|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke 2010 II. del
12.9.2010 14:06:09   
Renesme**
jaz imam naslednji Uz drug teden ko bom 32t6d, pa baje da bi raje videla, da bi bilo še 1 teden kasneje, samo me ni mogla naročit 1 teden kasnej, ker potem bi bilo pa že 6t med pregledomauser posted image

Kako je obrnjen pa piše v materinski tam kamor so vpisovali podatke od morfologije- pod vodilni plodov del (bolj spodaj)- glavično- da ima glavo dol
medenično- da ima noge dol; prečno- postrani. Ampak vmes so se že 10x lahko obrnili...čas da se obrne pa ima do konca, samo vedno manjša možnost je...tam nekje do 34t naj bi se obrnil, potem je pa že malo verjetnosti (zato tudi tako pozen zadnji UZ)

(odgovor članu Soncchhek)
Neposredna povezava do sporočila: 801
12.9.2010 14:08:14   
MalaNeli
ti prav znaš brat za svojem G. ? njegove krace pa čečke?

(odgovor članu Renesme**)
Neposredna povezava do sporočila: 802
12.9.2010 14:13:14   
Renesme**
IZVIRNO SPOROČILO: MalaNeli

ti prav znaš brat za svojem G. ? njegove krace pa čečke?

ja, sej vse okrajšajo, piše lahko samo med. (medenično) ali pa gl. (glavično)...user posted image

(odgovor članu MalaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 803
12.9.2010 14:14:30   
MalaNeli
jaz mam samo krogec pa črto spod :D

(odgovor članu Renesme**)
Neposredna povezava do sporočila: 804
12.9.2010 15:15:11   
Hator
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

preživela obisk pri tašči in tastu.
sva nesla cd od dojenčka zravn, pa razn da je tašča skor čist mirno rekla na koncu: "Kaj vse že danes nardinjo" ni blo nobenga komentarja.
moja mami je skor jokala ko je vidla slike.
mi je kr mal težko da bo mel otrok takšno babico in dedka, ma nima veze. saj bo pr nas prvi vnuk/ica, pa ga bojo meli najrajši,pa mu/ji bojo čustva tut pokazali,
O kk težko mi je.
Pol je pršu pa še njegov brat na obisk, pa se je moj počutu čist odveč. - kk šele jaz.

Pa še celo vožnjo me je neki mučlo. najprej mi je blo ful slabo, kr neki sm kuhala. kuhalo mi je v glavo, pol spet ne, pol spet ja, pol spet ne. zlo slabo sm se počutla. Ko sva šla pa nazaj, pa isti občutek ko je bil včasih pri menstruaciji. tk da sm samo upala da mine, čene bi šla kr v ce. na urgenco. pa je blo potem hvala bogu bolš.
po moje noseča ne grem več kam.

Če se nekdo ne joče zraven CD-ja, še ni slab dedek/babica. Pretirani čustveni izbruhi in izkazovanje ljubezni z objemanjem in lupčkanjem ne pomenijo večje ljubezni, le-ta se kaže na več načinov. Tvoj odnos do tasta in tašče pa naj ne vpliva na otrokov odnos do dedka in babice, ne bi bilo pošteno.

MalaNeli, jaz te pa razumem, pri nas je s taščo in tastom isto. Že pri prvem, sedaj pa spet. Reakcija, da semj noseča-kot da sem rekla, da gremo v trgovino po 1kg kruha. Nikoli ne vpr, kako sem, niti kdaj imam rok, pa živimo v isti hiši. Prvega niso enkrat previli, oblekli, mu dali jest, pazili 5 min, praktično ga niti ne pridejo pogledat, razen, ko greva ven, ga nekaj ogovorijo. Tako da se s tem odgovorom Anonimne ne strinjam čisto. Žal.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 805
12.9.2010 16:06:34   
zalos
Ojla nosečke.

No pa da še jaz poročam o svojem napredku. Moj dojenček raste in veselo brca, jaz pa se veselo širim user posted image . Nabavla sem že skoraj vse potrebno, ostaja mi le še nekaj malenkosti (kozmetika). Sobica je tud že pripravljena,  cotke v komodi. Komaj že čakam dan  D. Moj se mi kr smeji ker neprestano hodim v sobico in gledam in prelagam stvari za dojenčka.
Drugače pa spanje že nekaj tednov ni več to kar je včasih  blo. Se pa pridno privajam na nočne budnosti, ker hodim 6x na WC.
Naslednji pregled mam v 35tednu (3 Uz), 7.10.

(odgovor članu Hator)
Neposredna povezava do sporočila: 806
12.9.2010 16:10:53   
MalaNeli
men pa nč ni reku a mam UZ al ne user posted image joj, koma čakam jutri. da vidimo kaj bo povedu G.

tk lep dan je user posted image user posted image user posted image user posted image jaz pa ne upam ven, ker če bi mi še enkrat blo tko, bi res šla sam še h dežurnemu. ne ne. bom rajš počivala danc, pa bomo pol vsi 3je veselo skakali okrog.

(odgovor članu zalos)
Neposredna povezava do sporočila: 807
12.9.2010 16:16:35   
majabar
Pozdravcek!

Danes sva 1. spala v prenovljeni sobi:).! Danes koncava se otrosko, potem pa v nakup opreme in pripomockov.
Aja tudi jaz imam FB, ce katera zeli kontakt. Itak sem ze povedala, da sem Maja Marcen, tako da ni nobene skrivnosti;).

(odgovor članu MalaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 808
12.9.2010 16:47:37   
zori82
ojla
evo pa sem preživela obisk tašče, tasta in mojih. Nad stanovanjem so navdušeni, itak pa niso mogli mimo komentarjev kam in kako bi oni kaj kupli in postavli bla bla bla user posted image user posted image . Drugače je blo super, delal nisem nič, ker sta mama in tašča vse poštimali hehehe. Se je tašča tako potrudla, da se je zbudila že ob 5h zjutri in spekla pečenko, panirala piščančka in skuhala joto pa še pecivo user posted image user posted image user posted image . No ko so pa obiski šli sem pa še sam padla dol od utrujenosti, čeprav nisem delala čisto ničuser posted image .

Dugače pa mislim da je je moja pupika spet obrnala prečno ali pa celo na glavico, ker so brce zopet nekje nad al pri popku. Me je pa sramna kost začela tako boleti, da včasih komaj stojim na nogah. Ko si oblačim/slačim hlače ali pa nogavice pa moram sedeti, ker drugače več ne gre zaradi bolečin...mater sem okorna postala, se počutim kot da bi bla že 80let stara babicauser posted image .

UZ kar se tiče uz pa mislim, da ga morajo naredit vsaki nekje pri 32t, ker opravijo ponovne meritve otroka (mini morfologija). Kar se pa tiče obrata user posted image na glavico, so nam pa zadnič na materinski rekli (v LJ), da čakajo nekje do 36-37t in če se otrok ne obrne izvajajo zunanji obrat. Se pa lahko zgodi, da se otrok potem tik pred porodom (že v porodni sobi) ponovne obrne na rito. Tako da imajo kljub pomanjkanju prostora čas in možnost da se obračajo.
Upam, da se vse naše bebike obrnejo na glavico in tako tudi ostanejouser posted image .

Lepo sončno nedeljo vam želim

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 809
12.9.2010 17:05:21   
emma83
Meni je moj G glede lege user posted image povedal, da naj bi se načeloma do naslednjega pregleda že obrnil na glavico, je pa res, da se lahko potem spet obrne drugače. Meni tale zunanji obrat sploh ne sede, če se moj mali ne bo obrnil na glavo pravi čas, ne vem če bi sploh šla na zunanji obrat. Vse ob svojem času pravijo, bomo videli, je še nekaj časa za vse to.

(odgovor članu zori82)
Neposredna povezava do sporočila: 810
12.9.2010 17:42:18   
majabar
Moj je bil ze v 20. tednu na glavi, v 34. je se vedno. Sem pa brala, da nekateri ginekologi pravijo, da je nujen CR, ce je mama manjsa od 160cm, se bi zdi neumnost. Dr. Pusenjak pravi, da je meja cca 150cm. Jaz jih imam 157,5, ce bo slo po naravni poti OK, drugace pa tudi dobro. Seveda je bolj odvisno od tega, v katerem tednu bo rojen in koliko bo takrat tehtal.

(odgovor članu emma83)
Neposredna povezava do sporočila: 811
12.9.2010 19:58:31   
lottyka
Dober večer,

Evo mene nazaj. Sva uživala ta vikend in ga maksimalno izkoristila, sem se pa tud kar naplavala.

Dolgujem še poročilo s petkovega pregleda. Pri 32t 4/7 tehtamo 2.100 g, posteljica se je dvignila in pa obrnil/a se je na glavo user posted image , MV vse o.k., pretoki b.p., tako da lepših novic ne bi mogla dobiti. Sem jo pa prav vprašala kje je bebika s to težo, če je med težjimi, pa je rekla da je lepo na sredini. Preživela tudi prvi CTG, prav paše mal poležat tam, sploh po 2 urnem predhodnem sedenju in čakanju user posted image . Naslednji pregled: 8.10.

Imam pa eno vprašanje. Končno sva zadnjič našla čas in sprobala voziček (Mura 3) in sva ugotovila da se pri lupinici in košari za par cm premika. Zdej pa ne vem, a je to o.k. ali mora biti to čist fiksno gor. Če si predstavljate da je ogrodje čist pri miru, košaro pa lahko kar premikaš za par cm gor in dol user posted image . Kako je kaj pri vaših vozičkih? A je to čist fiksno ali se tud mal premika?

Lep večer še naprej vsem.

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 812
12.9.2010 21:52:11   
bucka13
Da poročam z zadnjega pregleda- user posted image na glavi, binca v rebre in boksa v mehur. Ostalo vse OK, imam pa še v 34.t še en UZ v porodnišnici (29.9).

Naslednji pregled 30.9.

Sicer mi je tudi g. naredil UZ, ampak samo toliko, da je srčka videl in poslušal.
Sem pa mami spakirala 3 velike vreče cotik in čakam, da mi jih opere, pri tašči kjer smo zdaj je bolj malo placa v vrsti za pranje in problem s sušenjem, pa itak bom stvari rabila pri mami, kamor grem iz P. Samo likati jih bom mogla pa sama pa v omaro zložit ko bo ta na svojem mestu. Mojemu dragemu še vedno ni jasno, da grem iz P z bebo naravnost k moji mami in nikamor drugam. Bo mi pa kdo drug pohištvo v moji stari sobi prestavil in iz bratove sobe naredil sobo za ta večjega. Mogoče pa le uvidi, da je za mene in za bebo to najboljše.

Sramna kost - tudi mene zadnje čase boli ko vrag in komaj še racam okoli. Ima katera kako idejo kaj delati, da bi se to omililo?
sem pa tudi jaz na FB, tako da mi pošljite podatke na ZS, pa vas dodam. 

(odgovor članu lottyka)
Neposredna povezava do sporočila: 813
12.9.2010 22:19:56   
Valentina85
Živjo!

Jaz grem jutri k ginekologu, zjutraj bom poklicala kdaj lahko pridem ker ne morem več sedet v službi. V petek ko sem bila doma pa do danes sem ful boljše, samo zato ker ne sedim, ko pa sedim eno uro skupaj pa me že ful špika v križu in trtici, potem mi začne še trebuh otrdevat. Ful mi pomaga če grem 2x na dan na sprehod.  V službi sem šefici povedala za težavo, pa ji ni bilo prav da bom to rekla ginekologu, ker me bo po tem dal na bolniško, a veste? mislim...haloo??? user posted image   Upam, da mi bo dal teden al pa dva bolniške. Normalno bi delala do 8.10. potem dopusti in potem porodniška.
Jaz si kar ne morem predstavljat da bi imela samo 2 UZ, meni ga G. naredi vsakič ko sem tam. Držim pesti, da se vam izpolnijo vaše želje in da še kdaj vidite user posted image na UZ.

Pa srečno na pregledih jutri.

(odgovor članu bucka13)
Neposredna povezava do sporočila: 814
12.9.2010 22:58:48   
naša beba
Čer punce!

Fajn vam je tistim, ki imate ultrazvok ob vsakem ali skoraj vsakem pregledu.

MalaNeli, te bom morala razočarat, sem že jaz vprašala najinega ginekologa kako je z dodatnimi pregledi, pa me je samo čudno gledal in skoraj nadrl, češ a si nisem prebrala papirjev, ki sem jih dobila na prvem pregledu, češ itak si že imela tista dva ultrazvoka, kaj pa bi še rada...
Tako pač je, mogoče ga le omehčaš, včasih pade na kako foro... Ti zna pa brez UZ povedat v kaki legi je bebica...

Drugače pa mene zdaj tudi že kar daje kljub vsemu kraaaaassssnnaaaa nosečnost. Sedim kar težko, čeprav še ne vem kaj bi bila bolečina sramne kosti. Mi pa trebuh vse bolj tišči navzdol in popoldne ter zvečer sem kar težko okretna. Tako, da smo spet pri neprespanih nočeh, ker se nikakor ne morem naštimat za spanje in sem na primer danes spet zaspala tam okoli tretje ure.

Majabar, za tebe sem pa še ekstra vesela, da se ti kot kaže življenje normalizira in ureja. Praviš, da je kar napredek za en teden, soba pa zdravila za vnetje, pa vse to... Saj bo...

Kar se pa anonimnih članov foruma tiče, se pa tudi strinjam. Pa niso vredni, da jim sploh posvetimo odgovor na njihove poste, če se pofočkajo samo zato, da ti napišejo kaj takega. Mislim, katera še posebej nosečka pa kar tako na lahko požre, da nekdo ni do konca in naprej navdušen nad našimi bušiji, bebicami in vsem dogajanjem okoli njih. Halo?!?!?!
Saj vsi vemo, da so ljudje, ki ne znajo ali pa se bojijo pokazat čustva, ampak ko smo pa sami v taki situaciji, da je do nas in naših nekdo tako hladen, pa vseeno ni prijetno.
Me že vemo kako je to in da se lahko potožimo tu na forumu, kdo, ki pa kar tako vleti s tako objavo, ga je pa treba kar zradirat iz spomina... saj ni težko, sploh pri naših ementalerijih... :)

Pa smo danes konec tednov s številko 2 in začenjamo 30. teden.... še malo pa bo .... pa toliko še moramo narediti...

nočko... upam....

< Sporočilo je popravil naša beba -- 12.9.2010 22:59:39 >

(odgovor članu Valentina85)
Neposredna povezava do sporočila: 815
12.9.2010 23:54:43   
maa2010

IZVIRNO SPOROČILO: bucka13

Sramna kost - tudi mene zadnje čase boli ko vrag in komaj še racam okoli. Ima katera kako idejo kaj delati, da bi se to omililo?
sem pa tudi jaz na FB, tako da mi pošljite podatke na ZS, pa vas dodam. 

meni je G priporocala magnezij in dovolj gibanja in ne prevec stanja/sedenja, torej sprehodi in kaksen dan sprostitev na bazenu :) Jaz bi pa temu se dodala kaksno nezno raztezanje - joga za nosecnice user posted image
Meni to full pomaga kadar me kaj zacne boleti :)

(odgovor članu bucka13)
Neposredna povezava do sporočila: 816
13.9.2010 7:06:19   
Urša08
user posted image

(odgovor članu maa2010)
Neposredna povezava do sporočila: 817
13.9.2010 7:10:44   
Urša08
jutro

Pijem jutranjo kavico. Pa kr ne morem verjet da je že ponedeljek, ma vikend res leti.

Pa da mal poročam. V četrtek imela pregled, naj bi bilo vse bp, no mal zatekam ampak ni panike. 1.10 sem naročena na ultrazvok in upam, da se dete končno pokaže, da bomo 100% , pregled imam pa 7.10.
Drugače smo imeli pa prejšnji teden uvajanja v vrtec in žurkic. Moja prijateljica je rodila punčko, pa enp praznovanje roj. dne smo še imeli. Nejc je lepo sprejel vrtec, vmes je blo dva dni malce "štrajkanja# da on ne bi šel v vrtec ampak je sedaj ok. Danes zjutraj je bil še v pidžami, ko je reku da gre superge gor datuser posted image . V sredo imam posvetovalnico z Žigom, v četrtek pa uvajanje Žiga v vrtec. Že vidim kako bo tudi ta teden poletel mimo mene.

Vas grem mal prebratuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 818
13.9.2010 7:14:52   
MalaNeli
naša beba a mama istega? user posted image haha, glede na to ka si povedla ja user posted image . no držimo pesti. bomo vidli ka bo reku. saj veš, če plačaš dobiš vse. pa še tst ne vem a sm že mela una 2, ker sm šla tut na 4D - 2x, ker se prvič ni nč vidlo, pa je reku da ga bova drugič naredla, in plačala sem sam 1x user posted image . Itaq pa... lahk da bo mel spet kak slab dan, tk ko vedno. Potem si pa pol stvari ne upam vprašat, da me ne bo spet napizdu zarad česa. Pa da kaj ni njegova stvar in da morm vprašat kerga drujga.

uuu, joga za nosečnice, zakon.

Ja nič, jaz se spravim in grem pogledat, kaj bo povedal naš drgai gospod G.
Upam da kaj dobrega.

Učka je še vedno malo zaotečena user posted image .

Vam javim. Imejte lep dan user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 819
13.9.2010 8:07:53   
simonmojca
Jutro

še jaz vam zaželim eno prijetno, dišečo in navse dobro user posted image  jaz jo že pijem

user posted image

(odgovor članu MalaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 820
13.9.2010 8:13:40   
bucka13
naj me v kuhinji zdaj pričaka nekaj takega:

user posted image

Dober tek!!

(odgovor članu MalaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 821
13.9.2010 8:42:41   
Renesme**
Jutro souser posted image

jaz tudi že s kavico, sicer tisto praškasto, ki tako nič ne primeuser posted image

lottyka- to je pa kar lepa teža, kaj bi jaz dala, da mi v čet pove kaj podobnega, no tud 100g manj ne bo panikeuser posted image , ša super da sta se sprostila in uživala...

majabar- lepo da se stvari postavljajo na svoje mesto, vem kako je to ko si čist v preurejanju in kar nimaš miru dokler ni vse narejeno. Glede vnetja pa, upam, da se ti končno umiri in bodo zdravila pomagala, čeprav malo dvomim, ker imam občutek, da si okužbo malo podajata in bi bilo fino, če bi se tudi tvoj zdravil...ali pa da vsaj za čas zdravljenja počakata s user posted image , se pa spomnim kakšna sva bila midva 1. leto, tako da vem, da vama je težkouser posted image .

Oblačenje- jaz si že kar lep čas hlače in nogavice oblačim sede, sklanjanje ni več na easyuser posted image , sem rekla, da bi enga zaposlila, da bi mi nogavice obuval in sezuvaluser posted image

Plenice- no zdaj končno vem, da imam 17 tetra plenic, nekaj jih ima še Tinkara v stalni uporabi, nekaj od tega jih bo potrebno zamenjat...potem imam pa še 11 tistih potiskanih (ampak so druge dimenzije in niso primerne za piroko povijanje)...ene 10 jih bom še kupila in tiste boge zamenjala....

Cunje- glede na to, da sem oprala 4 stroje teh malih cunjic + plenice..od št. 50-62, mislim, da imam vsega dovolj in še več....me je pa kar groza, ko gledam zdaj tukaj tele kupe cunj in premišljujem, da bo to treba zlikat...user posted image

Počutje- jaz pravim primerno stanju....noge me bolijo za znoret, kot bi bila na enem maratonu, nop musklfibra glih nimam...,L noga me še posebej boli ker mi pritiska na tisti strani že celo user posted image  na živec in žile- zdaj imam tudi tako lepo zadebeljeno veno vse do kolena, pa tam pri kolenu so mi na enem mestu kapilarce popokale...super izgledauser posted image , boli me v simfizi (sramna kost), da ne govorim kako je tam vse zatečeno in da tam spodaj imam pa res ene 4 krčne žile- pri tamali sem imela 1 in  je potem izginila- močno upam, da bo zdaj tudi, ker je groznouser posted image .. če predolgo sedim ali stojim me boli trtica, pa križ, pa me kar nekaj špika potem še na desni strani...trebuh otrdeva- ma za to imam zdravila...izcedek imam tudiuser posted image  sicer ni vnetja ampak ni fino....spim- kakšno noč super (wc-ja ne štejem), kakšno pa ne morem spat...potem pride noč, ko bi jaz spala pa tamala rogovili...danes smo imeli v hiši spet novorojenčkauser posted image , je prvič spala v svoji sobici, šla spat brez problema, potem pa prišla ob 1h, pa ob 2h, no pol ob 5:30 jo je pa moj k meni prinesel...user posted image sej drugače, glede na to da je bilo prvič, je bila ful pridnauser posted image .
No pa prehlajena sem še zmeraj, sicer nisem več optimist, da se bo še kaj izboljšalo, ker ponavadi, ko 1x začnem smrkat, potem to traja do pomladi...

Drugače mi je pa ful smešno, ker imam že cel mesec enak obseg trebuha, se mi je pa dvignil in zdaj imam spodaj v hlačah prostor in kar štrlijo, tist pas..user posted image

(odgovor članu simonmojca)
Neposredna povezava do sporočila: 822
13.9.2010 8:52:33   
november2010
jutro!

Danes je pa res en ponedeljek, z velikim P. Sem že na šiht pa se mi sploh nč ne daaaaa. :)
Jaz imam pregled pri G danes teden, bomo vidl kaj bo.

Spanje - kaj je to? Lulanje - non stop. :)

(odgovor članu bucka13)
Neposredna povezava do sporočila: 823
13.9.2010 8:53:38   
ljubljana
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

preživela obisk pri tašči in tastu.
sva nesla cd od dojenčka zravn, pa razn da je tašča skor čist mirno rekla na koncu: "Kaj vse že danes nardinjo" ni blo nobenga komentarja.
moja mami je skor jokala ko je vidla slike.
mi je kr mal težko da bo mel otrok takšno babico in dedka, ma nima veze. saj bo pr nas prvi vnuk/ica, pa ga bojo meli najrajši,pa mu/ji bojo čustva tut pokazali,
O kk težko mi je.
Pol je pršu pa še njegov brat na obisk, pa se je moj počutu čist odveč. - kk šele jaz.

Pa še celo vožnjo me je neki mučlo. najprej mi je blo ful slabo, kr neki sm kuhala. kuhalo mi je v glavo, pol spet ne, pol spet ja, pol spet ne. zlo slabo sm se počutla. Ko sva šla pa nazaj, pa isti občutek ko je bil včasih pri menstruaciji. tk da sm samo upala da mine, čene bi šla kr v ce. na urgenco. pa je blo potem hvala bogu bolš.
po moje noseča ne grem več kam.

Če se nekdo ne joče zraven CD-ja, še ni slab dedek/babica. Pretirani čustveni izbruhi in izkazovanje ljubezni z objemanjem in lupčkanjem ne pomenijo večje ljubezni, le-ta se kaže na več načinov. Tvoj odnos do tasta in tašče pa naj ne vpliva na otrokov odnos do dedka in babice, ne bi bilo pošteno.

Tole pa zgleda skoraj tako kot bi babica sli pa dedek pokomentirala ali pa ker drug sorodnik.user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 824
13.9.2010 10:00:52   
phelps
Dobro jutro!

Anonimen, sploh ne razumem te funkcije. Je na žalost tale forum očitno nekaterim za izlivat jezo... Včasih grem pogledat kakšno temo pod partnerskimi odnosi in družino, ipd... Katastrofa. Kje je strpnost in sprejemanje drugačnosti?

Vikend je bil hitro naokoli, sobota namenjena samo čiščenju, včeraj pa obisk pri njegovih starših kjer sva skuhala kosilo... Vožnja mi je že precej neprijetna (sedež si nastavim na maksimalno višino - samo tako še nekako gre), ko grem pa na sprehod, mi že po 500 m hoje mi trebuh popolnoma otrdi. Po eni strani imam slabo vest, ker se ne gibam dovolj, po drugi pa da Phelps takrat ko trebuh otrdi ni ravno dobro user posted image

Imam eno vprašanje za vse drugorodke, odločbo za nadomestilo plače (porodniško nadomestilo) sem že prejela, nič pa ne piše, kdaj v mesecu dobim nakazano in kdaj je prvo nakazilo... Nekje sem zasledila, da so nakazila 15-tega v mesecu. Če torej nastopim porodniški dopust 5.10., je prvo nakazilo 15.10. ali 15.11.?

Popoldan grem v šolo za starše, danes je nega otroka - teoretično. Upam, da dobimo kakšne seznam, kaj vse rabimo (pa da vidim, koliko odstopa od mojega seznama)...

Naj vam ponedeljek hitro mine! user posted image

Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s sveta odganjaš - sence.

(odgovor članu ljubljana)
Neposredna povezava do sporočila: 825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?