|
|
kuki monstr
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 Morgen, sam tolk da javim, da smo zaključli to rundo (na testu - , gospa se že kaže). Naslednja štartna pozicija je sedaj MB. Vmes pa mogoče, ko čakamo še kakšen samoplačniški pri Atu... Objemčkov mi ni treba talat, sem kar v junaškem razpoloženju, tako da gremo naprej do zmage... a si jo ze dobila? uradno? 14.10 smo sele ju3 ...
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 13.10.2010 7:46:35
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: kuki monstr IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 Morgen, sam tolk da javim, da smo zaključli to rundo (na testu - , gospa se že kaže). Naslednja štartna pozicija je sedaj MB. Vmes pa mogoče, ko čakamo še kakšen samoplačniški pri Atu... Objemčkov mi ni treba talat, sem kar v junaškem razpoloženju, tako da gremo naprej do zmage... a si jo ze dobila? uradno? 14.10 smo sele ju3 ... jap že prišla, sicer ne še z vso silo, ampak je tukaj. Test je pa tudi negativen, ni ne duha ne sluha o črtici včeraj... Tako da je konec boja...
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 13.10.2010 8:34:18
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: kuki monstr IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 Morgen, sam tolk da javim, da smo zaključli to rundo (na testu - , gospa se že kaže). Naslednja štartna pozicija je sedaj MB. Vmes pa mogoče, ko čakamo še kakšen samoplačniški pri Atu... Objemčkov mi ni treba talat, sem kar v junaškem razpoloženju, tako da gremo naprej do zmage... a si jo ze dobila? uradno? 14.10 smo sele ju3 ... jap že prišla, sicer ne še z vso silo, ampak je tukaj. Test je pa tudi negativen, ni ne duha ne sluha o črtici včeraj... Tako da je konec boja... pa boja še nikakor ni konec ker nisi rekla zadnje besede tko da me ti stojimo ob strani in seveda navijamo
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 13.10.2010 8:38:26
|
|
|
|
Anonimen
|
ekola jaz že pišem prošnje pa čeprav tudi za delo ki ima tri izmene torej se pravi ponoči sam ni kej,jaz rabim dinarčke da bom lahk darilca kupila kse december neizmerno hitro bliž,pa kolk jaz ne maram teh praznikov pa nasploh zime k mi delček manjka in potem ni tist kar bi moglo bit evo: http://www.mozaik-kreativnosti.com/predstavitev-ustvarjalcev/slikarstvo/teja-bucar/ so objavili tudi mene
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 13.10.2010 8:50:36
|
|
|
|
Anonimen
|
AQUI čakamo na pozitivne novičke iz samoplačniškega obiska pri Atu In super za dobro voljo!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 13.10.2010 9:35:55
|
|
|
|
ledenka
|
aquica super za pogum in navijamo, da bo štajerska zmagovalna kombinacija za vaju! pa dobro jutro... in hvala za cukre navsezgodaj!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 13.10.2010 10:00:19
|
|
|
|
šivilja
|
Sem pa nesreči zašla k vam, ker sem vidla Ledenko, pa sem mislila da je to druga tema. Larilu (a sva se midve kdaj na kakšni drugi temi srečali, a ne?) - skratka kakšno vrsto dela pa iščeš? Na kakšnem področju, pa kje?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 13.10.2010 10:03:01
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka aquica super za pogum in navijamo, da bo štajerska zmagovalna kombinacija za vaju! pa dobro jutro... in hvala za cukre navsezgodaj! ojla ajsi, ja zleda, da nam je sojen toti štajerček...
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 13.10.2010 10:09:10
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja Sem pa nesreči zašla k vam, ker sem vidla Ledenko, pa sem mislila da je to druga tema. Larilu (a sva se midve kdaj na kakšni drugi temi srečali, a ne?) - skratka kakšno vrsto dela pa iščeš? Na kakšnem področju, pa kje? Šivilja možno je vse k me je vsepovsod dovolj iščem pa karkoli razen to po domovih k to mi pa ni,pa v Ljubljani oziroma tle okol Aqua ni zakej še drugič
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 13.10.2010 10:10:39
|
|
|
|
šivilja
|
IZVIRNO SPOROČILO: larilu IZVIRNO SPOROČILO: šivilja Sem pa nesreči zašla k vam, ker sem vidla Ledenko, pa sem mislila da je to druga tema. Larilu (a sva se midve kdaj na kakšni drugi temi srečali, a ne?) - skratka kakšno vrsto dela pa iščeš? Na kakšnem področju, pa kje? Šivilja možno je vse k me je vsepovsod dovolj iščem pa karkoli razen to po domovih k to mi pa ni,pa v Ljubljani oziroma tle okol Aqua ni zakej še drugič Ti pošljem ZS
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 13.10.2010 10:11:57
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja IZVIRNO SPOROČILO: larilu IZVIRNO SPOROČILO: šivilja Sem pa nesreči zašla k vam, ker sem vidla Ledenko, pa sem mislila da je to druga tema. Larilu (a sva se midve kdaj na kakšni drugi temi srečali, a ne?) - skratka kakšno vrsto dela pa iščeš? Na kakšnem področju, pa kje? Šivilja možno je vse k me je vsepovsod dovolj iščem pa karkoli razen to po domovih k to mi pa ni,pa v Ljubljani oziroma tle okol Aqua ni zakej še drugič Ti pošljem ZS ok pa zdej se spomnim pri Ljubljančankah smo govorile k sem tud tam pisala neki časa,moj spomin še ni zatajil
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 13.10.2010 10:14:45
|
|
|
|
šivilja
|
IZVIRNO SPOROČILO: larilu IZVIRNO SPOROČILO: šivilja IZVIRNO SPOROČILO: larilu IZVIRNO SPOROČILO: šivilja Sem pa nesreči zašla k vam, ker sem vidla Ledenko, pa sem mislila da je to druga tema. Larilu (a sva se midve kdaj na kakšni drugi temi srečali, a ne?) - skratka kakšno vrsto dela pa iščeš? Na kakšnem področju, pa kje? Šivilja možno je vse k me je vsepovsod dovolj iščem pa karkoli razen to po domovih k to mi pa ni,pa v Ljubljani oziroma tle okol Aqua ni zakej še drugič Ti pošljem ZS ok pa zdej se spomnim pri Ljubljančankah smo govorile k sem tud tam pisala neki časa,moj spomin še ni zatajil bo držalo
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 13.10.2010 10:21:25
|
|
|
|
Anonimen
|
bravo jaz
|
|
|
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?