|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova borba se pripravlja VII.
2.10.2010 14:34:21   
Anonimen
Mi smo pojedli, zdej gremo pa počivat. Sem se zbudila tečna ko user posted image pa sem zdej malo k sebi prišla user posted image Smo meli špinačo, pire in hrenovke... Žiga se je skor zadavu, jst pa tut user posted image   No kuhno sem pospravla, ostalo pa še čaka... Pa kr nej še malo... Se mi še ne da nadaljevat user posted image   grem desca prepričvat, da bi blo fajn, da me malo pocarta user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 401
2.10.2010 16:56:27   
aqua77
Kuki, a te še matra tele tvoja user posted image ? Pa, dej ji že enkrat pokaži kdo je gazda.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Larilu, pa kaj tebe ta deca doma tako hecajo. user posted image user posted image Daj jih v vastvo podjetju ati d.o.o. in si privošči malo zasluženega ninanja... user posted image user posted image user posted image user posted image Se boš drugače čisto prekurla!!!

Živček, berem da si pridna ion lepo nakuhavaš... user posted image user posted image Kar pusti, da te razvajajo in se malo odpočij.

Bibek lepo, da najdeš neki kar te polkonci drži. user posted image Verjamem, da maš kar poln srček, ko te takole učenci pohvalijo. Kar tako dalje, pozitivo razvijat, pa bo... user posted image user posted image user posted image

Ajsi kje se potepaš???? Da te v modro ne pobarvamo... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Se*kič naš, kak si seksi po novem!!! Like it!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ljubčka vsem...

Pogrešam pa našo lunco. A kera kaj ve, kaj je z njo? Pa đaziko, pa polaris, pa erin pa še kako staro borko... Kje ste pupe???

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 402
2.10.2010 19:12:16   
Anonimen
aqua če je pri varstvu ati d.o.o. potem je jok v bajti,k je zadnje cajte tamala čist navezana name ampak res too much,sam da izginem iz njenega vidnega polja jokuser posted image ma ni kej bom že preživela recimo

(odgovor članu aqua77)
  Neposredna povezava do sporočila: 403
3.10.2010 8:09:44   
kuki monstr
jutroooooooooooooooooo o o o o o  (spet invazija crke OOOuser posted image user posted image )

no tako, vceraj nisva sla v savinjsko, so mene krcki dajali prevec (ampak user posted image  se kr ni user posted image ) sm sla pol migat za 2 uri user posted image user posted image user posted image  pa kopat za eno in sm sam padla v posjstlo user posted image user posted image user posted image

dons ob 13:00 mam termin za nohtke user posted image  jej jz (ce nou user posted image  bodo pa saj nohtkiuser posted image user posted image ) aja pa une skorenjce tud mam user posted image  ja ni d ni user posted image user posted image user posted image

k pridm pa z nohtkov se vrzem pa v kupe kupe kupe cunj pa bom sam peglala k norc user posted image  pa se prej morm zdle dopoldne cunje sortirat. poletne stran zimske na plan user posted image  ja kaj cmo zima zima belaaa vrh gore sedeeelaaaaa pa tako je peelaaa da je kuki monstr vzelaaaa.. kr kuki nic ne dela (kaooo) ker kuki nic se ne uci (ja itak) cakaj cakaj kuki tiiii user posted image user posted image
mede mede user posted image user posted image user posted image

aja v savinjsko greva zdej cez 14 dni.. tako d mam dost casa za psihicne priprave na spik spik spikanjjeeee user posted image

tako:

aqui evo se en dan man user posted image  kako si? kaj nouga? porkes 2 leti bo ze od najinga zadnjega snidenja user posted image  cccc..sej taksna si.. zavrgla si me k olupek od banane user posted image user posted image user posted image user posted image

larilu a si kej spala? a pol v soboto velja? cca. kdaj si mislila?

ziucek a se cartas? ej kako stnvanje?

se* my pumpy-umpy-umpkin user posted image  kdaj zate navijam d ne pride?

ajsi ma pa plauga..tra la la user posted image user posted image

biba kaj je pa z najinim nacrtom srecanja bork ? user posted image user posted image  je kr v vodo padu user posted image user posted image user posted image  sam ne u aquo user posted image user posted image user posted image

ostale mate pa kos plavih user posted image user posted image user posted image

~ Every day is a new beginning. Treat it that way. Stay away from what might have been, and look at what can be. ~

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 404
3.10.2010 9:58:08   
ledenka
tu seeeem, plavga brišiteeeeeee user posted image

Pghčb9z ghć9x c.vvvvvvvvvvg,ˇoŁčččhkk

M. pošilja pozdravčke user posted image

srečanje? punce, cajt je! če ne druga, lahk gremo spet decembra gledat lučkeeeeee user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu kuki monstr)
Neposredna povezava do sporočila: 405
3.10.2010 10:02:42   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

tu seeeem, plavga brišiteeeeeee user posted image

Pghčb9z ghć9x c.vvvvvvvvvvg,ˇoŁčččhkk

M. pošilja pozdravčke user posted image

Lubek!  user posted image user posted image user posted image

Brišite plavega sem že tu user posted image !

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 406
3.10.2010 11:49:45   
Anonimen
dan
kuki ja sevede da velja madonca no razen če me boš spet na cold dala user posted image kdaj bosta pa piršla ne vem okol 14. razen če sta hotela dopoldne ma men je vseen ti sam povej da bom vedela sej veš čistilno akcijo izvest pa kej sladkega pripravit (vsak izgovor je doberuser posted image )user posted image

tamala ma luliko še slabi,pa zdej ji še iz noska teče pa zobki nagajajo tko da bomo videl če bomo imel ta teden uvajanjeuser posted image

ajsi pozdrav M. nazajuser posted image

(odgovor članu Serendipity)
  Neposredna povezava do sporočila: 407
3.10.2010 19:45:38   
Anonimen
Jst sem tudi tuki user posted image user posted image user posted image

Ajsi 2 leti nazaj, ko smo šle lučke gledat smo mi Žigata že imeli, pa še zanga vedli nismo user posted image   Mogoče pa ne bi blo slabo, sploh če bo spet un jajčnik in spermiji okoli njega tam visel user posted image user posted image

Kuki kak stanvanje? user posted image

Aqui kako si?   user posted image

Biba si že kej bolje? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 408
3.10.2010 20:03:57   
Serendipity
Nekaj sladkega za večer
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Bo dovolj za danes?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 409
3.10.2010 21:55:29   
Anonimen
Se* am neeee dej šeuser posted image
Živček to je kuki verjetno mislila k si omenila da bi se preselila nazaj v prekmurje potem ti je pa kuki predlagala v bližino njenega doma,seveda če se ne motimuser posted image

spet bo big brother sam resnično ne vem kje so tisti "slavni"user posted image k jaz sem tud glih tok slavna kot uni no razen treh (činča,zlatkota pa roka kosmača)user posted image tamavči bi reku đisus krajsuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 410
4.10.2010 9:10:31   
aqua77
Živjo... user posted image

no, pa je spet ponedeljek! user posted image user posted image Ta vikend tako prehitro mine, da je kaj. user posted image user posted image

Včeraj sem pisala prvi od dveh kolokvijev, pa mam tak fajn feeling. user posted image Po moje zna bit še kaj iz mene... user posted image user posted image user posted image Tako, da sem se posledično cel vikend učila in tresla kako bom opravla. Zdej mi ne ostane nič drugega kot čakanje na rezultate kolokvija in na rezultate za user posted image . user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Nič, bom še naprej čičala in čakala. Sicer pa kar naprej tele dneve zdaj preštevam do testa, pa kakor da se mi čas ne premakne. Sem si zdaj celo tikerček nardila, da nebom več računala, tako da samo vsak dan prečekiram, drugi pa zame računajo... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lep pozdravček vsem.... user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 411
4.10.2010 12:35:46   
kuki monstr
hitr pozdravcek user posted image  

~ Every day is a new beginning. Treat it that way. Stay away from what might have been, and look at what can be. ~

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 412
4.10.2010 13:15:08   
Anonimen
dan
pikica nana k sva bili do prej v vrtcu pa sem mislila da bo kosilo tudi dobila vendar je vzgojiteljica kar začela da se vidimo jutri pa tko user posted image in pol itak da nisem mogla nič rečt da naj vsaj tamala kosilo poje k me je že na stopnicah tako rekoč odslovila user posted image no kosilo bi verjetno vsaj pojedla mejčken tko mi je pa v avtu zaspala in ga bo potem.
jaz bom počas pa živce zgubila k mi tašča teži da ne bom dobila nikjer službe in bom morala nabirat kostanj in ga bom šla na tržnico prodajat,pa na njivi bom morala delat user posted image user posted image k da zdej res še njo rabim za vratom user posted image

potem sem eni galeriji poslala slike k imajo napisan da sprejemajo vse in pol dobim mail da pač sprejemajo tako k so že mal znani,ja kaj hudiča potem pa ne napišejo da sam tiste k so znani in ne vse user posted image mah sitna sem
aqua boš videla da bo šlo hiter,pa super za občutek glede kolokvijauser posted image
kuki danuser posted image

(odgovor članu kuki monstr)
  Neposredna povezava do sporočila: 413
5.10.2010 6:30:16   
Anonimen
jutro

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 414
5.10.2010 7:57:42   
aqua77
Morgen!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 415
5.10.2010 9:33:01   
oktavija
Helov drage borkice!!!!

Sej vem da ste mi že zdavnaj dale plavega in me odpisale.... ampak evo mene, da me lahko mal skurcate....user posted image
Nisem vas pozabila, samo tako veliko stvari se je dogajalo, da nisem imela volje nič pisat....
Upam, da ste vse dobro in zdravo, da malčki pridno rastejo in da niste preveč jezne name.

Pri meni veliko novega... kot veste sem ločena, z mojo pikico živiva sami v stanovanju... začei sva hodit v službo in vrtec.... načeloma nama je lepo.... mal imava samo teževe z težo moje Larise ker je prelahka (7,5 kg), drugače pa je zlata pridna deklica.... aja še vedno se dojiva in se bova verjetno še dolgo, ker imava mlekeca za še enega bejbija...user posted image

No toloko na kratko od mene... zvečer pa vam kaj več napišem če vas bo zanimalo.... zdaj pa user posted image delat...

Lep dan vsem borkicamuser posted image user posted image user posted image user posted image  Rada vas imam!!!!!

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 416
5.10.2010 10:39:08   
Serendipity
Oktavija - full fajn te je brat, pridi nas še kaj pogledat. Tudi ko ti je hudo. Te poobjemčkamo sto na uro user posted image ! Lupčka mali pikici & sem vesela, da vama fajn laufa služba in vrtec user posted image

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 417
5.10.2010 10:42:26   
aqua77
Okti živjo!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem vesela, k te spet malo berem!!!user posted image user posted image user posted image user posted image Obvezno pridi večkrat do nas, ti bomo stale ob strani v dobrem in slabem!!!user posted image user posted image user posted image Super, da sta se lepo porihtale s prinčipeso in fajn, da se še dojita!!!! Rada te mam in večkrat pridi na okoli!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

Neposredna povezava do sporočila: 418
5.10.2010 12:14:42   
Anonimen
dan!
oktavija lepo te je slišat sicer jaz te drugje nisem brala ker berem samo kaj tukaj ktera napiše in če kje drugje pišete je to vaša stvar ki se mene ne tiče,če boste pa tukaj pisale pa itak preberem in odgovrim.user posted image koliko pa je zdej tvoja pikica stara?

evo zdej lahko pokažem kje se nahaja ena moja slikca
http://www.spasteater.si/si/novice_in_napovedi/4876/detail.html
pa ne vem kaj so ji naredil da je tko meglenauser posted image sam škoda k je nisem lepš naredila k to je bilo v 10 minutkah narejeno k sm jo za hec naredilauser posted image eh ja k da mi je pa sreča naklonjena to bo to jauser posted image

(odgovor članu aqua77)
  Neposredna povezava do sporočila: 419
5.10.2010 13:16:25   
oktavija
OOOOOOOOo hvala za prisrčno dobrodošlico! user posted image  Lepo da me niste čist pozabile... user posted image

Larilu - Larisa je bila 17.9. stara eno leto. Z dekleti se nikjer drugje ne pogovarjamo, smo pa prijateljice na FB in nekeko vemo kaj približno se dogaja.... 

Dodala sem nekaj novejših Larisinih slikic, da vidite kakšna je moja navihanka....

http://album.ringaraja.net/index.php?page=album&ID=16405

papauser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil oktavija -- 5.10.2010 13:17:48 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 420
5.10.2010 13:25:10   
aqua77
Okti, kako je luškana Larisa!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Je sigurno lepa, pridna in pametna po mamici... user posted image Ceu cuker!!!! user posted image user posted image user posted image Najlepša mi je na slikici od rojstnega dne!!! Ko angelček... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 421
5.10.2010 13:37:29   
ledenka
oktavija user posted image  smo te pogrešale tule! četud te na FBju spremljam user posted image  

se počutim zanič, kašljam, nos zadelan... M. je vsaj boljši. pa še vreme je user posted image  tako da še ven ne moreva.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 422
5.10.2010 13:44:34   
Anonimen
oktavija veš da se mi je zdelo da smo se me tud pri septembrkah pogovarjale,no zgleda da moj spomin še ni šel čist k rakom žvižgat drugače glede teže se pa ne sekiraj k tud naša pika spada med lahko kategorijo čeprav ji bi marsikdo po videzu dal več kil,tko da ne skrbi to se bo že porihtalouser posted image res luštna pikica,pa kakšne lepe laske ima cukrček maliuser posted image glede tistga pogovarjanja sem na splošno tud za ostale mislila user posted image

pa kje je moj kuuuukkkkkkkkkkiiiiiiiiiiiiiiiiii?user posted image maybe v palčkovi deželci user posted image user posted image bo vse palčke pojedlauser posted image
kuki pa tole je bilo mišljen da dobiš sam bo prej razpadlo (lizika skrita v vrtnici vendar je prišla ogromna ker je moj seveda napačno liziko prinesel in tako naprej in potem tkole izpadeuser posted image )
user posted image

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 423
6.10.2010 14:30:08   
aqua77
Živjo babnce! user posted image

Larilu, kako lepa rožica!!! user posted image user posted image user posted image user posted image A liziko si noter skrila??? user posted image Kako pa to narediš? Iz česa? A pol je roža tud za pojest??? user posted image user posted image user posted image user posted image Matr sem firbec... user posted image

Drugače pa vse po vrsti dobite plavega ker se do sedaj danes še nobena ni javla... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 424
6.10.2010 14:33:08   
Anonimen
dan
vidim da samo jaz tle gor strašimuser posted image mene neki hoče glava bolet,klarči nana v vrtcu je bilo pa kar ok ker so imeli predstavo in so vsi tok užival in plesal,no naša donda se je še fotoaparatom nastavljala user posted image tko da je bilo kar luštno,jutri bomo pa spet probal da jo bom pustila za 15 minutk in bom šla medtem jaz ven.user posted image
za službo nisem dobila še nobenega odgovora ne nič tko da ne verjamem da bo kej na netu pa itak ni ničuser posted image
no pa ta je bila ravno prej dokončana
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?