|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke 2010 II. del
23.9.2010 7:20:37   
nadinne
Jutro.

ampak res pajac no...takele slikce dat gor pozno zvečer user posted image  Še HB da je že jutro in da lahko spet jem user posted image  Imam zalogo čokolade v predalu user posted image  Čeprav bi raje tale štrudel!

Vložki...mene tud zanima kaka je razlika med vir nature in vir 80? user posted image  Katere pol nabavit? Za blazinice pa pravite da so aventove najboljše?

Krema za bradavice...nam so v MŠ tud priporočili Lanolin multimam...kje se jo pa da kupit? Mogoče pa nabavim to od Aventa...bom še videla.

Krči...jaz imam že kaka 2 meseca vsake toliko občutek kot da mi bo menstra pritekla...čisto na desni v predelu jajčnika...pa me ta "bolečina" bolj matra nekam v stegenj potem kot pa v trebuh...ampak popusti po kakih 30 sekundah. Tak da ni panike...mi je pa g rekla, da če se kaj okrepi ali ne popusti, pa takoj na pregled.

Pižama...tud jaz bom uporabljala njihovo, moja bo samo za rezervo z mano, pa še to najbolj stara in raztegnjena v pasu...da me ne tišči slučajno.

Flaške...jaz gruntam ali naj kupim kako flaško za vsak slučaj? Pa kak cuc gor...tistega za novorojenčke? Sem čist zbegana user posted image  Ker ne vem kok bo moj znal to kupit, če bo treba. No ja, saj so prodajalke user posted image

He he, danes sem prav z veseljem v službo prišla...kljub megli tu v Lj...ker ni šefice 2 dni v službi...smo vsi takoj na easy user posted image   Nobenega stresa user posted image

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 1226
23.9.2010 7:22:29   
nadinne
 renesme...jaz ima polno luno na PDP user posted image  21.11. Pa da vidimo user posted image

(odgovor članu nadinne)
Neposredna povezava do sporočila: 1227
23.9.2010 7:35:04   
simonmojca
vir nature in vir 80 razlika je v krilcih. Vir natur (te na slikci) imajo krilca uni pa ne

(odgovor članu nadinne)
Neposredna povezava do sporočila: 1228
23.9.2010 7:49:29   
MalaNeli
jutro

dokaj prespana noč. me je dragi celo noč kontroliral, pa grel da sm se potila. nos še vedno povn. vse čutim v glavi. vročine nimam.

se pa ful prej zmatram. kar je najbrž logično.

a bi mogla it h zdravniku? saj več kot pa lekadola mi tako ne bo dala?!

zdaj grem pa malo na teren. si morm kupit neki za oblečt.

poklicat na stanovansko da mi pridejo uredit ogrevanje, potem pa najbrž bo počasi.

(odgovor članu simonmojca)
Neposredna povezava do sporočila: 1229
23.9.2010 8:50:38   
phelps
Dobro jutro!

Nam so tudi priporočali v MŠ tiste zelene vložke, ki jih je pripopala Pajac, ali vijolične. Plastik fantastik no go (Always ipd.)

Uf, jaz tudi ne prenašam česarkoli na sebi ponoči (samo pižamo). Kako boste rešile to z modrčki?

Spala sem dobro (to, da grem 3x lulat štejem še za dobro, če takoj nazaj zaspim). Sta pa bila včerajšnje popoldne in večer bolj pestra, Phelps je tako kolovratila, da sem mislila, da mi bo kar kje ven pogledala user posted image . Pa še trebuh zelo otrdeval. Čutim, da se spušča, ker dobesedno čutim gibe že čisto tam spodaj... Včeraj pa še prisotna bolečina, sem se že kar malo ustrašila. Ampak je na srečo minilo, sedaj je ok...

Malo me luna trka in s tem gnezdenje user posted image , najraje bi šla v prvo trgovino in kupila vse kar mi manjka... Še par dni, da vsaj mine bolniška, potem pa... user posted image So me včeraj klicali iz službe, da imam še 4 dni dopusta in tako lahko v bistvu v torek že zaključim bolniško. Ne morem verjet, da smo že tako daleč user posted image

Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s sveta odganjaš - sence.

(odgovor članu MalaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 1230
23.9.2010 9:51:27   
ječi12
jutro.

virnature majo gor tut mrežico k je vir80 nimajo take. in je še tuki razlika.mene je blo strah da se mi nebi v šive zatikalo.ampak se se virnature izkazale za super,ker se ne premikajo pa držijo gor. no ampak kupila bom oboje,čis za začetek kr vir80 pol pa ta bolše virnature.

js bi kupila flaško. že zaradi tega ker prou pride če jo slučajno rabiš in jo maš pri roki. če ne drugače bo prej al slej prav prišla za kšn čaj.pa če je pol leta doma je useeno bolje,kot da je ni ko jo nujno nucaš. js bom mela tut en novalac doma,za vsak slučaj. in je pršlo prvič prav. je useeno če vržem stran,samo da mam doma.

mene tut kot menstra špika.no me je. zdele en dan,pa sm misnla da so hlače krive,pa očitno niso ble. no ampak je blo zlo blago pa minilo.tko da upam da ne bo postala stalna praksa,ker popadki niso tko boleli,maternica pa tut ne vem če se še kej rasteguje tko da dejansko čutiš?

ja sj res porodniška se kmal začenja ane? enim že čez tedn.enim kasneje. js sm doma tko da razlike ne bo.oddat bom mogla še za starševski dodatek,ker mi učeri niso pustil.

(odgovor članu phelps)
Neposredna povezava do sporočila: 1231
23.9.2010 10:05:33   
bibika81
Zdravo vsem
Sem rabila kar neki časa, da sem vas prebrala o čem ste klepetale. Upam, da večina ni imela prevelikih težav zaradi dežja in poplav.
CSD: jst sm učeri odnesla papirje, jutri še odnesem še za porodniško nadomestilo.
Meni so tudi rekli, da mora oče najkasneje 30 dni pred rokom obvestiti delodajalca, torej odnesti papirje, potem pa ob rojstvu sporoči, da bo začel koristiti očetovski dopust.

Hofer: bom šla pogledat tiste pleničke, na sliki izgledajo prav dobro, upam da jih bodo še imelo ko končam s službo.

Lepo se imejte

(odgovor članu ječi12)
Neposredna povezava do sporočila: 1232
23.9.2010 10:52:12   
Bumbolina
Dobro jutro user posted image !

Kako ste kaj?? Pri nas vse po starem.. Komaj čakam jutri, ko končno imam spet pregled... Da vidim našega bejbijauser posted image ...

Vidim, da ste pošteno načvekaleuser posted image .

Pa da še jaz malo pokomentiram...

Pižama: jaz sem kar uporabljala bolnišnične; jih je vedno bilo dovolj na razpolago. Pa tudi bolnišnične mrežaste sp. hlačke, doma pa sem prešaltala na svoje. Čišča ni bila premočna, je pa bila dolgotrajna - celih 6 tednov...

Rokovanje z dojenčkom: preden sem rodila, sem tudi jaz tuje dojenčke komaj prijela v roko; sem cela prešvicala pri tem opraviluuser posted image . Ko pa sem rodila svoje, ga primeš kar nagonsko, kot mačka svojega mladičkauser posted image . Brez strahu in panike.... Se nekako v trenutku povešeš s tem malim bitjecemuser posted image . Tako da kar pogumno in brez strahu. Vse bomo zmogle...

Phelps in aleksa83 glede modrčka: jaz sem vzela tega http://www.da-da.si/node/20 in je res krasen, res kvaliteten in ni primerjave z mojimi starimi.... Ga že zdaj nosim. Fajn je mehak in mi daje dobro oporo, nima pa kosti. Po porodu pa sem tudi spala v modrčku, me ni motilo, tako da bo tudi tokrat to prakticirala - pa not seveda še blazinice za dojenje, ki pa se itak vse vidijo, vsaj malo. Sem pa si kar na isti spletni strani vzela še dva kompleta pralnih blazinic za dojenje....

Mazilo za bradavice: uporabljala sem lanolin MultyMam, ki ga pred dojenjem ni potrebno spirati in je super. Mazala sem se mogoče prvi mesec, potem pa več ni bilo potrebe...

Lep dan in se beremo...

(odgovor članu bibika81)
Neposredna povezava do sporočila: 1233
23.9.2010 11:52:13   
maa2010
Pozdravljene user posted image

danes je spet tak lep dan, soncek in toplo user posted image

Hofer in pralne plenicke imam en paket doma user posted image Nisem pa cisto ziher glede kvalitete, ene imajo lepsi ene pa malo slabsi potisk. Pise tudi, da se perejo na 60C. Me zanima kaksne bodo po pranju. Sem danes zjutraj ob 8. uri sla z mojim v sluzbo in direktno v Hoferja in je bila ze taksna masa ljudi tam user posted image Ena user posted image pred mano je kupila 3 pakete, tako, da upam, da bodo popoldne se imeli kaj izbire.

Pralne blazinice za dojenje sem si jaz tudi nabavila. Ce ima nasa user posted image pralne plenice, potem pa se imam lahko jaz te blazinice pralne user posted image . Imam pa tudi eno skatlo teh za enkratno uporabo doma user posted image

Plenice za enkratno uporabo ala pampers pa bomo kupili za preizkusiti in kaksne daljse potepe http://vitababy.si/eko_trgovina/eko_plenice/biorazgradljive_plenice/ Jih lahko potem takoj v bio vrzem in ne obremenjujejo okolja.

Uzivajte!

< Sporočilo je popravil maa2010 -- 23.9.2010 11:53:53 >

(odgovor članu Bumbolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1234
23.9.2010 12:35:58   
lottyka
Dobro jutro,

simonmojca - Prav lepo za nas skrbiš vsak dan z jutranjo kavico.

krema za bradavice
- Jaz imam od Aventa, naj bi bila dobra, kupila bom tudi Bepanten roza, baje lahko tudi tistega.

- Aleunam tud jaz sem se isto vprašala pri Ali bom zmogla, ko smo imeli nego, še bolj pa sem se zamislila včeraj ko smo imeli nevrofizioterapevtko in pediatrinjo. Ta baby handling sploh ne vem, če sem si vse zapomnila. Dobiš občutek, da mu boš ne vem kako škodoval če ga ne boš pravilno dvigoval, nosil, podiral kupčka, oblačil,... To škoduje hrbtenici, če boste tako bo škodovalo kolkom, tako se vam lahko zmuzne in pade po tleh, tako bo razvil metanje glavice nazaj kar škoduje,... Groza. Nam je priporočila neke knjige in čeprav sem rekla da ne bom več brala knjig, bom šla po eno, da malo preberem. Mogoče jo bom celo kupila, da imaš doma na dosegu rok, bom videla prvo kakšne so. Pediatrinja pa je bila tudi dobra, za ta prostovoljna cepljena, katera je treba plačat reče lepo, To je kot kasko zavarovanje, ko plačate ne veste če bo otrok to dobil ampak morate vedeti, da potem če dobi je prepozno jokati in da se že zdej zavedate, da bi lahko to preprečili s cepljenjem. Jaz sem dobila občutek kot da če se ne odločiš za cepljenje si si sam kriv, če bi otrok zbolel, kaj pa ga niste cepili, zdej pa glejte ko se otrok matra po nepotrebnem. Uglavnem, pestro.

Pižama - A rabiš kaj posebnega za po porodu user posted image ? Jaz sem mislila imeti kar te, ki jih imam sedaj med nosečnostjo imet, če prenesejo trebušček bodo pa tudi po porodu dobre. Mogoče bi kupila edino dva nova zgornja dela, ki se odpirata za dojenje, da ne dviguješ gor ampak samo odpneš. To je vse.

Pajac - kok lep razgled, super user posted image . A je bila to dolga tura? Pa super za kompletek za domov, a maš kakšno slikco?

Blazinice za dojenje - Res je da so vse kar velike, ene bolj druge manj. Za zdaj, ko samo včasih kaj priteče so prevelike, ampak ko je pa mleko, pa pomoje zna kar močiti to, je pa pomoje dobro da so mal večje.

Vložki - A Vir nature tud lahko? Bom sprobala tudi te. Pol se bom pa odločila katere mi najbolj odgovarjajo.

Lepo preživite dan, tiste ki še delate, naj vam kar najhitreje mine.

(odgovor članu aleunam)
Neposredna povezava do sporočila: 1235
23.9.2010 12:51:07   
Sunday
Pozdravljene moje sonosečke!
Zelo sem že pogrešala naš forum,
ampak nisem uspela it nič pokukat.
Toliko stvari se dogaja... postala sem gospa,
in v kratkem se preselim.
Potem pa upam, da bo več časa za naše druženje,
ki ga resssss pogrešam.

Drugače pa je otroček še karuser posted image , saj po eni strani je dobro,
se lažje kontroliram pri zapravljanjuuser posted image
Naslednji pregled pa imam 8.10.2010

Pozdravljene

(odgovor članu lottyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1236
23.9.2010 13:05:02   
MalaNeli
maa2010 povej ke si vzela pralne prsne vložke te še iščem.

(odgovor članu Sunday)
Neposredna povezava do sporočila: 1237
23.9.2010 13:43:20   
maa2010

IZVIRNO SPOROČILO: MalaNeli

maa2010 povej ke si vzela pralne prsne vložke te še iščem.

Imam ene bambusove (so bolj vpojne od bombaznih) http://www.pleniceracman.com/si/blazinice-za-dojenje-i353.shtml
in ene, ki so na eni strani svilene, na drugi pa volnene http://www.pleniceracman.com/si/blazinice-za-dojenje-volna-svila-i355.shtml
Kupila pa sem jih na tej strani :)

Imajo tudi te nepremocljive spalne/previjalne podloge slabse vizualne kakovosti, ki so 30% cenejse od redne cene. No, sem si narocila in morem recti, da na moji podlogi vidis samo 1 malo sivo liso na belem in je to, to user posted image

Tudi plenicne predloge za novorojencke imajo, citiram: "... ker predloge vsebujejo visok odstotek celuloze, ne dajejo občutka suhosti, so pa toliko bolj vpojne, kar je še zlasti pomembno pri tekočem blatu novorojenčkov." http://www.pleniceracman.com/si/plenicne-predloge-na-roli-i332.shtml

Upam, da nisem prevec reklame naredila user posted image

(odgovor članu MalaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 1238
23.9.2010 13:45:41   
aleksa83
Pozdravljene,

kot vidim nas ima kar veliko občutek, kot da bomo vsakčas dobile menstruacijo, ker jaz tudi, pa vse me boli, pa joj,...

Sem kupila plenice v hoferju, so bolj tanke ampak za brisanje bodo,...
Pa na socialno sem nosla papirje, tako, da to je urejeno,...

Prvi jesenski dan je, pa tak lep je, jaz pa komaj hodim, sem tako utrujena, da je joj,...

Še se javim kaj

moram opet na wc, hodim opet nonstop, kot na začetku nosečnosti,...

Ljubezen se rodi iz veselja, s katerim gledata drug drugega, hrani se s potrebo, da spet vidita drug drugega, in se zaokrožita, ko se ne moreta več ločiti! (Jose Marti)

Aleksa

(odgovor članu MalaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 1239
23.9.2010 14:10:23   
ljubljana
Imam toliko za delat, da vas sploh ne dohajam, v soboto imamo v službi 10 obletnico na mednarodnem nivoju in bo cel dan noro in je posledično vse pred tem še bolj noro.
Danes sem bila na pregledu in je vse bp. hgb 124 sem noseča 32 3/7, kile na 8,5+ sem šla v mesecu za 1,4 kg gor, kar je super. Imam če lufta do 12user posted image .

S/F 32, GV 81, HC 288, AC 284, FL 61, OTT 1915g, vodilni del glavica. Zelo lepo se je videl srček s prekati, pa mehur, nogice... Pa še enkrat potrjeno da je user posted image . Je tako na široko zehala, kot jaz. Mogoče je bila preveč utrujena, ker je cel večer tako brcala, da sploh nisem mogla zaspat.

Drugače pa komaj čakam sredo, ko je zadnji delovni dan. Potem pa še dopust in celodnevno enotedensko usposabljanje v začetku oktobra.
Sem danes pisarno urejala in pospravljala, ker moram vse spraznit. Moram še škatle od doma prinest da bom domov nesla vso kramo.

V MŠ pa ne grem, ker mi je že znano, pa ni inštance, ki bi me pripravila do tega da bi na tistih trdih neudobnih stolih sedela, me je v prvi in drugi nosečosti, ko sem šla, še par dni vse bolelo od sedenja.

Upam da bo tale UZ že delal v Lj, ker se mi res ne da na široko povijat user posted image

Sem imela pa noro prigodo s pralnim strojem. Se mu je čisto utrgalo, je kar naenkrat začel 15 cm od tal skakat, se prestavil za 1m, pa vrata je odlomilo in zgornji pokrov in ga je popolnoma uvilo ob straneh, boben počil, ... Sem mislila da me bo kap. Če bi bil naš dveletnik takrat v kopalnici bi ga stisnilo med umivalnik in pralni stroj pa si raje ne predstavljam kaj bi se zgodilo. Je pa stroj še v garanciji in ga bodo danes nazaj iz sevisa prinesli in baje vse kar ni ok zamenjali. Je pa soseda pritekla iz zgornjega nadstropja spraševat če je vse v rdu ali se nam je kakšna omara prevrnila, ker je tako ropotalo.

< Sporočilo je popravil ljubljana -- 23.9.2010 14:22:51 >

(odgovor članu maa2010)
Neposredna povezava do sporočila: 1240
23.9.2010 14:59:10   
MalaNeli
ljubljana ti pralni stroji so zabavni. mogjmo se je tut zadnč enkrat zmešalo, je bil na koncu sred kopalnice, sreča da ni blo nč drugega. pol sma ga pa samo postavla v vaservago, pa je bolš.

user posted image user posted image user posted image user posted image vse mate UZ jaz pa nč :(. sploh ne vem če še mam kakšnega.  tako ali pa tako mi pa samo pridiga ko sem tam, zarad kg, pa soli. bomo vidli kaj bo v pon.
sposobna sicer nisem nič, še upret se mu ne. me je ta prehlad čist zdelal. sam se mu ne dam. grem potem na sprehod da mi sonček da malo energije!

(odgovor članu ljubljana)
Neposredna povezava do sporočila: 1241
23.9.2010 15:21:25   
Soncchhek
hojla nosečke

cunjice za dojenčke......pri nas so že vse oprane in so v fazi likanja....včeraj jih je moj začel likat in se je čist topil zravenuser posted image . iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii !!! Zdaj se mora vse polikat ker je tega res ogromno...pa da vidim številke pa če bomo vse rabili....ali ne ipd.....tako da jaz sem že kar v počasni fazi priprave...  se mi ne bo dalo zadnji mesec s tem ukvarjat. Si bom že tudi nakupila osnovne nujne stvari za dojenčka ( kozmetika ipd.) pa še zame....se mi že zdaj ne da več po trgovinah laufat....

prašek za bebico, jaz bom prala zaenkrat z  oreščki.....nadinne moja prijateljica pere z Frosch...je imel tamali alergijo na Persil sensitive....in zdaj je ok odkar pere z F. Pač če bebica ni občutljiva itaq lahko pereš z vsem....bomo videli.

zori82, jaz imam tudi zimsko vrečko zraven vozička...kombinezjončke že imam..debelejše, tanjše....bomo videli kaj se bo uporabljalo, ampak najmanjši je 62..tako da bom videla če bo treba 56 nabavit.
Za starševski dodatek se odda od 60 dni pred porodom....pa tako dalje....

maa2010, tvoj buši je pa tak majčken...pa luštkan.
meni se zdi da se redim samo v buši in da sem že ogromnaaaaaauser posted image .

zgaga, včeraj je pa mene prvič...ponoči.....sem zvečer spila 1 dcl jabolčnega soka...mogoče od tega...nimam pojma...

MalaNeli, naša beba...šola za starše je bila pa v torek na Ravnah prav ok....psihologinja ga.Pori nas je posadila v krog..sproščen pogovor, debata..meni je bilo všeč, škoda da je bilo konec po uri in pol, ker čas je kar bežal. Prijetna sprememba glede na prejšne srečanjeuser posted image .

joj septemberka rodila  v avtu....ma ne moreš da verjameš, za v film !!!!!

Pižame v P- jaz bom uporabljala njihove....se itaq potiš pa kaj poliješ pa tako dalje....čeprav so tam vse tako velike....jaz ko sem maja ležala na oddelku so mi potem od doma prinesli moje pižame....ker tam so bile vse tako ogromne, da sem plavala noter....

majabar, dobra sta da sta še tako user posted image aktivna... mene so čist prestrašili takrat s tem streptokokom....da ni dobro bit aktiven in kaj jaz vem.... delamo vse drugo,samo avto ostaja izven garažeuser posted image user posted image user posted image ....moj se ne pritožuje... se pa na veliko cartamo in....tako dalje....

modrci
?ja očitno se bo treba navadit tudi nosit ponoči... mogoče za ponoči kakšnega št. večjega ipd...da bo bolj udoben...

jaz sem drugače ok....počutje kar dobro...
to je to.

lep dan še naprej !

(odgovor članu maa2010)
Neposredna povezava do sporočila: 1242
23.9.2010 15:58:09   
november2010
bumbolina - tale modrček pa res izgleda super.... kolk pa je teh blaznic za dojenje v kompletu? Samo en par al kaj več?

(odgovor članu Soncchhek)
Neposredna povezava do sporočila: 1243
23.9.2010 16:06:24   
penelopa1
Pozdravljene user posted image ,
jst vas že nekaj cajt berem zdaj pa sem se odločila tudi pisat. Sem noseča prvič v 31tednu...do zdaj nisam imela težave vse gre tko kot mora bituser posted image Drugač pa nosim fantek. Moj termin poroda je 27.11.2010....živim v Ljubljani vendar bom šla rodit na Ptuju.
Te dneve se ukvarjam z CSD oziroma sprašujem kaj i kakšna pomoč lahko dobim....pomoč ob rojstvu otroka sva že zrihtala, zdaj pa jst urejam da bi dobila porodniško. Ker sem brezzaposlena svetovali so mi naj me mož zaposli kod gospodinja ya vsaj en dan- a ma mogoče kdo takšno izkušnjo? Kolk stanejo stroške (davke, prispevke)? In če bom uredila kolk denarja bom dobila vsak mesec?
Berem da skoro vsi že kupujete za user posted image ...jst pa nimam NČ kupjeno...še vedno sam gledam....v bistvo pa vem kaj pa od kje bok kupila.
Pa še to vprašanje: a mogoče kdo ima kupljeno otročko posteljo iz Ikejo ali pa dormeo jogi za otročičke- to imajo nekaj novega.

Hvala vnaprej za odgovore in lep pozdrav!user posted image

(odgovor članu Soncchhek)
Neposredna povezava do sporočila: 1244
23.9.2010 18:20:22   
malajka84
dan punce..se spet mal oglašam...sm lih brata pelala na en krožek pa ugotovila d vožnja ni več za mene...kr je problem ta: prevelek trebuh pa prekratke noge;) hehe no sma s epa nasmejala na poti:) je reku d lhk s trebuham vozm..pa mam še dve roke frej;)

cotke..jst mam že oprano, zlikano v vrečah v omari, ne vem se mi zdi d je cajt d počas je vse tipi topi prpravlen:)

zgaga..mene tud zadne čase spet občasno mal muči, ampak ni sile, pride pa mine, ni tolk hudo, k je blo par mesecev nazaj:)

pižame...kolegica je rodila julija, pa je rekla da v P dobiš kokr hočeš, da pač s tem ni problema, tkod jst ne mislim svoje vlačit zraven, prav tko ne hale..no pč tistga kopalnga plašča za čez, ker majo tm vsega dost-vsaj neki:)

penelope dobrodošla pa čestitke za fantka!!!user posted image

wc...sm redna gostja tam..:) ponoč ene petkrat,,podnevi se mi zdi d nonstop na wc hodm...ma bo že:)

Me pa zanima, če še katera občut neke "bolečine" al kk bi rekla včasihme spodi levo tko špikne, k ne vem no prou špikne pa zategne. JE še pri kateri to tko? Me zanima mnenje, kr moja g je...eh brez besed...sm se že odločla, da po porodu in vsem jo zamenjam, če me bo le u Trb hotla uzet ena..kr ta moja nima ne Uz ne pregleda me ne..ona me kr u obraz pogleda mal pošlata po trebuhi in..ja to je to vse je ok..dost jo mam.

(odgovor članu penelopa1)
Neposredna povezava do sporočila: 1245
23.9.2010 18:35:50   
pesjanarka
Ojla,

jaz po pregldu. Tokrat sem prišla ob pravi uri in na pravi dan :).

Pregled potekal normano, delala mi je UZ in vmes rekla, da ima nekoliko večjo glavico. Ni pa delala neke scene iz tega, tako da je tudijaz nisem spraševala kaj to pomeni. Potem mi je sprintala eno slikico, kjer so bile napisane mere. Razbrala sem, da ima trup normalno velik (torej za PDP 29.11.), trebušček za PDP 25.11., glavico pa kar za PDP 9.11. In sedaj me to seveda kar malo nažira in grizeker ne vem kaj v resnici pomeni. Razlika v razvitosti glavice in ostalega telesa je namreč kar 3 tedne. Meni se to zdi ogromno ... :(

A ima katera kake info o tem. Po netu si sploh ne upam it brskat, ker vem, da ne bom našla nič dobrega.

(odgovor članu malajka84)
Neposredna povezava do sporočila: 1246
23.9.2010 18:58:26   
Bumbolina
november2010, modrček je res 1Auser posted image . Blazinic pa je v kompletu 6...

penelopa1, dobrodošla med novenbrkami! več nas je, bolje je! Glavno, da nosečnost teče tako, kot mora...

malajka84, sem se nasmejala vožnji s trebuhomuser posted image . wc-ja pa mi raje ne omenjaj, bi komot taborila tam notri....

pesjanarka, če G ni delala neke scene iz tega, se tudi ti ne obremenjuj preveč. Če bi bilo karkoli po njenem mnenju narobe, verjamem, da bi povedala... Pa če se ne motim, sem brala, da so odstopanja do nekje 3 tedne normalna... Je pa vsekakor res, da tudi odrasli imamo eni večjo, drugi pa manjšo glavo, tako da tudi naši dojenčki ne morejo vsi biti kot po kalupu... Googlanju pa se res raje izogni....

(odgovor članu pesjanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 1247
23.9.2010 19:15:00   
aleksa83
Tako jutri pa bom opet videla svojo user posted image  user posted image , komaj čakam. Upam, da me G ne bo oštevala zaradi kg,...
Kaj pa naj, če normalno jem, pa kg samo grejo gor,..user posted image Glavno da je z user posted image vse vredu user posted image , da brca in divja po trebuhu,...
Pustimo se presenetit.

Sta mi pa danes sestra in njen fant prinesla banjico za kopanje, pa igračke za v banico, pa kahlico,
pa kopel zauser posted image , pa enega ful lubanega medvedeka za v avto, ki mu na trebuhu piše "otrok v avtu" . Ful lubano,..., sem se
kar razjokala,..., joj, če pa se ne morem obvladati,..., tak ob filmih se jočem, pa take finte,....

Tako grem počasi pod tuš, pol pa upam, da bo kaka komedija kje na TV, ker nemrem več gledati romantičnih filmov, ker me pol vse oči bubajo,..user posted image

Ljubezen se rodi iz veselja, s katerim gledata drug drugega, hrani se s potrebo, da spet vidita drug drugega, in se zaokrožita, ko se ne moreta več ločiti! (Jose Marti)

Aleksa

(odgovor članu Bumbolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1248
23.9.2010 19:31:41   
majabar
Se en pozdravcek od mene.
Danes nisem nic spala. Oba sva se celo noc obracala, dragi ima ogromno stresa v sluzbi, mali brca kot nor, 2x sem sla na WC, se tisto, kar sem spala, me je tlacila mora. A se pocutim cisto OK, ob pol sedmih sem zacela spleskati, nato sem zlagala knjige na police, cez nekaj ur prepleskala se enkrat, oprala cunje, skuhala zelenjavno juhico in to je to. Bolecin od vceraj ni vec:). Jutri imam pregled pri zdravniku.
En znanec je pred pol leta dobil sincka in predlagal, da si za porodnisnico kupim plenice za odrasle, ne vlozkov. Moj se je strinjal, tako da bom prvih nekaj dni v plenicah, potem pa vlozki. Meni je to cudno, tezko verjamem, da ne bom sla raje na WC, bomo videli.

(odgovor članu aleksa83)
Neposredna povezava do sporočila: 1249
23.9.2010 20:05:44   
ječi12
pasjanarka tut js bi rekla da ni potrebe po paniki.
če je vačja glava je pač večja. bo rabla pač več prostora. mogoče ma pa kdo od vas v družini večjo glavo? uglavnem nikar se ne obremenjuj. je pač tko kot je rekla Bumbolina da tudi mi nismo enaki in je pač tko tudi pri dojenčkih.

majabar kaj te je pa tko presekiralo da nisi spala?
no kokrkoli,hitro zrihtajta stanovanje da bo potem mir pa počakejta malija v miru :)

js sm pa malo dala spat,zdj bom pa kr tele ncsi-e gledala na tv3. pa še neki bi jedla sevedauser posted image

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 1250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?