lottyka
|
Dobro jutro, leta - no jaz sem med starejšimi bom imela pri 31 prvega, drugače pa podobno razmišljam kot nov2010. Meni ni žal, da sem se odločila da bom imela kasneje. Meni je bilo pomembno da imam stvari poštimane predno imam otroke, torej redna služba, stanovanje, pa tudi poroka je bila meni pomembna preden se odločim za otroke. Moram pa reči da vidim tudi prednosti če imaš otroke ko si mlad. Od mojga sestre sta obe imeli prvega pri 18-ih in sedaj so otroci že v osnovni šoli, zadnji začne s šolo drugo leto. To se že veliko sami porihtajo, ni potrebe biti skoz zraven, ni več vstajanja ponoči,... Pri mojih letih imata obe spet malo več časa zase in za svoje hobije, medtem ko jaz šele začenjam s tem kar sta obe že dali čez in bom imela čedalje manj časa za svoje stvari. Torej kaj je boljše? Oboje ima svoje pluse in minuse. Jaz sem imela prej časa na pretek, onidve pa ga boste imeli sedaj, ko bom jaz v plenicah tičala . Res pa je, da jaz si sebe nikakor nisem mogla predstavljati z otroki pri 18, še niti pri 25 ne. Sem se pa prav zamislila in nasmejala zraven zadnjič, ko sem našla neko škatlo s stvarmi še iz osnovne šole in noter tudi en anketni list in eno vprašanje je bilo "Kdaj mislite da boste imeli svoje otroke?" in moj odgovor je bil "Po 30, ker prej hočem še kaj doživeti in potovati, ne pa samo skrbeti za moža in otroke." Tako da evo jaz grem po dolgo pozabljenem planu ki sem si ga začrtala že v osnovni šoli . malinov čaj - sem že slišala zanj ampak se še nisem odločila ali ga bom pila ali ne. Če ga bom, ga bom začela šele ko bo bebika smatrana za donošeno, prej ne. črpalka za mleko - jaz je v naprej ne bom kupovala, sva pa z mojim zmenjena da v kolikor bi jo rabila, jo gre pač on takoj kupit. Si je že ogledal ponudbo in kje jo imajo. Upam samo da ne bo potrebe po njej ravno v nedeljo . šola za starše - Jaz še čakam na datum, kdaj se začne. Ponavadi se začne nekje po 10 v mesecu. Grem pa sigurno v Septembru. Moj bo šel z mano samo na tista obvezna dva. srečanje - bi z veseljem prišla ampak 3.9. bom ležala nekje na obali in namakala noge v morje. Upam da se zmenimo še za kakšnega, pridem sigurno. Ko smo ravno pri morju danes grem plačat akontacijo in sicer greva v Apartma kar v Portorož od 2. - 5..Sicer ravno navdušena nisem nad našim primorjem ampak moj se ne upa nikamor drugam z mano, da če je kaj narobe da imava pri roki porodnišnico. Če bo vse o.k. pa greva naslednji vikend nekam v Istro potem. Ni ravno za letos planirana Grčija ampak boljše kot nič pa sigurno. Upam samo da bo še vreme za kopat, da grem mal sprobat plovnost trebuha . magnezij - Jaz pijem Donat in Magnesol. Malo kombiniram odvisno od tega koliko me zgaga matra, ker Donat je dober tudi za zgago. bež sedežna - moja mami jo ima pa moram reči da jo je treba kar prati občasno. Ampak vsaj zaenkrat gre lepo dol, pa jo ima že ene 5 let, tako da mogoče se res splača preveriti material, da je kakovosten pa če se bo lepo pral. Ampak ona jo pere 1x mogoče 2x na leto. Drugače pa je super, jaz bi jo tud mela, prav poživi prostor. zatekanje - Jaz zatekam že nekaj časa ampak moram reči, da neke panike še ni. Sem videla par nosečnic pred koncem ko so imele noge res kot čevap, komaj da so lahko kaj obule in upam da do tega ne pridem ali pa vsaj čim kasneje. Pri meni počasi napreduje, vsaj teden mam malo več vode v telesu. mleko v zmrzovalniku - to pa tud mene zanima kako je s tem. kako ga pol pogreješ? Tole sem pa pisala lih dve uri danes , sem vmes še kosilo pojedla, filane paprike in pire, pa par telefonov opravila,... Zdej pa počasi ven, pa it morje plačat pa na en sprehod. Pa nazaj na kavč .
|