Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 30.9.2010 19:14:57
|
|
|
|
aqua77
|
kuki tole je za tvoj pms... tole za izpit ... tole pa, da te vse tegobe prej minejo ..... pa še malo borbenega plesa, da želje čim prej primejo...
< Sporočilo je popravil aqua77 -- 30.9.2010 19:15:35 >
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 30.9.2010 19:33:43
|
|
|
|
kuki monstr
|
o madonca. cela garda dankeeee... pocla bom
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 30.9.2010 20:54:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Smo nazaj iz P. So rekli, da je vse OK, pupe sicer nisem vidla, sem jo pa slišala Pravijo da v drugo lahko raztezanje mišic bolj boli in da lahko da me to daje No ja... Dokler se ne odpiram in nimam popadkov je super
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 30.9.2010 21:27:32
|
|
|
|
kuki monstr
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa25 Smo nazaj iz P. So rekli, da je vse OK, pupe sicer nisem vidla, sem jo pa slišala Pravijo da v drugo lahko raztezanje mišic bolj boli in da lahko da me to daje No ja... Dokler se ne odpiram in nimam popadkov je super zivcek superca vesela zate
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 30.9.2010 22:02:41
|
|
|
|
Nončika
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa25 Smo nazaj iz P. So rekli, da je vse OK, pupe sicer nisem vidla, sem jo pa slišala Pravijo da v drugo lahko raztezanje mišic bolj boli in da lahko da me to daje No ja... Dokler se ne odpiram in nimam popadkov je super živček, ja nekako tako. jaz sem mela otrdevanja že od 17t naprej. samo za razliko od tebe sem se celo odpirala in vse nosila preprenizko. počivat, magnesol, čim manj dvigovat ta malega in ne po stopnicah hodit.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 1.10.2010 7:25:10
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa25 Smo nazaj iz P. So rekli, da je vse OK, pupe sicer nisem vidla, sem jo pa slišala Pravijo da v drugo lahko raztezanje mišic bolj boli in da lahko da me to daje No ja... Dokler se ne odpiram in nimam popadkov je super živček super za tako fajne novičke!!! zdaj pa bolj počivat in se cartat!!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 1.10.2010 9:53:07
|
|
|
|
kuki monstr
|
aqui kako si ti? je ze 1 dan manj do 14 :) jz mam pa dons vpis na faxu. tko d sm do zdle laufala okol pa urejala stvari.. zdej mam pa cajt za zelenkota larilu kako tvoja osebna trenercka? aja pa zeleni caj se pije namest kofeta..tko d nema kofeta ajsi kdaj zate navijam? ziucek dej se cartat pstit zdej pa v zivo te bosta tvoja2 desca.. virtualno pa me borke biba dej se javi kej, mene skrbi zate se* se kr mi nisi odgovorila na vprasanje
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 1.10.2010 10:11:57
|
|
|
|
aqua77
|
iiiii kaka lepa slikica!!! kuki je pa priden, pa že okoli laufari!!! fajn vse zrihtaj...
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 1.10.2010 10:16:42
|
|
|
|
kuki monstr
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 iiiii kaka lepa slikica!!! kuki je pa priden, pa že okoli laufari!!! fajn vse zrihtaj... za tvoj avatarcic jz te ne ubijam tko kot ti mene.. k si mi kukija poslala mortoo zadetga od piskotkov mam do 11:30 se cajt kako si??
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 1.10.2010 10:23:00
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: kuki monstr IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 iiiii kaka lepa slikica!!! kuki je pa priden, pa že okoli laufari!!! fajn vse zrihtaj... za tvoj avatarcic jz te ne ubijam tko kot ti mene.. k si mi kukija poslala mortoo zadetga od piskotkov mam do 11:30 se cajt kako si?? a za avtarčič praviš? grem pogledat, kako bi to zgledal, sam sem se nekako kar na tega navadla...
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 1.10.2010 10:24:04
|
|
|
|
Anonimen
|
dan včeri je bil obupen dan,tamavči samo jokal pa potem še celo noč k ga je lunca nosila k bo drug teden,ma res vam povem da bom bila samo še za v polje če ne bom dobila službe kej kmal dans je bila klarči prvič v vrtcu in je potem še kar na zajtrku ostala potem sva pa odšle k je bila že preveč zaspana tko da je začela jokcat drugače je bilo pa ok. Živček ja tole krčenje maternice je hudič sploh pa po porodu,jaz sem bila vsake 2-3 ure na tabletih k me je tok bolel k popadki pol k sm jo pa še priklopila da je jedla uff sem videla celoten vesolje in ne sam zvezde Kuki upam da boš kmalu bolje Aqua boš videla da bo hitro 14. tuki tko da kr lepo čiči pa čaki
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 1.10.2010 10:25:56
|
|
|
|
aqua77
|
Kuki kako se ti zdim oblečena?
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 1.10.2010 10:29:58
|
|
|
|
kuki monstr
|
vsec si mi k tko lepo pa nezno plapolas mors mal migat.. sej ves... jz sm za miganje larilu.. a hod kej v omaro lulat= jz k sm bla micena sm skoz lulat v omaro hotla
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 1.10.2010 10:30:23
|
|
|
|
kuki monstr
|
k me je luna nosila.. d ne bo pomote
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 1.10.2010 10:33:18
|
|
|
|
Anonimen
|
kuki ne to pa (zaenkrat) ne,sam sedvigne in se usede pa govori ali pa vstane iz postelje in gre po stanovanju,včeri se je dvignil pa začel ful jokat (in jaz posledično pomislila da ga res neki boli) potem pa reče mami mene pa ena hrastica boli s strehco nč jasn pol sem mu pa rekla da se naj uleže pa zapančka naprej in je zaspal potem naprej ma men tud ponoč ni dolgčas (no vsaj takrat k bi lahko spala pa mi ne pustijo
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 1.10.2010 10:47:10
|
|
|
|
kuki monstr
|
spala bos k bos stara :) haha lej mene 4 ure na dan pa mam dost
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 1.10.2010 11:06:39
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kuki monstr spala bos k bos stara :) haha lej mene 4 ure na dan pa mam dost a ti misliš da jih pa jaz kej več?še če jih tok sem lahko srečna k bom stara pa tud ne bom mogla spat k bom pa wc skoz hodila evo najnovejša slikca
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 1.10.2010 11:33:01
|
|
|
|
Serendipity
|
piškotek - kakšno vprašanje? Kje?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 1.10.2010 14:55:27
|
|
|
|
~Biba~
|
hej babike... hvala vam za tolažbo... sem se kar malo zatopila v delo... ampak ko se spomnim...tako hudo je čakat in upat...pa vsi ti zakaji še vreme sodeluje z mojim počutjem me pa razveselijo učenci, ki z dneva v dan ponavaljajo kak super tršico so dobili to mi daje energijo za naprej...grem dalje priprave delat.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 1.10.2010 14:56:31
|
|
|
|
~Biba~
|
aja akvica držim pesti, da ti tokrat uspe..to bo dolg mesec
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 1.10.2010 23:54:41
|
|
|
|
Anonimen
|
se* ful lep avatar bibek no v 45 minutah Klarinega spanja se je 3x vmes zbudila in zdej je četrič s tem da je budna prej k je pa zaspala jo je pa tamavči zbudil k je joku v spanju moj pa zraven njega spal k da se nič ne dogaja zdele se pa tamala dere k ne vem kaj,sam jo mam pa tud že poln kufer k s tem jokom sam izsiljuje,evo ura bo polnoč jaz pa še ene 2 urci ne bom šla spat za ****
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 2.10.2010 1:43:59
|
|
|
|
Anonimen
|
čer ali jutro evo zdej grem pa tud jaz spat sicer ne vem če bom prišla sploh do pojstle preden bo tamala spet zajokala nočko pa dobro jutro
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 2.10.2010 9:02:07
|
|
|
|
kuki monstr
|
larilu ti pa res strajkas s spanjem ... vidis dobr d se mene dons nimas na obisku ... k bi bla cist ubozcasta tko d se kr lepo naspi.. otrocicka dej atu v varstvo..ti pa zadremucki za 5 ur 5 mas dost vzemi si cas zase pol k se pa zbudis pa spij eno in bo svet spet lepsi ..se lepsi bi bil ce bi namest kave zeleni caj spila ampak ok, naj ti bo se* ze treniras za maraton pestk? to si napisala..sej sm dojela..hahah pesti bos drzala sam sm misla d si test-mislila.. k sm te v prejsnjem postu nagovarjala o testu k si mi ga poslala enkrat tako d ni panike..sm razumelaa bibaaaa lepo d si nasla veselje v otrocickih, kr tako naprej.. d ti misli drgam preusmerijo aqua je ze -2 do cilja vidis s tabo cakam k norc. ziucek a se cartas? ajsi kuku? where are u? evo kuki monstr je pa ucer bla na vpisu, pol pa v shoppingu... (ejhata ejhata) ampak sm se zaljubila v ene skornje, pa sm sele doma ugotovila d sm zaljubljena tko d zdej upam d jih bodo se v pondelk meli, d grem ponje tko d stiskat pestke zame za skornje hahahha.. k za bebiko ta mesc nou nc krce mam take medtem k se se ni prikazala, mal me skrbi k ta mesec naj bi sama po seb prsla, k nimam vc tabletk. upam d pride. pa d jo nism spet s tekom pregnala tko k nazadnje . zdej grem pa gume menat pol pa na obisk k njegovi familiji ... bo se lustno..jz pa moji krci pa njegova familija k me ma tkooooooo rada d lhk sam dol padem (NOT)
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 2.10.2010 9:52:39
|
|
|
|
Serendipity
|
piškotek - aaaa, takooooo Malo več časa nucan, ka mi potegne Tebe, da kdo ne bi maral? Ma ne verjamem! Jih bomo me borke že porihtale, če bodo tečni! Sem pa ugotovila, da mene tudi PMS meče, ker sem grozno tečna (in POŽREŠNA, mater vse sladkarije sem stalamala) in mojemu samo nekaj težim. Še dobro, da je taka rožica in ne 'pada' na te finte. Bi bil ogenj v hiši. bibita - *hugs* larilu *hugs* to you 2. Mi smo tokrat celo spali, se je zbudila le 2x Hvala - je pa res luškan avatrček. Tak prikupno zmedena deluje pupika. Kot jaz. Samo sem brez prikupno in z le zmedena živa - počivaj in se daj razvajat aquica - pobožaj pikici in lupčka od naše Z za njiju.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VII. 2.10.2010 13:47:54
|
|
|
|
Anonimen
|
dan! kuki moj spala sem od pol 3 pa do 4.30 velik a no potem smo moral it zjutri dol po copatke za klarči,še prej sem omako bolognese naredila,potem smo šli do mami pa potem do brata,pa po zeleni čajček v trgovino in zdej smo doma kjer sem dobila pač glih mail k me ni razveselil ampak kaj čmo itak sploh ne vem zakaj sem milslila da bi bil vsaj kanček upanja eh pustmo to grem zdele makarončke skuhat lep vikend vsem pa kuki da ne bom od tvojga koga v lepše kraje poslala,ti si sonček od sončka tko da jaz mam še zmeri bulerje tko da sam reci pa se bodo aktiviral
|
|
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......