tejci1981
|
Hej punce! Kako ste kaj? Dolgo se že nisem oglasila,... je bil prejšnji teden zelo napet.....zjutraj služba, popoldan opravki ! Ste pa res ogromno napisale,....Smo že na drugem delu ,....BRAVO ME!!!!!! Bom skušala pristaviti še moj piskerček - upam, da mi ne zmanjka časa! Na bolhi sma našla eno lepo otroško sobico (previjalna in posteljica + razni dodatki), sma jo šla pogledat, je res lepo ohranjena, tako da grema ta teden en dan po njo , počasi pa še po barvo za stene, da začnema urejati otroško, malo bomo pleskali, malo risali (na šablonce seveda ). Cotike - kolegica mora pregledati stvari, ki jih bo posodila, po ostalo pa gremo potem v nabavo,..... Komaj čakam, da bo končno vse doma, da lahko potem še samo čakama na najinega lulčka! Služba - delala bom do konca,imam razgibano sedeče gibajoče delo , sem bila na začetku dva meseca v bolniški, imam pa še dopust in ure, ki jih lahko koristim, tako da sem si izračunala, da zaključim 17.9. še en mesec ! Šola za starše - midva greva začetek septembra! Maa2010 - kak lepa slikica,....moja je pa prevelika da bi lahko tako ležali! Spoznavanje staršev - mene je tudi kriza, ko se spomnim na to,....mislim, da bo to počakalo do krsta drugo leto, pa še takrat upam, da bo vse skupaj čimbolj brzinska zadeva z čimmanj stresa ! Čiščenje - še gre, največkrat volje manjka, ne moči Trebuh - mene tudi nonstop sprašujejo kdaj bo, ko povem da sem novemberska se vsi čudijo, ko imam očitno tako "velik" trebuh, pol pa sledi komentar, da sta ziher dva , taki komentarji so večinoma v službi,....sam se samo smejim, pa si mislim, ko bom na koncu me itak nebote vidle! Nočno vstajanje - 2x na noč,....bi blo fino, če bi imela nočno posodico pod posteljo , drugače pa spim na boku - enem ali drugem, samo ko se obračam je vse skupaj izredno počasno dejanje . Včeraj sva bila na CSD, sva dobila vse papirje, me je ravno danes na pregledu spomnila, da si lahko začnem urejat zadeve. Poročilo iz pregleda - standard,....voda ok, pritisk ok, kile preveč (v 5 tednih sem se poredila za 3 , me je okregala, da je preveč in moram pazit!!!!!), maternični vrat zaprt, poslušali srčka,.... naslednji pregled z UZ imam 22.9., sem mislila, da so prebledi proti koncu pogostejši?????? V sredo (prejšnji teden) sem šla po drugo inekcijo rhesonativa, cuker test je bil tudi vredu - 4.8., pa nisem nič ekstra pazila kaj jem prej,... Izkušnje z dojenčki - moje so na nuli, pa verjamem, da nas je dosti takih in da se bomo vse naučile! Ime - je že skoraj izbrano Kaj pa razni čaji????? Pravijo nekatere, da je vredu, če začneš nekaj časa pred porodom piti čaj za dojenje, imaš potem več mleka, pa tudi čaj iz (nisem 100%) malininih listov (oz listov nekega gozdnega sadeža ), ker lajšajo porodne bolečine ?!?!?!?!?!?!?!?!?!? Imate kake uporabne info????? Majabar - lepo ime in čestitke za uspeh Otrdevanje trebuha - kaj počnete ali kaj pijete in ali ste to začele piti na lastno pest ali po nasvetu G??? Jaz sem ta dva dni ko delam popoldan začela opažati rahlo otrdevanje pozno popoldan, pa me zanima kako je z tem! Likanje - prej majice, hlače, krpe, zdaj pa dam na kak obrat majn, pa lepo stresem preden obesim, pa lepo obesim in ni potrebno toliko likanja , samo tisto kar je res potrebno!! PDP - Najprej je bil 5. 11, zdaj pa je 3. 11, se je moja tetkica hecala, da se nevarno bližam 1 .11., da naj se potrudim, da bi bil kak drug dan ,pa sem rekla, da jaz tak vem da bom 1.11 rodila - iz principa, samo da bo po moje , na koncu jih bo pa tak lulček zafrknil, pa bo prišel ko se njemu bo ! DOBRODOŠLE VSE NOVE!!! Tako mislim, da mi je uspelo vse malo pokomentirati! Lepo bodite in uživajte v ohladitvi! Papa
|