|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova borba se pripravlja VII.
11.10.2010 21:27:14   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77

Sem imela ET na 3 dan in ne na 5, tako da v bistvu sem šele 9 dan po ET in ne 11 kot sem mislila. Baje da mamo še dva dni cajt zagledat +. Mi je kar mal odleglo... Samo da se user posted image ne prikaže, ker sta danes in jutri kritična dneva...

*pikepokepokaloncepokice*

Mene pa PMS j*********** sto na uro. Tečnobnost, lenobnost, požrešnost, požrežnost (jap, tak hudo je, da ga moram dvakrat omenit) in napad na sladkarije. V treh dneh pojedla 4 milke in pol. Glede na to, da se bašem s preostalo polovico lahko povem kar 5 milk. user posted image user posted image user posted image Naša madam M si je zadnje tri mesece malo prilagodila svoj velečastnih prihod. Zamujanje ji je postalo čudna navada in se mi je cikel razpotegnil s 30 na skoraj 40 dni. PMS pa je še narihtan po stari uri in zato traja do prihoda madam. Ne pijtajte kak je tau duuugooo. (OZ, kar mojega možeka vprašajte user posted image )  Pa mene bo ubilo ali pa kar razneslo (glede na konzumiranje različnih substanc ala sladkarij in teh bedarij).

Ideja kako premagati ta PMS? user posted image user posted image Metla? Bič? Grožnj? Si obujem kmečke špičake???

Ah, ko smo že pri kmečkih špičakih - pikipokikeksek - saj nisi zamerila, ker sem te mal zezala? Eh, itaq, da nisi si tak fajn - ti že dödöle küjan user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 476
11.10.2010 21:31:21   
kuki monstr
hej ho hej ho.. kuki iz faxa prsu je user posted image user posted image  zjutri na sihti... ze ob 5:30 pol pa na fax in sele mal prej domov prsuuuu... bledeeeee user posted image user posted image user posted image user posted image

se* a se hecas, jz pa ne zamerim kr tko.. aj lajk juuuuser posted image user posted image user posted image  ol :)

~ Every day is a new beginning. Treat it that way. Stay away from what might have been, and look at what can be. ~

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 477
11.10.2010 21:49:40   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: kuki monstr

hej ho hej ho.. kuki iz faxa prsu je user posted image user posted image  zjutri na sihti... ze ob 5:30 pol pa na fax in sele mal prej domov prsuuuu... bledeeeee user posted image user posted image user posted image user posted image

Miša - take a break, have a kit c/kat 
user posted image

se* a se hecas, jz pa ne zamerim kr tko.. aj lajk juuuuser posted image user posted image user posted image  ol :) itaq, veš kak sem sladka po teh tonah Milke? user posted image user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil Serendipity -- 11.10.2010 21:51:23 >

(odgovor članu kuki monstr)
Neposredna povezava do sporočila: 478
11.10.2010 21:53:23   
ledenka
uuuuu, to me pa spominja na M in njegovo ljubezen do žvali user posted image user posted image user posted image  bogi pujsi v ZOOju se skrijejo, ko pride blizu user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

Neposredna povezava do sporočila: 479
11.10.2010 21:56:37   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

uuuuu, to me pa spominja na M in njegovo ljubezen do žvali user posted image user posted image user posted image  bogi pujsi v ZOOju se skrijejo, ko pride blizu user posted image  

user posted image user posted image user posted image
Mogoče že poznajo zvok avtomobila ali pa škripanje gum vašega vozička na poteh živalskega vrta  user posted image user posted image user posted image user posted image In se poskrijejo še preden M sploh pride do njihovega domovanja user posted image

< Sporočilo je popravil Serendipity -- 11.10.2010 21:57:11 >

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 480
11.10.2010 21:59:25   
ledenka
moram enkrat posnet, kaj dela z njimi user posted image user posted image user posted image  po moje zbira, keri ma najbolj fajn pršut user posted image user posted image user posted image  

kuki, ti pa spaaaaat, da boš lepa jutri!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

Neposredna povezava do sporočila: 481
11.10.2010 22:15:50   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

moram enkrat posnet, kaj dela z njimi user posted image user posted image user posted image  po moje zbira, keri ma najbolj fajn pršut user posted image user posted image user posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ma res moraš! user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 482
12.10.2010 4:09:18   
kuki monstr
kuki je ze zrihtana za na siht. sam pofrustka se pa sibnem via.ljuser posted image user posted image

aja.jutrooooouser posted image user posted image

~ Every day is a new beginning. Treat it that way. Stay away from what might have been, and look at what can be. ~

Neposredna povezava do sporočila: 483
12.10.2010 6:35:38   
aqua77
Jutroooooooo kukiiiiiii!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

Neposredna povezava do sporočila: 484
12.10.2010 6:39:01   
Anonimen
jutro!
user posted image
jaz sem čist zalimana še ampak počasi odpiram oke,no sej vidite kako zgledamuser posted image
zaspala ob 1 ob 4 že auf in to je bilo vse od današnjega spancauser posted image zdele že kavico pijem da se vsaj segrejem mal madonca
čez pol urce pa tamala dva v luft vržem tko da bom prišla na svoj računuser posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 485
12.10.2010 7:49:13   
kuki monstr
vi2 sta tud bl pr zgodnjih user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kako sta?

aqui belinaaaaaa?? user posted image pocutje kej boljs k ucer?

larilu, ti? spet kaksna nova ideja za risanje? npr. moj macek-pes :) haha

ostale... se* a si mela kej cukr norijo ponoc user posted image user posted image user posted image user posted image podpiram cokoholike ...cuz aj em uan of juu gajz user posted image user posted image user posted image user posted image

ajsi* sej kdaj bos prsla mal naokoli z M. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 486
12.10.2010 7:56:55   
aqua77
ojla kuki,

ne ni več belina. user posted image user posted image user posted image

Sem že na 40+ pisala, k nisem povsod hotla teme zamorit.user posted image Včeraj zvečer si ruknem not prometrij in krvav prst... user posted image user posted image Valda da popizdim in grem vsa jezna spat. Spim za en k..c. Vstanem ob 5, grem pišat na palco in ne vem a se mi je sanjal, a sem hotla videt, al kaj ampak kakor, da se je neka rahlaaaa črtica narisla. user posted image Sicer je blo pa že kar nekaj rahlih v preteklosti, tako da to pri meni ne pomeni nič. Pol pa spet dam not prometrij pa spet neki rjavo krvavega. user posted image Jezna sem da bolj jezna ne morem bit... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

prejle sem šla na WC pa se obrišem in že nekaj vn leze rjavega. Tako da je pomoje konec veselja.

No ja, bo pa v peto boljš...

P.P.Njegoš

Neposredna povezava do sporočila: 487
12.10.2010 8:10:30   
kuki monstr
ni se konc upanja dokler se ne ulije krvav vn!! sej ves d lahko so od laznih M. do krvavitev ali izcedkov kr tko mal.

tko d ne ne ne ne ne ni se konc upanja. ves d jz skoz navijam zateuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 488
12.10.2010 8:24:31   
aqua77

ni se konc upanja dokler se ne ulije krvav vn!! sej ves d lahko so od laznih M. do krvavitev ali izcedkov kr tko mal.

tko d ne ne ne ne ne ni se konc upanja. ves d jz skoz navijam zateuser posted image user posted image user posted image user posted image

vem srce, vem da navijaš!!!! hvala ti!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

Neposredna povezava do sporočila: 489
12.10.2010 8:49:49   
kuki monstr
JURJA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 490
12.10.2010 8:49:53   
Serendipity

TOČNO TAK!

Jaz še tudi navijam in stiskam pestke! Ma, da se nisi ti prej mastila s čokolado in si zapacala prste, potem pa je rjavo od čokolade bilo? user posted image

No, moj PMS je odšel in prišla je na obisk madam M. HB, ker bi me ta PMS dobesedno ubil s sladkim user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 491
12.10.2010 8:58:48   
aqua77
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Se*ki ni blo od čokolede... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No, vsaj pms-ja je konc, tako da lahko mal zadihaš, pa še kakšno čokolado v trgovini na polici pustiš... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

Neposredna povezava do sporočila: 492
12.10.2010 9:24:42   
Anonimen

ojla kuki,

ne ni več belina. user posted image user posted image user posted image

Sem že na 40+ pisala, k nisem povsod hotla teme zamorit.user posted image Včeraj zvečer si ruknem not prometrij in krvav prst... user posted image user posted image Valda da popizdim in grem vsa jezna spat. Spim za en k..c. Vstanem ob 5, grem pišat na palco in ne vem a se mi je sanjal, a sem hotla videt, al kaj ampak kakor, da se je neka rahlaaaa črtica narisla. user posted image Sicer je blo pa že kar nekaj rahlih v preteklosti, tako da to pri meni ne pomeni nič. Pol pa spet dam not prometrij pa spet neki rjavo krvavega. user posted image Jezna sem da bolj jezna ne morem bit... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

prejle sem šla na WC pa se obrišem in že nekaj vn leze rjavega. Tako da je pomoje konec veselja.

No ja, bo pa v peto boljš...

Bejbika glej tole je tkole jaz sem pr Lukcu ful krvavela k se mi je naredila še potem cista pri pregradi tko da smo mislil da se ne bo obdržal ampak glej k mi zdej lep živčke kravžljauser posted image tko da dokler res ni veliko krvi in to mislim res veliko k pri meni je bilo skoraj tako kot pri user posted image tko da še enkrat napišem ne obupaj ker sej veš kako pravijo za zlato da ni vse kar se sveti,tako pa tudi ni nujno da je user posted image če je rdečeuser posted image
user posted image

(odgovor članu aqua77)
  Neposredna povezava do sporočila: 493
12.10.2010 9:25:45   
Serendipity

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Se*ki ni blo od čokolede... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No, vsaj pms-ja je konc, tako da lahko mal zadihaš, pa še kakšno čokolado v trgovini na polici pustiš... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

OK, just checking user posted image user posted image user posted image

Jaaaa, HB, da tamanim samo Milke, če ne bi mi izselili iz Prekmurja zaradi moje skromne krivde pomanjkanja čokolad user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 494
12.10.2010 9:39:10   
Anonimen
jaz sem pa tko tko besna na mojga k mu preklet vrat pod njegovo bučo zavila,mislim obup od decauser posted image že cel prejšnji teden sem mu težila mi naj magar bencin prinese če že noče da avto zamenjava ker v mojmu ni bencina in k ma on magna da bo on lepo tankal in basta,in on men zatrjuje da dokler se lučka ne prikaže je še vse ok,ja to bo to moja karjolca še ve ne za lučke kaj šele da bi jo mela in tako sem v hosti ostala brez bencina tko da sem laufala domov vmes seveda skor skup padla ker ne smem laufat in to sem se potem spomnila k sem se komaj do doma zbrcala in seveda zdele se mi v glav vrti k na ringlšpilu user posted image tko da sva pol s tastom šla avto domov privlečt tko da ni nobenga razloga da ne bo dans mojga zbila k kanto za smeti

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 495
12.10.2010 9:46:52   
ledenka
larilu, pol rabiš tisto palco od zgoraj user posted image

aquica, držim pesti, da bo jutri tale rahla črtica temnejša! pa da neha ta user posted image  izcedek!

kuki, ob 4h zjutraj user posted image  dobra si!

Se*, tebi je M prišla, moja bo pa čez en teden pa čakam, da me čokoPSM zgrabi user posted image

in jutrčka, borkice moje!

user posted image

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 496
12.10.2010 9:50:50   
Anonimen
Ajsi sej veš .... Če so ti vstavli dva, lahko eden odahaja in se drugi drži kot norc... Počaki do jutri in pišaj še enkrat user posted image

Sicer pa tko kot so ostale že povedale: dokler se pi.da krvava ne ulije ni še konc user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 497
12.10.2010 10:13:36   
kuki monstr
ne ajsi..aqui user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

no lahko d ma pa ajsi tud kej notr user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

larilu... pazi nase... pa ne laufi.
drgac pa najboljs d bencin sama zacnes proizvajat user posted image user posted image user posted image k placa mas dost d pred bajto eksperimentiras user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 498
12.10.2010 10:26:56   
ledenka
ajsi je kar sama v svojem telesu user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 499
12.10.2010 10:30:10   
Anonimen

ne ajsi..aqui user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

no lahko d ma pa ajsi tud kej notr user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

larilu... pazi nase... pa ne laufi.
drgac pa najboljs d bencin sama zacnes proizvajat user posted image user posted image user posted image k placa mas dost d pred bajto eksperimentiras user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

in evo rezultat bi bil user posted image no more Jančeuser posted image user posted image user posted image

moj mi je napisu v sms-u če sem še jezna,sam jaz ne vem od kje njemu da sem sploh nehala bit

Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?