lottyka
|
Dobro jutro, simonmojca - Prav lepo za nas skrbiš vsak dan z jutranjo kavico. krema za bradavice - Jaz imam od Aventa, naj bi bila dobra, kupila bom tudi Bepanten roza, baje lahko tudi tistega. MŠ - Aleunam tud jaz sem se isto vprašala pri Ali bom zmogla, ko smo imeli nego, še bolj pa sem se zamislila včeraj ko smo imeli nevrofizioterapevtko in pediatrinjo. Ta baby handling sploh ne vem, če sem si vse zapomnila. Dobiš občutek, da mu boš ne vem kako škodoval če ga ne boš pravilno dvigoval, nosil, podiral kupčka, oblačil,... To škoduje hrbtenici, če boste tako bo škodovalo kolkom, tako se vam lahko zmuzne in pade po tleh, tako bo razvil metanje glavice nazaj kar škoduje,... Groza. Nam je priporočila neke knjige in čeprav sem rekla da ne bom več brala knjig, bom šla po eno, da malo preberem. Mogoče jo bom celo kupila, da imaš doma na dosegu rok, bom videla prvo kakšne so. Pediatrinja pa je bila tudi dobra, za ta prostovoljna cepljena, katera je treba plačat reče lepo, To je kot kasko zavarovanje, ko plačate ne veste če bo otrok to dobil ampak morate vedeti, da potem če dobi je prepozno jokati in da se že zdej zavedate, da bi lahko to preprečili s cepljenjem. Jaz sem dobila občutek kot da če se ne odločiš za cepljenje si si sam kriv, če bi otrok zbolel, kaj pa ga niste cepili, zdej pa glejte ko se otrok matra po nepotrebnem. Uglavnem, pestro. Pižama - A rabiš kaj posebnega za po porodu ? Jaz sem mislila imeti kar te, ki jih imam sedaj med nosečnostjo imet, če prenesejo trebušček bodo pa tudi po porodu dobre. Mogoče bi kupila edino dva nova zgornja dela, ki se odpirata za dojenje, da ne dviguješ gor ampak samo odpneš. To je vse. Pajac - kok lep razgled, super . A je bila to dolga tura? Pa super za kompletek za domov, a maš kakšno slikco? Blazinice za dojenje - Res je da so vse kar velike, ene bolj druge manj. Za zdaj, ko samo včasih kaj priteče so prevelike, ampak ko je pa mleko, pa pomoje zna kar močiti to, je pa pomoje dobro da so mal večje. Vložki - A Vir nature tud lahko? Bom sprobala tudi te. Pol se bom pa odločila katere mi najbolj odgovarjajo. Lepo preživite dan, tiste ki še delate, naj vam kar najhitreje mine.
|