Majchi
|
Jutro vsem! Jaz imam pa danes Lano doma in greva zdele v Tivoli s prijateljico, njeno hčerkico in njenim dojenčkom. Potem pa gremo kar tam nekje na pizzo . Upam, da bojo otroc pridni, ker jaz bi res pizzo . Mojega zdaj 2 dni ni, tako da rodit ne gremo. Sicer pa imam še 20 dni do PDP-ja in ni take panike. Zamislim se edin takrat, ko ve ena za drugo rojevate, in ko mene lažni popadki popadejo . Drugač pa zarad mene tud če grem čez rok. Sem še vedno psihično čist nepripravljena in se mi nikamor ne mudi. Phelps, tole je blo pa res ekspresno in sanjsko . Pajac, mene tud zgaga ubija. Kar popi.zdla bi vsako noč. Spim praktično v sede, pa mi še kislino gor buta. Nič mi ni, še kosti me ne bolijo, na konc me pa ena zgaga ubija . Akupunktura: uležeš se na hrbet, da ti zapiči iglice, potem me prestavi na bok, ker na hrbtu ne zdržim, in tako pusti 20 min. Iglice pa zapiči 1 v glavo, 2 v levo zapestje, 2 v desno zapestje, 2 v levo koleno, 1 v desno koleno. In ne, nič ne boli. Iglica gre noter 1-2 mm. Mogoče malo zapeče, če kanal kao ni energetsko prehoden. To se mi včasih zgodi, ampak res nobene panike. Pokazala mi je tudi močno protibolečinsko točko na dlani, ampak se je med nosečnostjo ne sme nič dirat. Medtem ko se v porodni priporoča to masirat in naj bi ful pomagalo. Lottyka, jaz še zmer mislim, da boš ti danes že cartala . Nekako me spominjaš na moj 1.porod. No, itak je pa komot pr teb čist drugač. Renesme, u easy si ga vzem, pa bo, ko bo. To bo res najboljša varianta. Te pa kar dobr heca, ja .
|