sunnybee78
|
Hvala vsem za nasvete. Včeraj popoldan, ko sem šla v trgovino, ji je moj dragi poskusil dati sadno žitno kašico in od njega je pojedla par žličk . Sem ravno prišla domov, ko sta jedla, potem sem ji dala malo vode za poplaknit vmes in malo je pozizala, nato pa sem poskusila dati še nekaj žličk, pa jih je tudi pojedla. Glede na to, da se je 3 dni le dojila, je bil to kar napredek. Ne vem, ali je krivo to, da je prehlajena, ne vem, če jo zobki mučijo, ni še kaj videt...? Kakorkoli že, ne mislim se preveč sekirati, ker je drugače kr fajn zalita (pri 67,5cm ima 7210kg-no, je imela v posvetovalnici pri 6ih mesecih), tako da mislim, da ji nič ne manjka. Ko bo lačna, bo že. Bom pa vsak dan poskušala po malo, če bo, če ne pač ne. ursah - hvala za nasvet, bom poskusila večkrat na dan, drugače bomo res čakali do prvega leta, da zamenjamo prvi obrok:-) Bom poročala o uspehu. Čestitke vsem, ki jim otroci prespijo noč. Lara je še ni in do sedaj je največ spala skupaj 4ure, pa še to, ko je bila bolj majhna. Sedaj je luksuz, če spi 2 ali 3 ure skupaj. Zbuja se pa neštetokrat ponoči in se doji, sploh ne gledam več na uro, kako pogosto in na kake razmake. Sedaj se bliža še polna luna, ki navadno ful vpliva na njeno spanje, da še bolj slabo spi, poleg tega ima nosek poln in ji ga moram še ponoči čistit, da sploh lahko ziza in zaspi nazaj. Skratka- sen v klubu zombijev in kakor kaže imam podaljšano članstvo:-))
|