|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke 2010 II. del
28.10.2010 20:32:46   
ječi12
IZVIRNO SPOROČILO: tejci1981

ječi12 - evo pa si punca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja sj maš prou js pa o ženski sanjam :)user posted image

(odgovor članu tejci1981)
Neposredna povezava do sporočila: 3701
28.10.2010 20:35:09   
november2010
Hej punce!
Jaz midva sva pa ravno iz kina, jaz sem bl frik na grozljivke pa tko, tako da sva šla gledat Hudič :) Nič pretresljivega. :)

SEm pa prejle dobila še en sms od PHELPS, zelo spodbuden, vam ga kar posredujem:
Ob pol enih ponoči sem se zbudila, medtem ko mi je naenkrat vsa voda odtekla. Čez pol ure bila v porodnišnici, 9cm odprta, popadki na 2min. Nič klistirja in ostalega, naravnost v porodno sobo, kjer smo 4x pritisnili in to je bilo to :) Kar ne morem verjet, da sem tako dobro čez prišla... Edina nadloga so šivi in črn trebuh, ker mi je porodničar pomagal... Rodila ob 3.24, par minut sploh nisem dojela. Ful pomaga pravilno dihanje in masaža križa... Lp vsem, Srečna Phelps :)

(odgovor članu tejci1981)
Neposredna povezava do sporočila: 3702
28.10.2010 20:39:00   
ječi12
uauuuu sanjsko!

(odgovor članu november2010)
Neposredna povezava do sporočila: 3703
28.10.2010 20:42:47   
kapesanta
uaaaaaa Phelps - to je pa blo za rekord user posted image user posted image user posted image
jst bi tuuuuud tko

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu ječi12)
Neposredna povezava do sporočila: 3704
28.10.2010 20:43:25   
november2010
ja, res je, to je porodna zgodba kakršno si po moje vsaka želi..... :)
Koš za plenice - v milerju je 10 evrov, se pravi še 5 evrov ceneje kot v BC, so pa v BC cenejše kasete..... v milerju so 8, v bc pa zdele po akcijski ceni še manj kot 5evrov.

(odgovor članu ječi12)
Neposredna povezava do sporočila: 3705
28.10.2010 20:49:25   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: november2010

Hej punce!
Jaz midva sva pa ravno iz kina, jaz sem bl frik na grozljivke pa tko, tako da sva šla gledat Hudič :) Nič pretresljivega. :)

SEm pa prejle dobila še en sms od PHELPS, zelo spodbuden, vam ga kar posredujem:
Ob pol enih ponoči sem se zbudila, medtem ko mi je naenkrat vsa voda odtekla. Čez pol ure bila v porodnišnici, 9cm odprta, popadki na 2min. Nič klistirja in ostalega, naravnost v porodno sobo, kjer smo 4x pritisnili in to je bilo to :) Kar ne morem verjet, da sem tako dobro čez prišla... Edina nadloga so šivi in črn trebuh, ker mi je porodničar pomagal... Rodila ob 3.24, par minut sploh nisem dojela. Ful pomaga pravilno dihanje in masaža križa... Lp vsem, Srečna Phelps :)

to je še lepše od mojega, je pa zelo podoben scenario.. user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu november2010)
Neposredna povezava do sporočila: 3706
28.10.2010 20:53:27   
simonmojca
evo to pa je sanjski porod user posted image , sem mojmu prebrala se je samo nasmehnu in reku tazga poroda si pa vsaka želi user posted image   user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ječi12)
Neposredna povezava do sporočila: 3707
28.10.2010 20:55:58   
simonmojca
user posted image  je bil zdele dobr user posted image . Me je vprašal, kje je porodnišnica v Lj. user posted image , da bo vedu kam me pelje user posted image . Sem mu razložila pa se je HB spomnil kam mora it user posted image

(odgovor članu simonmojca)
Neposredna povezava do sporočila: 3708
28.10.2010 20:59:04   
kapesanta

IZVIRNO SPOROČILO: simonmojca

user posted image  je bil zdele dobr user posted image . Me je vprašal, kje je porodnišnica v Lj. user posted image , da bo vedu kam me pelje user posted image . Sem mu razložila pa se je HB spomnil kam mora it user posted image

svetovna, res user posted image

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

Neposredna povezava do sporočila: 3709
28.10.2010 21:58:14   
Renesme**
IZVIRNO SPOROČILO: kapesanta

svetovna, res user posted image

no samo da se je še pravočasno spomniluser posted image , pa na zadnji vhod morata ituser posted image

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 3710
28.10.2010 21:59:09   
aleunam
Vau, jaz bi tudi tak (hiter) porod. user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3711
28.10.2010 22:00:47   
Renesme**

evo to pa je sanjski porod user posted image , sem mojmu prebrala se je samo nasmehnu in reku tazga poroda si pa vsaka želi user posted image   user posted image user posted image user posted image

ja, še dobr da ni imela P predaleč. Sej so vse do zdaj nekam hitro rodile, a lahko nadaljujemo prosim v takem tempuuser posted image

Bravo phelps!

Neposredna povezava do sporočila: 3712
28.10.2010 22:02:06   
Renesme**
Ne morem verjet, da bom dočakala 40t...upam, da 41 ne bom večuser posted image

(odgovor članu Renesme**)
Neposredna povezava do sporočila: 3713
28.10.2010 22:06:03   
tejci1981
IZVIRNO SPOROČILO: ječi12

IZVIRNO SPOROČILO: tejci1981

ječi12 - evo pa si punca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja sj maš prou js pa o ženski sanjam :)user posted image

Sem te malo pomladila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jupi PHELPS - upam, da bomo tudi ostale tak na izi user posted image !!!!!!

Pri nas vse mirno user posted image , grem spat!

Lahko noč!

(odgovor članu ječi12)
Neposredna povezava do sporočila: 3714
28.10.2010 22:07:19   
bik
Čao

phelps - čestitke še od mene!

user posted image

Meni pa so prestavili PDP in naj bi user posted image user posted image  prikukala v nedeljo 31.10.2010 na noč čarovnicuser posted image
Danes sem imela ctg, je baje že v pripravljenosti tako, da je samo še vprašanje časa.

phelps - upam, da bom tudi jaz imela tako hiter porod, držimo pesti, da bo vse ok user posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3715
28.10.2010 22:11:43   
lottyka
No mi ne bomo nič rodili. Ravnokar nazaj doma iz P kamor sem se mogla priti pokazat zaradi celodnevne krvavitve. Zvijanje še ne dosega mero za popadke, zakaj krvavitve ne vejo, niti ni pomembno za njih, ker je premalo da bi bilo alarmantno, lahko je bilo tudi luščenje čepa, čeprav nisem videla neke sluzi, MV zmehčan, odprta za 1 prst, torej nič. Se pripravlja na porod ampak danes še ne bomo rodili. Poleg tega je še moj fasal tak prehlad da upam da počaka user posted image še par dni, da se moj sestavi nazaj, ker ne vem če bi ga tako prehlajenega spustili v porodno user posted image . Evo pa spet tiščimo noge skupaj in upamo da še ne rodimo. Pa sva spet ločena vsak na svojem koncu stanovanja. Mene pa še vedno navija in upam da se umiri, da se vsaj malo naspim. Če to niso popadki me ubistvu sploh ne zanima kako zgledajo pravi. Danes res ni moj dan. 

Neposredna povezava do sporočila: 3716
28.10.2010 22:27:26   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: lottyka

No mi ne bomo nič rodili. Ravnokar nazaj doma iz P kamor sem se mogla priti pokazat zaradi celodnevne krvavitve. Zvijanje še ne dosega mero za popadke, zakaj krvavitve ne vejo, niti ni pomembno za njih, ker je premalo da bi bilo alarmantno, lahko je bilo tudi luščenje čepa, čeprav nisem videla neke sluzi, MV zmehčan, odprta za 1 prst, torej nič. Se pripravlja na porod ampak danes še ne bomo rodili. Poleg tega je še moj fasal tak prehlad da upam da počaka user posted image še par dni, da se moj sestavi nazaj, ker ne vem če bi ga tako prehlajenega spustili v porodno user posted image . Evo pa spet tiščimo noge skupaj in upamo da še ne rodimo. Pa sva spet ločena vsak na svojem koncu stanovanja. Mene pa še vedno navija in upam da se umiri, da se vsaj malo naspim. Če to niso popadki me ubistvu sploh ne zanima kako zgledajo pravi. Danes res ni moj dan. 
user posted image user posted image user posted image Drži se.. Mogoče kak Buscopan za čez noč, da si odpočiješ user posted image Sicer srečno, ker tole še nič ne pomeni in si lahko čez 1 uro spet tam..

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu lottyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3717
28.10.2010 22:43:12   
novemberska
IZVIRNO SPOROČILO: Renesme**

Dajte tiste ki ste, boste rodile v Ljubljani napisat kaj rabimo s sabo oz. koliko česa dejansko se dobi na oddelku....

V lj porodnišnici dobiš en paket vložkov (mislim da jih je not 30), ko ti jih zmanjka moraš met svoje. Vsak dan ti dajo zjutraj in zvečer ene mrežaste hlače (pomoje če bi rabla več bi jih lahko dobila še kakšne...čeprav se prav vid da šparajo ).
Drgač pa priporočam da mate sabo kaj za jest...hrana se mi je zdela obupna..hehe ampak je za preživet.

Kar se tiče osebja v lj porodnišnici so mi bili vsi več al manj prijazni...tu pa tam se najde kakšna sestra, ki ni lih primerna za ta poklic, ampak ok jo pustiš na miru pa jeuser posted image

Drugače sem pa imela res veliko srečo kar se babice tiče...res jo nebom nikol pozabla..tko da če bo katera mela babico Gordano bo vedla o čem govorim. Upam da so vse babice takeuser posted image user posted image user posted image

No če še kero kaj zanima naj sam vpraša...

Zdaj pa grem počas spat...naša Hana že pridno spančka.

Lahko in čimbolj prespano noč vam želim...

Neposredna povezava do sporočila: 3718
28.10.2010 22:57:24   
Renesme**
Lottykauser posted image , kot je rekla pajac, lahko boš nazaj že čez nekaj uric, ali pa dni....sej bo, tudi to da je mat vrat zmehčan in 1 cm nekaj pove....

Jaz sem bila tudi že v postelji, pa me je tamali tako nabrcal, da mi je pulz nabilo...bolelo ful...pa potem še 2x bolečina kot pri menstri....sem kar vstala, zdaj pa da vidim kaj že spetuser posted image , tale me mal zajeb.....

(odgovor članu novemberska)
Neposredna povezava do sporočila: 3719
28.10.2010 23:00:48   
pajac
oo renesme user posted image tale tvoj user posted image je od hudiča....

Jaz pa nekaj za službo pišem, ker moram nocoj končat in oddat, pa malo čekiram zraven.. če bo katera user posted image mimo priletela user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

Neposredna povezava do sporočila: 3720
28.10.2010 23:09:22   
Renesme**
IZVIRNO SPOROČILO: pajac

oo renesme user posted image tale tvoj user posted image je od hudiča....

Jaz pa nekaj za službo pišem, ker moram nocoj končat in oddat, pa malo čekiram zraven.. če bo katera user posted image mimo priletela user posted image

sem rekla, da do pol polnoči počakam, če bo še kaj...tako rednega, pol grem pa spat...sej če bo se bom tako zbudilauser posted image

kar ne morem verjet kako so to močni, občutek pa tak kot bi se z vsemi 4 odrival in z rokami rov kopal, sem samo čakala kdaj bo kaj počilo in mi bo voda odteklauser posted image

jp, popadke imam, ampak so spet tisti kr neki....zaenkrat....

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 3721
28.10.2010 23:23:28   
pajac
pri nas pa je zdaj mir, sicer je to user posted image za ringaraja v trebuhu ampak je prej zadosti rogovilil, zdaj se samo malo preteguje.. z vsemi svojimi okončinami.. saj je kot hobotnica glede na bule, ki jih vidim user posted image

A tebi je voda 1. odtekla.. Jaz se spomnim, da sem takrat prav slišala, ko je mehur počil.. prisežem.. ne vem če so mi glih verjeli, ampak sem tukaj zasledila,da je ena tudi slišala razpok.. Saj ura je bila 1 ponoči in ni bilo kaj dosti drugih zvokov...user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

Neposredna povezava do sporočila: 3722
28.10.2010 23:30:34   
Renesme**
ne ni mi voda odtekla, šele v porodni so mi mehur predrli....sem imela pa redne in zelo boleče popadke user posted image

tole pri meni ni nič redno 15,7,10, pa že hočem odposlat pa spet na 10......grem vseen spat.....

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 3723
28.10.2010 23:38:16   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: Renesme**

ne ni mi voda odtekla, šele v porodni so mi mehur predrli....sem imela pa redne in zelo boleče popadke user posted image

tole pri meni ni nič redno 15,7,10, pa že hočem odposlat pa spet na 10......grem vseen spat.....

Nočko! Pa če že misli, naj se izseli čimprej.. sicer naj te pusti spat....

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

Neposredna povezava do sporočila: 3724
29.10.2010 5:26:42   
tejci1981
Jutro!

user posted image
Moj šel v službo in sem ga pospremila - do vrat user posted image !
Pa sem mogla prečekirat, če se je zgodilo kaj čez noč!

Lottyka - sta se odločla, da še počakata? Tudi mi se ne premaknemo nikamor.

Meni je sicer celo noč otrdeval trebuh, ampak nič ekstra hudega - čutila sem, ker sem se dosti zbujala, ko sem se obračala iz enega boka na drugega!

Imam pa zelo povečan izcedek, se mi zdi da je za odtenek roza barve,....morda čep?

Steptokok test - še eno vprašanje.
Meni ga ni naredila, ker naj bi rodila z CR,.....mogoče katera ve, če je možno, da te testirajo pred porodom (če je čas seveda). Moje G ta teden ni, pa če bi se do torka začela kaka akcija,....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 3725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?