|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova borba se pripravlja VII.
30.9.2010 19:14:57   
aqua77
kukiuser posted image tole je za tvoj pms...

tole za izpit user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...

tole pa, da te vse tegobe prej minejo user posted image user posted image user posted image .....

pa še malo borbenega plesa, da želje čim prej primejo... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil aqua77 -- 30.9.2010 19:15:35 >

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu kuki monstr)
Neposredna povezava do sporočila: 376
30.9.2010 19:33:43   
kuki monstr
o madonca. cela garda user posted image user posted image user posted image user posted image

dankeeee... pocla bomuser posted image

~ Every day is a new beginning. Treat it that way. Stay away from what might have been, and look at what can be. ~

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 377
30.9.2010 20:54:32   
Anonimen
Smo nazaj iz P. So rekli, da je vse OK, pupe sicer nisem vidla, sem jo pa slišala user posted image Pravijo da v drugo lahko raztezanje mišic bolj boli in da lahko da me to daje user posted image No ja... Dokler se ne odpiram in nimam popadkov je super user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 378
30.9.2010 21:27:32   
kuki monstr
IZVIRNO SPOROČILO: živa25

Smo nazaj iz P. So rekli, da je vse OK, pupe sicer nisem vidla, sem jo pa slišala user posted image Pravijo da v drugo lahko raztezanje mišic bolj boli in da lahko da me to daje user posted image No ja... Dokler se ne odpiram in nimam popadkov je super user posted image

zivcek supercauser posted image user posted image  vesela zate user posted image user posted image user posted image user posted image

~ Every day is a new beginning. Treat it that way. Stay away from what might have been, and look at what can be. ~

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 379
30.9.2010 22:02:41   
Nončika

živček, ja nekako tako. jaz sem mela otrdevanja že od 17t naprej. samo za razliko od tebe sem se celo odpirala in vse nosila preprenizko. počivat, magnesol, čim manj dvigovat ta malega in ne po stopnicah hodit.

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 380
1.10.2010 7:25:10   
aqua77

živček super za tako fajne novičke!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zdaj pa bolj počivat in se cartat!!! user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 381
1.10.2010 9:53:07   
kuki monstr
user posted image
aqui kako si ti? je ze 1 dan manj do 14 :)

jz mam pa dons vpis na faxu. tko d sm do zdle laufala okol pa urejala stvari.. zdej mam pa cajt za zelenkota user posted image user posted image user posted image

larilu kako tvoja osebna trenercka? user posted image  aja pa zeleni caj se pije namest kofeta..tko d nema kofeta user posted image user posted image

ajsi kdaj zate navijam?

ziucek dej se cartat pstit zdej user posted image  pa v zivo te bosta tvoja2 desca.. virtualno pa me borke user posted image

biba dej se javi kej, mene skrbi zate user posted image  

se* se kr mi nisi odgovorila na vprasanje user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 382
1.10.2010 10:11:57   
aqua77
iiiii kaka lepa slikica!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kuki je pa priden, pa že okoli laufari!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image fajn vse zrihtaj... user posted image user posted image

P.P.Njegoš

Neposredna povezava do sporočila: 383
1.10.2010 10:16:42   
kuki monstr
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77

iiiii kaka lepa slikica!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kuki je pa priden, pa že okoli laufari!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image fajn vse zrihtaj... user posted image user posted image

za tvoj avatarcic user posted image user posted image user posted image user posted image  jz te ne ubijam tko kot ti mene.. k si mi kukija poslala mortoo zadetga od piskotkov user posted image user posted image user posted image user posted image

mam do 11:30 se cajt user posted image user posted image

kako si??

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 384
1.10.2010 10:23:00   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: kuki monstr

IZVIRNO SPOROČILO: aqua77

za tvoj avatarcic user posted image user posted image user posted image user posted image  jz te ne ubijam tko kot ti mene.. k si mi kukija poslala mortoo zadetga od piskotkov user posted image user posted image user posted image user posted image

mam do 11:30 se cajt user posted image user posted image

kako si??

a za avtarčič praviš? grem pogledat, kako bi to zgledal, sam sem se nekako kar na tega navadla... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

Neposredna povezava do sporočila: 385
1.10.2010 10:24:04   
Anonimen
dan
včeri je bil obupen dan,tamavči samo jokal pa potem še celo noč k ga je lunca nosila k bo drug teden,ma res vam povem da bom bila samo še za v polje če ne bom dobila službe kej kmaluser posted image
dans je bila klarči prvič v vrtcu in je potem še kar na zajtrku ostala potem sva pa odšle k je bila že preveč zaspana tko da je začela jokcat drugače je bilo pa ok.

Živček
ja tole krčenje maternice je hudič sploh pa po porodu,jaz sem bila vsake 2-3 ure na tabletih k me je tok bolel k popadki pol k sm jo pa še priklopila da je jedla uff sem videla celoten vesolje in ne sam zvezdeuser posted image

Kuki upam da boš kmalu boljeuser posted image
Aqua boš videla da bo hitro 14. tuki tko da kr lepo čiči pa čakiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 386
1.10.2010 10:25:56   
aqua77
Kuki kako se ti zdim oblečena? user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 387
1.10.2010 10:29:58   
kuki monstr
vsec si miuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

k tko lepo pa nezno plapolas user posted image user posted image  mors mal migat.. sej ves... jz sm za miganje user posted image user posted image user posted image user posted image

larilu.. a hod kej v omaro lulat= jz k sm bla micena sm skoz lulat v omaro hotla user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 388
1.10.2010 10:30:23   
kuki monstr
k me je luna nosila.. d ne bo pomote user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 389
1.10.2010 10:33:18   
Anonimen
kuki ne to pa (zaenkrat) ne,sam  sedvigne in se usede pa govori ali pa vstane iz postelje in gre po stanovanju,včeri se je dvignil pa začel ful jokat (in jaz posledično pomislila da ga res neki boli) potem pa reče mami mene pa ena hrastica boli s strehcouser posted image nč jasn pol sem mu pa rekla da se naj uleže pa zapančka naprej in je zaspal potem naprejuser posted image ma men tud ponoč ni dolgčas (no vsaj takrat k bi lahko spala pa mi ne pustijo

Neposredna povezava do sporočila: 390
1.10.2010 10:47:10   
kuki monstr
spala bos k bos stara :) haha
lej mene 4 ure na dan pa mam dostuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 391
1.10.2010 11:06:39   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kuki monstr

spala bos k bos stara :) haha
lej mene 4 ure na dan pa mam dostuser posted image user posted image

a ti misliš da jih pa jaz kej več?še če jih tok sem lahko srečna user posted image k bom stara pa tud ne bom mogla spat k bom pa wc skoz hodilauser posted image
evo najnovejša slikca
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 392
1.10.2010 11:33:01   
Serendipity
piškotek - kakšno vprašanje? Kje? user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 393
1.10.2010 14:55:27   
~Biba~
hej babike...
hvala vam za tolažbo...
sem se kar malo zatopila v delo...
ampak ko se spomnim...tako hudo je čakat in upat...pa vsi ti zakajiuser posted image
še vreme sodeluje z mojim počutjem

me pa razveselijo učenci, ki z dneva v dan ponavaljajo kak super tršico so dobiliuser posted image
to mi daje energijo za naprej...grem dalje priprave delat.

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 394
1.10.2010 14:56:31   
~Biba~
aja akvica držim pesti, da ti tokrat uspe..to bo dolg mesec

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 395
1.10.2010 23:54:41   
Anonimen
se* ful lep avataruser posted image
bibekuser posted image user posted image
no v 45 minutah Klarinega spanja se je 3x vmes zbudila in zdej je četrič s tem da je budna user posted image user posted image prej k je pa zaspala jo je pa tamavči zbudil k je joku v spanju moj pa zraven njega spal k da se nič ne dogaja user posted image zdele se pa tamala dere k ne vem kaj,sam jo mam pa tud že poln kufer k s tem jokom sam izsiljuje,evo ura bo polnoč jaz pa še ene 2 urci ne bom šla spat za ****

(odgovor članu ~Biba~)
  Neposredna povezava do sporočila: 396
2.10.2010 1:43:59   
Anonimen
čer ali jutrouser posted image
evo zdej grem pa tud jaz spat sicer ne vem če bom prišla sploh do pojstle preden bo tamala spet zajokalauser posted image nočko pa dobro jutro

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 397
2.10.2010 9:02:07   
kuki monstr
larilu ti pa res strajkas s spanjem user posted image user posted image user posted image user posted image ... vidis dobr d se mene dons nimas na obisku ... k bi bla cist ubozcasta user posted image  tko d se kr lepo naspi.. otrocicka dej atu v varstvo..ti pa zadremucki za 5 ur user posted image  5 mas dost user posted image
vzemi si cas zase user posted image

pol k se pa zbudis pa spij eno
user posted image

in bo svet spet lepsi ..se lepsi bi bil ce bi namest kave zeleni caj spila ampak ok, naj ti bo user posted image user posted image user posted image

se* ze treniras za maraton pestk? to si napisala..sej sm dojela..hahah pesti bos drzala user posted image user posted image user posted image user posted image  sam sm misla d si test-mislila.. k sm te v prejsnjem postu nagovarjala o testu k si mi ga poslala enkrat user posted image  tako d ni panike..sm razumelaa user posted image

bibaaaa
user posted image

lepo d si nasla veselje v otrocickih, kr tako naprej.. d ti misli drgam preusmerijo user posted image

aqua je ze -2 do cilja user posted image  vidis s tabo cakam k norc.user posted image user posted image user posted image

ziucek  a se cartas?

ajsi kuku? where are u? user posted image

evo kuki monstr je pa ucer bla na vpisu, pol pa v shoppingu... (ejhata ejhata) user posted image user posted image user posted image
ampak sm se zaljubila v ene skornje, pa sm sele doma ugotovila d sm zaljubljena user posted image user posted image user posted image user posted image  tko d zdej upam d jih bodo se v pondelk meli, d grem ponje user posted image  tko d stiskat pestke zame user posted image user posted image user posted image  za skornje hahahha.. k za bebiko ta mesc nou nc user posted image  
krce mam take user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   medtem k se user posted image  se ni prikazala, mal me skrbi k ta mesec naj bi sama po seb prsla, k nimam vc tabletk. upam d pride. pa d jo nism spet s tekom pregnala tko k nazadnje user posted image .

zdej grem pa gume menat pol pa na obisk k njegovi familiji ... bo se lustno..jz pa moji krci pa njegova familija k me ma tkooooooo rada d lhk sam dol padem (NOT) user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 398
2.10.2010 9:52:39   
Serendipity
piškotek - aaaa, takooooo user posted image Malo več časa nucan, ka mi potegne user posted image user posted image user posted image Tebe, da kdo ne bi maral? Ma ne verjamem! Jih bomo me borke že porihtale, če bodo tečni! user posted image
Sem pa ugotovila, da mene tudi PMS meče, ker sem grozno tečna (in POŽREŠNA, mater vse sladkarije sem stalamala) in mojemu samo nekaj težim. Še dobro, da je taka rožica in ne 'pada' na te finte. Bi bil ogenj v hiši. user posted image user posted image user posted image

bibita - *hugs*
larilu *hugs* to you 2. Mi smo tokrat celo spali, se je zbudila le 2x user posted image user posted image user posted image Hvala - je pa res luškan avatrček. Tak prikupno zmedena deluje pupika. Kot jaz. Samo sem brez prikupno in z le zmedena user posted image user posted image user posted image

živa - počivaj in se daj razvajat user posted image

aquica - pobožaj pikici in lupčka od naše Z za njiju.

Neposredna povezava do sporočila: 399
2.10.2010 13:47:54   
Anonimen
dan!
kuki moj spala sem od pol 3 pa do 4.30 velik auser posted image no potem smo moral it zjutri dol po copatke za klarči,še prej sem omako bolognese naredila,potem smo šli do mami pa potem do brata,pa po zeleni čajček v trgovino in zdej smo doma kjer sem dobila pač glih mail k me ni razveselil ampak kaj čmo itak sploh ne vem zakaj sem milslila da bi bil vsaj kanček upanja eh pustmo to
grem zdele makarončke skuhat
lep vikend vsem
pa kuki da ne bom od tvojga koga v lepše kraje poslala,ti si sonček od sončka tko da jaz mam še zmeri bulerje tko da sam reci pa se bodo aktiviraluser posted image

(odgovor članu Serendipity)
  Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nočem, da se me partner dotika - vzroki in...
Ne čutite želje po fizičnem stiku z vašim možem, partnerjem in se sprašujete, kaj je narobe z vami. Preberite, kaj so la...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......