spacebaby
|
zoya27, zadnjič si spraševala glede sedenja, sem danes vprašala fizioterapevtko. Nogice naprej, rahlo pokrčene v kolenu (če je seveda naravnost), pa najboljše da so čimbolj skupaj, ni dobro če so fejst narazen, ker potem je to lenobno sedenje, preveč na komot, nič ne trenirajo mišic. Če gre pa že malo postrani, v eno stran, je pa fajn, če ima nasprotno nogo pokrčeno, s stopalom na tleh, je tako najboljše da splazi iz sedenja. No, moram povedati, da se je David danes prvič sam usedel. Ravno pred fizioterapijo, ko sva se tam na tisti veliki mizi previjala in fizioterapevtke še ni bilo. Najprej se je ves navdušen začel spet gujsati na vseh štirih, na kolenih (to je počel že zadnji teden), potem je šel pa kar nazaj pokonci, spodnesel lepo nogice in se usedel. Čisto sem bila šokirana! Do takrat ko je fizioterapevtka prišla pa niti na vse 4 ni več hotel. Pred njo nikoli noče, vedno traja kakšen teden, da pokaže kaj novega zna. Ona pa zmerej pravi, da je lenobica, da se mu ne da - on ji pa le noče pokazati Je faca ta naš mali Drugače se pa mi že skoraj 1 mesec ponoči zbujamo s huronskim jokom, mu nobena duda ne pomaga, samo hitro ga moram zagrabiti in dati jesti, le to pomaga. Tudi kar v spanju tuli, ne da bi se tako zbudil, da bi učke odprl. Pa se tolažim, bo že bolje.... saj vem da bo, bomo že spali, ko bojo otroci večji, za zdaj sem se pa že navadila, da pač spim na dve ure, včasih celo na tri.
|