Krysia
|
Jutro ZM, hvala za kavo, jo nucam. Pa upam, da je Kaja Lina OK. Varstvo pri delu - tko kot si napisala: Spali slabo - jokal, kašljal, pa ne more se odkašljat, nos ma zabasan, čeprov ga skoz pucamo ... ob 7h klicala P - dobil uro ob 10:50, prej ne gre. Razen, če bo težko dihal, naj ga takoj pripeljam. Ampak jst ne vem, a on težko diha al ne Ma, sej vem, čudna mama sem, ampak jst res ne znam ocent, a on težko diha al ne. Največja fora je pa, da je čez dan precej v redu, tko da me bodo verjetn domov poslal z diagnozo manjši prehlad ... ponoč mamo pa katastrofo. Ne, sej ta zdravnica je ful natančna, ga bo ziher pregledala u nulo ... Sem v službo tud že poklicala, da me danes ne bo. Pa ko sem zjutri prišla u kuhno, me je lepo pozdravil kup umazane posode - zvečer sem pozabla dat v pomivalca Mi vse te stroje laufamo ponoč, ko je cenej tok (mamo tko nastavlen, da se te varovalke šele ob 10h vklopjo) .... pol se pa nisem mogla odločit, al grem une varovalke premikat, da bom lahk stroj vklopla, al rajš na roke pomijem ... izbrala sem drugo možnost - ja, vem, čudna sem ... Pa še tale dež mi najeda - že tko je cela procedura pri našem ZD parkirat, pol bom pa še marelo vlačla s sabo ... eh, sej bo ... sem čist neprespana, tko da ne odgovarjam za napisano ... Zdej je pa bolniček vstal - grem ... vam sporočim, ko bom vedla, kja nam je ...
|