|
RE: Oktobrčki 09, 2.del 28.10.2010 22:16:53
|
|
|
|
Rižkoo
|
Tassika, jst sm mela tud solzne učke... , pa še kr jih mam vsake toliko Ti si itaq ena super punca in vsak sms, vsak pogovor je bil balzam za dušo v vsem hudem. To veš .. MM, veš... ti moram povedat, da je Frrr res posebna. Ko sva bila v bolnici z Liamom sva prejela darilce, ki nama je polepšalo turobni, žalostni dan. Prejela sva ga od Frrr in njene princeske. Vem, da si absolutno zasluži, da ji napišem, da ima super dobrega srčka Drugače pa.., naj spomnim tudi tebe, da sva jutro po požaru skupaj jokale ...in bila si med prvimi, ki je za trenutek "zaslišala" mojo bolečino. Spomni se, kaj si me vprašala, mi predlagala. Takrat mi je bilo to nesprejemljivo.... , se pa stvari dogajajo POZITIVNO tudi za hrbtom in nisem imela veliko besed. Moram le reči, da sm ponosna nase, vesela zase, da sm se.... nekaj let nazaj registrirala, si izbrala uporabniško ime..., se vam zaupala in vas spoznala. Zdaj vas imam.... in to "presenečenje", vaši nicki... bodo ostali z menoj za vedno. Ko bom pomislila na Liamov 1. roj. dan... se bo ta dan pomešal z vašimi nicki in dejanjem, ki enostavno ne bo pustilo, da me bo prevzela žalost. Ob tej tragediji sem spoznala marsikaj.... , tudi ljudi, ki jih imam okoli sebe. Ja, v nesreči jih spoznaš. Jaz imam le nasmeh na obrazu.... zaradi tega sem vesela. Tko, da MM.... tudi ti si pomislila na to.... , tebe mam pa itaq rada... No, pa sm ti napisala izpoved na RR. Sm čudna, a ne??!! Ma vse vaše besede, vsi smsji..... vsaka črka mi je v naši žalosti pomenila toliko, da vam sploh jasno ni. Samo meni je. Zdaj pa še dinčki.... ma, komaj čakam sobico od Liama..., da vam pokažem del česa ste. Res! Pinky... ti pa tud vse že veš, pa še mail maš.... in tako kot si napisala... DOBRO z DOBRIM.... Naj bo za vsako posebej res tako.... To vam želim iz srca.
|