Destiny86
|
Po dolgem času se spet malo javljam, sem bla skoraj dva tedna brez računalnika, pa vidim, da ste bile vmes zelo zelo pridne in ste se na veliko načvekale, sem šla malo brat za nazaj, ker ste odprle res zelo zanimive teme, nadaljevala bom pa ju3, ker me že rit boli od sedenja Sem si rekla, da vas samo na hitro pozdravim ... Tu doma mamo že en teden celo gradbišče, ker urejamo sobico za našega , v bistvu sva najino sobo, ki je prej merla 20 m2 dala na pol, pa bo vsak mel svojo sobico, no najin fantič je dobil večji del s pogledom na morje (frajer), mamica in očka pa se bosta malo stiskala No moj je hitro našu rešitev in predlagal, da takoj še enega narediva, ker je sobica kot nalašč za dva ... no o tem se bomo še pogovarjali ... V petek sem imela pregled, ampak vse zelo na hitro, se je že obrnil, ampak še vedno obstaja možnost, da se prekucne, drugo pa vse BP, sem pa s kg na 8+ ... sem bla pa kr malo razočarana, ker me je na naslednji pregled naročil šele 13.10., se mi zdi dolgo, kaj ne bi mogli bit zdej pregledi bolj pogost, takrat bom že v 35. tednu ? Tudi v MŠ hodim že cel mesec, danes smo meli Porodne dobe ... sej je fajn, lahko malo poklepetaš z drugimi , drugače pa kaj pretirano novega nisem še izvedla, edino telovadba je pa res super, danes po telovadbi se je moj še dve uri živahno premetaval po bušiju in se raztegoval, sem prav čutila nogice, pa komolčke, kolenca, res čudovit občutek No upam, da bojo kmalu končali z delom, ker trenutno si želim samo se še zvrnit v posteljo, pa vem, da me čaka še sesanje, ju3 pa v nakup po kako fajno barvo za sobico, komaj čakam, da bo vse na mestu ... lahko noč in prijeten spanec
|