Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 28.10.2010 20:32:46
|
|
|
|
ječi12
|
IZVIRNO SPOROČILO: tejci1981 ječi12 - evo pa si punca ja sj maš prou js pa o ženski sanjam :)
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 28.10.2010 20:35:09
|
|
|
|
november2010
|
Hej punce! Jaz midva sva pa ravno iz kina, jaz sem bl frik na grozljivke pa tko, tako da sva šla gledat Hudič :) Nič pretresljivega. :) SEm pa prejle dobila še en sms od PHELPS, zelo spodbuden, vam ga kar posredujem: Ob pol enih ponoči sem se zbudila, medtem ko mi je naenkrat vsa voda odtekla. Čez pol ure bila v porodnišnici, 9cm odprta, popadki na 2min. Nič klistirja in ostalega, naravnost v porodno sobo, kjer smo 4x pritisnili in to je bilo to :) Kar ne morem verjet, da sem tako dobro čez prišla... Edina nadloga so šivi in črn trebuh, ker mi je porodničar pomagal... Rodila ob 3.24, par minut sploh nisem dojela. Ful pomaga pravilno dihanje in masaža križa... Lp vsem, Srečna Phelps :)
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 28.10.2010 20:39:00
|
|
|
|
ječi12
|
uauuuu sanjsko!
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 28.10.2010 20:42:47
|
|
|
|
kapesanta
|
uaaaaaa Phelps - to je pa blo za rekord jst bi tuuuuud tko
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 28.10.2010 20:43:25
|
|
|
|
november2010
|
ja, res je, to je porodna zgodba kakršno si po moje vsaka želi..... :) Koš za plenice - v milerju je 10 evrov, se pravi še 5 evrov ceneje kot v BC, so pa v BC cenejše kasete..... v milerju so 8, v bc pa zdele po akcijski ceni še manj kot 5evrov.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 28.10.2010 20:49:25
|
|
|
|
pajac
|
IZVIRNO SPOROČILO: november2010 Hej punce! Jaz midva sva pa ravno iz kina, jaz sem bl frik na grozljivke pa tko, tako da sva šla gledat Hudič :) Nič pretresljivega. :) SEm pa prejle dobila še en sms od PHELPS, zelo spodbuden, vam ga kar posredujem: Ob pol enih ponoči sem se zbudila, medtem ko mi je naenkrat vsa voda odtekla. Čez pol ure bila v porodnišnici, 9cm odprta, popadki na 2min. Nič klistirja in ostalega, naravnost v porodno sobo, kjer smo 4x pritisnili in to je bilo to :) Kar ne morem verjet, da sem tako dobro čez prišla... Edina nadloga so šivi in črn trebuh, ker mi je porodničar pomagal... Rodila ob 3.24, par minut sploh nisem dojela. Ful pomaga pravilno dihanje in masaža križa... Lp vsem, Srečna Phelps :) to je še lepše od mojega, je pa zelo podoben scenario..
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 28.10.2010 20:53:27
|
|
|
|
simonmojca
|
evo to pa je sanjski porod , sem mojmu prebrala se je samo nasmehnu in reku tazga poroda si pa vsaka želi
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 28.10.2010 20:55:58
|
|
|
|
simonmojca
|
je bil zdele dobr . Me je vprašal, kje je porodnišnica v Lj. , da bo vedu kam me pelje . Sem mu razložila pa se je HB spomnil kam mora it
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 28.10.2010 20:59:04
|
|
|
|
kapesanta
|
IZVIRNO SPOROČILO: simonmojca je bil zdele dobr . Me je vprašal, kje je porodnišnica v Lj. , da bo vedu kam me pelje . Sem mu razložila pa se je HB spomnil kam mora it svetovna, res
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 28.10.2010 21:58:14
|
|
|
|
Renesme**
|
IZVIRNO SPOROČILO: kapesanta IZVIRNO SPOROČILO: simonmojca je bil zdele dobr . Me je vprašal, kje je porodnišnica v Lj. , da bo vedu kam me pelje . Sem mu razložila pa se je HB spomnil kam mora it svetovna, res no samo da se je še pravočasno spomnil , pa na zadnji vhod morata it
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 28.10.2010 21:59:09
|
|
|
|
aleunam
|
Vau, jaz bi tudi tak (hiter) porod.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 28.10.2010 22:00:47
|
|
|
|
Renesme**
|
IZVIRNO SPOROČILO: simonmojca evo to pa je sanjski porod , sem mojmu prebrala se je samo nasmehnu in reku tazga poroda si pa vsaka želi ja, še dobr da ni imela P predaleč. Sej so vse do zdaj nekam hitro rodile, a lahko nadaljujemo prosim v takem tempu Bravo phelps!
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 28.10.2010 22:02:06
|
|
|
|
Renesme**
|
Ne morem verjet, da bom dočakala 40t...upam, da 41 ne bom več
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 28.10.2010 22:06:03
|
|
|
|
tejci1981
|
IZVIRNO SPOROČILO: ječi12 IZVIRNO SPOROČILO: tejci1981 ječi12 - evo pa si punca ja sj maš prou js pa o ženski sanjam :) Sem te malo pomladila Jupi PHELPS - upam, da bomo tudi ostale tak na izi !!!!!! Pri nas vse mirno , grem spat! Lahko noč!
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 28.10.2010 22:07:19
|
|
|
|
bik
|
Čao phelps - čestitke še od mene! Meni pa so prestavili PDP in naj bi prikukala v nedeljo 31.10.2010 na noč čarovnic Danes sem imela ctg, je baje že v pripravljenosti tako, da je samo še vprašanje časa. phelps - upam, da bom tudi jaz imela tako hiter porod, držimo pesti, da bo vse ok
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 28.10.2010 22:11:43
|
|
|
|
lottyka
|
No mi ne bomo nič rodili. Ravnokar nazaj doma iz P kamor sem se mogla priti pokazat zaradi celodnevne krvavitve. Zvijanje še ne dosega mero za popadke, zakaj krvavitve ne vejo, niti ni pomembno za njih, ker je premalo da bi bilo alarmantno, lahko je bilo tudi luščenje čepa, čeprav nisem videla neke sluzi, MV zmehčan, odprta za 1 prst, torej nič. Se pripravlja na porod ampak danes še ne bomo rodili. Poleg tega je še moj fasal tak prehlad da upam da počaka še par dni, da se moj sestavi nazaj, ker ne vem če bi ga tako prehlajenega spustili v porodno . Evo pa spet tiščimo noge skupaj in upamo da še ne rodimo. Pa sva spet ločena vsak na svojem koncu stanovanja. Mene pa še vedno navija in upam da se umiri, da se vsaj malo naspim. Če to niso popadki me ubistvu sploh ne zanima kako zgledajo pravi. Danes res ni moj dan.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 28.10.2010 22:27:26
|
|
|
|
pajac
|
IZVIRNO SPOROČILO: lottyka No mi ne bomo nič rodili. Ravnokar nazaj doma iz P kamor sem se mogla priti pokazat zaradi celodnevne krvavitve. Zvijanje še ne dosega mero za popadke, zakaj krvavitve ne vejo, niti ni pomembno za njih, ker je premalo da bi bilo alarmantno, lahko je bilo tudi luščenje čepa, čeprav nisem videla neke sluzi, MV zmehčan, odprta za 1 prst, torej nič. Se pripravlja na porod ampak danes še ne bomo rodili. Poleg tega je še moj fasal tak prehlad da upam da počaka še par dni, da se moj sestavi nazaj, ker ne vem če bi ga tako prehlajenega spustili v porodno . Evo pa spet tiščimo noge skupaj in upamo da še ne rodimo. Pa sva spet ločena vsak na svojem koncu stanovanja. Mene pa še vedno navija in upam da se umiri, da se vsaj malo naspim. Če to niso popadki me ubistvu sploh ne zanima kako zgledajo pravi. Danes res ni moj dan. Drži se.. Mogoče kak Buscopan za čez noč, da si odpočiješ Sicer srečno, ker tole še nič ne pomeni in si lahko čez 1 uro spet tam..
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 28.10.2010 22:43:12
|
|
|
|
novemberska
|
IZVIRNO SPOROČILO: Renesme** Dajte tiste ki ste, boste rodile v Ljubljani napisat kaj rabimo s sabo oz. koliko česa dejansko se dobi na oddelku.... V lj porodnišnici dobiš en paket vložkov (mislim da jih je not 30), ko ti jih zmanjka moraš met svoje. Vsak dan ti dajo zjutraj in zvečer ene mrežaste hlače (pomoje če bi rabla več bi jih lahko dobila še kakšne...čeprav se prav vid da šparajo ). Drgač pa priporočam da mate sabo kaj za jest...hrana se mi je zdela obupna..hehe ampak je za preživet. Kar se tiče osebja v lj porodnišnici so mi bili vsi več al manj prijazni...tu pa tam se najde kakšna sestra, ki ni lih primerna za ta poklic, ampak ok jo pustiš na miru pa je Drugače sem pa imela res veliko srečo kar se babice tiče...res jo nebom nikol pozabla..tko da če bo katera mela babico Gordano bo vedla o čem govorim. Upam da so vse babice take No če še kero kaj zanima naj sam vpraša... Zdaj pa grem počas spat...naša Hana že pridno spančka. Lahko in čimbolj prespano noč vam želim...
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 28.10.2010 22:57:24
|
|
|
|
Renesme**
|
Lottyka , kot je rekla pajac, lahko boš nazaj že čez nekaj uric, ali pa dni....sej bo, tudi to da je mat vrat zmehčan in 1 cm nekaj pove.... Jaz sem bila tudi že v postelji, pa me je tamali tako nabrcal, da mi je pulz nabilo...bolelo ful...pa potem še 2x bolečina kot pri menstri....sem kar vstala, zdaj pa da vidim kaj že spet , tale me mal zajeb.....
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 28.10.2010 23:00:48
|
|
|
|
pajac
|
oo renesme tale tvoj je od hudiča.... Jaz pa nekaj za službo pišem, ker moram nocoj končat in oddat, pa malo čekiram zraven.. če bo katera mimo priletela
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 28.10.2010 23:09:22
|
|
|
|
Renesme**
|
IZVIRNO SPOROČILO: pajac oo renesme tale tvoj je od hudiča.... Jaz pa nekaj za službo pišem, ker moram nocoj končat in oddat, pa malo čekiram zraven.. če bo katera mimo priletela sem rekla, da do pol polnoči počakam, če bo še kaj...tako rednega, pol grem pa spat...sej če bo se bom tako zbudila kar ne morem verjet kako so to močni, občutek pa tak kot bi se z vsemi 4 odrival in z rokami rov kopal, sem samo čakala kdaj bo kaj počilo in mi bo voda odtekla jp, popadke imam, ampak so spet tisti kr neki....zaenkrat....
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 28.10.2010 23:23:28
|
|
|
|
pajac
|
pri nas pa je zdaj mir, sicer je to za ringaraja v trebuhu ampak je prej zadosti rogovilil, zdaj se samo malo preteguje.. z vsemi svojimi okončinami.. saj je kot hobotnica glede na bule, ki jih vidim A tebi je voda 1. odtekla.. Jaz se spomnim, da sem takrat prav slišala, ko je mehur počil.. prisežem.. ne vem če so mi glih verjeli, ampak sem tukaj zasledila,da je ena tudi slišala razpok.. Saj ura je bila 1 ponoči in ni bilo kaj dosti drugih zvokov...
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 28.10.2010 23:30:34
|
|
|
|
Renesme**
|
ne ni mi voda odtekla, šele v porodni so mi mehur predrli....sem imela pa redne in zelo boleče popadke tole pri meni ni nič redno 15,7,10, pa že hočem odposlat pa spet na 10......grem vseen spat.....
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 28.10.2010 23:38:16
|
|
|
|
pajac
|
IZVIRNO SPOROČILO: Renesme** ne ni mi voda odtekla, šele v porodni so mi mehur predrli....sem imela pa redne in zelo boleče popadke tole pri meni ni nič redno 15,7,10, pa že hočem odposlat pa spet na 10......grem vseen spat..... Nočko! Pa če že misli, naj se izseli čimprej.. sicer naj te pusti spat....
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 29.10.2010 5:26:42
|
|
|
|
tejci1981
|
Jutro! Moj šel v službo in sem ga pospremila - do vrat ! Pa sem mogla prečekirat, če se je zgodilo kaj čez noč! Lottyka - sta se odločla, da še počakata? Tudi mi se ne premaknemo nikamor. Meni je sicer celo noč otrdeval trebuh, ampak nič ekstra hudega - čutila sem, ker sem se dosti zbujala, ko sem se obračala iz enega boka na drugega! Imam pa zelo povečan izcedek, se mi zdi da je za odtenek roza barve,....morda čep? Steptokok test - še eno vprašanje. Meni ga ni naredila, ker naj bi rodila z CR,.....mogoče katera ve, če je možno, da te testirajo pred porodom (če je čas seveda). Moje G ta teden ni, pa če bi se do torka začela kaka akcija,....
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?