Renesme**
|
Jutro so jaz tudi že s kavico, sicer tisto praškasto, ki tako nič ne prime lottyka- to je pa kar lepa teža, kaj bi jaz dala, da mi v čet pove kaj podobnega, no tud 100g manj ne bo panike , ša super da sta se sprostila in uživala... majabar- lepo da se stvari postavljajo na svoje mesto, vem kako je to ko si čist v preurejanju in kar nimaš miru dokler ni vse narejeno. Glede vnetja pa, upam, da se ti končno umiri in bodo zdravila pomagala, čeprav malo dvomim, ker imam občutek, da si okužbo malo podajata in bi bilo fino, če bi se tudi tvoj zdravil...ali pa da vsaj za čas zdravljenja počakata s , se pa spomnim kakšna sva bila midva 1. leto, tako da vem, da vama je težko . Oblačenje- jaz si že kar lep čas hlače in nogavice oblačim sede, sklanjanje ni več na easy , sem rekla, da bi enga zaposlila, da bi mi nogavice obuval in sezuval Plenice- no zdaj končno vem, da imam 17 tetra plenic, nekaj jih ima še Tinkara v stalni uporabi, nekaj od tega jih bo potrebno zamenjat...potem imam pa še 11 tistih potiskanih (ampak so druge dimenzije in niso primerne za piroko povijanje)...ene 10 jih bom še kupila in tiste boge zamenjala.... Cunje- glede na to, da sem oprala 4 stroje teh malih cunjic + plenice..od št. 50-62, mislim, da imam vsega dovolj in še več....me je pa kar groza, ko gledam zdaj tukaj tele kupe cunj in premišljujem, da bo to treba zlikat... Počutje- jaz pravim primerno stanju....noge me bolijo za znoret, kot bi bila na enem maratonu, nop musklfibra glih nimam...,L noga me še posebej boli ker mi pritiska na tisti strani že celo na živec in žile- zdaj imam tudi tako lepo zadebeljeno veno vse do kolena, pa tam pri kolenu so mi na enem mestu kapilarce popokale...super izgleda , boli me v simfizi (sramna kost), da ne govorim kako je tam vse zatečeno in da tam spodaj imam pa res ene 4 krčne žile- pri tamali sem imela 1 in je potem izginila- močno upam, da bo zdaj tudi, ker je grozno .. če predolgo sedim ali stojim me boli trtica, pa križ, pa me kar nekaj špika potem še na desni strani...trebuh otrdeva- ma za to imam zdravila...izcedek imam tudi sicer ni vnetja ampak ni fino....spim- kakšno noč super (wc-ja ne štejem), kakšno pa ne morem spat...potem pride noč, ko bi jaz spala pa tamala rogovili...danes smo imeli v hiši spet novorojenčka , je prvič spala v svoji sobici, šla spat brez problema, potem pa prišla ob 1h, pa ob 2h, no pol ob 5:30 jo je pa moj k meni prinesel... sej drugače, glede na to da je bilo prvič, je bila ful pridna . No pa prehlajena sem še zmeraj, sicer nisem več optimist, da se bo še kaj izboljšalo, ker ponavadi, ko 1x začnem smrkat, potem to traja do pomladi... Drugače mi je pa ful smešno, ker imam že cel mesec enak obseg trebuha, se mi je pa dvignil in zdaj imam spodaj v hlačah prostor in kar štrlijo, tist pas..
|