|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke 2010 II. del
29.10.2010 6:15:36   
november2010
user posted image

Jutrooo!

Danes je bila pa kar dobra noč, wc je itak obratoval, ampak drgač sem pa ok spala.... :) 
Naš petelinček mali je že pokonc, ne vem kaj mu je zdj, da vsak dan 10 do šestih vstane.... to ima kar ena obdobja....pa  vedno isto hodi spat (okol osmih zvečer...), Kakšen mesec smo imeli pravi luksuz ko je spal do 7.15 :)
Me prav zanima kako bo potem ko bo še dojenček - se bojim, da ga ne bo Lovro budil zjutraj....

Pa še nekaj me zanima: sej vem, da je bilo že veliko govora o tem, ampak sem zdj kr zmedena - v katerem primeru boste ve rešilca poklicale? A če ti voda na ful odteče al kako? 

< Sporočilo je popravil november2010 -- 29.10.2010 6:20:15 >

(odgovor članu tejci1981)
Neposredna povezava do sporočila: 3726
29.10.2010 6:18:40   
november2010
Pa še ena kavica za dobro jutro! (upam, da vas večina še spi ;) )
user posted image

(odgovor članu november2010)
Neposredna povezava do sporočila: 3727
29.10.2010 7:16:48   
Renesme**
jaz sem še tukaj...noč je bila mirna...čakamo naprej...ah bom daNES NA IZI PA BO KAR BO...

Neposredna povezava do sporočila: 3728
29.10.2010 7:30:37   
severnica77
Phelps - saj skoraj ne morem verjeti! Porod pa si res imela pravi, taka težka punca pa tako hitro. Super.

Renesme - tebe pa kar malo na obroke muči, oz. bi rekla, da že kar fejst ... Ne vem, če res ne boš že v kratkem cartala user posted image .

Vso srečo punce user posted image .

Jaz pa imam danes pregled, tako da se grem skupaj spravit.user posted image

(odgovor članu Renesme**)
Neposredna povezava do sporočila: 3729
29.10.2010 7:56:38   
škorpijonček_
Jutroooooo,

evo tudi jst pokonc, wc tudi pri meni obratuje 100/h, hja se vidi, da že mali lula skozi nasuser posted image .
Tudi jaz grem čez pol ure na pregled, upam, da ne bo spet samo urin vzela, pritisk in težo zmerla, pa rekla kontrola čez 14 dniuser posted image . Meni že trebuh skoz otrdeva, pa bi si mal želela, da pregleda kak je kaj MV. Po UZ sodeč smo bili pred 2 tednoma že v 38. tednu, se pravi, da bi zdaj bil 39-40. No, po PDP pa sem 36 in 5/7.

Včeraj sem pa celo vrečko cotk dobila in imam ta vikend pralni, jej kolk cotk od tamalih gre v eno vrečko. Pa vidla nečaka, ki je že pravi orjak za svoje mesece. Kak so že fajni tam pr pol leta, že sedijo in smejijo.

Vse, ki imate preglede...uspešno, tiste, ki pa čakate, da se kaj zgodi, pa čimmanj nevšečnosti, naj vas mali ne matrajo preveč in čim uspešnejši porod.

(odgovor članu severnica77)
Neposredna povezava do sporočila: 3730
29.10.2010 7:57:38   
pajac
Jutrouser posted image !
Nič novega še??? user posted image
Mene pa je sinoči zgaga tako pekla, da ni nič pomagalo.. Zaspala sem okoli pol treh in se zbujala do 4, ko sem končno zaspala... Pa sem hodila pit mleko, rupurute jedla, povšter sem imela tako da sem sedela v postelji....
Zdaj me pa prav boli želodec..... sploh ne smem niti pomislit na kavo...user posted image
Naš mladiček (beri Peteruser posted image ) je v akciji in dela raztur po bajti že od šestih.. No v torek bo šel v vrtec! user posted image user posted image Je že tako dober, pa zdi se mu, da se mu "pitanje" pozna, vsaj na ličkih...

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

Neposredna povezava do sporočila: 3731
29.10.2010 8:04:39   
pajac
Škorpijonček, me dve sva čisto na istem... samo mislim, da ne glede na velikost otroka šteje za PDP velikost ploda pri nuhalni.. kasneje pa je lahko plod sicer večji ampak naj bi ta prva meritev bila bolj merodajna.. Ti povem zato, ker je pri nas Peter bil že od samega začetka manjši za cca 1 teden,PDP pa smo pustili kar po zadnji M, nato je pa bil čisto povprečen na UZ.. no rodili smo11 dni kasneje... user posted image
Mene tudi firbec matra kako je stanje tam dol, posebej ker se mi zdi da se dojenček dol spušča in mi bo kosti narazen razgnalo.. No...pol bom pa itak decembra rodila user posted image , rojevam nevzgojene otroke...

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 3732
29.10.2010 8:39:06   
ječi12
pajac user posted image  huda fora,nevzgojeni otroc.
sočustvujem glede zgage,mi je jasno tole. ampak meni mleko v večini kr pomaga,vsaj v toliko da lahko zaspim.

aja JUTRO USEM!

Renesme ti pa res greš usak čas.....teli lažni bojo samo pravi postali vsak čas. pol pa action user posted image

js mam tut G dons. ctg pa urin,pritisk,teža. ampak bom rekla da mam mal izcedka tko da ji bom rekla,pa da vidmo če me bo pregledala. me zanima kaj dogaja. sj najbrž nč,ampak sanjam pa lahko :)
dons je točno 38t tko da bi komot rodila jutr :) je lep datum!

naša bejba tut že v akciji,samo da risanke gleda,tko da je kr mir. :)

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 3733
29.10.2010 9:01:50   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: ječi12

pajac user posted image  huda fora,nevzgojeni otroc.
sočustvujem glede zgage,mi je jasno tole. ampak meni mleko v večini kr pomaga,vsaj v toliko da lahko zaspim.

aja JUTRO USEM!

Renesme ti pa res greš usak čas.....teli lažni bojo samo pravi postali vsak čas. pol pa action user posted image

js mam tut G dons. ctg pa urin,pritisk,teža. ampak bom rekla da mam mal izcedka tko da ji bom rekla,pa da vidmo če me bo pregledala. me zanima kaj dogaja. sj najbrž nč,ampak sanjam pa lahko :)
dons je točno 38t tko da bi komot rodila jutr :) je lep datum!

naša bejba tut že v akciji,samo da risanke gleda,tko da je kr mir. :)

sem sprijaznila z realnostjo user posted image user posted image
No mi pa ne gledamo risanek, ampak preganjamo gusarje z mečem (rola od papirnatih brisač- univerzalni porpomoček lahko daljnogleda, meč, nož in podobno user posted image ), dokler ga mama ne "znori" in zapleni, pol bodo risanke več kot zadosti....user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu ječi12)
Neposredna povezava do sporočila: 3734
29.10.2010 9:15:01   
Soncchhek
jutroooooooo

phelps, to pa je bila dostava 123user posted image ...kaj si lahk želimo drugegauser posted image user posted image user posted image .

me zanima kako bo pri meni...a bo voda odtekla.....al bodo popadki...
če voda odteče doma moraš poklicat rešilca a ne?
popadki pa.....pač greš v porodnišnico....ko so.....kako redni?

jaz moram to ponovit stokrat še user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

uh ...se pa pozna teža bušija ta zadnji mesec.... včasih prav težko lovim ravnotežje, kot da ga imam malo v krviuser posted image user posted image user posted image user posted image .....čevlji....am...kaj je že to? če se moram obut sama so najkice itaq zakonuser posted image .

je pa tako posrečena nečakinja....2,5leti stara....zdaj že ve kako bo dojenčku ime in me kar naprej sprašuje kaj dela...pa rokico da gor....če brca....ali če ne brca....pa včeraj jo je zgleda majčkeno res...je kar kričala..da jo je brcnil ta lumpek user posted image . pa sem ji rekla..če mi da enga lubčka...je rekla ne....jenčiju dam....pa mi ga na bušija cmoknila user posted image .

punce, lepo se mejte čez vikend !!!! pa četud so take vrste prazniki....pa vseeno...
pa srečno dostavo vsem , ki boste na temuser posted image user posted image user posted image user posted image !

< Sporočilo je popravil Soncchhek -- 29.10.2010 9:17:19 >

(odgovor članu tejci1981)
Neposredna povezava do sporočila: 3735
29.10.2010 9:20:30   
Renesme**
ja vsak časuser posted image ....sem si rekla, da do naslednjega petka, ko imam rok, se ne pritožujem več, do takrat ima vso pravico bit notri...pa naj bo po njegovouser posted image
Ma vem da so lažni in skoz jih imam, sej ne bolijo vsi...ker sem imela enega takega konkretnega na CTGju in zdaj vem kako naj bi zgledali...samo da mal dalj časa trajajo, bolijo...user posted image

si pa zdaj lase že na 2 dni perem, se brijem....cel tretma v kopalnici.....user posted image

pajac- ja najboljše igrače so tiste, ki sploh niso igrače....mi zdaj papir zvijamo, lepimo in delamo lutke, pa tiste medote od čokolinota na slamice lepimo....in še vedno kupujemo igrače...pa se bogi otrok še vedno nima s čim igratuser posted image

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 3736
29.10.2010 9:22:04   
Renesme**
IZVIRNO SPOROČILO: Soncchhek

jutroooooooo

phelps, to pa je bila dostava 123user posted image ...kaj si lahk želimo drugegauser posted image user posted image user posted image .

me zanima kako bo pri meni...a bo voda odtekla.....al bodo popadki...
če voda odteče doma moraš poklicat rešilca a ne?
popadki pa.....pač greš v porodnišnico....ko so.....kako redni?

eno uro na 5 minut in prej se ti res ne splača hodit, razen če imaš 1 uro do P ali ti odteče voda...to je seveda, če si želiš biti čim manj časa v porodniuser posted image

jaz moram to ponovit stokrat še user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

uh ...se pa pozna teža bušija ta zadnji mesec.... včasih prav težko lovim ravnotežje, kot da ga imam malo v krviuser posted image user posted image user posted image user posted image .....čevlji....am...kaj je že to? če se moram obut sama so najkice itaq zakonuser posted image .

je pa tako posrečena nečakinja....2,5leti stara....zdaj že ve kako bo dojenčku ime in me kar naprej sprašuje kaj dela...pa rokico da gor....če brca....ali če ne brca....pa včeraj jo je zgleda majčkeno res...je kar kričala..da jo je brcnil ta lumpek user posted image . pa sem ji rekla..če mi da enga lubčka...je rekla ne....jenčiju dam....pa mi ga na bušija cmoknila user posted image .

punce, lepo se mejte čez vikend !!!! pa četud so take vrste prazniki....pa vseeno...
pa srečno dostavo vsem , ki boste na temuser posted image user posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu Soncchhek)
Neposredna povezava do sporočila: 3737
29.10.2010 9:31:10   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: Renesme**

ja vsak časuser posted image ....sem si rekla, da do naslednjega petka, ko imam rok, se ne pritožujem več, do takrat ima vso pravico bit notri...pa naj bo po njegovouser posted image
Ma vem da so lažni in skoz jih imam, sej ne bolijo vsi...ker sem imela enega takega konkretnega na CTGju in zdaj vem kako naj bi zgledali...samo da mal dalj časa trajajo, bolijo...user posted image

si pa zdaj lase že na 2 dni perem, se brijem....cel tretma v kopalnici.....user posted image

pajac- ja najboljše igrače so tiste, ki sploh niso igrače....mi zdaj papir zvijamo, lepimo in delamo lutke, pa tiste medote od čokolinota na slamice lepimo....in še vedno kupujemo igrače...pa se bogi otrok še vedno nima s čim igratuser posted image

A da boš lepa, za dojenčka??? user posted image

Ja prav bogi so naši otroci....

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

Neposredna povezava do sporočila: 3738
29.10.2010 9:34:59   
pajac
Lottyke ni nič na spregled.. upam, da že carta svojega  user posted image     user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 3739
29.10.2010 9:36:32   
Renesme**
IZVIRNO SPOROČILO: pajac

A da boš lepa, za dojenčka??? user posted image

Ja prav bogi so naši otroci....

jaaaaaaauser posted image user posted image user posted image , sej če bo šlo tako naprej bom kmalu obupalauser posted image

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 3740
29.10.2010 9:41:21   
pajac

jaaaaaaauser posted image user posted image user posted image , sej če bo šlo tako naprej bom kmalu obupalauser posted image

Ah ne boš.. saj pravim, da sem jaz prvič imela francosko manikuro vsak 2 dan narejeno.. sem malo vadila.. nikoli v življenju prej nisem imela tako lepih nohtov.. no po porodu pa.. če kaj pove imam še vedno iste lake na zalogi.....user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

Neposredna povezava do sporočila: 3741
29.10.2010 9:43:08   
severnica77
No pa sem s pregleda. Pritisk, urin, tehtanje, merjenje trebuščka in poslušanje srčka pri babici, nato klepet pri G in naslednji pregled spet čez 1 teden. CTGje imam tudi na 1 teden, naslednjega imam v torek, 2.11. Vse še o.k., se zgleda nič ne dogaja. Pregleda MV pa si še ravno ne želim, ker to pa  me je tik pred prvim porodom res bolelo, auč, sem skoraj skočila do stropa user posted image .

Glede rešilca - jaz napotnice nisem dobila. Imam pa ginekologa v UKC Maribor. Pri prvem porodu mi je tudi odtekla voda in sva se sama odpeljala do P. No, moram pa povedati, da sem doma 5 minut od P. Mi pa je res zanimivo, da nekatere dobite napotince, nekatere pa jih ne.

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 3742
29.10.2010 9:50:43   
pajac
načeloma bi jih morale dobiti vse... mogoče zaradi tvoje domače lokacije.. Ker bi res dalj časa trajalo, da pridejo po tebe in te odpeljejo, kot da ti peš greš....

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

Neposredna povezava do sporočila: 3743
29.10.2010 9:52:32   
severnica77
IZVIRNO SPOROČILO: pajac

načeloma bi jih morale dobiti vse... mogoče zaradi tvoje domače lokacije.. Ker bi res dalj časa trajalo, da pridejo po tebe in te odpeljejo, kot da ti peš greš....

Ja, hihihi, mogoče je res. Sem celo v devetem nadstropju in ne vem kaj bi si z reševalci lahko pomagala. Dvigalo pa čisto malo user posted image . Tako, da do parkirišča moram v vsakem primeru peš user posted image

< Sporočilo je popravil severnica77 -- 29.10.2010 9:53:10 >

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 3744
29.10.2010 9:55:17   
pajac
verjemi, da te spravijo dol... za take primere imajo prav posebne stole.. si kot kraljična gor na njem.. pa en spredaj, drugi zadaj... user posted image Samo jim raje povej preden prilezejo do tvoejga 9. štuka user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

Neposredna povezava do sporočila: 3745
29.10.2010 9:58:13   
severnica77
Aja, to tudi imajo tako pošlihtano? user posted image  
Čeprav še v to dvomim, sva morala prav izmeriti širino vozička, ker še vsak voziček ne gre v dvigalo. Res je tako mini, mini dvigalo.

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 3746
29.10.2010 9:59:04   
kapesanta
IZVIRNO SPOROČILO: november2010
Pa še nekaj me zanima: sej vem, da je bilo že veliko govora o tem, ampak sem zdj kr zmedena - v katerem primeru boste ve rešilca poklicale? A če ti voda na ful odteče al kako? 

Jaz bom poklicala, če se bo začel dogajat dopoldne, pa ne bo nobenega da bi me peljal. V prvo pri razpoku je bil moj še doma (5h) in sva sla počas skupaj v P. Je pa verjetno boljš če se pelješ z rešilcem, če fajn boli, ker lahko ležiš.

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

Neposredna povezava do sporočila: 3747
29.10.2010 10:04:00   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: severnica77

Aja, to tudi imajo tako pošlihtano? user posted image  
Čeprav še v to dvomim, sva morala prav izmeriti širino vozička, ker še vsak voziček ne gre v dvigalo. Res je tako mini, mini dvigalo.

saj zato ti pravim ,da jim povej prej.. da se pripravijo na stopnice user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

Neposredna povezava do sporočila: 3748
29.10.2010 10:09:03   
kapesanta
DOBRO JUTRO sem pozabla voščit (eh olika, se vid da sem že dolg doma)
jaz sem pa brez elektrike - fajn tole - pa posledično brez zajtrka - kar kol sem hotla jest se navezuje na elektriko - ni kave (mikrovalovka, električna plata, kotliček), ni peciva (je v zmrzovalniku da ga v mikrovalovki odtajam in je tak frišen), ni toasta (toaster), ni cornflakesa (mikrovalovka za mleko), SKRATKA LAČNA!!!! še mal pa bom mrzle toaste začela glodat, čeprav so mi bljak.

sem pozabla povedat - meni je G pozabil dat napotnico za rešilca, pa me je sestra potolažla, da če bom poklicala, bojo vseen prišli in me odpeljali, papirologijo pa naknadno uredili - tko da tiste, ki niste dobile napotnice - kamot vseen kličete

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 3749
29.10.2010 10:12:50   
Majchi
Jutro vsem!

Jaz imam pa danes Lano doma in greva zdele v Tivoli s prijateljico, njeno hčerkico in njenim dojenčkom. Potem pa gremo kar tam nekje na pizzouser posted image . Upam, da bojo otroc pridni, ker jaz bi res pizzouser posted image .

Mojega zdaj 2 dni ni, tako da rodit ne gremo. Sicer pa imam še 20 dni do PDP-ja in ni take panike. Zamislim se edin takrat, ko ve ena za drugo rojevate, in ko mene lažni popadki popadejouser posted image . Drugač pa zarad mene tud če grem čez rok. Sem še vedno psihično čist nepripravljenauser posted image  in se mi nikamor ne mudi.

Phelps, tole je blo pa res ekspresno in sanjskouser posted image .

Pajac, mene tud zgaga ubija. Kar popi.zdla bi vsako noč. Spim praktično v sede, pa mi še kislino gor buta. Nič mi ni, še kosti me ne bolijo, na konc me pa ena zgaga ubijauser posted image .

Akupunktura: uležeš se na hrbet, da ti zapiči iglice, potem me prestavi na bok, ker na hrbtu ne zdržim, in tako pusti 20 min. Iglice pa zapiči 1 v glavo, 2 v levo zapestje, 2 v desno zapestje, 2 v levo koleno, 1 v desno koleno. In ne, nič ne boli. Iglica gre noter 1-2 mm. Mogoče malo zapeče, če kanal kao ni energetsko prehoden. To se mi včasih zgodi, ampak res nobene panike.
Pokazala mi je tudi močno protibolečinsko točko na dlani, ampak se je med nosečnostjo ne sme nič dirat. Medtem ko se v porodni priporoča to masirat in naj bi ful pomagalo.

Lottyka, jaz še zmer mislim, da boš ti danes že cartalauser posted image . Nekako me spominjaš na moj 1.porod. No, itak je pa komot pr teb čist drugač.

Renesme, u easy si ga vzem, pa bo, ko bo. To bo res najboljša varianta. Te pa kar dobr heca, jauser posted image .

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 3750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?