Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 28.10.2010 16:41:00
|
|
|
|
Renesme**
|
IZVIRNO SPOROČILO: lottyka Evo punce da se vam malo javim. jaz še vedno doma z nerednimi popadki med 5-20 minut, enako bolečimi, kot močnejši menstrualni krči, ter z rahlo krvavitev. Sem ter tja je kakšen na 3 minute, tako da čakamo. Če ne drugače imam jutri zjutraj itak pregled s katerega pa mislim da ne pridem več domov . Postajam pa počasi že rahlo utrujena, čeprav mi je uspelo 1 urco mal predremat z vmesnimi bolečimi zbujanji. Počasi sem že sita, naj se orenk začne al pa neha, ker tole je kar nekaj. library žal je ura že 16h, tako da bom raje počakala jutrišnjo smeno . tejci driska mi je pa poznana, sem bila celo jutro na WC-ju, pred kakšno uro pa še druga runda, tako da upam da če se začne, da bo bolj konkretno kot pri meni. Grem jaz mal farmo na FB uredit, so mi sončnice že zrasle . ja, dej jutri...pa še eno posteljo zame rezerviraj no šalo na stran, sej bo, verjamem pa da je utrujajoče če te tako matra...je pa res najboljše, da greš počivat, spat ali pa kaj delat (če lahko, jaz nisem mogla) , če se ponoči kaj konkretnega začne, da boš pri močeh....
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 28.10.2010 16:44:57
|
|
|
|
ječi12
|
uau pol dons oz jutr dobimo loh dva dojenčka. lottyka in tejči! super bejbe,nej bo hitro in neboleče! zori js sm isto k raca po parih sto metrih. in zato prou dolg sploh ne hodm... pa tut spodnji del trebuha me začne bolet. Majchi držim pesti da do torka ne rodiš :) a maš kmal pdp? js mam tut jutr pregled,samo ne bom šla nč rodit,vsaj kaže ne. pa sj vprašanje če me bo sploh kej spodi pregledala,zanč me ni.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 28.10.2010 17:07:31
|
|
|
|
škorpijonček_
|
Majchi...a mal poveš kako zgleda akupunktura, jst začnem v torek, pa sploh ne vem kaj delajo to. Lottyka...hm, morda bi pa midve lahko postale sosede na farmi...jst tud to špilam in si krajšam cajt . Drgače pa so tudi meni rekli, da se mi je trebuh spustil? A to se v zadnjem mesecu ali zadnjih dneh? Imam pa tudi vedno pogostejše izcedke. Pa zateguje me skoz, sam verjetno so to oni nepravi popadki. No, sej je še skor cel mesec do PDP, sam ker je bil zadnjč mali ocenjen za dva tedna več in ker že vse rojevate pred rokom, se mi vedno bolj dozdeva, da tud mene kaj tazga doleti. Vsekakor si tud jst želim škorpijončka. Bi bilo pa fino, če še kakšna dva tedna počaka, pol pa kar naj pride.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 28.10.2010 17:09:46
|
|
|
|
škorpijonček_
|
Ajaaaaaaaa.... PHELPS............čestitke ob oreng punci, ta bo ziher taprava bejba, bo dala fantom vetra . Jst sem pa že tolk čokolade pojedla, da me bo razneslo .
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 28.10.2010 17:30:59
|
|
|
|
severnica77
|
O kmalu še dva dojenčka. lottyka in tejči, želim, da hitro mine in lahek porod!
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 28.10.2010 17:32:16
|
|
|
|
Renesme**
|
IZVIRNO SPOROČILO: severnica77 O kmalu še dva dojenčka. lottyka in tejči, želim, da hitro mine in lahek porod! pa še ena ima jutri CR, samo ne vem katera...pa daya je najbrž v pon rodila, samo vemo še ne...kar nekaj novemrčkov je že...
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 28.10.2010 17:39:24
|
|
|
|
simonmojca
|
zdravo Lottyka in tejči upam, da bo čimprej in čim manj boleče likalnik vidim, da imamo danes vse srečo z njimi oz. jaz nimam z navadnim srečo, ampak z likalnikom za lase . Grem pred kontrolo pod tuš in si umijem lase, hočem zlikat fru-fru in itak jaz primem na vročem delu in si palec in kazalec opečem - in me peče jaz pa kar držim - mislim katera sem jaz danes. kontrola vse bp, naslednji teden ponovi vajo in spet pri drugem, moj g. ima vse zasedeno . No naslednji teden imam PRVI CTG jejjjjj (čist nakonc, vse ve ste ga ziher že parkrat imele). Naslednji pregled 04.11
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 28.10.2010 18:38:06
|
|
|
|
aleunam
|
IZVIRNO SPOROČILO: simonmojca Grem pred kontrolo pod tuš in si umijem lase, hočem zlikat fru-fru in itak jaz primem na vročem delu in si palec in kazalec opečem - in me peče jaz pa kar držim - mislim katera sem jaz danes. Oooo, ti dve kuri pa me spominjata na igrico Morhuhn. Meni ful dobra igrica - od vožnje z gokartom, do streljanja.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 28.10.2010 19:27:44
|
|
|
|
tejci1981
|
Sem še tukaj,...razen jutranjega izliva in driskanja več ni bilo kakih znakov, ki bi kazali na začetek akcije - mogoče še pride, smo pri phelps videle kako hitro lahko to gre Ječi12 - idi pod moja ringaraja, nastavitve, pa boš našla označitev spola CR - JUTRI - Bela01 je imela danes sprejem v Mb P (če ni njen tudi tak razgrajač kot moj in se je obrnil ).
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 28.10.2010 19:39:10
|
|
|
|
majabar
|
Majchi, meni je tudi vroce, je pa res, da je zunaj dobrih 30 stopinj . phelps, cestitke!! Se je v zadnjih tednih videlo, da je trebuscek kaj vecji, 4kg niso malo!! Jaz se vedno brez sprememb, jutri zjutraj greva na pregled. Sem pa danes tako zaspana! Sva se zbudila ob stirih, potem sva se pa stiskala do sestih, sva oba malo nestrpna, ali pa veliko:)!
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 28.10.2010 19:49:37
|
|
|
|
MalaNeli
|
majabar saj bo :) :) men je psiha pomagala. k ne rabim it več h mojmu zdravniku. bom šla počasi v akcijo za novga.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 28.10.2010 19:50:45
|
|
|
|
Renesme**
|
majabar- toliko o tem, da bo prej Tile naši fantje že zdaj vejo kje je najbolj luštno tejči- ti kar z mano čakaj, sej imava šele drug teden rok simonmojca- sočustvujem s tabo, tudi jaz sem že prijela tisto ploščico pri likalniku- auč, no na trebuhu imam pa tudi lepo hrastico Drugače sem pa jaz tako štorasta, da se takoj popacam po trebuhu, tud 1 dan ne morem bit čista škorpijonček- v prvo se trebuh lahko spusti tudi 1 mesec prej, v 2 pa baje par dni prej, enako je s čepom...ampak vedno so izjeme...meni se v prvo ni ne trebuh spustil ne čep ni šel- samo rodit sem šla....zdaj je pa tudi še zelo visoko (moji otroci zadnji mesec namesto dol, potujejo gor ), pa o čepu tudi ne duha ne sluha....
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 28.10.2010 19:52:40
|
|
|
|
Renesme**
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaNeli majabar saj bo :) :) men je psiha pomagala. k ne rabim it več h mojmu zdravniku. bom šla počasi v akcijo za novga. ja ti si res to naštudirala in vse naredila da bo prej sem ti še pred odhodom hotela povedat, da ni važno kakšen strokovnjak je, če nima odnosa....pošlji ga nekam! Pa porodno zgodbo lahko še napišeš, če imaš čas...smo firbci
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 28.10.2010 19:55:24
|
|
|
|
majabar
|
renesme, a ne? Jaz se tudi hecam, da se noben fant ne more lociti od mene .
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 28.10.2010 19:56:19
|
|
|
|
ječi12
|
oh ne renesme tale statistika mi ni ušeč kaj pa če v drugo sploh ni nobenih znakov,sam popadki pa greš kr rodit men se tut zdi da je trebuh višje namest nižje. majabar sj bo! drži se. boli tuki ni kej ampak pol dobiš pa zaklad v roke.... men je tut skos vroče...lih dons zjutri uzuni minus,men pa frizerka k mi je lase prjela,a vam je ful vroče ...bogaaa no...fuj ej,js že nebi takih las prjemala. ...pa se meni ni zdel ful neki vroče,ampak očitno mi je blo...no sj pol k me je fenala sm pa sploh skor izdihnla od unga vročga zraka.... aja majabar a si kupla kombinezonček za novembrčka 30 stopinj. dobr ej. tejči hvala-grem probat si spol spremenit
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 28.10.2010 19:56:34
|
|
|
|
MalaNeli
|
hehe. jo bom napisala. čakam da bo malo časa. sva bli sami doma zdaj. zdaj ko bo pa še ati doma, bo pa že ;) tut moja porodna zgodba :)
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 28.10.2010 19:57:03
|
|
|
|
Renesme**
|
Dajte tiste ki ste, boste rodile v Ljubljani napisat kaj rabimo s sabo oz. koliko česa dejansko se dobi na oddelku....
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 28.10.2010 19:58:39
|
|
|
|
ječi12
|
renesme js mam use s sabo. mrežaste gatke,vložke in donat. to je to kar sm tut prvič dobila sicer,ampak v zelo malih količinah.oz donat pač pol litra,vložke en paket,gatke pa usak dan ene sveže. baje je še vedno isto. druzga pa ne dobiš.no za jest pa čaj.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 28.10.2010 19:59:47
|
|
|
|
Renesme**
|
ječi- vidim, da si spol uspešno spremenila majabar- sem fouš za tople dni...pri nas pa brrr...zjutraj neprijetnih -1st.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 28.10.2010 20:01:20
|
|
|
|
Renesme**
|
IZVIRNO SPOROČILO: ječi12 renesme js mam use s sabo. mrežaste gatke,vložke in donat. to je to kar sm tut prvič dobila sicer,ampak v zelo malih količinah.oz donat pač pol litra,vložke en paket,gatke pa usak dan ene sveže. baje je še vedno isto. druzga pa ne dobiš.no za jest pa čaj. ja čaja se spomnim, mi je bil začuda celo všeč , pa pojedla sem tudi vse, sploh tiste čudne kombinacije za zajtrk...kompote...sem sklepala, da bo dobro za prebavo
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 28.10.2010 20:03:13
|
|
|
|
majabar
|
jeci, pri tako temperaturi sploh ne rabim oblacilc, plenica in to je to:). No ja, ponoci je res hladno, tako da bova kupila kalorifercek. Tu seveda ni centralnega ogrevanja, radiatorjev, tople vode... Toplo vodo imava samo za tus, kjer je ena taka elektricna naprava, ki sproti segreva vodo. Ponoci pa pade temperatura po mojem na enih 15, ce zebe naju, bo malega se bolj. Ko danes nisva mogla spati, sva oba razmisljala, da morava kupiti kalorifer.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 28.10.2010 20:09:39
|
|
|
|
ječi12
|
in kako potem zgledajo novoletni prazniki? če so? zanimivo ej. sj sm se hecala za kombinezonček. ful dobro da je toplo.čeprou js mam rada zimo,pol sm pa ful vesela spet da je toplo oz vroče renesme men čaj še kr no.hrana pa ok,sam valda k v vrtcih brez soli torej bl tko tko no :) ampak zdj sm že iz vrtca navajena tko da je ok.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 28.10.2010 20:11:10
|
|
|
|
ječi12
|
evo ženska sm!
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 28.10.2010 20:13:40
|
|
|
|
Renesme**
|
IZVIRNO SPOROČILO: ječi12 in kako potem zgledajo novoletni prazniki? če so? zanimivo ej. sj sm se hecala za kombinezonček. ful dobro da je toplo.čeprou js mam rada zimo,pol sm pa ful vesela spet da je toplo oz vroče renesme men čaj še kr no.hrana pa ok,sam valda k v vrtcih brez soli torej bl tko tko no :) ampak zdj sm že iz vrtca navajena tko da je ok. za hrano sem se jaz zaj...da ni čudno, da je taka...zanič...sej kuharji ne vejo, da je zanič, ker večinoma vedno vse pojemo...k pa dobiš tiste boge 3 obroke na dan, lačen kot si poješ vse, če že ni res orng zanič (enkrat smo dobile eno korenčkovo omako pa en podplat govedine...o ful tist je pa bilo ful)
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 II. del 28.10.2010 20:15:12
|
|
|
|
tejci1981
|
ječi12 - evo pa si punca
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?