|
RE: Oktobrčki 09, 2.del 30.10.2010 21:31:15
|
|
|
|
Rižkoo
|
MM.. , ko mas ti mega nakupe, se tud pri nas doma smejimo. Ti znaš!!! Jst pa komaj čakam. Kam pa greste na pot?? Proti Slo mogoče? No, dons sm mela tud jst malo manj mega nakup. Smo kupli malemu gumijaste škornje in ga dali hodit po Okaidiju . To je blo smeha..., prodajalke so komaj k sebi prišle... Ja gumijaste škornčke za dežek.... , ko bo v vrtcu. Zadnjič me je skor kap, ko sm vidla kakšno blato je... in kako uživajo v njem. Men je pa kr tema na oči padla, ko sm malemu pediped čevlce obuvala . No, me je vzgojiteljica prebrala in ko sm se vrnila nazaj...., je bil Liam v vozičku . Skratka.... mam mal težav s čevlji. Smo ugotovil, da ma tud zlooo visok nart po mamici... in težko obujemo čevlje. Komi mu kej najdem, kar mu gre gor, so dve cifre večje... pol je pa kot račka... Kar se vrtca tiče.... je naš malček v petek preživel ceeel dan v njem, jaz pa komaj. Tudi zaspal je, spal 2h in ko sva prišla po njega..., zelo zadovoljen. Ga je blo prv lepo vidt nič objokanega. Jst bi pa kr umrla, če nebi blo mojga možeka doma. Je rekel, da sem...kot da me pol ni. Sva si pa privoščla kosilčka... , jst sm se pa sam obračala in ga iskala... oooo kakšna navezanost!!! No, sej se bom navadla. Pinky girl, komaj čakamo piškotka. Full cute ideja. Ja, ti maš take simpatične. Če rabiš dam klobučke, pa balončke, pa krožničke... vse kar smo nabavli, ..... pa je ostalo v škatli. Povej.. Joj, blagor se vam... ker tko štimate za roj. dneve.... , sm full vesela. Pa VSE NAJBOLJŠE vašim lepim malčkom.... Tudi tistim, ki so že vpihnili svečko. Jst ne spremljam... , kar ni lepo ampak... vseeno iz srčka želim vse lepo in prelep dan. Drugač smo mel pa dons celo štalo. Dobesedno prosimo, da nam pridejo zmontirat vgradno omaro nazaj. Obljubljajo in čakamo, ne pridejo. Dons se nam je pa strgal. Sva mela z dragim prv nekulturn fight. Pol sva se pa pogledala in si priznala, da sva popoln par . V stanovanju mamo bombo, cunje povsod.... , kuhinje ni... in baje pride naslednji teden.. Komaj čakam.., da bom kej fajn skuhalaaa... po dolgem času . Ja... mene pa trebušček srbi..., komaj danes kupila kremico proti strijam. V tej nosečnosti sm čist druga. Res ni časa. Mamice z dvemi otročki...., a je to normalno??!! Pa nimam niti ene slikice trebuška... Ja, nič..bom mogla kšno nardit, hm? Jo prlimam.. in upam, da še kakšno zamika.. Lepo nočkooo!
|