Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 2.10.2010 14:34:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Mi smo pojedli, zdej gremo pa počivat. Sem se zbudila tečna ko pa sem zdej malo k sebi prišla Smo meli špinačo, pire in hrenovke... Žiga se je skor zadavu, jst pa tut No kuhno sem pospravla, ostalo pa še čaka... Pa kr nej še malo... Se mi še ne da nadaljevat grem desca prepričvat, da bi blo fajn, da me malo pocarta
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 2.10.2010 16:56:27
|
|
|
|
aqua77
|
Kuki, a te še matra tele tvoja ? Pa, dej ji že enkrat pokaži kdo je gazda.... Larilu, pa kaj tebe ta deca doma tako hecajo. Daj jih v vastvo podjetju ati d.o.o. in si privošči malo zasluženega ninanja... Se boš drugače čisto prekurla!!! Živček, berem da si pridna ion lepo nakuhavaš... Kar pusti, da te razvajajo in se malo odpočij. Bibek lepo, da najdeš neki kar te polkonci drži. Verjamem, da maš kar poln srček, ko te takole učenci pohvalijo. Kar tako dalje, pozitivo razvijat, pa bo... Ajsi kje se potepaš???? Da te v modro ne pobarvamo... Se*kič naš, kak si seksi po novem!!! Like it!!!! Ljubčka vsem... Pogrešam pa našo lunco. A kera kaj ve, kaj je z njo? Pa đaziko, pa polaris, pa erin pa še kako staro borko... Kje ste pupe???
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 2.10.2010 19:12:16
|
|
|
|
Anonimen
|
aqua če je pri varstvu ati d.o.o. potem je jok v bajti,k je zadnje cajte tamala čist navezana name ampak res too much,sam da izginem iz njenega vidnega polja jok ma ni kej bom že preživela recimo
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 3.10.2010 8:09:44
|
|
|
|
kuki monstr
|
jutroooooooooooooooooo o o o o o (spet invazija crke OOO ) no tako, vceraj nisva sla v savinjsko, so mene krcki dajali prevec (ampak se kr ni ) sm sla pol migat za 2 uri pa kopat za eno in sm sam padla v posjstlo dons ob 13:00 mam termin za nohtke jej jz (ce nou bodo pa saj nohtki ) aja pa une skorenjce tud mam ja ni d ni k pridm pa z nohtkov se vrzem pa v kupe kupe kupe cunj pa bom sam peglala k norc pa se prej morm zdle dopoldne cunje sortirat. poletne stran zimske na plan ja kaj cmo zima zima belaaa vrh gore sedeeelaaaaa pa tako je peelaaa da je kuki monstr vzelaaaa.. kr kuki nic ne dela (kaooo) ker kuki nic se ne uci (ja itak) cakaj cakaj kuki tiiii mede mede aja v savinjsko greva zdej cez 14 dni.. tako d mam dost casa za psihicne priprave na spik spik spikanjjeeee tako: aqui evo se en dan man kako si? kaj nouga? porkes 2 leti bo ze od najinga zadnjega snidenja cccc..sej taksna si.. zavrgla si me k olupek od banane larilu a si kej spala? a pol v soboto velja? cca. kdaj si mislila? ziucek a se cartas? ej kako stnvanje? se* my pumpy-umpy-umpkin kdaj zate navijam d ne pride? ajsi ma pa plauga..tra la la biba kaj je pa z najinim nacrtom srecanja bork ? je kr v vodo padu sam ne u aquo ostale mate pa kos plavih
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 3.10.2010 9:58:08
|
|
|
|
ledenka
|
tu seeeem, plavga brišiteeeeeee Pghčb9z ghć9x c.vvvvvvvvvvg,ˇoŁčččhkk M. pošilja pozdravčke srečanje? punce, cajt je! če ne druga, lahk gremo spet decembra gledat lučkeeeeee
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 3.10.2010 10:02:42
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka tu seeeem, plavga brišiteeeeeee Pghčb9z ghć9x c.vvvvvvvvvvg,ˇoŁčččhkk M. pošilja pozdravčke Lubek! Brišite plavega sem že tu !
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 3.10.2010 11:49:45
|
|
|
|
Anonimen
|
dan kuki ja sevede da velja madonca no razen če me boš spet na cold dala kdaj bosta pa piršla ne vem okol 14. razen če sta hotela dopoldne ma men je vseen ti sam povej da bom vedela sej veš čistilno akcijo izvest pa kej sladkega pripravit (vsak izgovor je dober ) tamala ma luliko še slabi,pa zdej ji še iz noska teče pa zobki nagajajo tko da bomo videl če bomo imel ta teden uvajanje ajsi pozdrav M. nazaj
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 3.10.2010 19:45:38
|
|
|
|
Anonimen
|
Jst sem tudi tuki Ajsi 2 leti nazaj, ko smo šle lučke gledat smo mi Žigata že imeli, pa še zanga vedli nismo Mogoče pa ne bi blo slabo, sploh če bo spet un jajčnik in spermiji okoli njega tam visel Kuki kak stanvanje? Aqui kako si? Biba si že kej bolje?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 3.10.2010 20:03:57
|
|
|
|
Serendipity
|
Nekaj sladkega za večer Bo dovolj za danes?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 3.10.2010 21:55:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Se* am neeee dej še Živček to je kuki verjetno mislila k si omenila da bi se preselila nazaj v prekmurje potem ti je pa kuki predlagala v bližino njenega doma,seveda če se ne motim spet bo big brother sam resnično ne vem kje so tisti "slavni" k jaz sem tud glih tok slavna kot uni no razen treh (činča,zlatkota pa roka kosmača) tamavči bi reku đisus krajs
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 4.10.2010 9:10:31
|
|
|
|
aqua77
|
Živjo... no, pa je spet ponedeljek! Ta vikend tako prehitro mine, da je kaj. Včeraj sem pisala prvi od dveh kolokvijev, pa mam tak fajn feeling. Po moje zna bit še kaj iz mene... Tako, da sem se posledično cel vikend učila in tresla kako bom opravla. Zdej mi ne ostane nič drugega kot čakanje na rezultate kolokvija in na rezultate za . Nič, bom še naprej čičala in čakala. Sicer pa kar naprej tele dneve zdaj preštevam do testa, pa kakor da se mi čas ne premakne. Sem si zdaj celo tikerček nardila, da nebom več računala, tako da samo vsak dan prečekiram, drugi pa zame računajo... Lep pozdravček vsem....
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 4.10.2010 12:35:46
|
|
|
|
kuki monstr
|
hitr pozdravcek
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 4.10.2010 13:15:08
|
|
|
|
Anonimen
|
dan pikica nana k sva bili do prej v vrtcu pa sem mislila da bo kosilo tudi dobila vendar je vzgojiteljica kar začela da se vidimo jutri pa tko in pol itak da nisem mogla nič rečt da naj vsaj tamala kosilo poje k me je že na stopnicah tako rekoč odslovila no kosilo bi verjetno vsaj pojedla mejčken tko mi je pa v avtu zaspala in ga bo potem. jaz bom počas pa živce zgubila k mi tašča teži da ne bom dobila nikjer službe in bom morala nabirat kostanj in ga bom šla na tržnico prodajat,pa na njivi bom morala delat k da zdej res še njo rabim za vratom potem sem eni galeriji poslala slike k imajo napisan da sprejemajo vse in pol dobim mail da pač sprejemajo tako k so že mal znani,ja kaj hudiča potem pa ne napišejo da sam tiste k so znani in ne vse mah sitna sem aqua boš videla da bo šlo hiter,pa super za občutek glede kolokvija kuki dan
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 5.10.2010 6:30:16
|
|
|
|
Anonimen
|
jutro
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 5.10.2010 7:57:42
|
|
|
|
aqua77
|
Morgen!!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 5.10.2010 9:33:01
|
|
|
|
oktavija
|
Helov drage borkice!!!! Sej vem da ste mi že zdavnaj dale plavega in me odpisale.... ampak evo mene, da me lahko mal skurcate.... Nisem vas pozabila, samo tako veliko stvari se je dogajalo, da nisem imela volje nič pisat.... Upam, da ste vse dobro in zdravo, da malčki pridno rastejo in da niste preveč jezne name. Pri meni veliko novega... kot veste sem ločena, z mojo pikico živiva sami v stanovanju... začei sva hodit v službo in vrtec.... načeloma nama je lepo.... mal imava samo teževe z težo moje Larise ker je prelahka (7,5 kg), drugače pa je zlata pridna deklica.... aja še vedno se dojiva in se bova verjetno še dolgo, ker imava mlekeca za še enega bejbija... No toloko na kratko od mene... zvečer pa vam kaj več napišem če vas bo zanimalo.... zdaj pa delat... Lep dan vsem borkicam Rada vas imam!!!!!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 5.10.2010 10:39:08
|
|
|
|
Serendipity
|
Oktavija - full fajn te je brat, pridi nas še kaj pogledat. Tudi ko ti je hudo. Te poobjemčkamo sto na uro ! Lupčka mali pikici & sem vesela, da vama fajn laufa služba in vrtec
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 5.10.2010 10:42:26
|
|
|
|
aqua77
|
Okti živjo!!! Sem vesela, k te spet malo berem!!! Obvezno pridi večkrat do nas, ti bomo stale ob strani v dobrem in slabem!!! Super, da sta se lepo porihtale s prinčipeso in fajn, da se še dojita!!!! Rada te mam in večkrat pridi na okoli!!!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 5.10.2010 12:14:42
|
|
|
|
Anonimen
|
dan! oktavija lepo te je slišat sicer jaz te drugje nisem brala ker berem samo kaj tukaj ktera napiše in če kje drugje pišete je to vaša stvar ki se mene ne tiče,če boste pa tukaj pisale pa itak preberem in odgovrim. koliko pa je zdej tvoja pikica stara? evo zdej lahko pokažem kje se nahaja ena moja slikca http://www.spasteater.si/si/novice_in_napovedi/4876/detail.html pa ne vem kaj so ji naredil da je tko meglena sam škoda k je nisem lepš naredila k to je bilo v 10 minutkah narejeno k sm jo za hec naredila eh ja k da mi je pa sreča naklonjena to bo to ja
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 5.10.2010 13:16:25
|
|
|
|
oktavija
|
OOOOOOOOo hvala za prisrčno dobrodošlico! Lepo da me niste čist pozabile... Larilu - Larisa je bila 17.9. stara eno leto. Z dekleti se nikjer drugje ne pogovarjamo, smo pa prijateljice na FB in nekeko vemo kaj približno se dogaja.... Dodala sem nekaj novejših Larisinih slikic, da vidite kakšna je moja navihanka.... http://album.ringaraja.net/index.php?page=album&ID=16405 papa
< Sporočilo je popravil oktavija -- 5.10.2010 13:17:48 >
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 5.10.2010 13:25:10
|
|
|
|
aqua77
|
Okti, kako je luškana Larisa!!!! Je sigurno lepa, pridna in pametna po mamici... Ceu cuker!!!! Najlepša mi je na slikici od rojstnega dne!!! Ko angelček...
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 5.10.2010 13:37:29
|
|
|
|
ledenka
|
oktavija smo te pogrešale tule! četud te na FBju spremljam se počutim zanič, kašljam, nos zadelan... M. je vsaj boljši. pa še vreme je tako da še ven ne moreva.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 5.10.2010 13:44:34
|
|
|
|
Anonimen
|
oktavija veš da se mi je zdelo da smo se me tud pri septembrkah pogovarjale,no zgleda da moj spomin še ni šel čist k rakom žvižgat drugače glede teže se pa ne sekiraj k tud naša pika spada med lahko kategorijo čeprav ji bi marsikdo po videzu dal več kil,tko da ne skrbi to se bo že porihtalo res luštna pikica,pa kakšne lepe laske ima cukrček mali glede tistga pogovarjanja sem na splošno tud za ostale mislila pa kje je moj kuuuukkkkkkkkkkiiiiiiiiiiiiiiiiii? maybe v palčkovi deželci bo vse palčke pojedla kuki pa tole je bilo mišljen da dobiš sam bo prej razpadlo (lizika skrita v vrtnici vendar je prišla ogromna ker je moj seveda napačno liziko prinesel in tako naprej in potem tkole izpade )
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 6.10.2010 14:30:08
|
|
|
|
aqua77
|
Živjo babnce! Larilu, kako lepa rožica!!! A liziko si noter skrila??? Kako pa to narediš? Iz česa? A pol je roža tud za pojest??? Matr sem firbec... Drugače pa vse po vrsti dobite plavega ker se do sedaj danes še nobena ni javla...
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 6.10.2010 14:33:08
|
|
|
|
Anonimen
|
dan vidim da samo jaz tle gor strašim mene neki hoče glava bolet,klarči nana v vrtcu je bilo pa kar ok ker so imeli predstavo in so vsi tok užival in plesal,no naša donda se je še fotoaparatom nastavljala tko da je bilo kar luštno,jutri bomo pa spet probal da jo bom pustila za 15 minutk in bom šla medtem jaz ven. za službo nisem dobila še nobenega odgovora ne nič tko da ne verjamem da bo kej na netu pa itak ni nič no pa ta je bila ravno prej dokončana
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?