aleksa83
|
Me je zgodba tak nasmejala, da niti pozdravila nisem Dobro jutrooo!! phelps: super, da je bilo tako, da bi bilo vsem tako,... zgaga: mene tudi peče, tak, da skoro nič ne spim,..., ampak rupurut malo oblaži, ali pa 1 deci piva, a kaj ko piva nimam nekaj extra rada,... mene je čeraj celi dan nekaj špikalo, pa dva dni že ne spim, pa vse dol tišči, pa nekje doli čutim miganje, amppak še ni popadkov, voda še je tudi na svojem mestu, čep patudi, tak, da še imam verjetno čas .danes pa še vse mirno,.. sem pa včeraj si nahrbtnik pripravila, tako za vsak slučaj . Enkrat pač bo. Kaj v MB Porodnišnici dobiš mrežaste hlačke ali ne? ker če ne, si jih zraven vzamem. Dobiš kaki paketek za bebico? informativno bi rada vedela. ker je toliko vsega bilo , da sem pol stvari pozabila,... Joj, še malo pa bo november, pa bomo vse na vrsti,..., kak mi je lepo tu gori te zgodbice o rojstvih brat,.., take srčkane so, in tako me razveselijo,... aja, kje nas je več, nekatere se že dolgo niso oglasile..... se boste kaj šemile za noč čarovnic? pozdravček vsem,...