|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Oktobrčki 09, 2.del
2.9.2010 12:42:11   
lenika83
Evo, končno načvekale dovolj za drugi del user posted image

< Sporočilo je popravil lenika83 -- 2.9.2010 12:48:45 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Oktobrčki 09, 2.del
2.9.2010 13:01:35   
Februarka08
user posted image user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 2
2.9.2010 14:19:41   
Anonimen
da se pofočkam user posted image

Dojenje ... mene noben ne gleda čudn ... sam pa sm se odločla da neham in to zato, ker se doji čez dan samo še predn gre spat, pa  še to ne zaspi med dojenjem ampak pol ko se podoji, pa tut zato, ker sm nardila konc z nočnim dojenjem ... ne morm več ... dost je blo!!! Sej se crkla velik pr men, pa se stiska, itd. Je bla dons 1. noč brez joške in ni hotla zaspad od 00.30 pa do 3.30 user posted image Upamm da bo dons bolš!!!

(odgovor članu Februarka08)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
2.9.2010 14:52:12   
googica
ola, super nova tema :)
glede dojenja sm js ena tistih ki niso mogle dojit. dokler ni bil juš star par mesecev so mene vsi čudn gledal in marsikdo je pripomnil da je to moja razvajenost, ker kao lahko dojijo vse mame... sama vidim, da otrok dojenja ni potreboval, sploh si ne predstavlam da bi ga pri tej starosti 10 mesecev še vedno pristavljala. otrok tega ne potrebuje, saj že lahko je vse po vrsti, zato se mi zdi da je dojenje po prvem letu samo razvajanje za mamo in otroka. ne me prosim preveč grdo gledat, to je pač moje mnenje, iz perspektive mame ki ni mogla dojit. pa ne zaradi lepših jošk, ampak zaradi pomanjkanja mleka. in prehude bolečine.

vrtec.. čestitke vsem ki ste že dali čez prvi krst :). verjamem da vam je hudo, tudi otrok bi bil vsekakor raje doma z vami. ampak tako pač je ane.. js mam to srečo da vrtca še ne potrebujemo.. bomo pa vidli kako bo, ker bom verjetno mogla tud it mal delat prek študenta, ko bo konc s porodniško, bo drek, smo se navadli teh 190 evrov več mesečno...
jooj še dvakrat spat, pa poroka.. ii.. vsi me klicarjo za razne informacije, težijo da mam verjetn ful dela.. js pa v zrak gledam, ker je e vse narjen :).. z jušem se mava fajn, js mal pospravlam, on pospravla iz polic na tla, js spet pospravlam... hecno se mava :)) dejansko opažam da je tale naš tamali fuul prebrisan. ko ga hočem odnest stran od nekje kjer ni njemu namenjen, se bo zadni moment še stegnu nekam, da nekej podere, razbije... JAO :)))pa prt na mizi, ni nikol lepo naštiman, če bi mel kej, kar se nahaja na sred mize, bo pač prt zvleku tolk, da bo dosegu zadevo.. vsekakor naju navaja reda, vse more bit pospravlen :)) pa vsako smetko na tleh opaz :)))

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
2.9.2010 14:56:49   
Tiara123
oj punce,
dnevi tako hitro minevajo, sem že zdaj čisto živčna, ko pomislim, da grem konec meseca nazaj v službo, mala pa v vrtec

V soboto gremo še na morje za 10 dni, potem še par dni crkljanja doma in se moje brezksrbno leto zaključi.

Me skrbi tole uvajanje v vrtec, pa ne toliko zaradi moje pupe, saj najbrž se bo slej ko prej navadila, ampak se jaz ne bom mogla dosti hitro sprijaznit z novim načinom življenja, da jo bom videla samo za 2 urci na dan, potem bo pa itak že čas za spanje user posted image

mM, ja ja, imamo mamice tihi dogovor da poparčkamo naše otročičke, a ne? user posted image

Glede dojenja... te čisto razumem, v kakšni situaciji si.. Jaz tudi ne bi nehala na 'zahtevo' nekoga-kogarkoli že. Naj ti povem v tolažbo, da sem sama aprila imela operacijo modrostnih zob in sem dobila lokalno anestezijo, pa nisem nehala dojit zaradi tega. Menda gredo zdravila iz telesa v parih urah in mogoče spustiđ samo eno dojenje, ni pa treba zaradi tega nehat. Če boš jemala antibiotike, naj ti predpišejo takšne, ki ne vplivajo na mleko, a imajo enak učinek. Jaz sem imela 2x mastitis in sem morala jemati antibiotike, pa še 7 tednov po porodu sem morala jemati ab preventivno, ker je bila nevarnost, da se delček posteljice, ki mi je ostal v maternici (sem imela abrazijo v splošni anesteziji), vname. Tašča, ki je zdravnica, mi je zatrdila, da je z mlekom vse ok in da lahko normalno dojim. Mogoče ti pride ta informacija prav, da se lažje odločiš.. Sicer pa ti še vedno preostane možnost, da tvojega zobarja za nekaj časa še odložiš.

Jaz imam trenutno drugačne izkušnje, kot pravita vidve mM in lenika83. Ko mene nekdo vpraša, če še dojim, pa rečem, da žal ne več, me kar malo čudno pogledajo in potem hitim razlagat, da ne po moji krivdi, ampak da me je moja frajla čez noč odstavila user posted image Se mi bolj zdi, da me kao obsojajo, da ne dojim več, kot pa obratno. Moram priznati, da bi sama še z veseljem dojila in tak je bil tudi moj plan, ampak sem očitno delala račune brez krčmarja.

Pa še eno vprašanje za tiste, ki ne dojite več.. Jaz sem namreč čisto izgubila moje joške, sem še bolj ploščata kot prej user posted image A je to normalno in bo tako ostalo, ali kaj??? Čisto nič mi niso več všeč user posted image

Copatki, čeveljčki... imamo usnjene copatke (bolj za okras in toploto) in FILA supergice z usnjenim mehkim podplatom. Zaenkrat bom še z nakupom počakala, potem pa se ogrevam za Elefanten green - te dvojne, ampak mi cena trenutno še ni všeč user posted image http://www.elefanten.de/catalogue/catalogueSearchByProperty.do;jsessionid=8D32129F5FF0FC8EEDEDC3343FF1E0D7?action=showList&act=search&propIds=229696&propValues=M%26auml;dchen&propIds=229706&propValues=deselect&propIds=229709&propValues=deselect&propIds=229699&propValues=green&propIds=229682&propValues=deselect&propIds=229689&propValues=deselect

Čez 14 dni imamo RA in bom vprašala, če rabi kakšne posebne šuhke, ko bo začela hodit, ali bodo takšni vredu. Pa še za zimo bo treba kakšne tople kupit.

Za srečanje pa se bom mogla opravičit, ker bomo takrat na morju. Škoda, pa upam, da drugič...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
2.9.2010 15:02:30   
Tiara123
Še 1x brez linka, da bo berljivo:

oj punce,
dnevi tako hitro minevajo, sem že zdaj čisto živčna, ko pomislim, da grem konec meseca nazaj v službo, mala pa v vrtec

V soboto gremo še na morje za 10 dni, potem še par dni crkljanja doma in se moje brezksrbno leto zaključi.

Me skrbi tole uvajanje v vrtec, pa ne toliko zaradi moje pupe, saj najbrž se bo slej ko prej navadila, ampak se jaz ne bom mogla dosti hitro sprijaznit z novim načinom življenja, da jo bom videla samo za 2 urci na dan, potem bo pa itak že čas za spanje

mM, ja ja, imamo mamice tihi dogovor da poparčkamo naše otročičke, a ne?

Glede dojenja... te čisto razumem, v kakšni situaciji si.. Jaz tudi ne bi nehala na 'zahtevo' nekoga-kogarkoli že. Naj ti povem v tolažbo, da sem sama aprila imela operacijo modrostnih zob in sem dobila lokalno anestezijo, pa nisem nehala dojit zaradi tega. Menda gredo zdravila iz telesa v parih urah in mogoče spustiđ samo eno dojenje, ni pa treba zaradi tega nehat. Če boš jemala antibiotike, naj ti predpišejo takšne, ki ne vplivajo na mleko, a imajo enak učinek. Jaz sem imela 2x mastitis in sem morala jemati antibiotike, pa še 7 tednov po porodu sem morala jemati ab preventivno, ker je bila nevarnost, da se delček posteljice, ki mi je ostal v maternici (sem imela abrazijo v splošni anesteziji), vname. Tašča, ki je zdravnica, mi je zatrdila, da je z mlekom vse ok in da lahko normalno dojim. Mogoče ti pride ta informacija prav, da se lažje odločiš.. Sicer pa ti še vedno preostane možnost, da tvojega zobarja za nekaj časa še odložiš.

Jaz imam trenutno drugačne izkušnje, kot pravita vidve mM in lenika83. Ko mene nekdo vpraša, če še dojim, pa rečem, da žal ne več, me kar malo čudno pogledajo in potem hitim razlagat, da ne po moji krivdi, ampak da me je moja frajla čez noč odstavila Se mi bolj zdi, da me kao obsojajo, da ne dojim več, kot pa obratno. Moram priznati, da bi sama še z veseljem dojila in tak je bil tudi moj plan, ampak sem očitno delala račune brez krčmarja.

Pa še eno vprašanje za tiste, ki ne dojite več.. Jaz sem namreč čisto izgubila moje joške, sem še bolj ploščata kot prej A je to normalno in bo tako ostalo, ali kaj??? Čisto nič mi niso več všeč

Copatki, čeveljčki... imamo usnjene copatke (bolj za okras in toploto) in FILA supergice z usnjenim mehkim podplatom. Zaenkrat bom še z nakupom počakala, potem pa se ogrevam za Elefanten green - te dvojne, ampak mi cena trenutno še ni všeč...

Čez 14 dni imamo RA in bom vprašala, če rabi kakšne posebne šuhke, ko bo začela hodit, ali bodo takšni vredu. Pa še za zimo bo treba kakšne tople kupit.

Za srečanje pa se bom mogla opravičit, ker bomo takrat na morju. Škoda, pa upam, da drugič...

[/quote]

(odgovor članu Tiara123)
Neposredna povezava do sporočila: 6
2.9.2010 15:04:19   
Tiara123
pa še link do všečnih čeveljčkov za našo pupo:

http://www.elefanten.de/catalogue/catalogueSearchByProperty.do;jsessionid=8D32129F5FF0FC8EEDEDC3343FF1E0D7?action=showList&act=search&propIds=229696&propValues=M%26auml;dchen&propIds=229706&propValues=desel_ect&propIds=229709&propValues=desel_ect&propIds=229699&propValues=green&propIds=229682&propValues=desel_ect&propIds=229689&propValues=desel_ect

Pa vidim, da je 2. post brez smileyev.. Saj vseeno, itak je skoraj za vsakim stavkom taleuser posted image ,
čeprav ne odraža mojega stanja duha, ampak zgleda, da sem o samih nevšečnih stvareh govorila user posted image

< Sporočilo je popravil Tiara123 -- 2.9.2010 15:05:04 >

(odgovor članu Tiara123)
Neposredna povezava do sporočila: 7
2.9.2010 15:12:51   
malaMravljica
Punce, ma zlate ste. Hvala vam!!!!! Res. Tebi Tiara pa tudi 1000000x hvala za info. Pol pa mogoce ne bo treba takega nasilnega in hitrega ukinjanja dojenja. Men to pac tok pomeni, mali je pa tudi nor na dojenje.

Googica, saj vidis, tokrat se s tabo niti slucajno ne strinjam. Vseeno pa dobro, da imamo tako razlicna mnenja, kaj bi bilo, ce bi bili vsi isti. Ej, pa se glede prta. A ves da sem prav v eni strokovni literaturi prebrala kok je nevarn in nasvet, da v tem obdobju ne imet prta na mizi. Jaz sem ga v jedilnici odstranila pa je se en kos manj za prat in likat user posted image  

Tiara, ma kaj te imajo obsojat, ce je mala nehala sama, ej, nic lepsega za mamico no. Jaz si tudi zelim, da bi mali sam nehal in ne bo muk, da si on zeli jaz pa bi pocasi mogla ze ukinit. Ti sam jasno povej, da mala je mala sama nehala in si vseeno tok casa dojila, da je ze imela sprejeto GH ob tem.
Ko izves za cevlcke pa povej kaj pravijo. Midva imava sedaj pediatra sele oktobra. pa preselil se bo najin pediater in to v en novi nakupovalni center, ga odprejo sedaj oktobra in cist zraven bo recimo C&A, HM pa cez cesto, Esprit cez cesto, Benetton cez cesto. Ubozica jaz user posted image user posted image  ne jaz, moja denarnica pa res.

(odgovor članu Tiara123)
Neposredna povezava do sporočila: 8
2.9.2010 15:18:24   
malaMravljica
Tiara, kaj zdej pa ti zavajas s temi linki user posted image user posted image  

Se nekaj vedno pozabim vprasat. Ima katera bejbija/ko ponoci v spalni vreci? Ker moj je pokrit ravno 1 sekundo in se mi zdi, da se tok zbuja ker ga zebe. Danes ob 5h ko sem ga dala nazaj spat je pa tako spal in se ni odkril ter tako posledicno spal do 8.30.  Sam ker se nikoli ni imel vrece, kaj menite, bo hotu spat notri? PA kaj naj kupim eno bomabzno ne predebelo ali eno ornk debelo? Pojma nimam kaj.

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
2.9.2010 15:31:21   
lenika83
Mi imamo spalno vrečo. V bistvu 2 spalni vreči. Ena je čisto tanka za takšen čas kot zdaj, druga pa kar fajn debela, za malo hladnejše mesece. Uporabljali smo spalno vrečo že skoraj od rojstva, ampak zdaj med poletjem je nismo, ker je bilo ful vroče, ampak še zmeraj brez težav spi v njej. Mi v bistvu že nekje od marca sploh ne uporabljamo odeje, ker se mala preveč prestavlja in obrača po postelji in itak ne bi zdržala pokrita, pa še malo me je strah, da se ne bi slučajno zapletla v odejo. Če jo pa kdaj slučajno pokrijem s svojo odejo na moji postelji, pa jo takoj zbrca dol. Mogoče se bo v vrtcu navadila biti pokrita, ker pozimi pa ji bo verjetno premalo samo vreča.

Neposredna povezava do sporočila: 10
2.9.2010 16:04:57   
Tiara123

IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica

Tiara, kaj zdej pa ti zavajas s temi linki user posted image user posted image  

Se nekaj vedno pozabim vprasat. Ima katera bejbija/ko ponoci v spalni vreci? Ker moj je pokrit ravno 1 sekundo in se mi zdi, da se tok zbuja ker ga zebe. Danes ob 5h ko sem ga dala nazaj spat je pa tako spal in se ni odkril ter tako posledicno spal do 8.30.  Sam ker se nikoli ni imel vrece, kaj menite, bo hotu spat notri? PA kaj naj kupim eno bomabzno ne predebelo ali eno ornk debelo? Pojma nimam kaj.

Še to, potem pa šibava ven s triciklom... Naša nova pridobitev in je ne spravim z njega user posted image

Ja, mi jo imamo v spalni vreči, ni pokrita niti sekunde. Imam 2 iz Kik-a, ful tanki poletni, prejšnji teden sem kupila v H&M malo debelejšo in večjo. Poglej, ful imajo lušne, vseh velikosti :)

Sem pa naredila celo študijo iz spalnih vreč.. Ne bi bila jaz, če ne bi.. Itak iz vsake stvari kompliciram user posted image Fuuuul lepe ima firma GROBAG, poglej na njihovi uradni spletni strani, jih pa tudi druge spletne trgovine prodajajo. So sicer malo dražje, a mislim, da so super. Pri debelini vreč je merska enota TOG, preberi si tukaj, kaj to pomeni: http://www.gro.co.uk/Grobag-Baby-Sleep-Bags/View-all-products.html, pa še ful lepe motive imajo user posted image
Ti boš v Nemčiji sigurno našla njihove izdelke.. Sporoči, če bo kaj orpijemljivega, se priporočam user posted image

Googica - tebi pa želim, da bo sobota naaaajleeeeepša v tvojem življenju in da bo res čaroben dan! Pa lepo vreme vam želim!!

Neposredna povezava do sporočila: 11
2.9.2010 16:17:37   
ninasiki
lenika lumpa pa tok sm čakala da jo enkrat jst odprem in poglej ga zlomka spet prepozna user posted image  nč se vam kasneje javin grem spet športat tokrat v spremstvu mojga partnerja da mu pogažem kako se hodi do litije user posted image

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

(odgovor članu Tiara123)
Neposredna povezava do sporočila: 12
2.9.2010 20:44:49   
Rižkoo
Ooo nova tema..., ma ste pridne.user posted image

Ja, mi smo nazaj. Žalostno in žalostno.
Tok hudo bolani, da lohk rečem, da je moj sinko čist nazadoval... iz 10 kg, padel na 8.5 kg. No, zdej je mejčkan nazaj ampak... celih 5 dni nič jedel. Virusni infekt, bakterija.... uničlo ga je.
Da o prvih korakih sploh ne govorim. Sej na nogah ni mogel stat celih 10 dni. Kobacat pa sploh. Se je tresel in padel po tleh. Uglavnem, kaj takega videt pri otroku pa boooli, res boli. Sploh pa ko ne veš kako pomagat. Čas in antibiotiki...to je pomagalo, a na kratko.

Da o sebi ne pišem..... Zgubla 4 kg, tud zbolela. Ati tud.
Kratko in jedrnato, dopusta ne bom komentirala. Kot da ga ni bilo. Ležali smo v hotelski sobi. No... bili smo skupaj, skrbeli drug za drugega. Zame zelo dragocen čas.user posted image

Nosečnost... Srček bije, velki 2 cmuser posted image .

MM, ne vem. Kar se dojenja tiče so mnenja taka in drugačna. Ena moja želja je bla večja od dojenja in izpolnila se je. Pri tebi ni tako zato.... ne vem, če bi bla jst na tvojmu mestu, bi prestavla zobarja ne glede nato v kakšnih povezavah ste. Tvoja odločitev pač. Al pa pač... postopoma odstavljaj, odrezat ne moreš. Ni fer ne do tebe, ne do LM-ja.

Jst moram priznat, da si Liama zdej sploh ne predstavljam dojit, tooook je velik pa ... ne vem. Ne vidim ga več na joški. Čudno, pa tko rada sm dojila. Ja, tko je.

Pinky girl, slike so bomba. Moje rojstnodnevne bodo tud.... Mi je oblublauser posted image .

lenika83, ja raziskava glede marele je 1A. Mi buzza nič več ne uporabljamo. Moon pride povsod, spi not... poleži se do konca. Sedež velik... uglavnem, vse pohvale. Tud makedam obvlada. Strehca je ok, ko je kriza pa še Peppenija nataknemo pa je ok.

Trenutno stanje pri nas. Jaz pa Liam bolana..., ati še zmer skrbi za nas.user posted image Jutr se morava pozdravit... saj v soboto pihamo prvo svečkooooo. Torta naročena, fotografinja tud.., baloni, krožnički, klobučki, piščalke.... vse že mamo. Kupla sm tud tobogan, pa gugalnico pa polžka, pa tunel... da se bodo povabljenici meli s čim igrati.... user posted image . Drugač smo na švoh z igračami. Ampak... kot ste napisale.... otročki si vedno najdejo svojo igro. Aja... zdej pa sam upajte z mano, da bo še sonček sijal..., če bo ta neumn dež, bom tkoo žalostna.

Aja... mytoys.de... naročila velikox, dobila v 5-6 dneh. Odvisno, če česa ni blo na zalogi. Če ni blo... so nekaj poslali, pa pol še nekaj.. pa pol ostalo. Poštnina seveda ena. 15 EUR. Sm zadovoljna čeprav so mi enkrat kr neki poslal ampak.... se zgodi.

kg... še pred 20 dnevi sm mela 55kg, dons sm na 51 kg. Super... kaj pa vem kaj me čaka do konca te nosečnosti. Z malim sm se zredila 12 kg.

Sm pa dons mojmu zagrozila, da je to moja zadnja nosečnost. Lahko sklepate kake so slabosti.user posted image

Nč, lepo bodite... pa se vam še kej javim.

vrtnica
.... sm prv žalostna zarad tebe. user posted image

Prvi Rižko v meni je pustil sledi :-).. a imam še dva mala Rižkota :-)

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 13
2.9.2010 21:18:30   
Februarka08
Rižkoo a že roj. dan??? Ojoj, že 1 letouser posted image Kako gre hitrouser posted image saj ni res... no, pa je, še malo pa bomo vsi praznovaliuser posted image user posted image user posted image user posted image
MM kot so ti že povedale, mnenja so različna... če imaš mleka še vedno dost in če se res še tako rad doji, bi jest dojila. Ne vem, zakaj pa ne... zna pa bit problem ko greš v službo. Otrok je že tako zbegan, ker mamica gre, da pa še brez joške ostane, je pa pomoje še hujšuser posted image ne vem, premišljujem naglasuser posted image moja največja želja je bila da bi dojenje steklo. Pa mi ni bilo usojeno. Pri L. sva vztrajale 7 mesecev, sicer z dodatkom, potem se je sama odstavila, z B. sva se pa mučila 3 mesce in pri vsakem dojenju oba tulila. Ni se hotel, jaz pa tega nisem sprejelauser posted image ma ne bom še 1x o tem. Hočem sam povedat da vem kako enim mamicam pomeni dojenje, koliko se prematramo za to dojenje, zato uživajte še ob tem, če oba tako hočeta! Itak še rabijo mlekouser posted image

Spalna vreča - Blaža sem pokrila sred noči med spancem, čez 2 sek je bil že odkrituser posted image takoj se je odgrnil in zbudiluser posted image user posted image mulo. 1x sva ga dala v vrečo in je znoru čist! Zdaj sem pa spet probala in glej ga zlomka, otrok je začel spat!!!user posted image user posted image user posted image user posted image No, vsaj upam da bo šlo tko naprej. Zgleda ga je zeblo, ampak kaj ko ni hotel bit pokrit. Larisa je bla pa skoz v vreči, od dojenčka naprej in do par mescov nazaj ko je sama rekla da hoče kovter. user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Rižkoo)
Neposredna povezava do sporočila: 14
2.9.2010 21:34:49   
rozilu
Jupiiii, nova temauser posted image user posted image user posted image

Joooj rižkoo, sej ne morem verjet za tak dopust user posted image Bogi mali, samo mislim da zbolet tik pred prvim RD čisto normalno. Bodi vesela, da ni ravno na RD user posted image Zate pa tudi user posted image , si sploh ne predstavljam met user posted image , bit user posted image pa še bolna, jaoooo.

Spalna vreča - na začetku sem jo tudi jaz imela, pol se mi je zdelo prevroče. Zdaj ko bo res zahladilo, pa gremo spet not, ker... sem že obupala s pokrivanjem. Preden grem spat jo pokrijem, prej sploh ne sme videt rjuhe user posted image takoj dol zbrca. Pa glede na to, da se ponavadi obrne za 90 al pa 180° tud ni haska z njo. Zato pa je skoz v dolgi pižami, tudi tle na morju, kjer mava kar toplo notri. Sem pa za zdej jo kupila v IKEI, naprej pa najbrž v HMu, če ne bova kake od nečakinje dobile. Glede debeline - ponavadi piše gor za kak temperaturni razpon je, sicer pa lahko user posted image več al pa manj oblečeš, pa je.

Mytoys - ja zdej je kar je, bi prej povedale, da mate bone user posted image sej že neki časa bluzim o nakupu... Sej ni važno, itak se moram spomnit, da smo pri taglavnem vozu prišli ful poceni skozi (skoraj cenejši bil od tega novega user posted image ), pa 1000 stvari smo od nečakinje dobili, tako da...

Dojenje - meni se tudi zdi, da me čudno pogledajo, ker še dojim, ma kdo bi se sekiral. Zaradi drugih res ne, bi se, če bi hotela nehat pa ne bi šlo. Sicer pa se mi zdaj ponoči (proti jutru) spet dojimo, ker zadnje 2 tedna slabo spi in pol jo pač dam na joško, ne vem zakaj bi se drugače matrale. Ponoči tako zaspi, čez dan in zvečer pa ne, se dojiva bolj za cartanje, al pa če kosilo zamuja user posted image user posted image user posted image ... al pa če je bolna, tečna...

Tiara - glede jošk mi babe pravijo da je na žalost tako. Ker prej smo imele maščobo, potem so jo nadomestile mlečne žleze, ko se te zmanjšajo pa ostane prazno. Zakaj se ne nafilajo spet za maščobo pa ne vem... mogoče se bo treba spet malo zredit user posted image

Prt - prti so zakon user posted image user posted image user posted image Tle pri mami je prt na mizi in jo hranim ene pol metra stran, pa še to ni dovolj user posted image .

(odgovor članu Rižkoo)
Neposredna povezava do sporočila: 15
2.9.2010 22:09:48   
lenika83
Jaz sem ravno danes začela razmišljati, da mogoče slabo spi čez dan, ker ji je premrzlo. Bom jo dala jutri v vrečo, pa da vidim razliko. Tega, da so na vrečah napisani temperaturni razponi pa sploh nisem vedelauser posted image  Sama sebi ne morem verjeti, ker za vsako stvar naredim celo študijo, za vreče pa res nisem. Prvo vrečo smo dobili od babi in dedija, pa sem potem, ko smo jo prerasli, kar kupila še eno enako, samo večjo. Bom pa morala za letošnjo zimo kupiti neko bolj debelo, ker lani je bila v vreči, pa še debelo pokrita, pa še je bila kdaj hladna. Letos bo pa menda samo v vreči, pa bo pač morala biti bolj debela. Jah, nič, treba narediti študijo na to temo user posted image

Zdaj grem pa počasi leže, sem zlikala velikanski kup cunj in sem čisto utrujena.

lahko noč

Aja, ninasiki, ups, sorry user posted image

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 16
2.9.2010 22:10:01   
googica
joj za joške sm pa slišala od kolegice ja, kolk so ji upadle ko je omejila dojenje.. sj mene kr mal skrbgi ko bom se lotla hujšanja kako bo. sm dobila 2 črki zdele med nosečnostjo, a začuda nč mleka ane.. :))

spalna vreča, imamo neko tenko, sestra zašila.. bo treba kmal kupit kej toplejšega, verjetn hm.. ni pokrit niti pet minut, sploh pa zadne čase spi na vseh štirih, tko da ITAK ne more bit pokrit :)
js sm pa tolk vesela, sm mela zobarja, zadnjič... iii končno smo porihtal moje črve :).. smo se pol zaklepetal.. sej itak vesta s sestro že vse o men :D.. smo že skor na kufe skup hodil, tolk pogosto sm bla tm :)))

joj, spet bolančki... :((( še hujš če sta še mami in otrok bolna, joj :(.. sej se bote pocajtal, tak vreme je pač. kr naenrkat se je ful shladil.. js splho ne vem kako juša oblečt zdej, je sonce, je za kratek rokav, gre za oblak pa mrrrrz..

zgleda je nova tema nam dobr dela, ste vse komentirale :)) to mi je ful fajn, da mam kej za prebrat.. komi čakam srečanje, da dam obraze in imena zraven nickov :))
pa ne mi zamert ker včasih zlo direktno povem, sej v živo nism tolk smotana :)..

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 17
3.9.2010 8:25:13   
majakla
Glede srečanja:
nič sprememb, ne?

Ker mi šibamo popoldne na morje in z morja
direkt na srečanje, in do takrat smo brez
interneta ...

Če pa bo kaj, pa LEPO PROSIM Lenika, ti imaš
mojo telefonsko, plisss sms - HVALA.

Nikec v vrtcu, jaz bi naj pakirala. Ob 10.30 grem
po njega pa mi ura nikamor ne gre!

(odgovor članu googica)
Neposredna povezava do sporočila: 18
3.9.2010 9:04:23   
lenika83
majakla sploh ni problema, ti javim, če bi bilo karkoli spremenjeno. Ampak ziher ne pred četrtkom, ker do takrat smo mi tudi na dopustu.

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 19
3.9.2010 9:31:46   
majakla
Aha, hvala.

Lep dopust - UŽIVAJTE!

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 20
3.9.2010 11:33:42   
majakla
Haaalooo Lukec, vse naj, naj za 11 mesecev.
Uf, si že star. user posted image

No, mi smo 11-ko imeli včeraj, pa smo zaradi
trpljenja (saj se napiše tak ne: 2xj) beri vrtca
skoraj pozabili.

Moj srček je že doma in že spi.
Je baje lepo jedel zajtrk, sadje oz. malico tudi,
nekaj ziher je, ker so dokazi na majčki (beli,
sveži). user posted image  

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 21
3.9.2010 11:52:18   
muca*maca
Živjo, punce!

Rižkoo - iiiiiiiiiiiiii!!!! Sem tolk nate mislila tale mesec, če ti je uspelo zanositi in zdaj preberem da že srček bije! Čestitke!!!user posted image user posted image user posted image V katerem tednu pa si? Kakšno veselje! A je fin ta občutek, da spet nekaj raste v tebi?
Joj, jaz bi tudi,  pa moram počakat do marca, da vidim, kaj bo s službouser posted image

Mi smo se včeraj vrnili z doooolgega morja, smo bili kar en mesec!
Zdaj pa moram šefa prepričat, da mi pusti izkoristiti še kaj dopusta, drugače moram 21. sept v službo!
Maksa bo čuvala babica, se mi kar srce trga ob misli, da bi ga morala pustiti v vrtcu. Bravo vse mamice za moč in pogum.

Mraz je pa nenormalno!
A se spomnite lani kako je bilo lepo toplo?
Cel november sem lahko sedela na balkonu in se sprehajala...

Uff, upam, da še pride kej toplote nazaj.

Grem kuhat kosilo, lp

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 22
3.9.2010 21:11:11   
ninasiki
ojla evo tretji dan je za mano in brez prekrškou in ogromno miganja

rižko welcome back pa en veliiiiiiiiiik user posted image  za vaju z liamom sicer vaju pa očka razvaja tko da mislm da tud kle ni problem vidva se sam čim prej pocajtita da se 12.9 vidimo je pa mene tud strah druge nosečnosti glede na to da sm mela že v prvi full problemou mah bomo že
joške ja res je padejo dol user posted image  že tko mam problem pol pa k bom modrc dol dala bom mela pa glih pr popku jih user posted image  bom šla mal napumpat pol bom pa k dolly parton  user posted image
mucamaca uuu ti si pa res uživala lepo sej bi jst tud če bi lah ubistvu pa kdo nebi biu ceu mesc na morčiju

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

(odgovor članu muca*maca)
Neposredna povezava do sporočila: 23
3.9.2010 21:19:01   
Anonimen

DATUM
IME OTROKA (NICK)

19.8.
Maja (pupa_b)

3.9.
Jaka (Vijolica)

4.9.
Liam (Rižko)

7.9.
Jan (ninčy)

15.9.
Alina (katrin**)

17.9.
Vita (mateja8)

20.9.
Julija (maj200)

21.9.
Žan (metka_zone)

26.9.
Jaka (nea_teja)
Zala (Talika)

27.9.
Mai (rolika)

28.9.
Sebastjan (štefy)

30.9.
Lejla Rhiannon (emaa)

2.10.
Nik (majakla)
Žiga (pikica)

3.10.
Brina (frrrr)
Luca Mateo (malaMravljica)

6.10.
Anej (naty6)

8.10.
Oto (mng)

9.10.
Jan (deja*)

10.10.
Lev (tane)
Zara (skačica)
Aleksej (ninasiki)
Kevin (september25)

12.10.
Nik (HelloKitty)

14.10.
Taja (Nej@)

15.10.
Tia (majcy_m)
Blaž (Februarka08)
Oskar (špelka12)
Vid (sonncnica)
Viktorija (Suzikaa)

16.10.
Špela (Bobipalčka)
Leja (pravoda)
Tilen (kalypso)

17.10.
Maruša (rozilu)
Tjaš (nina68)

19.10.
Pia (TINKO)

20.10.
Maša (najčka)

21.10.
Julija (meggi 4)
Nika (lunika)

22.10.
Lea (didikaa)
Gea (Aniita)
Lina (Boob)

23.10.
Špela (karmen b)
Nejc (TRIŠ)
Juš (googica)

24.10.
Timon (Nončika)

25.10.
Nina (rakica2)

26.10.
Kaja (sasy22)

27.10.
Matic (drobtinica29)
Gaja (Emilly)

28.10.
Lejla (stuhica)

29.10.
Nejc (pattaya)
Julija (gorenka)
Nina (michelle1)
Tadej (sine bine)

30.10.
Timej (LINDI)
Taja (Tea85)

31.10.
Zoja (tassika)

1.11.
Dora (lenika83)

2.11.
Julija (manca)

3.11.
Maks (muca*maca)
Ajda (Meliitak)

4.11.
Blaž (Crystall)

6.11.
Ben (pinky girll)

JANUAR
natalia, 2.1.1980
Aniita, 29.1.1984

FEBRUAR
manca, 5.2.1982
Nea_teja_, 12.2.1975

MAREC
Nej@, 5.3.1980
štefy, 7.3.1973
majakla, 28.3.1979

APRIL
TINKO, 7.4.1983
Februarka08, 10.4.1984

emaa, 28.4.1976

MAJ
Crystall, 3.5.1984
Nončika, 9.5.1981
naty6, 22.5.1978

katrin***, 23.5.1984

JUNIJ
Meliitak, 4.6.1976
rolika, 12.6.1985
tea85, 20.6.1985
Rižkoo, 20.6.1982
pinky girll, 21.6.1981
michelle1, 22.6.1978
muca*maca, 28.6.1980

JULIJ
metka_zone, 1.7.1984
LINDI, 16.7.1977
rakica 2, 18.7.1974

AVGUST
ninasiki, 12.8.1983
tassika, 12.8.1983
stuhica, 21.8.1978
sine bine, 22.8.1980
boob, 23.8.1980

pravoda, 31.8.1983

SEPTEMBER
googica, 9.9.1985
nina68, 18.9.1968
drobtinica29, 28.9.1979

OKTOBER
karmen b, 1.10.1980
majcy_m, 7.10.1985
Emilly, 10.10.1979
gorenka, 10.10.1976
lenika83, 10.10.1983
pattaya, 23.10.1985
skačica, 24.10.1980

NOVEMBER
najčka, 15.11.1976
HelloKitty1, 23.11.1979

DECEMBER
kalypso, 6.12.1980
frrrr, 11.12.1980

(odgovor članu muca*maca)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
3.9.2010 21:24:04   
malaMravljica
joj majakla, si se spomlna na Lukcev 11 mesec. Zlata si. Nik pa vceraj, saj vem, samo to odvajanje od dojenja me je tok vrglo, da sem pozabila na vse lepe zadeve. Sta ze prava fantica a ne, samo midve pa veva, da bosta se skor cel mesec dojencka, pol pa sele mala otrocka. A ne, tudi nama pripada imet celo leto dojencka user posted image  Ti bom dala se kaksno fotko na mail, imam spet lepe.
PA tako lepo je prebrat, da se ima v vrtcu lepo, bravo!!!

Vceraj smo mu gugalnico namontiral, joj veselje, se kar na glas smeji in vriska zraven, tok mu je lepo. Itak, guga se v lupinici, ce ga dam notri in je na tleh, pa v lezalnik se hodi gugat, pa na najini postelji dela valove in se gunca, prav nor je na guganje. Popoldne jni hotu vn, je noge tko stegnu, da ga vn ne bi dobila.

No, zobozdravnika sem prestavila na 10.11 in do takrat pa ga morem sedaj nekako odvadit dojenja, bo potem 13 mesecev dojen, tudi ni slabo a ne. samo kako ga odvadit, pojma nimam. danes ponoci sem hotla ukinit nocno, pa je bil prav jezen pol in se mi je zbujal na pol ure potem, pol sem ga pa pri meni pustila spat in seveda je pil. Ne vem kako se lotit tega odvajanja, se pac tako rad doji in ni lahko. Kaksna ideja?

Prsi po dojenju, bo za user posted image user posted image user posted image  samo kaj hocemo, to je pac tako. Men se zdi, da bom iz 3ke na 0 prsla, fajn a.

Brina, ti imas tudi danes ze 11 mesecev. Velika punca ze a ne, cestitam.

Rizkoo, jutri se ne obremenjuj prevec!!!!!!!!!!!!!!!! Pa te slabosti, se mal no, saj bodo kmalu minile.

Nocko, nama grem se vecerjo kuhat sedaj.

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?