spacebaby
|
biba_leze, tudi jaz sem Davidu prav počasi že začela uvajati mlečne izdelke. Najprej sva začela s skutkami, kar s sadnimi, vmes je dobil tudi že par žličk sladke smetane v špinačo ali krompir, pa tudi navadni jogurt sva že probala. Ponavadi ga dam k banani, da mi ni treba kakšne pripravljene kašice delati, da banano lahko zmečkam. Drugače pa hb nimava težav s hrano, poje vse, samo presuho ne sme biti. Zvečer mu vedno dam kašico, Milupa, Alete, Hipp. Tudi jaz pa ne vem, če bi mu že dala Lino, kar ne upam še, ga pa imam 1 doma na zalogi. Drugače se tudi mi še ne znamo usesti, sedi tudi še ne prav dobro, se takoj ukrivi naprej do nog, fizioterapevtka pravi, da morajo sedeti tako, da je hrbet čisto raven in pokonci, vse drugo se samo škoda dela. Zato ga posedam samo meni med noge, da ga držim pokonci in da je s hrbtom poravnan, ker je name naslonjen. Pa tudi plazimo in vstajamo še ne...... je mala lenobica, le obračanje ima mojstrsko, na trebuščku bi bil cele dneve Ima momente, ko bi kar govoril in govoril, od mamama, giiiii, kak, pa vse mogoče je še slišat
|