|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke 2010 II. del
29.10.2010 10:13:43   
severnica77
IZVIRNO SPOROČILO: pajac

IZVIRNO SPOROČILO: severnica77

Aja, to tudi imajo tako pošlihtano? user posted image  
Čeprav še v to dvomim, sva morala prav izmeriti širino vozička, ker še vsak voziček ne gre v dvigalo. Res je tako mini, mini dvigalo.

saj zato ti pravim ,da jim povej prej.. da se pripravijo na stopnice user posted image user posted image user posted image user posted image

O.k. Mi malo počasi delajo možgani - očitno še spijo user posted image

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 3751
29.10.2010 10:14:27   
lottyka

Lottyke ni nič na spregled.. upam, da že carta svojega  user posted image     user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne ne, mi ne gremo še par dni, upam. Da se moj pocajta. Govorila danes z mojo G, ker bi mogla imeti danes pregled, pa mi ni treba ker so me včeraj pregledali, da tole se lahko še tudi umiri. Tako da še ne bomo cartal.

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 3752
29.10.2010 10:19:00   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: lottyka

Lottyke ni nič na spregled.. upam, da že carta svojega  user posted image     user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne ne, mi ne gremo še par dni, upam. Da se moj pocajta. Govorila danes z mojo G, ker bi mogla imeti danes pregled, pa mi ni treba ker so me včeraj pregledali, da tole se lahko še tudi umiri. Tako da še ne bomo cartal.

user posted image user posted image pol upam, da ne boli po moje pa res lahko vzameš kak Buscopan ali magnezij.. Saj porda ne bo ustavilo, samo mogoče te ne bo preveč matralo do D day-a.. Drži se, pa svojemu kar čajčke kuhaj in podobno.. če rabiš nasvet sem jih še polna...mojega sem v 3 dneh spravila na noge....ni bilo več moči, da bi ga "počasi" cartala user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu lottyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3753
29.10.2010 10:22:06   
simonmojca
Jutro punce user posted image

jaz sem šele zdele dobr vstala user posted image , vidim pa da ste nekatere že zelo zgodaj aktivne user posted image .

user posted image  pa sem mislila, da bom zdele prebrala in vidla da imamo nove user posted image

grem zajtrk pojest pa kavico do konca spit

user posted image

(odgovor članu lottyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3754
29.10.2010 10:28:01   
pajac
Kaj je zdaj meni Peter prijavil  :neutral: ...
"Mami ti si kura"..
Ga grdo pogledam in vprašam, "kaj sem????"
"Mami ti si kokoška, ki je v bolnici znesla jajčko in iz jajčke se je rodil Peter..."
"Peter kdo ti je to rekel?"
"Ati"..
no ati zanika to dejanje..

user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu simonmojca)
Neposredna povezava do sporočila: 3755
29.10.2010 10:28:49   
severnica77
Ja, tile naši novembrčki se res tako počasi rojevajo ... Moram malo pobrskati nazaj kako imamo kaj sezname za PDP user posted image .

Tiste, ki že cartate pa dajte kakšno slikico prilepit! user posted image

(odgovor članu simonmojca)
Neposredna povezava do sporočila: 3756
29.10.2010 10:30:13   
severnica77

"Mami ti si kura"..
"Mami ti si kokoška, ki je v bolnici znesla jajčko in iz jajčke se je rodil Peter..."
"Ati"..

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 3757
29.10.2010 10:52:24   
aleksa83

"Mami ti si kura"..
"Ati"..

user posted image user posted image user posted image user posted image
hahahha

Ljubezen se rodi iz veselja, s katerim gledata drug drugega, hrani se s potrebo, da spet vidita drug drugega, in se zaokrožita, ko se ne moreta več ločiti! (Jose Marti)

Aleksa

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 3758
29.10.2010 11:01:02   
Renesme**

"Mami ti si kura"..
"Ati"..

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Peter

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 3759
29.10.2010 11:03:07   
aleksa83
Me je zgodba tak nasmejala, da niti pozdravila nisemuser posted image
Dobro jutrooo!!

phelps: super, da je bilo tako, da bi bilo vsem tako,... user posted image

zgaga: mene tudi peče, tak, da skoro nič ne spim,..., ampak rupurut malo oblaži, ali pa 1 deci piva, a kaj ko piva nimam nekaj extra rada,...

mene je čeraj celi dan nekaj špikalo, pa dva dni že ne spim, pa vse dol tišči, pa nekje doli čutim miganje, amppak še ni popadkov, voda še je tudi na svojem mestu, čep patudi, tak, da še imam verjetno časuser posted image .danes pa še vse mirno,..
sem pa včeraj si nahrbtnik pripravila, tako za vsak slučaj user posted image . Enkrat pač bo.

Kaj v MB Porodnišnici dobiš mrežaste hlačke ali ne? ker če ne, si jih zraven vzamem. Dobiš kaki paketek za bebico? informativno bi rada vedela. ker je toliko vsega bilo , da sem pol stvari pozabila,...user posted image

Joj, še malo pa bo november, pa bomo vse na vrsti,..., kak mi je lepo tu gori te zgodbice o rojstvih brat,.., take srčkane so, in tako me razveselijo,...
aja, kje nas je več, nekatere se že dolgo niso oglasile.....

se boste kaj šemile za noč čarovnic?

pozdravček vsem,...

Ljubezen se rodi iz veselja, s katerim gledata drug drugega, hrani se s potrebo, da spet vidita drug drugega, in se zaokrožita, ko se ne moreta več ločiti! (Jose Marti)

Aleksa

(odgovor članu aleksa83)
Neposredna povezava do sporočila: 3760
29.10.2010 11:06:25   
Renesme**
Lottyka- sej v porodni bo tvoj masko dobil, potem pa doma z žganjem vse bacile pobiluser posted image ...ma sej vem da ni smešno, jaz sem mojmu ko je tako krehal, pa še kar mal probal če že lahko teče...pa spet še bolj krehal...sem ga prav resno vprašala, če si sploh želi bit z mano pri porodu...pa en dan mi je prijavu, da on ne more kr iz službe, če ga bom klicala, naj si taxi pokličem....službo ma tako da gre komot ven...sem mu rekla, da tud prav samo potem ga tud obvestim ne ko bom šla rodit in tudi ne ko bom rodila...no je mal premislil, včasih se prav vprašam a sploh kdaj kej mislijo...edin rekel je da do roka ne bo user posted image  (v prvo sva zjutraj, zvečer so se začeli popadki in sem rodila 14 dni prej) ker ima ful delauser posted image , da če je že 3 mesece brez bo pa še 1 mesec....jah no

(odgovor članu Renesme**)
Neposredna povezava do sporočila: 3761
29.10.2010 11:08:03   
Renesme**
A si bomo pisale porodne zgodbe, ko pridemo domov??  Men je fajn brat, pa tudi če ni najlepša (hitra in brezboloečinska)...

Neposredna povezava do sporočila: 3762
29.10.2010 11:12:33   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: Renesme**

Lottyka- sej v porodni bo tvoj masko dobil, potem pa doma z žganjem vse bacile pobiluser posted image ...ma sej vem da ni smešno, jaz sem mojmu ko je tako krehal, pa še kar mal probal če že lahko teče...pa spet še bolj krehal...sem ga prav resno vprašala, če si sploh želi bit z mano pri porodu...pa en dan mi je prijavu, da on ne more kr iz službe, če ga bom klicala, naj si taxi pokličem....službo ma tako da gre komot ven...sem mu rekla, da tud prav samo potem ga tud obvestim ne ko bom šla rodit in tudi ne ko bom rodila...no je mal premislil, včasih se prav vprašam a sploh kdaj kej mislijo...edin rekel je da do roka ne bo user posted image  (v prvo sva zjutraj, zvečer so se začeli popadki in sem rodila 14 dni prej) ker ima ful delauser posted image , da če je že 3 mesece brez bo pa še 1 mesec....jah no

jaz sem svojega tudi vprašala enako stvar, ko je zbolel, pa je kar silil na maraton in pol v službo...

Ga pa fentam, če mi reče, da ne more prit... user posted image .. če bi mi to med popadki prijavil, bi našel zamnejano ključavnico doma.. toliko bi pa že počakala user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

Neposredna povezava do sporočila: 3763
29.10.2010 11:13:48   
november2010
hej hej!

Evo mene z opravkov, imam zadnje dni kar eno hudo potrebo, da non stop letam po svetu - sej bomo pol itak doma z našimi user posted image , pa še mraz bo :) 
Je moja tašča rekla, da če bo kdo rodil v avtu potem sem to jaz :)  Hehe, še tega se manjka.... :)
Jaz imam tudi rituale v kopalnici - mam eno fobijo iz prejšnje nosečnosti - sem šla zvečer spat, pa sem mela že mastne lase in se mi ni dalo glave umit, sem si rekla sej si bom itak zjutraj...... no, ko je ta "zjutraj" prišel, mi je odtekla voda in poadke sem mela na 5 min in mi tud na pamet ni padl, da bi si šla še glavo umit..... in sem pol prav trpela tiste tri dni v P, zarad teh las :) No in zdaj nikol ne prestavljam, vedno takoj poskrbim za vse, da ne bo pol kakih presenečenj  spet :) user posted image

(odgovor članu aleksa83)
Neposredna povezava do sporočila: 3764
29.10.2010 11:13:54   
pajac

A si bomo pisale porodne zgodbe, ko pridemo domov??  Men je fajn brat, pa tudi če ni najlepša (hitra in brezboloečinska)...

nema ništa  user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

Neposredna povezava do sporočila: 3765
29.10.2010 11:26:42   
nejka000
ojla!

Bravo Peteruser posted image user posted image user posted image , brihten fant!user posted image
No pri nas je Žan prišo na idejo, ko smo mu povedali da dobi sestrico, da je ati naročil anglečkom dojenčka, ti pa so ga prinesli mamici v trebušček. Kje je to pobral nimam pojma, pravi da se je sam zmislo.

No pri nas je danes žalost v hiši. Nam je mucka povozilo.user posted image

Drugače pa grozna noč za mano. 6x sem bla na WC-ju. Sili me kakat pa nič ven ne pride, trebuh mi je otrdeval da me je že na momente pošteno bolelo. Zaj pa se mi je izcedek še dodatno povečal, pa tak je ko kaka sluz. Sem klicala G. je rekla da če danes nič ne bo naj se pridem jutri pokazat pa na CTG.
Po kosilu spakiram malega pa grema na en dolgi sprehod, mogoče bo kaj pomagalo. Teh lažnih popadkov mam dovoljuser posted image !!!!

ŽAN VITO 11.3.2005
ZOJA 2.11.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 3766
29.10.2010 11:30:38   
Renesme**
IZVIRNO SPOROČILO: nejka000

ojla!

Bravo Peteruser posted image user posted image user posted image , brihten fant!user posted image
No pri nas je Žan prišo na idejo, ko smo mu povedali da dobi sestrico, da je ati naročil anglečkom dojenčka, ti pa so ga prinesli mamici v trebušček. Kje je to pobral nimam pojma, pravi da se je sam zmislo.

Drugače pa grozna noč za mano. 6x sem bla na WC-ju. Sili me kakat pa nič ven ne pride, trebuh mi je otrdeval da me je že na momente pošteno bolelo. Zaj pa se mi je izcedek še dodatno povečal, pa tak je ko kaka sluz. Sem klicala G. je rekla da če danes nič ne bo naj se pridem jutri pokazat pa na CTG.
Po kosilu spakiram malega pa grema na en dolgi sprehod, mogoče bo kaj pomagalo. Teh lažnih popadkov mam dovoljuser posted image !!!!

No takole se je moja prva porodna zgodba začela

pajac....začetek imamo žeuser posted image , nadaljevanje sledi čez 4 dniuser posted image

(odgovor članu nejka000)
Neposredna povezava do sporočila: 3767
29.10.2010 11:41:08   
nejka000

ojla!

pajac....začetek imamo žeuser posted image , nadaljevanje sledi čez 4 dniuser posted image

Pol pa začnem odštevat..... countdown 4.....

ŽAN VITO 11.3.2005
ZOJA 2.11.2010

Neposredna povezava do sporočila: 3768
29.10.2010 11:47:31   
Renesme**

ojla!

Pol pa začnem odštevat..... countdown 4.....

ne, čez 4 dni boš že doma iz Puser posted image  in boš dokončala zgodbo....

(odgovor članu nejka000)
Neposredna povezava do sporočila: 3769
29.10.2010 12:06:55   
pajac
YES user posted image user posted image user posted image gremo nejka000!user posted image

Jaz sem pa čisto hinuser posted image ... zaradi zgage si ne upam niti pomislit na kavo, sem pa odvisnež (sicer jo zdaj med nosečnostjo pijem bistveno manj, ampak brez nje ne preživim..).. Mi kar oči vleče skupaj, Peter bi pa družbo....user posted image Edino kar si lahko vizualiziram je postelja... po moje me niti popadki ne ganejo, ko se je dokopljem user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

Neposredna povezava do sporočila: 3770
29.10.2010 12:08:16   
pajac

ojla!

ti kar počasi.... da res ne pride kaj ven.. nepričakovano...user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu nejka000)
Neposredna povezava do sporočila: 3771
29.10.2010 12:33:38   
ječi12
evo čikas.js iz pregleda.

ctg itak reaktiven,to je use kar zvem :) popadke bi itak čutla.
urin,pritisk ok.
no pol me je pa še pregledala,tko da mam neke mešane občutke,ampak lahko bi blo slabše. vse zmehčano,odprta 1cmuser posted image ,ampak je bejbi še visoko.tko da je rekla da je dolgo(predvidevam pot do izhodauser posted image ) ampak da je ustje že zmehčano,stanjšano in odprta sm to malenkost pač. tko da zdj čakamo da se bejbi spusti.

skratka zgleda da grem drug teden useen v stožice gledat košarko.juhej! :) pomoje počakam kr pdp.

js sm svojo prvo porodno napisala kr v reviji :) zdj je ne bom tko obesla,ampak vam jo lahko napišem če vas bo zanimalo in bom mela čas.no enkrat bo sigurno.

nejka upam da se začne in te neha hecat.

pa Peter bravo,teli naši bučkoti majo itak nore ideje in so brihtni sto na uro user posted image

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 3772
29.10.2010 12:34:24   
kapesanta
ekola prsla elektrika - ze pijem kavo...

Mi pa prej da mozek idejo, naj si grem kupt kako pecivo za zajtrk in se preoblecem, obujem in user posted image garazna vrata na strom. Spet klicem mojga naj se ne zajebava vec z mano, pa mi pojasni postopek odpiranja vrat, nakar sem skor rodila zraven in uspela user posted image . Pri peku pa sam se zazgane makovke user posted image . Eh bolje ista nego nista, sam dlesni mam pa cist boge zdej.
Skratka 3x hura za moderni nacin zivljenja.

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 3773
29.10.2010 12:37:32   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: kapesanta

ekola prsla elektrika - ze pijem kavo...

Mi pa prej da mozek idejo, naj si grem kupt kako pecivo za zajtrk in se preoblecem, obujem in user posted image garazna vrata na strom. Spet klicem mojga naj se ne zajebava vec z mano, pa mi pojasni postopek odpiranja vrat, nakar sem skor rodila zraven in uspela user posted image . Pri peku pa sam se zazgane makovke user posted image . Eh bolje ista nego nista, sam dlesni mam pa cist boge zdej.
Skratka 3x hura za moderni nacin zivljenja.

user posted image user posted image user posted image no vsaj lačna nisi več, pa kavo lahko piješ...Meni elektrika ne pomaga, bi lahko zamenjali...

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 3774
29.10.2010 12:40:03   
kapesanta
punce za porod sprozit se obnesejo tud stari avti ala katrca in voznja z njo po makadamu. Sam kje hudica v zdjsnjem casu se najdit oboje... Sestra je tole prakticirala pri obeh in obakat isti dan rodila.

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 3775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?